Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Virtu4l
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Virtu4l » 09 sep 2016, 21:26

bordobijeli je napisao/la:Sve ovo ok ,al realno s ovim igracima ne moze imati bolje rezultate od Markovica. Vidjecemo volio bi da grijesim al nisam optimista .
Ma ništa se nije promijenilo, samo ovako vizuelno natrpao igrače, iz njemačke treće lige, hrvatske druge, a pola će ih otpasti.

Par igrača će se priključiti ovima od ranije i to je to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 09 sep 2016, 21:31

Sta je sa Karacicem ?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 sep 2016, 21:38

mercurial je napisao/la:Sta je sa Karacicem ?
Prošle sedmice je zabio 4 gola za Schaffhausen, očajno su počeli sezonu, dva ubjedljiva poraza.
Voli te tvoje Sarajevo.

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 09 sep 2016, 22:55

Ovaj Marjanac,ako ima pravo nastupa biće u rosteru sigurno,kao i nuić i vegar,neznam za ovog miloševića,igrao je za švicu,ali je za njega konkurencija na pivotu prejaka,inače ovi novi igrači su uglavnom već igrali za mlađe selekcije susjednih država,al ih bili sigurno ne bi pozvao da nije rješen njihov status,uglavnom proširena baza,a da li će to biti dovoljno za bolju igru,ostaje da vidimo.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 09 sep 2016, 23:47

Ovo je fin pocetak, mislim da se aBd sa vremenom moze naci jos po koji igrac koji nam moze biti fino pojacanje (primjeri iz proslosti: stojanovic, pocuca, krasavac, cacic, vujadinovic, veselinov, dobrkovic, pok. kelecevic, skoko,... naravno neki su bili veca pojacanja, drugi opet manja, uglavnom ako se strucni stab potrudi jos vise, rezultati trazenja pojacanja mogu biti jos bolji).
Zadnja izmjena: edinjo-bih, dana/u 10 sep 2016, 07:50, ukupno mijenjano 1 put.

mag
Kontakt:

Post Postao/la mag » 10 sep 2016, 07:27

no rules je napisao/la: Čičkušiću izgleda preča stranka od Reprezentacije ...
Možda je dobio crveni zato što je zeleni ;)

P.S:
mislim da je ipak u pitanju štamparska greška :D

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 10 sep 2016, 10:27

Rukometni savez Bosne i Hercegovine na čelu sa selektorima poslao je danas pozive igračima koji će nastupati za A selekciju, za mladu U-21, kao iza one najmlađe kadete i juniore U-16, odnosno U-18.
No ono što je zanimljivo i ono što se kao novitet pojavio u svemu je reprezentacija Premijer lige. Prema prvom objašnjenju koje je stiglo iz Rukometnog saveza, radi se o selekciji najboljih igrača iz Premijer lige Bosne i Hercegovine s kojim će raditi kompletan stručni štab reprezentacije.

"To su igrači koji igraju Premier ligu - potencijalni reprezentativci A – selekcije, za njih će biti zadužen Tim trenera odnosno selektori svih reprezentacija . ( Selektori: Bilal Šuman A - Selekcija, Jasmin Mrkonja U – 21, Zdenko Grbavac U – 18, Nebojša Golić U - 16, te kondicioni trener Muris Đug). Želimo na ovaj način da napravimo jak trenerski štab gdje bi mogli na što bolji i kvalitetniji način da radimo sa igračima iz Premier lige. Spisak reprezentacije lige biće naknadno objavljen."
:salut:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 sep 2016, 10:31

ovaj kondicioni dusu vadi, osjetio sam to na sebi :lol:

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 10 sep 2016, 10:54

Kad ce biti ova okupljanja i zna li se protiv koga ce se igrati (prvenstveno mlade reprezentacije)?

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 14 sep 2016, 17:34

gledam izviđač - celje i baš mi se sviđa ova naša mladost, mislim da se sa hrstićem nema šta čekati - prce u najavi - definitivno mora biti u seniorskoj reprezentaciji, i davati mu određenu minutažu...

pavlak, krila jarak i mandić su igrači na koje bi se moglo računati...

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 14 sep 2016, 17:34

Hrstic za sada igra odlicno protiv Celja.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 14 sep 2016, 17:36

Preduhitri me @frenki :mrgreen:
Zeznu Mandic sad kontru i Slovenci ih kaznise. Izvidjac igra strasnu odbranu.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 14 sep 2016, 17:46

Bjezi, kad se prije sjetim, zivio sam za ove rukometne meceve. Imali smo dvije Bosne, Slogu, Izvidjac, Konjuh, znao bukvalno sve igrace svih timova, reprezentaciju zmireci znao kakve igraci kretnje prave, a sad doslo vrijeme da nemam pojma nabrojati 10 igraca cijele lige... Ne znam ni sam sta je razlog, samo sam siguran da bih opet ovo s uzivanjem pratio da se bilo sta popravi po pitanju rukometa u ovoj zemlji.

Ovaj Hrstic buduci reprezentativac 100%, Mandic mi djeluje kao da se zafrkava, a imam osjecaj da je dobar igrac, ovi koji bolje prate sigurno vise znaju. Moglo se otici i sa vecom razlikom, ali dobro je i ovo.

samosingle
Kontakt:

Post Postao/la samosingle » 14 sep 2016, 17:57

frenki je napisao/la:gledam izviđač - celje i baš mi se sviđa ova naša mladost, mislim da se sa hrstićem nema šta čekati - prce u najavi - definitivno mora biti u seniorskoj reprezentaciji, i davati mu određenu minutažu...

pavlak, krila jarak i mandić su igrači na koje bi se moglo računati...
Apsolutno se slazem sa tobom. Pa bar 5 igraca Izvidjaca je reprezentativni kalibar, momci su odlicni svaka ima cast.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 14 sep 2016, 18:12

Auuu, nevjerovatan Izvidjac. Ne mogu da vjerujem da se ovakav rukomet igra na nasim terenima. Ove mlade momke podhitno u A tim, svi su oni bolji od Celice, Milasa, Zulfica, raznih spodoba na lijevom krilu, itd, itd. Strah me samo da ih komsije nekako ne kaparisu i prava je steta sto je Sarac vez izgubljen...

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 14 sep 2016, 19:27

kobe24 je napisao/la:Auuu, nevjerovatan Izvidjac. Ne mogu da vjerujem da se ovakav rukomet igra na nasim terenima. Ove mlade momke podhitno u A tim, svi su oni bolji od Celice, Milasa, Zulfica, raznih spodoba na lijevom krilu, itd, itd. Strah me samo da ih komsije nekako ne kaparisu i prava je steta sto je Sarac vez izgubljen...
slažem se... a taman hoću da pitam za šarca, zaeban i on igrač. šteta.

šteta i ovog nesretnog poraza, ali ako ostanu na okupu, moglo bi svašta biti...

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 14 sep 2016, 19:47

frenki je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:Auuu, nevjerovatan Izvidjac. Ne mogu da vjerujem da se ovakav rukomet igra na nasim terenima. Ove mlade momke podhitno u A tim, svi su oni bolji od Celice, Milasa, Zulfica, raznih spodoba na lijevom krilu, itd, itd. Strah me samo da ih komsije nekako ne kaparisu i prava je steta sto je Sarac vez izgubljen...
slažem se... a taman hoću da pitam za šarca, zaeban i on igrač. šteta.

šteta i ovog nesretnog poraza, ali ako ostanu na okupu, moglo bi svašta biti...
Ma tesko da ce ostati, jednostavno je nemoguce oduprijeti se ponudi nekog kluba u kojem bi oni zaradjivali po 5-6x vise. Ovdje sigurno ima najmanje 3-4 ozbiljna kvaliteta za reprezentaciju, jer su svi oni doslovno jos djeca.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 sep 2016, 23:35

Hristić je kockasti od glave do pete i ako ga susjedi budu željeli, nemamo mi tu nikakve šanse.
Voli te tvoje Sarajevo.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 15 sep 2016, 01:15

Mandic , Sarac i golman Eres igraju za Hrvatsku , Hrstic prestao se odazivati u nasu mladu Reprezentaciju kako bi presao u Hrvatsku , Ante Grbavac igrao za mladje uzraste Hrvatske .

Nama ostaju samo Jarak , M. Pavlak i Grgic , Jarka bi odmah pozvao u Reprezentaciju da igra sa Vrazalicem desno krilo ...

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 15 sep 2016, 06:32

no rules je napisao/la:Mandic , Sarac i golman Eres igraju za Hrvatsku , Hrstic prestao se odazivati u nasu mladu Reprezentaciju kako bi presao u Hrvatsku , Ante Grbavac igrao za mladje uzraste Hrvatske .

Nama ostaju samo Jarak , M. Pavlak i Grgic , Jarka bi odmah pozvao u Reprezentaciju da igra sa Vrazalicem desno krilo ...
A u pm! Ja sam to neko vrijeme prestao pratiti, ali znam da je ranije igrao za nase mlade. Nek se gone onda svi, ne bih ja tu nikog zvao, jer bi i svi ostali igrali za Hrvate da imaju kvalitet ovih koji vec igraju za njih. Ako se dobro sjecam, Ante nema rodbinske veze sa trenerom Zdenkom?

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.