#NikonikoSamoSloboda
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo da pozdravim svoju crveno crnu bracu
#NikonikoSamoSloboda
#NikonikoSamoSloboda
Bit ce **** u nedjelju, jos imam osjecaj da ce bas mala posjeta biti 
Nad tobom sunce najljepše sja
1500-2000 plafon,sjever prazan,Legija ce nam ocitati bukvicu iz navijanja.pinoglavi je napisao/la:Bit ce **** u nedjelju, jos imam osjecaj da ce bas mala posjeta biti
Nista novo u drzavi Tuzli.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma bit će cc 2000....klasika za ove neatraktivnije protivnike... Ne kontam sto ste ba toliko opterećeni posjetom... I te 2 milje je pristojna cifra.... Pricamo o Bosanskoj ligi, jbt.....mi smo jos u top 3 sto se posjete tice.... Ne samo ti nego dosta raje je nesto nezadovoljna a ja mislim da imamo skroz dobru posjetu.... Može bolje naravno al pretjerujemo bas sa nekim nezadovoljstvom kad na Vitez ili Metalleghe dodje 2 milje... Nikako da svarimo realnost da je liga k a r i n a teškapinoglavi je napisao/la:Bit ce **** u nedjelju, jos imam osjecaj da ce bas mala posjeta biti
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Crni gavran
- Kontakt:
Prvo sve najbolje želim Slobodi. Iskreno i od srca. Kad je vec moj Čelik tu gdje jest.staragarda je napisao/la:Stari, ZAJKO ZEBA je proglašen za NAJBOLJEG IGRACA PL U PROSLOJ SEZONI... Kakve sjene,kakav zeljoCrni gavran je napisao/la:Zajko Zeba uopste ne briljira, nije ni sjenka onog Zebe iz Zelje. Sto se statistike tice mislim da bi Cvijetin bio bolji od Husrefa sa ovim igracima Slobode.![]()
... Možeš malo pojasnit to da je bolje igrao u želji
Zajko Zeba je bio mnogo bolji igrac u Zelji nego sto sad igra za Slobodu. Evo ti npr. slobodni udarci. Evo igrali ste sa Radnikom ili buba u zivi zid(to je najcesce ili nebu pod oblake). A u Zelji mu je to su za njega bili ziceri, tj. sigurni golovi npr... Zajko Zeba je po meni dok je igrao za Zelju bio profil igraca za nasu reprezentaciju. Mislim da ga je banjalucki Borac posebno oplakao
Nije vam forma najbolja, prosle godine ste zdrobili Viteza u Vitezu, a sad ste na svom Tusnju jedva dosli do pobjede. Krupa vas nabija 3:0 i jos ste dobro prosli, jer su cini mi se oni imali i 2 precke. Sloboda jednostvano takav "luksuz" ne bi smjela sebi da dozvoli. Takodje prosle godine 2:0 na Tusnju od Drine, pa 3:0 od Sirokog, pa od Zelje 0:1. Vi ste jednostavno poklonili Zrinjskom titulu. Da , da , nije Zrinjski osvojio titulu vec mu je Sloboda tu titulu poklonila. Neshvatljivo
Uglavnom, sve vam najbolje zelim u nastavku prvenstva, valjda ce vam biti bolje sa Husrefom i Zajkom
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Ja samo kažem kako nam je dosada bilo na tribini,nemojte pjevati "tuđe" pjesme.Ali otom potom
Ja i dalje gotivim Marokance za mene su
700KM daleko gostovanje
ko kaže da jedan momak ne može voditi tribinu?
Ja i dalje gotivim Marokance za mene su
700KM daleko gostovanje
ko kaže da jedan momak ne može voditi tribinu?
Solina navija za Slobodu!
Jaki su ovi drama, bar sto se vizualnosti i navijanja tice 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
. ..ovo mi dođe k'o kakav trening navijanja (orkestar) . . uštimani....samo su oni tu ....treba i nama jedan trening ...i to dobar . . .
kako izgledamo na terenu, statisticki to jos i dobro izgleda :lol:
. .Kostić umjesto Džide
Dvoumim se izmedju prognoze 3:0 ili 4:0 za nas 
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Da mi je sutra stic na utakmicu . a za rezultat se najmanje sekiram.
mati mila sto sam sebi zakomplikova.
Sta je ovo nidje nikog?
Atmosfera ko u kosarkaskoj reprezentacijiSariel je napisao/la:Sta je ovo nidje nikog?
samo Sloboda
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Eto dje smoSariel je napisao/la:Sta je ovo nidje nikog?
Ignorišite ga, pijan je.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Sta ima vezeee aleeeeeeeeeee
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
PS: nadam se da je Tele razbio ono malo ****. Vidjao sam ga po gradu, rijec nafuran je mala za to dijete.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 8 gostiju.