BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Hajde, Damire, kad ti nisi znao iskoristiti 2 break lopte, covjek ti pokloni! Valjda ces ga sada razbiti u 3 setu!
E Mirza, Mirza...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Znao sam da neće osvojiti servis za meč, to je standardno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma uzima ovo Mirza u tb, opušteno
Hajde Damire yebemuuu
Hajde Damire yebemuuu
Pogledajte sta je babo napiso proslu stranicu. Damir i ovakav kakav je bez karaktera je kudikamo bolji igrac nego Mirza. Sjetimo se tad je Damir bio u bezizlaznoj situaciji a Basic je 2 serve bio udaljen od meca. Basicu ovo nije prvi put da ovako zestoko chokira. A prvi servis mu je oko 80% danas i opet ne moze rutinski.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma dajte obojica. Ebo igru ovaku, Damir poklanja sve živo, prazna strana on direktno u njega, yebo te kriva noga i hvatanje, MAirza servira set i gubi set 5-7. Ma fuuuuuuj.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
J*** ti tenis ,i igru ,i mirzu i damira ,i glave njihove i strah i servu ,pa da li je ovo moguce ,pa haj da imas servis ko shwartzman pa jbg izgubis izgubis ali imas jedan od boljih servisa i servieras za mec i na kraju izgubis sve , pa jarane nije ti 13 godina !!!
FK Sarajevo !
Za Mirzu sam sad ubijedjen 100% da ce ispusit a Damir ako popravi serviranje i uspije vratiti break imace mozda sanse.
Koliko preokreta, umjesto 2 finala sutra pitanje je hocemo li imati ijedno..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nemaju nijedan. Dobri teniseri ali u glavi nemaju ništa.Effenberg je napisao/la:Za Mirzu sam sad ubijedjen 100% da ce ispusit a Damir ako popravi serviranje i uspije vratiti break imace mozda sanse.
Ode u drugi servis Damira.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Vjerovatno Damir sada gubi sve do kraja!
6:0 ili 6:1
možda baš sad proradi kvalitet pa me demantuje
možda baš sad proradi kvalitet pa me demantuje
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Kakav karakter i psihicka patka moras biti da izgubis set na ovaj nacin na koji to mirza radi..da ne povjerujes svojim ocima...
Prebacim na mirzu i vidis amatera koji trci na mrezu a tu ko riba na suhom..ne znam postoji li igrac koji se slabije snalazi na mrezi..
Prebacis na damira i prvi udarac koji vidis je njegova famozna skracena lopta iz ocaja, u mrezu, naravno..
Pih ode popodne u vraga..
Prebacim na mirzu i vidis amatera koji trci na mrezu a tu ko riba na suhom..ne znam postoji li igrac koji se slabije snalazi na mrezi..
Prebacis na damira i prvi udarac koji vidis je njegova famozna skracena lopta iz ocaja, u mrezu, naravno..
Pih ode popodne u vraga..
Babo je ruco bacaj reket i fati se noge .
Mjenjaj ime teme iz BiH tenis u BiH penis! 
Luzerski bosnjacki mentalitet na djelu. Damir evo nece ni poena da uzima sklanja se ovome. Radi toga ga on pusi uvijek sto nece da se bori. 100 puta cemo viditi od 5:1 ili 5:2 da odu i ispuse mec ili set a jednom u 100 godina da oni tako nesto naprave.
Luzerski bosnjacki mentalitet na djelu. Damir evo nece ni poena da uzima sklanja se ovome. Radi toga ga on pusi uvijek sto nece da se bori. 100 puta cemo viditi od 5:1 ili 5:2 da odu i ispuse mec ili set a jednom u 100 godina da oni tako nesto naprave.
Damir i dalje ima bolje šanse da dobije nego Mirza. Samo je potrebno da napravi četiri breaka i tri puta dobro odservira
To je to za danas. Nazalost, katastrofa!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kakva mi dva cirkusanta imamo, ybte. Skandalozna predstava Damira, čuj predao. Ma bježi, odigraj do kraja k'o čovjek. Mirza cijeli meč odlično servira i dođe servis za meč on se use.re u gaće od straha i sve izgubi.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.