HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
ako bogda prolazite,samo naprijed...pozz VOLIM TE ZVIJEZDO RED DRAGONS 

Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Eto ti ga na... valjda ce se malo sabrat i ne dozvoliti da sve prokockaju... 
EDIT: Dobro je, opet vodi Zrinjski... jedva cekam da dodju ovi sa utakmice da cujem kako je bilo... samo kod nas se ne mogu gledati nastupi nasih ekipa u Euro kupovima, i to me uzasno nervira... ajde Zrinjski zavrsite to kako valja...

EDIT: Dobro je, opet vodi Zrinjski... jedva cekam da dodju ovi sa utakmice da cujem kako je bilo... samo kod nas se ne mogu gledati nastupi nasih ekipa u Euro kupovima, i to me uzasno nervira... ajde Zrinjski zavrsite to kako valja...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Bravo za Zrinjski svaka cast!
Da dogurate sto dalje aBd...
Da dogurate sto dalje aBd...
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
-
- Kontakt:
čestitke
skinuo sam 1...trebaju mi jos širokobriježani...s kim igrate sada,znal se vec 

Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Mislim da igraju sa nekim iz San Marina jer su u drugom pretkolu nosioci ,ako se ne varam... 

1996
Ludnica ludnica,odlicna utakmica sa 3,4 zicera Zrinjskog te tako isto Tobola,Zrinjski se povukao nakon vodstva i igrao na kontre,Tobol postigao jedan gol iz sumnjive situacije al tko ga jeb... sada kad je sve GOTOVO,HVALA VAM MOMCI,tek sam veceras vidio kolika je klasa ovaj Tobol,ljudi igraju odlican nogomet,pobjeda Sir Dragana Jovica koji je nadmudrio svog kolegu.
Svi su momci odigrali perfektno a posebno mi je drago zbog juniora Pehara koji je usao i postigao gol za 2,3 min !
Odlicna vecer uz odlican nogomet i navijace!
Cestitke a sad San Marino ,aBd ekskurzija!
Svi su momci odigrali perfektno a posebno mi je drago zbog juniora Pehara koji je usao i postigao gol za 2,3 min !
Odlicna vecer uz odlican nogomet i navijace!
Cestitke a sad San Marino ,aBd ekskurzija!

HSK Zrinjski Mostar
Tre Penne, osvajac Kupa San Marina...CrnoCrveni je napisao/la:čestitkeskinuo sam 1...trebaju mi jos širokobriježani...s kim igrate sada,znal se vec

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Cestitke na poprilicno uvjerljivom prolazu
.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Cestitke od starog manijaka.Jeste vidjeli slike na klupi ovih prava sminka.
Svaka čast SVIM igračima
Liverpool we are coming
Liverpool we are coming
Čestitke na prolazu, i odmah da čestitam i prolaz narednog kola.
Svaka čast.
Pozdrav.
Svaka čast.
Pozdrav.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Barney Stinson
- Kontakt:
Čestitke susjedi sretno dalje...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Bravo! Cestitke navijacima Zrinjskog. Mic po mic i do lige evrope.
Nego, ko vam dresove sponzorise, koja je marka? Pozz.
Zeus, bog i batinacole-ch je napisao/la:Bravo! Cestitke navijacima Zrinjskog. Mic po mic i do lige evrope.
pokusavas biti smjesanla zrinja je napisao/la:Zeus, bog i batinacole-ch je napisao/la:Bravo! Cestitke navijacima Zrinjskog. Mic po mic i do lige evrope.

Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
-
- Kontakt:
Mislim proricem svaka mi cast
bolji sam od paula mogli ste se bar zahvalit :p
zezam se sve cestitke na prolazu samo nabijajte bodove za nasu drzavu

zezam se sve cestitke na prolazu samo nabijajte bodove za nasu drzavu
Sto vise bodova,jos pobjedit ove amatere i da uđemo među 200 najboljih evropskih klubova
Juventus,Liverpool,Stuttgart,AZ,Sporting,Galataseray,Dinamo B,Levski,Austria bec,Odense,Dnipro,Red Star,Aris,Brondby ,Temisvar,Montpellier,WIsla,Genk,Karpyaty,Banik Ostrava,Elfsborg,Utrecht,Sturm!

Juventus,Liverpool,Stuttgart,AZ,Sporting,Galataseray,Dinamo B,Levski,Austria bec,Odense,Dnipro,Red Star,Aris,Brondby ,Temisvar,Montpellier,WIsla,Genk,Karpyaty,Banik Ostrava,Elfsborg,Utrecht,Sturm!
HSK Zrinjski Mostar
e brate dobro je bilo.... zasluženo smo ih dobili iako su i oni vrlo dobra ekipa....
pali smo bili malo drugo poluvrijeme i stisli su nas bili na početku, ali mali Mile ga zabi i riješi nas infarktne završnice.. iako je bilo puno grešaka u igri i nije bila neka ljepotica meni je najbolji bio uz Damira DŽidića i Mirza Rizvanović... jest ga onaj s brojem (20) 2-3 puta prešo, ali koliko je Mirza pretrčo večeras me zadivilo...
prespreman igrač i jako mi se sviđa jer nikad nestaje... svaka mu čast za zalaganje danas na terenu.. extra pojačanje
drugo pojačanje (Stjepanović) mi se baš i nije svidio, ali pošto me podsjeća na Schweinstegera dajem i njem prolaznu ocjenu
.... ostali standardno dobri osim Zadre... stvarno neznam šta reć za njeg... žao mi ga je ali očigledno da momak ima komplex domaćeg terena...
u gostima igra ko lud, a kući pa skoro katastrofa
pali smo bili malo drugo poluvrijeme i stisli su nas bili na početku, ali mali Mile ga zabi i riješi nas infarktne završnice.. iako je bilo puno grešaka u igri i nije bila neka ljepotica meni je najbolji bio uz Damira DŽidića i Mirza Rizvanović... jest ga onaj s brojem (20) 2-3 puta prešo, ali koliko je Mirza pretrčo večeras me zadivilo...
prespreman igrač i jako mi se sviđa jer nikad nestaje... svaka mu čast za zalaganje danas na terenu.. extra pojačanje
drugo pojačanje (Stjepanović) mi se baš i nije svidio, ali pošto me podsjeća na Schweinstegera dajem i njem prolaznu ocjenu

u gostima igra ko lud, a kući pa skoro katastrofa
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.