velez_mostar je napisao/la:Je li to haris znas da nece igrati za BiH, ili samo naglabas kao i uvijek?
Pa prijatelju ti valjda znas da je ovdje pun forum nekih menadzera i novinara koji sve znaju iz prve ruke.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
velez_mostar je napisao/la:Je li to haris znas da nece igrati za BiH, ili samo naglabas kao i uvijek?
Taj ne zna ko mu glavu nosa, a ne za koga ce Hajrovic igrat. Preporucujem ti da ga stavis na listu gnjavatora i tako blokiras njegove postove, odma je milina citat forum.velez_mostar je napisao/la:Je li to haris znas da nece igrati za BiH, ili samo naglabas kao i uvijek?
Pa, ne mozes znati, mozes pretpostavljati da za nas nece igrati, a mozda i znas pa te pitam, i naravno da pricamo o Seadu, i naglasio sam "za Reprezentaciju BiH".harishp je napisao/la:Cjelo vrijeme pricamo o Seadu a ne Harisu,sto se ''Svajcaraca'' tice.Toliko o naglabanju.![]()
Ko kaze da nece igrati,samo zavisi za koga.
Zasad tako je ,kako je.
Ma, one je davno na ignore-u, ali eto bas da izvucem iz njega otkud mu to, i je li stvarno mora na svaku vijest dati neki svoj kontra glupi komentar, stvarno onooo...Cartman je napisao/la:Taj ne zna ko mu glavu nosa, a ne za koga ce Hajrovic igrat. Preporucujem ti da ga stavis na listu gnjavatora i tako blokiras njegove postove, odma je milina citat forum.velez_mostar je napisao/la:Je li to haris znas da nece igrati za BiH, ili samo naglabas kao i uvijek?
MenadjeriBIHfan je napisao/la:velez_mostar@ Odakle znas da ce Papac 80 % igrat protiv Katara, jer se nista ne govori.
Ne znam jesi li bio u toku kad sam napisao post, ne znam koja je tema tacno, ali imam informaciju iz krugova u kojima se Sasa krece, u Mostaru, neki od njegove raje, ne bi bas u detalje, da ce se Papac odazvati Susicu.BIHfan je napisao/la:velez_mostar@ Odakle znas da ce Papac 80 % igrat protiv Katara, jer se nista ne govori.
velez_mostar je napisao/la:Ne znam jesi li bio u toku kad sam napisao post, ne znam koja je tema tacno, ali imam informaciju iz krugova u kojima se Sasa krece, u Mostaru, neki od njegove raje, ne bi bas u detalje, da ce se Papac odazvati Susicu.BIHfan je napisao/la:velez_mostar@ Odakle znas da ce Papac 80 % igrat protiv Katara, jer se nista ne govori.
Cartman je napisao/la:Evo vidite sad, moj dragi imenjak je napisao neku glupost, a ja samo vidim: Ovaj post je postao/la harishp, koji/a je na tvojoj Listi ignoriranih; ukoliko želiš pročitati post, klikni ovdje. Ma milina.
Normalno da će se odazvati kada ga je Rangers odlučio prodati.Pa onda da kroz repku navuće sebi što bolji ugovor gdje god da odevelez_mostar je napisao/la:Ne znam jesi li bio u toku kad sam napisao post, ne znam koja je tema tacno, ali imam informaciju iz krugova u kojima se Sasa krece, u Mostaru, neki od njegove raje, ne bi bas u detalje, da ce se Papac odazvati Susicu.BIHfan je napisao/la:velez_mostar@ Odakle znas da ce Papac 80 % igrat protiv Katara, jer se nista ne govori.
nema safet nista s njim, prvo ga treba zovnuti u mladu U21 repku pa nek se tu iskaze, a za njegovo pozivanje zasluzan je "gospodin" Branimir Tulic, inace veliki strucnjakPrincipatus je napisao/la:Vec kad smo kod Besic-a.
Muhamed Besic, igrac inace Hamburger SV U19, je ponovo odigrao u pocetnoj postavi bundesligasa HSV-a pripremnu utakmicu. Uskoro navrsava 18 godina, i po TM-u odbrambeni je igrac (allrounder, dakle mozda bi mogao i na desni bek). Neko ko u ovim godinama igra u prvoj postavi HSV-a jednostavno nemoze biti los. A koliko nama uvjek manjka na igracima na ovoj poziciji, ovoga treba obavezno pratiti! Safete!
Normalno da nece igrat u prvoj postavi HSV-a. To su bajke nasih novinara. Dobit ce maks par prilika u kupu i pred kraj utakmica i to je to. Ali u U19 ili u21 repku moze sigurno.Principatus je napisao/la:Mislim da je to sve relativno. Ako zaigra stvarno za HSV u prvoj postavi u dolazecoj sezoni, onda je naravno i sigurno interesantan za nasu U21, ali isto tako i za A reprezentaciju. Jer kvantitet i kvalitet odbrambenih igraca kojim raspolazemo, sigurno relativira pojedine stvari.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, al87, Argentina, Beduin, Biscione, budzak, denza, DjaniTarik, Elddar, FerdinandF, galia95, General505, GIBRA, hz1987, invincible1921, Kapetan, KarlMarx, Konzerva, Lewy21, Majstorinho, myself, N3R3D, nedimmmm1337, Rauber33, RaymondRed, s4mke, Serha, Shategabri, Sheyi, Venom, zemuntrg, zikerrz21 i 349 gostiju.