Edin Višća
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Višća
Moze dati stotinu golova, u repci je totalno beskoristan. Moje misljenje naravno i apsolutno ne ocekujem da se bilo ko slozi samnom. 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Slazem se ja kakav on i repka moze Estonija i Gilbratar ostalo nema sansi.
opet ga zabi za vodstvo od 1:0
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- DragonGirl
- Kontakt:
Kad bi barem prešao u neki klub iz liga petice, mislim da bi se tu onda tek moglo vidjeti njegovo stvarno stanje, po meni ima potencijala za to i bilo bi šteta da ne ode stepenicu više i kompletnu karijeru provede u Turskoj. 
Mozel meni objasnit neko kako ovaj igrac dere po Turskoj i onda Milicevic za 15 minuta uradi vise nego on za 10 utakmica. Nista nemam protiv momka al mrtvi prosjek je u repci pa Lulic je dupli efektniji igrac koji nije aman neko krilo, ja bi igrao Milicevica prije ako nista da zna da nije sigurno mu mjesto.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Sabane evo brata Sabana slaze sesoccerfan je napisao/la:Moze dati stotinu golova, u repci je totalno beskoristan. Moje misljenje naravno i apsolutno ne ocekujem da se bilo ko slozi samnom.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
U Turskoj igra drugog spica ili poluspica nije krilo u sistemu kojeg igra kod nas kada je strogo zakucan za liniju.paulus je napisao/la:Mozel meni objasnit neko kako ovaj igrac dere po Turskoj i onda Milicevic za 15 minuta uradi vise nego on za 10 utakmica. Nista nemam protiv momka al mrtvi prosjek je u repci pa Lulic je dupli efektniji igrac koji nije aman neko krilo, ja bi igrao Milicevica prije ako nista da zna da nije sigurno mu mjesto.
Protiv Izraela je igrao malo slicnije onome sto igra u Turskoj i dao dva gola.
Opet moje licno misljenje je da Visca protiv iole kvalitetnog beka nema sanse, ali svejedno mislim da ce igrati u Belgiji jer dosta trci i radi u defanzivi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Fin gol Edina 
Tako je. Verzija Avdija 2.00 samo sto Visca igra off. krilo a Avdija svesoccerfan je napisao/la:Moze dati stotinu golova, u repci je totalno beskoristan. Moje misljenje naravno i apsolutno ne ocekujem da se bilo ko slozi samnom.
- LegendKiller
- Kontakt:
Glupost je poraditi njega i Avdiju. On je u želji postigao više nego avdija u cijeloj karijeri. Postoji jednostavno objašnjenje za različitu igru Visce za repku i klub. U klubu igra dosta bliže golu što neko reče kao drugi napadač gotovo, u klubu maksimalno koriste njegove najveće kvalitete a to su brzina i šut, nije on neki dribler. U repki je druga priča igra klasično krilo sa dosta defanzive. A druga stvar je sama taktika repke gdje svaka lopta ide na Dzeku tako da on i kada može krenuti naprijed u neku završnicu radije staje i glede da da loptu Dzeki.Sishar je napisao/la:Tako je. Verzija Avdija 2.00 samo sto Visca igra off. krilo a Avdija svesoccerfan je napisao/la:Moze dati stotinu golova, u repci je totalno beskoristan. Moje misljenje naravno i apsolutno ne ocekujem da se bilo ko slozi samnom.
Zeljo nogometna dimenzija
znaci taktika rep.
ne lezi, pa sve Dzeki treba dati a nista sam..
How yes no.
Verzija Avdije puno zuji malo meda. Izgovor ce se naci. Mozda mu trava ne odg.
How yes no.
Verzija Avdije puno zuji malo meda. Izgovor ce se naci. Mozda mu trava ne odg.
Zadnja izmjena: Sishar, dana/u 05 okt 2016, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
- Incognito87
- Kontakt:
Kakav nemač pojma.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Reprezentativac Bosne i Hercegovine i fudbaler turskog Basaksehira Edin Višća, drugi je najbolji igrač turskog prvenstva u periodu od početka sezone 2014/2015 prema statistikama statističke agencije Opta.
Sjajni krilni napadač u ovom periodu upisao je 27 golova, ali je isto tako dodao i devet asistencija. U ukupnom zbiru, to je 36 golova za svoj klub što ga čini drugim najkorisnijim igračem lige, iza Fernandaoa koji ima 35 golova i osam asistencija.
Nije bas da Edin nema pojma!
Sjajni krilni napadač u ovom periodu upisao je 27 golova, ali je isto tako dodao i devet asistencija. U ukupnom zbiru, to je 36 golova za svoj klub što ga čini drugim najkorisnijim igračem lige, iza Fernandaoa koji ima 35 golova i osam asistencija.
Nije bas da Edin nema pojma!
- Medikament
- Kontakt:
Bolje je da igra tamo i uziva nego da ode u neki "veci" klub pa da grije klupu. 100 puta smo prizeljkivali neke transfere, pa kada se ostvare taj igrac propadne i to dobro. Stevanovic, Hajrovic i tako dalje.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Istanbul je za njega odlican klub. Koriste ga na pravi nacin, u vecim klubovima ne bi imali strpljenja sa svim njegovim nedostacima.Medikament je napisao/la:Bolje je da igra tamo i uziva nego da ode u neki "veci" klub pa da grije klupu. 100 puta smo prizeljkivali neke transfere, pa kada se ostvare taj igrac propadne i to dobro. Stevanovic, Hajrovic i tako dalje.
Problem je taj sto mi kao i u svemu zastarjeli smo. Zivimo u nekim prijasnjim vremenima pa tako i u reprezentaciji. Mi necemo nikad imati nekog igraca koji ce biti recimo bek i pomagati kvalitetno u napadu po strani. Cim je dobar i sa ubacajima odmah ide na krilo.
Ono sto zelim reci jeste da mi u repki igramo onako sa desnim i lijevim veznim a ne krilima. Da probam pojednostaviti, to se u FIFA-i (igrici) otprilike zove RM i LM, dok su krila ono sto danas vecina klubova i reprezentacija koristi ustvari LW i RW pa tako imas u real madridu recimo Ronalda i Balea, ciji zadaci nisu iskljucivo hodati po liniji nego sa strana prodirati u sesnaesterac dok su bekovi ti koji prakticno odlaze po malo i u napad i igraju tu LM i RM poziciju na trenutke.
Kod nas tesko da ce to ikada zaziviti, ali eto volio bih jednom da odigramo neku utakmicu u kojoj bi odigrali sa 4-3-3 gdje bi imali jednog defanzivnog veznog i dvojicu CM-ova te u napadu recimo dzeku, desno visca i lijevo opet neko krilo koje ne moze biti lulic jer je on taj LB/LM ustvari. Mada mi necemo barem narednih nekoliko godina imati igrace za tih pozicija ali u takvoj formaciji mislim da bi visca dao nekoliko golova za reprezentaciju.
I onda naravno da se i ne moze ocekivati od visce gol kada igra kod nas u formaciji 4-5-1, pa cak i kada igra 4-4-2 on je u tom veznom redu sa strane (RM) i lisen je mnogih svojih kvaliteta pa mu se onda i zamjeri a ustvari je "zrtva" sistema.
Ono sto zelim reci jeste da mi u repki igramo onako sa desnim i lijevim veznim a ne krilima. Da probam pojednostaviti, to se u FIFA-i (igrici) otprilike zove RM i LM, dok su krila ono sto danas vecina klubova i reprezentacija koristi ustvari LW i RW pa tako imas u real madridu recimo Ronalda i Balea, ciji zadaci nisu iskljucivo hodati po liniji nego sa strana prodirati u sesnaesterac dok su bekovi ti koji prakticno odlaze po malo i u napad i igraju tu LM i RM poziciju na trenutke.
Kod nas tesko da ce to ikada zaziviti, ali eto volio bih jednom da odigramo neku utakmicu u kojoj bi odigrali sa 4-3-3 gdje bi imali jednog defanzivnog veznog i dvojicu CM-ova te u napadu recimo dzeku, desno visca i lijevo opet neko krilo koje ne moze biti lulic jer je on taj LB/LM ustvari. Mada mi necemo barem narednih nekoliko godina imati igrace za tih pozicija ali u takvoj formaciji mislim da bi visca dao nekoliko golova za reprezentaciju.
I onda naravno da se i ne moze ocekivati od visce gol kada igra kod nas u formaciji 4-5-1, pa cak i kada igra 4-4-2 on je u tom veznom redu sa strane (RM) i lisen je mnogih svojih kvaliteta pa mu se onda i zamjeri a ustvari je "zrtva" sistema.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Sta hoces Anel je RM a TINO je PM.
Re: RE: Re: Edin Višća
Naravno i ovdje da se citiram nakon Estonije.Memara je napisao/la:Bez glave...
Tino i Hajrovic >Visca Beskorisno krilo , ne moze 1 na 1 nikoga proci , odigra 1 dobru utakmicu od 20 , nema sut.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

Bez glave...