Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Samo dizite suteve pizda vam materina
Ma bezveze raja pisu, tek da se nesto kaze i usput pljucne.. Niko nece da sagleda realno.... Sa ovakvim izborom igraca i nikakvom bazom ni jedan ozbiljan trener nas ne bi vodio..._dreamer_ je napisao/la:ma nece to niko da vidi, izbacice evo mirzu da gradi autoritet na njemu i ubaciti sulejmanovica koji ce vjerovatno izgoriti u ovoj atmosferi. I onda cemo srat po damiru sto je ostavio mirzu na klupi. pushi ga kako god okrenes, onda mu je bolje ovako, s mirzom i ima neku sansubadboy je napisao/la:Moze Sale gradit autoritet (i svaki drugi trener u slicnoj situaciji) kad na klupi ili u bazi igraca uvijek ima bar 1-2 igraca pribliznog kvaliteta. Koga ce Mula ubacit ili pozvat u reprezentaciju ako otjera Mirzu ili bilo koga iz prve petorke?marconato je napisao/la:Mirza se izd.kava...Kako bi on kod Saleta letio napolje posle 2-og nerezonskog suta u 5 sec. napada!
Pustite se te price o autoritetu, ta tema kod nas sa ovom bazom igraca i apetitima/ rezultatom koje nacija trazi uopste nema nikakvog smisla.
Mula iz ove ekipe izvlaci maksimum i svaka mu cast na tome...
Odveo sam kera u drugu sobu za svaki slucaj...
Ajde trznite se yebemu misa
Ajde trznite se yebemu misa
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
. . serete o autoritetu, a nijedan ga ne bi imao. . . nemamo mi takvu bazu igrača da se nekog možemo riješiti . .
minja uzima sut preko ruke a nijednog naseg u reketu, laku noc logiko
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Hebeš ovo sa 16 za 2-3 minuta pasti na 4 ,kada vidim ove nerezonske poteze tačno pomislim da smo najgluplji narod u svim sferma života..pa ove neke poteze nebi izveo klinac od 10 godina,,pa već u začetku akcije vidi se usiljenost..i ko junac guraš na silu
- Donnie Darko
- Kontakt:
"Još smo bez koša u drugom poluvremenu"
Wow, kako neočekivan razvoj situacije
Wow, kako neočekivan razvoj situacije
Počelo je...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Mozgov nakon svakog sudijskog call-a se zali i protestvuje, **** li ti majku rusku odvratnu, u NBA ne smije a rec nikom, suti i slusa kad mu Bron **** majku
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Vjeruj mi najviše bi volio da ne dođe repka više nikad u Tz, eto vam je, izborite se za ove cirkuse.Lakoste je napisao/la:Skandiranje Fukare tuzla, kakav kompleks jbt
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Slazem se da je neuporedivo, nama je za Mirzu zamjena Miralem Halilovic iz hrvatske A1 lie i SUlejmanovic koji je do sada igrao za 2. tim Barcelone, a Srbiji za Teodosica Stefan Jovic, dosta kvalitetan euroligaski playmaker ili Nedovic koj ije jedan od najboljih igraca Valencije, top 4 ekipe Endesa lige. Isto tako, mi osim Mirze nemamo igraca koji moze redovno pogadajt sut za 3, a vi Teovu kreaciju mozete nekako nadomjestit na nekim drugim pozicijama, prije svih na 2 i 4 gdje su Bogdan i Bjelica. Definitivno neuporedivo.marconato je napisao/la:
Neuporedivo je! Prvo njihov uticaj i znacaj na igru, drugo sto Teo nerezonski odradi svaki deseti napad, ovaj svaki drugi...
Vadi Tele ovo smotano, dize suteve iz pm sta glumi, pa nisi drazen petrovic
Igramo jako naivno i lijeno.
Sumnjam u pobjedu, iako imamo kvalitet za nju.
Sumnjam u pobjedu, iako imamo kvalitet za nju.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Selektor zaboravio startera 14minuta, e moj damire
i pri tome nemaš m.da odmorit Mirzu, strašno 
Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 10 sep 2016, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
Nek neko kaže Mirzi da ne jede ****. To bi bilo moguće da imamo trenera.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nijedna j3bena izradjena akcija u napadu, protivnicki igrac stoji 5 sekundi na sutu za 3
koliko je mucno gledati ovu ekipu
koliko je mucno gledati ovu ekipu
Don't believe the hype.
-
TofiTofita
- Kontakt:
Koja **** od trenera jbt.
Jel pocela treca cetvrtina? 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Mirza mora odmoriti jbt!
Jel moguće da svaki napad ostave ovoliko prostora na šutu
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.