Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
ne vidim gdje je problem,Jusuf dosta dobro prenosi loptu...Cousins to redovno radi--
Nek prevodi, ko da bi Gordić šta pametnije uradio. Jusuf 3 puta prevodio loptu, jednom je prevodjenjem dvojicu Švedjana i Gordića iza sebe ostavio, dakle napravio višak i poentirali smo, drugi put je uputio onaj netačan pas Mirzi, treći put je dobio 2 slobodna i isključenje za nekog njihovog igrača. Da on to loše radi pa hajde, ali ovako je samo prigovaranje u prazno.
To je do onog ''Mulaomerović je ustaša pa mu idemo nadodati što više stvari''
To je do onog ''Mulaomerović je ustaša pa mu idemo nadodati što više stvari''
Nad tobom sunce najljepše sja
hejteruuunerminh74 je napisao/la:A zar cinjenica da centar nema kome dodati nego prenosi loptu nije do selektora?
hocemo li dobit Rasu u grotlu Mejdana :cool:
Iso ja danas kod Mide, 5 kupio, 3000 i nesto broj karti, sad je pitanje kako je to on dijelio. Pitam ga kolko jos otprilike ima, nema on blage vezeChinaglia je napisao/la:hejteruuunerminh74 je napisao/la:A zar cinjenica da centar nema kome dodati nego prenosi loptu nije do selektora?
hocemo li dobit Rasu u grotlu Mejdana

ma ne prodaje se to po rednim brojevima
ja jos uvijek nisam kupio
ja jos uvijek nisam kupio
Chinaglia je napisao/la:hejteruuunerminh74 je napisao/la:A zar cinjenica da centar nema kome dodati nego prenosi loptu nije do selektora?
hocemo li dobit Rasu u grotlu Mejdana

Da li sam ja hejter ili ne to ne mjenja cinjenicu da nam je selektor taraba
Takodzer ne mjenja cinjenicu da ja uvjek zelim da BiH pobjedzuje bez obzira sto je vode izdajnici
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
U prvom poluvremenu onaj jad od trenera se sjeti nacrtati akciju na time outu. Naši se vraćaju na parket, lopta dolazi do Mirze koji opuca nemoguć šut što nije bila akcija i Damir se dere na njega, a Mirza u fazonu "Ko je ovaj lik" 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
ajmo prebacite ovo u smece,kakvo **** od covjeka
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisi objektivan,,ova naša reprezentacija je limitirana do bola i da je vodi Željko Obradović nebi dobila Rusiju,,nerminh74 je napisao/la:A zar cinjenica da centar nema kome dodati nego prenosi loptu nije do selektora?
Ako je ovo istina... Mirza jeli nemozes da prihvatis sto momak od 17 godina ima vise muda nego sto si ti ikada u igrackoj karijeri imao? Stidis li se picko jedna?! Mars guzonja jedan u Buckse. Vidjetcem hoces li imati muda da tamo Kiddu i drugima pametujes. Fuj!!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Ako grbo pola karijere mirze napravi bit ce vrh....bit ce kao i djedovic , njemacka liga vrh ..
Nek te stid i sram govedo jedno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ova reprezentacija pobijedila bi ruse da je trener imao muda reci našoj zvjezdici iz Jablanice da malo popusti silovat napad i naše ostale košarkaše.nacelnik je napisao/la:Nisi objektivan,,ova naša reprezentacija je limitirana do bola i da je vodi Željko Obradović nebi dobila Rusiju,,nerminh74 je napisao/la:A zar cinjenica da centar nema kome dodati nego prenosi loptu nije do selektora?
Kaze musliman. Qrcina obicna si kapitenu!!!!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Aferim, ušao si u formu pomoću reprezentacije, ispucavao si se, sad se možeš spreman vratiti u klub.
Ali, znaj dobro, nije to isto, izgubio si poštovanje i vjerujem da više niko neće ostati budan zbog tebe.
Ogadio si mi se!
Ali, znaj dobro, nije to isto, izgubio si poštovanje i vjerujem da više niko neće ostati budan zbog tebe.
Ogadio si mi se!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Plako sam kad sam cuo da mozda nikad nece moci igrati kosarke i mislio sam da je bolji covjek.Mirza nek te bude bude stid i sram al mislio sam da si bolji covjek.Kad si imao losu sutersku noc bio sam depresivan i jedva cekam da Dzanan ode u NBA da imam za koga navijati al svaki .Mirza razocaran sam al nije prvi put da me ljudi razocaraju .Nikad netreba covjeka idolizirati nije on bog vec samo obicmi smrtnik i gresnik.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Losi procenti su zato sto je dosao totalno nespreman.Nije u stanju nijedan sut sebi da namjesti,doduse tako to bude kad planinaris umjesto da se individualno spremas...
Teletović se ponaša kao da posjeduje ovu reprezentaciju. Selektoru ne dozvoljava da ga zamjeni. Ignoriše svaku zamisao selektora, svađa se sa selektorom na klupi. I na kraju ovo sa Musom je pokazalo da on treba da završi sa reprezentacijom. Reprezentacija ne može biti povinovana samo jodnom igraču. Kada to imate kao slučaj onda nema igre ni rezultata.
Zadnja izmjena: Prle89, dana/u 10 sep 2016, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
ubleho jedna,taj decko kojem psujes majku je sa svojih 17 godina vise uradio za ovu drzavu nego ti za citavu karijeru,Musa je buducnost,ti su "kapitenu" proslost.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.