Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ovaj živiničanin je vrlo konflitka ličnost + pored toga što je neotesan tako da bih lično halalio se s njim za dalnje učešće u repki. Tele je svakako odsvirao svoje, hvala Bogu.
Jedini izlaz iz ove situacije je objaviti rat Njemackoj i predati se i postanemo Njemacka i kraj price.
Seljacina koja igra u Cedeviti a kurci se Mozgovu, isti je ko i ona dvojica zvjezica samo ga godine dijele. Njemu i mogu oprostiti zbog godina i svega ali zalim svaki minut sna, i svako ustajanje na fax gdje bufem ko zombi **** da gledam onu dvojicuLillard je napisao/la:Dobro evo da vas pitam nešto, kako vi vidite Musu? (ne mislim igrački dakako)
Nad tobom sunce najljepše sja
to ako i jeste istina, opet ne može opravdati da se kapiten, glavni igrač reprezentacije ponaša ovako. ovo je ponašanje nedosljedno mirzinog statusa u ekipimercurial je napisao/la:Ja mislim da Mirzi ne odgovara mentalitet Nurkica i Muse. To njihovo unosenje u face, hajke, pjevaljke i slicno. Vecerasnja Mirzina nemoc je samo doprinijela da se iskali na nekome. Uvijek je najlakse na najmladjem, u svakom slucaju lakse nego na Nurkicu koji bi ga lansirao na dno Jablanickog jezera.
-
- Kontakt:
Sve u svemu i ćorav vidi od prvog dana okupljanja ove reprezentacije da dosta toga neštima, a rezultati su - pripremni i kvalifikacije zajedno - najbolji dokaz toga... Nažalost
Jeste upravu si, Mirza nam je donio Evropsko zlato sa 16 godina. I Mirza je osvojio Kup i Ligu jedne države sa 16 godina, i Mirza je bio u naj petorci Svijeta i Evrope sa 16 godina itd itdhamzaTM87 je napisao/la:Mirza da se popišao na sred Mejdana po svakom Bosancu lično, za ovaj dres je dao što Musa možda nikad neće. Musa je kao i Juka seljačina ufurana (ne govoreći ništa o igračkoj kvaliteti) i a samo se kod nas nažalost takvi igrači gotive
A i dalje gotivis Mulu ? Jel tako ?pinoglavi je napisao/la:Seljacina koja igra u Cedeviti a kurci se Mozgovu, isti je ko i ona dvojica zvjezica samo ga godine dijele. Njemu i mogu oprostiti zbog godina i svega ali zalim svaki minut sna, i svako ustajanje na fax gdje bufem ko zombi **** da gledam onu dvojicuLillard je napisao/la:Dobro evo da vas pitam nešto, kako vi vidite Musu? (ne mislim igrački dakako)

-
- Kontakt:
Gavijalov je napisao/la: I veceras je razmazen za sva vremena.

Bravo Mirza! Mali se kurcio protiv jednog Mozgova pa popio " kulturno " lakat i neka ga je Mirza jos malo naruzio!!!
Teletovicu yebem ti familiju prvo, a onda ti kazem da se malo ugledas na ovo, ovo je K A P I T E N, seljacino seljacka !!!!!!!!
DZANAN MUSA!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
od a do z (izuzev uvreda za koje imam potpuno razumijevanje)Epidaurus je napisao/la:Mirza Teletoviću, j.e.b.e.m ti svu šugavu familiju u po usta gnjido pokvarena !!! Ti si obična k.u.r.č.i.n.a, a ne kapiten reprezentacije !!! Sramota me je svake noći koje sam ustao da te gledam uhljupe šugavi, štaeta što ti LeBron svojevremeno ne razvali usta seljačka gnjidu raspala. Dijete od 17 godina ti našao udarat i psovat mu majmune raspali. To isto dijete je neko kome si ti kretenu idol bio, neko ko se na tebe ugledao. O tvojim aferimima je više suvišno i pričat, ovaj neodlazak u Rusiju i divljanje ko zadnji majmun čitavu utakmicu je vrhunac tvog bezobrazluka i tvog ega. Umislio si sebi da si križanac Jordana i LeBrona lično i da možeš birat šta i kako da radiš.
Damir Mulaomerović je trenerska nula, to niko ne spori, ali taj čovjek je TRENER I SELEKTOR J.E.B.E.N.E REPREZENTACIJE BOSNE I HERCEGOVINE koja treba da bude svetinja. Ti si svoje poštovanje prema tom dresu odlično pokazao psovanjem treneru i konstantnim potkopavanjem autoriteta. Kakav god da je on k.u.r.ac od stručnjaka, ti si njega morao poštovati jer je on trener a ti igrač i kapiten. TI si majmune svojim primjerom trebao pokazati svima kako se treba poštovati i trener i dres i država. Šta si ti uopće svojim primjerom pokazao ? Ti si malog Džanana, jedinog igrača koji je pokazao srce i intenzitet kojim se igra za sveti dres, krenuo udarit i psovao mu mater u p.i.č.k.u i to nakon što ga je Rus namjerno hinjski udario. Pa smradu smrdljivi na tog istog Rusa si trebao nagrnut i njemu psovat a ne dijete udarat jado jadni. To dijete je onim unošenjem u facu Mozgovu pokazalo da ne da nikom na sebe, Mozgovu koji čitavu utakmicu s.e.r. sudijama i buni se za sve živo. TI si to čitavu utakmicu posmatra i boljela te ona stvar.
Na kraju krajeva gnjido, taj isti Džanan je ovoj jadnoj državi donio najveću radost i ponos od osamostaljenja osvajanjem onog prvenstva Europe do 16 godina. U mojim očima ta titula i taj ponos je veći 10 puta od onih tvojih trica protiv Litvanije. Mali Džanan tebi treba biti uzor kako se bori za dres i kako se nikome ne da na svoju državu, a ne obratno. Najtoplije se nadam da si završio sa reprezentacijom za sva vremena i da nikad nikakve uloge u našoj reprezentaciji nećeš imat. Od jednog Nenada Markovića si po individualnom kvalitetu bolji igrač ali je Neno jedno 10 puta veći igrač u očima nas Bosanaca i Hercegovaca jer se Neno borio kad je nacionalni ponos bio na vrhuncu. Ti si samo jedna obična gnjida nedostojna dresa jedne države. Za tebe veliki, ogromni Miloš Teodosić je fino rekao da uspjesi u reprezentaciji prave velike igrače i legende.
ODLAZI IZ SVETINJE SMRADU RASPALI !!!!!!!!!
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 10 sep 2016, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Djedovic, iz det ju?Ramsey16 je napisao/la:Jedini izlaz iz ove situacije je objaviti rat Njemackoj i predati se i postanemo Njemacka i kraj price.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ali to sve ti ne garantuje da će biti veći igrač od MirzeCoraco je napisao/la:Jeste upravu si, Mirza nam je donio Evropsko zlato sa 16 godina. I Mirza je osvojio Kup i Ligu jedne države sa 16 godina, i Mirza je bio u naj petorci Svijeta i Evrope sa 16 godina itd itdhamzaTM87 je napisao/la:Mirza da se popišao na sred Mejdana po svakom Bosancu lično, za ovaj dres je dao što Musa možda nikad neće. Musa je kao i Juka seljačina ufurana (ne govoreći ništa o igračkoj kvaliteti) i a samo se kod nas nažalost takvi igrači gotive

- tuzlak1987
- Kontakt:
Mirza tretira ostale kao smece eto sta se desava. Unistava nam igru, nece da igra jer hoce da ispadnemo.
Musa moze biti najvece go.vno na svijetu a garantujem da nije buduci da momka znam licno ali je to apsolutno irelevantno ako ga je ovaj napao bez ikakvog razloga a vrlo vjerovatno jeste. Mozda saznamo, mozda ne ali kako sad stvari stoje, tako je.Lillard je napisao/la:Dobro evo da vas pitam nešto, kako vi vidite Musu? (ne mislim igrački dakako)
Osim ako neko misli da su ubacivanje Mozgovu u facu ili 2 nerezonska suta dovoljan razlog da se suigrac napadne i tesko vrijedja?
Druze, napisao si dovoljno idiotskih komentara za veceras. Postedi nas.pinoglavi je napisao/la:Seljacina koja igra u Cedeviti a kurci se Mozgovu, isti je ko i ona dvojica zvjezica samo ga godine dijele. Njemu i mogu oprostiti zbog godina i svega ali zalim svaki minut sna, i svako ustajanje na fax gdje bufem ko zombi **** da gledam onu dvojicuLillard je napisao/la:Dobro evo da vas pitam nešto, kako vi vidite Musu? (ne mislim igrački dakako)
I njega na **** nabijem i nisam ni pisao da je dobar trener al eto nisam mu **** mater ustasku cim je sjeo na klupu. Ko **** je i reprezentacija i mentalitet al opet je podobro zakazaothulkazal je napisao/la:A i dalje gotivis Mulu ? Jel tako ?pinoglavi je napisao/la:Seljacina koja igra u Cedeviti a kurci se Mozgovu, isti je ko i ona dvojica zvjezica samo ga godine dijele. Njemu i mogu oprostiti zbog godina i svega ali zalim svaki minut sna, i svako ustajanje na fax gdje bufem ko zombi **** da gledam onu dvojicuLillard je napisao/la:Dobro evo da vas pitam nešto, kako vi vidite Musu? (ne mislim igrački dakako)![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
U sustini je se desila sl. situacija. Mirza je u afektu krenuo na Musu iznerviran njegovim ponasanjem. Rastavljeni su. Musa se ponasao kabadahijski i mogao je dobiti jos vise od onogo lakta koji je mu spremio Rus, ne znam koji je tacno, stvarno, od ludila nisam ni vidio. Ni jedan, a ni drugi potez nisu za opravdanja. Zavrsena prica. Ne smije, ponavljam, ne smije se Musa onako ponasati. Ako nastavi sa ovakvim stvarima moze zaboraviti na dobru karijeru. Nije se smio ni Mirza onako ponijeti, trebao ga je odvuci na stranu i polako mu objasniti kako stoje stvari. Obojica su bili usijane glave. Ali, to smo mi, Bosanci. Meni je najgore od svega sto smo izgubili, a i za Mirzom, a i Musom me boli ona stvar sto je juznije od duse. Ima da igraju, a ne da smatraju da je cijela repka njihova. Ni Juka nije nista bolje se ponio pred kraj utakmice.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
ovaj pdf nikad ovako nije bio posjecen,i to vec tri sata
Okrenu se priča na pogrešnu stranu.
Sav ovaj javašluk ima jedno ime a to je MULAomerovic.
Sav ovaj javašluk ima jedno ime a to je MULAomerovic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.