Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

SaLL/ihovic
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la SaLL/ihovic » 10 sep 2016, 23:21

djedovic01 je napisao/la:
SaLL/ihovic je napisao/la:Jesam li samo ja vidio da je Musa nakon pada bukvalno poplavio u jednom trenutku bio i to dok mu se još nije bila ukazala pomoć.
Sad gledam snimak nije mi udarac izgledao toliko jako uživo je to dosta jače izgledalo
Da, bas je poplavio dok je lezao. Ja na prvu nisam primjetio udarac, mislio sam ne daj Boze da ga probada u prsima, da se umorio previse ili sta..
I baš zbog toga mi nije jasno prvo ja sa tribina vidim da je čovjek plav Mirza ni da ga pogleda a kamoli da kapitenski priđe još mu kad je ovaj usto nešto reče i Musa mu uzvrati i ovaj krenu na njeg ( neko napisa da mu je rekao kao što ih braniš ,nisam čuo al je bilo nešto na taj fazon) i ovaj mu opsova mater i tad su ih razdvojili
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 10 sep 2016, 23:21

BoixosNois1899 je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la:Nisam mogao gledati utakmicu, vidim da je katastrofa, jel mi moze neko da kaze sta je dovelo do te situacije izmedju Teletovica i Muse?
Nije nikome jasno. Prvo je Musa se krenuo obračunati sa Mozgovom ali su ih razdvojili igrači i onsa je jedan ruski igrač namjerno zakačio Musu nakon čega je ovaj ostao ležati na podu. Nakon što je ustao Teletović mu je opsovao mater (jasno se vidi na snimku) i onda idu psovke iz publike.
Ne znam, vjerovatno je pukao film Mirzi. Čiatvu utakmicu igra preko neke stvari i uopšte ne sluša selektora a na kraju ni saigrači ne slušaju njega.
Ovo je dosta dublje od psovke i ovdje savez ima ozbiljnog posla.
Kako vidim i bolje sto nisam gledao, a Nurkic je u naslovima samo zbog obracuna sa publikom?
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 10 sep 2016, 23:21

Neka priča ko šta hoće, ali makar Musa igra srcem za repku, dok Nurkića i Teletovića, **** boli za reku.
Treba u repki više mudonja poput Muse, pa bi možda i ova repka nešto uradila.

Anatomija
Kontakt:

Post Postao/la Anatomija » 10 sep 2016, 23:22

Hej čekala prošlo ljeto cijelo na EB pola igrača se no odazva.Kontam obasjat će i nas neko sunce ove godine i tacno tako i bi.Nema smisla ovo vise pratiti,zalim sate i sate potrošene na ove kvazi košarkaše ,čast pojedincima.
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.

Carpe diem!

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 10 sep 2016, 23:22

SaLL/ihovic je napisao/la:Jesam li samo ja vidio da je Musa nakon pada bukvalno poplavio u jednom trenutku bio i to dok mu se još nije bila ukazala pomoć.
Sad gledam snimak nije mi udarac izgledao toliko jako uživo je to dosta jače izgledalo
Tehnologija je čudo, pogotovo kada se uspori snimak. A inače čovjek koji je visok preko dva metra i u letu te udara laktom je ništa. Još kada se vidi predio u koji je udarac zadat svima je jasno da udarac i ne mora biti prejak. A ona Ruska gnjida je htjela udariti Musu.

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 10 sep 2016, 23:22

Nije ovde meni problem što Mirza napada svog suigrača ovde je problem mnogo dublji, ne bi Mirza bio prvi igrač koji je napao svog suigrača, u našoj državi svakako ne, ali kada na terenu pred 5 000 ljudi napadaš klinca od 17 godina bez obzira šta ti ovaj kaže ili ne kaže, kada ti kao KAPITEN te neke reprezentacije i mlatimudam koji ima 2x više od tog klinje kreneš nekom psovati i kreneš se obračunavat.
Ne ulazim u to šta oni rade kad nisu na terenu, dal se kolju il se vole, ali na terenu želim da vidim tim.
To što mi nemamo tim na terenu je u prvom redu zaslužan selektor, kojeg ovdje niko ne **** ni 2% a u prvom redu taj kapiten koji bi trebao da bude autoritet na terenu, ali kako će neki tamo klinjo Musa poštovati autoritet jednog Teletovića kad taj isti Teletović ne poštuje svog selektora, to se ne smije dešavati.
Ja u igračke kvalitete Mirze ne bih ulazio i više mi je apsolutno svejedno ko će igrati za reprezentaciju, mene duša boli zbog ove situacije ne zbog toga što su se naši igrači pokoškali već što mi je jedan od naših najvećih košarkaških igrača svih vremena večeras pao u očima da nema šanse da ću ga više ikad pogledati kao nekog heroja ili uzor. Emir Spahić je kabadahija, i u reprezentaciji igra jer je kvalitetan igrač, isto tako taj Emir Spahić zbog svog ponašanja niti je kapiten niti je meni neki heroj ili uzor, hvala mu za sve što radi ali kao čovjek je 0, Mirza se večeras spustio na taj nivo ako nije i ispod. Njegove igračke kvalitete su neupitne ali večeras se popišao na sve što je uradio za ovaj dres jer kao što neko napisa ovdje citat Teodosića.

Ovo koškanje sa Musom je kap koja je prelila čašu jer nedopustivo je da se jedan igrač bez obzira ko on bio onako odnosi prema selektoru. Jedno je kad se njih dvojica privatno pokoškaju, jedno je kad jedan Emir Spahić krha po svlačionicama ili šta ja znam, ali kada jedan Mirza Teletović na terenu ne **** selektora ni 2% i kad mu se taj isti selektor obrati on odgovara "šta je jebote" to je nula, igračka nula.
Ne znam, stvarno sam ravnodušan više, ima i Musa svojih mušica ali te se stvari odrade daleko od terena i publike... žalosno stvarno, prežalosno.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Rimes87 » 10 sep 2016, 23:23

Puma je napisao/la:Ovaj Musa prakticki ni poceo nije igrati a vec nadrkani djikan. Ali tako je kad te previse uzdigne narod koji ce ti mozda za 7-8 godina yebat mater u picku.
Sta ba mozda hebat? Ako igras za neku od nasih repki, to ti je ugovorom zagarantovano.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 10 sep 2016, 23:23

Degutantnost koja je pratila košarkašku reprezentaciju započela je proslavom rođendana Jusufa Nurkića uz Cecu, tačnije objavljivanjem snimka dan pred polazak u Rusiju, nastavila se psovanjem Boga selektora Damira Mulaomerovića u trenucima kada gubi živce te na kraju incidentom valjda samo nama karakterističnim.
Jesu li ovi ikad u zivotu poslusali tajm aut bilo kojeg od najvecih trenera sa ovih prostora (Duda,Zeljko,Pesic,Aco,Peras...)

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 10 sep 2016, 23:24

eto ispunit ce vam se zelja mirza vise nece igrat za repku .. musa ce se forsirati sa 16 god u cedeviti 5 minuta jedva skupi ....

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 10 sep 2016, 23:24

Nije ni Njemanja psihicki dobar... htio napustiti pripreme zbog onog idiota Dzevde Alihodzica i ljliljana.... momak mogao u Gackom imati ozbiljnih problema zbog retardiranog Dzevde....

Od svih igraca jedino NJemanja i Kikan zasluzulu naklon... 10 godina su u repci... i nikad nisu odbili poziv..... i nikad nisu nista glumatali.... I naravno Stipan.... sto li je Boze napustio pripreme... sigurno zbog ''kluba'',,,,
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 10 sep 2016, 23:24

SGD53 je napisao/la:Nije ovde meni problem što Mirza napada svog suigrača ovde je problem mnogo dublji, ne bi Mirza bio prvi igrač koji je napao svog suigrača, u našoj državi svakako ne, ali kada na terenu pred 5 000 ljudi napadaš klinca od 17 godina bez obzira šta ti ovaj kaže ili ne kaže, kada ti kao KAPITEN te neke reprezentacije i mlatimudam koji ima 2x više od tog klinje kreneš nekom psovati i kreneš se obračunavat.
Ne ulazim u to šta oni rade kad nisu na terenu, dal se kolju il se vole, ali na terenu želim da vidim tim.
To što mi nemamo tim na terenu je u prvom redu zaslužan selektor, kojeg ovdje niko ne **** ni 2% a u prvom redu taj kapiten koji bi trebao da bude autoritet na terenu, ali kako će neki tamo klinjo Musa poštovati autoritet jednog Teletovića kad taj isti Teletović ne poštuje svog selektora, to se ne smije dešavati.
Ja u igračke kvalitete Mirze ne bih ulazio i više mi je apsolutno svejedno ko će igrati za reprezentaciju, mene duša boli zbog ove situacije ne zbog toga što su se naši igrači pokoškali već što mi je jedan od naših najvećih košarkaških igrača svih vremena večeras pao u očima da nema šanse da ću ga više ikad pogledati kao nekog heroja ili uzor. Emir Spahić je kabadahija, i u reprezentaciji igra jer je kvalitetan igrač, isto tako taj Emir Spahić zbog svog ponašanja niti je kapiten niti je meni neki heroj ili uzor, hvala mu za sve što radi ali kao čovjek je 0, Mirza se večeras spustio na taj nivo ako nije i ispod. Njegove igračke kvalitete su neupitne ali večeras se popišao na sve što je uradio za ovaj dres jer kao što neko napisa ovdje citat Teodosića.

Ovo koškanje sa Musom je kap koja je prelila čašu jer nedopustivo je da se jedan igrač bez obzira ko on bio onako odnosi prema selektoru. Jedno je kad se njih dvojica privatno pokoškaju, jedno je kad jedan Emir Spahić krha po svlačionicama ili šta ja znam, ali kada jedan Mirza Teletović na terenu ne **** selektora ni 2% i kad mu se taj isti selektor obrati on odgovara "šta je jebote" to je nula, igračka nula.
Ne znam, stvarno sam ravnodušan više, ima i Musa svojih mušica ali te se stvari odrade daleko od terena i publike... žalosno stvarno, prežalosno.
O B J A S N I O!! :clap:
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 10 sep 2016, 23:25

BijelaCokolada je napisao/la:
Degutantnost koja je pratila košarkašku reprezentaciju započela je proslavom rođendana Jusufa Nurkića uz Cecu, tačnije objavljivanjem snimka dan pred polazak u Rusiju, nastavila se psovanjem Boga selektora Damira Mulaomerovića u trenucima kada gubi živce te na kraju incidentom valjda samo nama karakterističnim.
Jesu li ovi ikad u zivotu poslusali tajm aut bilo kojeg od najvecih trenera sa ovih prostora (Duda,Zeljko,Pesic,Aco,Peras...)
Najavio sam ovo. :kafa:
Kawhi je napisao/la:Sad najveći problem što 'suje boga. :rol:

Sutra na saffu članak "Selektor BiH, inače Tuzlak, psovao Boga i Bosna izgubili od nevjernika Rusa"
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 10 sep 2016, 23:25

HeraklitMracni je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Ovo sto se teletovic ispucava za tri poena , isto radi musa kad igra u mladi kategorija ne da bogu loptu ..
da, ali je razlika u tome sto je Musa u toj kategoriji tatamata i to ispucavanje je donijelo medalju ovoj drzavi. Velika razlika u odnosu na Mirzu kojem je vrhunac bila tekma s Litvanijom gdje smo se... wait for it... oprostili od EP. A sve to jer .... wait for it.... jer se Mirza trazio prve 2 utakmice.
Bez Mirze ce ti biti slicno kao u Rusiji , svaka preko 20 razlike ... i njemu je doslo do grla igrajuci sa buzom , vrabcem i zahiragicem ...
x.
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 10 sep 2016, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 10 sep 2016, 23:25

Puma je napisao/la:Ovaj Musa prakticki ni poceo nije igrati a vec nadrkani djikan. Ali tako je kad te previse uzdigne narod koji ce ti mozda za 7-8 godina yebat mater u picku.
:thumbup: :thumbup:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 sep 2016, 23:25

anonymousHD je napisao/la:Neka priča ko šta hoće, ali makar Musa igra srcem za repku, dok Nurkića i Teletovića, **** boli za reku.
Treba u repki više mudonja poput Muse, pa bi možda i ova repka nešto uradila.
Ne znam brate sta pricas, ako je iko veceras srce ostavio na terenu onda je to Nurkic...covjek je odigrao strasnu tekmu, borio se ko lav, na kraju ne moze na noge da stane od umora, udaraca, padova...

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 10 sep 2016, 23:26

BijelaCokolada je napisao/la:
Za razliku od nabrojanih, Damir je neznalica teska. Covjek na tajm-autu uspije povezati jedva dvije rijeci. K'o da osnovne skole nije vidio.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

vedex
Kontakt:

Post Postao/la vedex » 10 sep 2016, 23:27

Zaboravljate koliko godina Teletovic igra za reprezentaciju.. Koliko puta se desio slican incident sa bilo kojim suigracem? Sramota je da Musa ne postuje kapitena i starijeg od sebe :!:

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 10 sep 2016, 23:27

0:18 :kafa:
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 10 sep 2016, 23:27

Nurkic je dao sve od sebe i istukli su ga Rusi da valja jedva je stajao al je nastavio i svaka mu cast.
Mula je ja mislim jedva zivu glavu izvukao iz svlacionice, dobro je smio otici tamo.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ethel, StevieG8 i 25 gostiju.