Druze, za mene, za svakog Bosanca i Hercegovca kome je grb reprezentacije sa prednje strane svetiji nego ime pozadi, puno je bitnije to prvo i za sada jedino zlato sa prvenstva do 16 godina taman da za to zlato znamo samo mi i Litvanci kao sto kazes, nego bilo kakva partija jednog pojedinca ( citaj Teletovic protiv Litve) u nekoj utakmici ili vise takvih utakmica u kojima bi precesto gubili,a i kada bi pobjedjivali opet bi ispadali sa prvenstava medju prvima, tj pobjede bi bile pirove.Pistol je napisao/la:Daj molim te , hajde mi reci 2 osvajaca Europskih prvenstava u kosarci do 16 godina prije nas ... ako ih znas bez googla evo ja kazem da sam glupan (ali obojica znamo da ne znas ni finaliste niti da si ikada prije ili poslije naseg osvajanja pogledao neku utakmicu mladih reprezentacija - osim BiH)wobly92 je napisao/la:Pistol je napisao/la: Sa druge strane dizete Musu kao da je James licno , osvojio je to prvensto (za koje osim nas i nekoliko Litvanaca nikog na svijetu nije briga) i sta sad ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Zadnja izmjena: JohnCleese, dana/u 10 sep 2016, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Musa,umisljeno dijete od kojeg ste mit napravili.U normalnim zemljama se U-16 nikad ni pratila nije.
Mirza,sa 30 godina u guzici ne smije sebi dozvolit onakvu utakmicu,o psovanju da ne govorim.
I na kraju nas dobro ukopa ujkan,onako kako samo oni znaju
Mirza,sa 30 godina u guzici ne smije sebi dozvolit onakvu utakmicu,o psovanju da ne govorim.
I na kraju nas dobro ukopa ujkan,onako kako samo oni znaju
lezVe do bagro
Upravo to covjek rijetko sjedi na TO, pomaze treneru govori sta da rade, bodri igrace a ne ko ovaj nas sjedne i racuna koliko je plafon visok. A kad je ovo rekao zanima me samo?BijelaCokolada je napisao/la:Tako to radi kapiten na tajm autu.Nas gleda kakve su plafonjere.lumani je napisao/la:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
BijelaCokolada je napisao/la:Tako to radi kapiten na tajm autu.Nas gleda kakve su plafonjere.lumani je napisao/la:
da,samo sto bi kod nas rekli ovaj prica a trener shuti
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
pa cemu onda hajka na naseg kapitena ako je naruzio ili opsovao nekome?BijelaCokolada je napisao/la:Tako to radi kapiten na tajm autu.Nas gleda kakve su plafonjere.lumani je napisao/la:
Koordinisana akcija MUPa RSa i ruske obavještajne službe.rio_Ferdy88 je napisao/la:Zaključak, za sve je kriv Mozgov, ruski ubačeni element
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da podgrije atmosferu, Dodikov čovjek.rio_Ferdy88 je napisao/la:Zaključak, za sve je kriv Mozgov, ruski ubačeni element
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jel moguće da ima ljudi koji pljulju i umanjuju veličinu ZLATA EVROPSKOG PRVENSTVA ??? jedino zlato u bh košarci i to neko podcjenjuje? jel treba da umanjujemo zlato momaka sjedeće odbojke, zato što je to neki tamo manje poznat sport. Kakva razmišljanja lobanja ispusti u pm
Marko Popovic je jednom rekao ovo je
Seljacki mentalitet.
Kikan i njegov "balerina stil" i Gordićevo vađenje zaštite iz usta u pola napada da objasni akciju...
Da je tu Stipan sa svojim slobodnim i tetovažom, ili Šutalo sa cool frizurom i trojkom sa istog mjesta, eh možda bi i pobijedili...
Vratit Bavčića pod hitno, on ako ništa udari sebe kad pogriješi...
Da je tu Stipan sa svojim slobodnim i tetovažom, ili Šutalo sa cool frizurom i trojkom sa istog mjesta, eh možda bi i pobijedili...
Vratit Bavčića pod hitno, on ako ništa udari sebe kad pogriješi...
Zadnja izmjena: SGD53, dana/u 10 sep 2016, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Klix javlja:
Musa nakon međusobnog odgurivanja i Mirzine psovke odgovorio: Nemoj za mater. Vidjećeš za eto, mali!
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Pa ne mora ni pricati ali barem neka slusa sta trener govori,a ne da otvoreno pokazuje kurcobolju za bilo cim.Mula nije Ivkovic i nema autoritet da ovako kaze Mirzi,ali ovaj mora biti svjestan gdje se nalazi.Evo sta treneri misle o "gledanju u prazno" tokom tajm auta.lumani je napisao/la:BijelaCokolada je napisao/la:Tako to radi kapiten na tajm autu.Nas gleda kakve su plafonjere.lumani je napisao/la:
da,samo sto bi kod nas rekli ovaj prica a trener shutiOvo sve sto je se desilo veceras,ovo se zove Balkanski mentalitet.
A je li neko primijetio na TO jednom kad Mula govori kretnje neke i u pola recenice ga **** ismijava i govori nesto kao "na minju" ono skroz ironicno
Nije bitno ko je kriv, bitno je to sta nam se desava u reprezentaciji,da smo amaterska shvatio bi nekako, ali to su profesionalci,ja ne znam kako sebi "profesionalci" ovo dopuste, pa **** ne igrate basketa na igralistu,uzori djece i mladih, a sve seljadija..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Ja sam to primjetio. To je bilo negdje početkom 4/4 kad je bio TO. Moram sutra to vidjeti pa ću potvrditi za ovo.Muumii je napisao/la:A je li neko primijetio na TO jednom kad Mula govori kretnje neke i u pola recenice ga **** ismijava i govori nesto kao "na minju" ono skroz ironicno
Ma ne jebu ga ni 2%, na stranu što Mirza i Juka i ne gledaju šta ovaj crta nit slušaju šta priča nego ni ostali ne pokušavaju da izvedu ono što taj nacrta. Trener treba da je svetinja pa da je ne znam kakvu akciju nacrtao ti je izvedi, ni nakon jednog time outa nisu ni približno pokušali da urade ono što je on nacrtao.Muumii je napisao/la:A je li neko primijetio na TO jednom kad Mula govori kretnje neke i u pola recenice ga **** ismijava i govori nesto kao "na minju" ono skroz ironicno
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Bravo za tebe ako si ovo uspio da poistovjetis sa psovanjem majke 17-godisnjaku pred 5.000 ljudi.calcio je napisao/la:pa cemu onda hajka na naseg kapitena ako je naruzio ili opsovao nekome?BijelaCokolada je napisao/la:Tako to radi kapiten na tajm autu.Nas gleda kakve su plafonjere.lumani je napisao/la:
Bio bi dobar politicar ako vec nisi.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma ne kažem buraz samo za ovu utakmicu, već za sve.mandraX je napisao/la:Ne znam brate sta pricas, ako je iko veceras srce ostavio na terenu onda je to Nurkic...covjek je odigrao strasnu tekmu, borio se ko lav, na kraju ne moze na noge da stane od umora, udaraca, padova...
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ne zaslužuju ovi čobani igrati u ovakvome ambijentu (čast izuzecima).
U Banja Luku pa tamo neka se hvataju za vratove i psuju jedni drugima, to će publika ispratiti sa osmijehom i zadovoljstvom.
U Banja Luku pa tamo neka se hvataju za vratove i psuju jedni drugima, to će publika ispratiti sa osmijehom i zadovoljstvom.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
dzenobili25
- Kontakt:
Mi mo drzava za k...., treba nas kolektivno sve pobiti, popaliti, jesmo nazadni i nikakvi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.