Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Nakon ove sramote Mirza treba da se povuce iz repke,jel ga stid ophoditi se onako,umjesto da mu da podrsku kao vodje ove reprezentacije,on se ponio kabadahijski prema jedom djetetu,koje ce biti Jordan za njega.jel ljubomoran sto mu je slavu uzeo sta vec.otjerat iz repke dok se pickica ne izvini momku jer ono je dno dna.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Je li se Avdic gdje oglasavo?
Vala i ovaj musa nije cvecka on se digao kao da je lebron nesto dize publiku mase rukama udara se sa mozgovom i sa ovim smetljarom teletovicem ..hajde da to ima smisla i da lici na nesto ali decko u tim situacijama stvarno djeluje kao osoba sa posebnim potrebama.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
trebao je damir uvaliti onu tablu za crtanje mirzi u ruke i pokupiti se. mozda on nije neka klasa od trenera, ali se vidjelo da se covjek makar trudio, a mirza je to svojim ponasanjem ponistavao, da ne kazem ismijavao. pa sta je mogao, izbaciti ga iz igre i repke radi neposluha. pat pozicija za trenera koji nema dovoljno kvalitetnih igraca. svaki bi trener imao problem jer mirza i juka znaju da su nezamjenjivi
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ko ga ismijava ?arelinho je napisao/la:Ja sam to primjetio. To je bilo negdje početkom 4/4 kad je bio TO. Moram sutra to vidjeti pa ću potvrditi za ovo.Muumii je napisao/la:A je li neko primijetio na TO jednom kad Mula govori kretnje neke i u pola recenice ga **** ismijava i govori nesto kao "na minju" ono skroz ironicno
nema potpisa
Biće ipak da si ti čobanBundesliga je napisao/la:Ne zaslužuju ovi čobani igrati u ovakvome ambijentu (čast izuzecima).
U Banja Luku pa tamo neka se hvataju za vratove i psuju jedni drugima, to će publika ispratiti sa osmijehom i zadovoljstvom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Teletoviceva sabotaza nazalost, nece da se vraca na Eurobasket .._dreamer_ je napisao/la:trebao je damir uvaliti onu tablu za crtanje mirzi u ruke i pokupiti se. mozda on nije neka klasa od trenera, ali se vidjelo da se covjek makar trudio, a mirza je to svojim ponasanjem ponistavao, da ne kazem ismijavao. pa sta je mogao, izbaciti ga iz igre i repke radi neposluha. pat pozicija za trenera koji nema dovoljno kvalitetnih igraca. svaki bi trener imao problem jer mirza i juka znaju da su nezamjenjivi
Ja bi Mirzu maksus poveo u Svedsku i ostavio ga na klupi 40 minuta!!!!
- BijelaCokolada
- Kontakt:
To je to.Sta je mogao Damir uraditi da ga ovi pocnu slusati?Po meni nista.Oni su profesionalci i moraju biti svjesni da je trener iznad njih,a oni kao da su htjeli da ga ismijavaju.Kazem,kakva god da je neznalica on je tvoj trener i moras slusati sta ti crta,i sta ti govori,a ne da pokazujes zavidan nivo kurcobolje._dreamer_ je napisao/la:trebao je damir uvaliti onu tablu za crtanje mirzi u ruke i pokupiti se. mozda on nije neka klasa od trenera, ali se vidjelo da se covjek makar trudio, a mirza je to svojim ponasanjem ponistavao, da ne kazem ismijavao. pa sta je mogao, izbaciti ga iz igre i repke radi neposluha. pat pozicija za trenera koji nema dovoljno kvalitetnih igraca. svaki bi trener imao problem jer mirza i juka znaju da su nezamjenjivi
- Goalgetter
- Kontakt:
Taj se vise ne vraca u ekipu, sa razlogom.Zip je napisao/la:Ja bi Mirzu maksus poveo u Svedsku i ostavio ga na klupi 40 minuta!!!!
Pa crta akciju Mula i govori Minja na jednu stranu, a Musa na drugu. I govori hajde da radimo dvije kretnje. Nastavlja pričati i govori igramo na Minju akciju. Tada Mirza ironično govori na Minju i smije se. To sam primjetio. Sutra vratim na tv-u tekmu da vidim jesam li dobro vidio.Admir_Sa je napisao/la:Ko ga ismijava ?arelinho je napisao/la:Ja sam to primjetio. To je bilo negdje početkom 4/4 kad je bio TO. Moram sutra to vidjeti pa ću potvrditi za ovo.Muumii je napisao/la:A je li neko primijetio na TO jednom kad Mula govori kretnje neke i u pola recenice ga **** ismijava i govori nesto kao "na minju" ono skroz ironicno
Jutro je pametnije....
Valjda ce ovo na dobro
Valjda ce ovo na dobro
lezVe do bagro
upotpunosti razumijem Teletovica hem je igrao sa invalidima hem je trener tanak ko baslija i onda vidis kraj sebe jednog 17godisnjaka koji se qrci,a ustvari je jos uvijek niko i nista..Mirza je rasturo u Caja Laboral,a Musa jos igra za Cedevitu i talenat je ali nije njegovo da on sa 17g ulazi u duele sa protivnickim igracima da se nesto busa u prsa sa publikom itd..
Eto on jedva ceka da ide u Svedsku, ne moze da ga natjera na izmjenu a kamoli da ga natjera da putuje i igra.Goalgetter je napisao/la:Zip je napisao/la:Ja bi Mirzu maksus poveo u Svedsku i ostavio ga na klupi 40 minuta!!!!
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Tuga.

"We need to suffer. And we need to fight."
Žali Bože Vlade Majera koji na onoj usranoj BHT dobije 2 utakmice godišnje košarke da prenosi i ovako...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
-
shalabajzer
- Kontakt:
Pa crta akciju Mula i govori Minja na jednu stranu, a Musa na drugu. I govori hajde da radimo dvije kretnje. Nastavlja pričati i govori igramo na Minju akciju. Tada Mirza ironično govori na Minju i smije se. To sam primjetio. Sutra vratim na tv-u tekmu da vidim jesam li dobro vidio.
Mislim da je to taj TO
zgembo89 je napisao/la:upotpunosti razumijem Teletovica hem je igrao sa invalidima hem je trener tanak ko baslija i onda vidis kraj sebe jednog 17godisnjaka koji se qrci,a ustvari je jos uvijek niko i nista..Mirza je rasturo u Caja Laboral,a Musa jos igra za Cedevitu i talenat je ali nije njegovo da on sa 17g ulazi u duele sa protivnickim igracima da se nesto busa u prsa sa publikom itd..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo kazu kada je Mula rekao Teletovicu da izlazi da odmori par minuta i spremio igraca da udje Mirza mu rekao: "Ko te ebe" i nastavio igrati :S
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
I ja sam to čuo. Još se ono smije podmuklo.arelinho je napisao/la:Pa crta akciju Mula i govori Minja na jednu stranu, a Musa na drugu. I govori hajde da radimo dvije kretnje. Nastavlja pričati i govori igramo na Minju akciju. Tada Mirza ironično govori na Minju i smije se. To sam primjetio. Sutra vratim na tv-u tekmu da vidim jesam li dobro vidio.Admir_Sa je napisao/la:Ko ga ismijava ?arelinho je napisao/la: Ja sam to primjetio. To je bilo negdje početkom 4/4 kad je bio TO. Moram sutra to vidjeti pa ću potvrditi za ovo.
Srce mi se cjepa sto ovako završi sa Mirzom, može on nama još toga dobrog dati. Ali ovo večeras je van svake pameti.
Renfroe * Đedović * Musa * Teletović * Nurkić
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.