Inace Mirza da je ovakav dosao Ivanovicu ovaj bi ga odma vratio sa priprema.Ne krivim Damira,Mirza je dvolicna pic.ka.Prava hinja.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Yebo to zlato,Mirza sa nepunih 18 bio klasa za neodgojenog balavca..Prle89 je napisao/la:Haha šta smo to osvojili sa njim. Musa ima zlato a ovaj ga nikad neće vidjeti.dzelllo je napisao/la:
Dok si kralju zabijao 30 poena po utakmici,onaj mali se igrao u pijesku.
Samo samaraj,nek se mali kurci kuci
KAPITENU JEDINI![]()
![]()
![]()
![]()
Nadam se da je završio sa reprezentacijom.
Yebo te ovakav kapiten i ti njega popusite si uzajamnodzelllo je napisao/la:Yebo to zlato,Mirza sa nepunih 18 bio klasa za neodgojenog balavca..Prle89 je napisao/la:Haha šta smo to osvojili sa njim. Musa ima zlato a ovaj ga nikad neće vidjeti.dzelllo je napisao/la:
KAPITENU JEDINI![]()
![]()
![]()
![]()
Nije kriv sto se tada savez "brinuo" o mladjim kategorijama.
Jos jednom KAPITENU![]()
![]()
Svaka čast zaboravićemo na jedino osvojeno zlato u nekom timskom sportu.dzelllo je napisao/la:Yebo to zlato,Mirza sa nepunih 18 bio klasa za neodgojenog balavca..Prle89 je napisao/la:Haha šta smo to osvojili sa njim. Musa ima zlato a ovaj ga nikad neće vidjeti.dzelllo je napisao/la:
KAPITENU JEDINI![]()
![]()
![]()
![]()
Jos jednom KAPITENU![]()
![]()
Dizace ga budale koje evo i ovdje opravdavaju ovaj njegov postupak rijecima da i Musu treba spustiti na zemlju i da se previse podigao...znaci nidje veze jbt...ja znam ko ga vise nece dizati i nikad vise ostati do 4-5 ujutro gledajuci njegove utakmice...jasmin10 je napisao/la:Znaš da će ga ako ništa kod nas opet dizati.Papastathopoulos je napisao/la:Pu go.vno jedno, popisam ti se u usta, nadam se da sljedeci put kad dodjes ovdje na odmor da ce te neko maljem sastaviti sa zemljom....psujes 17-godisnjaku majku jer ti je bitniji Rus od njega **** ti on mater....mrs u 3 pm, nadam se da ti je ovo zadnja utakmica u drzavnom dresu....
Koga da podrzavam moj Nedo, ljudi ga ovdje porede sa Spahom, pa taj isti Spaha samara Spance jer ne da da iko dira njegove momke, kolege iz reprezentacije, a ovaj mazlum se ovako ponasa prema nasem djetetu radi yebenog Rusa....pa gdje je to uredu ? jos jednom ponavljam, nadam se iskreno da si veceras zadnji put obukao nas dres i jos jednom: poserem ti se u usta gnjido jedna!!Goalgetter je napisao/la:Kad vidim da ni vas dvojica ga ne podrzavate, onda je svakome jasno kakav je kreten ispao.jasmin10 je napisao/la:Znaš da će ga ako ništa kod nas opet dizati.Papastathopoulos je napisao/la:Pu go.vno jedno, popisam ti se u usta, nadam se da sljedeci put kad dodjes ovdje na odmor da ce te neko maljem sastaviti sa zemljom....psujes 17-godisnjaku majku jer ti je bitniji Rus od njega **** ti on mater....mrs u 3 pm, nadam se da ti je ovo zadnja utakmica u drzavnom dresu....
Halo dzelllodzelllo je napisao/la:
KAPITENU JEDINI![]()
![]()
![]()
![]()
Sa 18 je bio qurčina i to je i ostao.Vidi da će da Musa prekucati sa 19g pa mu krivo.dzelllo je napisao/la: Yebo to zlato,Mirza sa nepunih 18 bio klasa za neodgojenog balavca..
Jos jednom KAPITENU![]()
![]()
Pare ne kvare ljude, to je obicni mit. Pare samo pokazuju pravo lice kod ljudi.hskzmostar je napisao/la:Pare kvare ljude,kad imas pare jeb... te se zivo za sve,BiH,kosarku,publiku,Mirza je samo blijeda kopija nasih politicara,radim sta hocu jer ste me vi tu doveli i radim kako hocu,evo digla se tolika hajka na njega steta sto ovakva nije i na politickoj sceni!
Kod nas ga vidim vec podržavaju. U mojim očima je uvijek bio ljudina, ali ovo večeras mu nije trebalo. Malom Musi neku silu prosipati. Na stranu to što je igrao očajno, što ne poštuje selektora, ali 17-godišnjaku psovati je dno dna.Goalgetter je napisao/la:Kad vidim da ni vas dvojica ga ne podrzavate, onda je svakome jasno kakav je kreten ispao.jasmin10 je napisao/la:Znaš da će ga ako ništa kod nas opet dizati.Papastathopoulos je napisao/la:Pu go.vno jedno, popisam ti se u usta, nadam se da sljedeci put kad dodjes ovdje na odmor da ce te neko maljem sastaviti sa zemljom....psujes 17-godisnjaku majku jer ti je bitniji Rus od njega **** ti on mater....mrs u 3 pm, nadam se da ti je ovo zadnja utakmica u drzavnom dresu....
Mali ce u NBA kao pick prve runde sa 20 godina, a Mirza je kao undrafted sa 30 godina.dzelllo je napisao/la:Nek mali dominira u Cedeviti
A velike mi medalje,tacno toliko da ne znam da je to iko ikad slavio osim nas
Isto postotak ima i Andora da se plasira na SP u RusijiSaurman je napisao/la:Sa 18 je bio qurčina i to je i ostao.Vidi da će da Musa prekucati sa 19g pa mu krivo.dzelllo je napisao/la: Yebo to zlato,Mirza sa nepunih 18 bio klasa za neodgojenog balavca..
Jos jednom KAPITENU![]()
![]()
tuzlak1987 je napisao/la:Mali ce u NBA kao pick prve runde sa 20 godina, a Mirza je kao undrafted sa 30 godina.dzelllo je napisao/la:Nek mali dominira u Cedeviti
A velike mi medalje,tacno toliko da ne znam da je to iko ikad slavio osim nas
Navijači su večeras u Mejdanu jasno i glasno rekli uz koga su, osim vas par lobotomaca ovdje na forumu koji podržavate ovog debila i njegov potez sreća pa ste u manjini.dzelllo je napisao/la:Isto postotak ima i Andora da se plasira na SP u RusijiSaurman je napisao/la:Sa 18 je bio qurčina i to je i ostao.Vidi da će da Musa prekucati sa 19g pa mu krivo.dzelllo je napisao/la: Yebo to zlato,Mirza sa nepunih 18 bio klasa za neodgojenog balavca..
Jos jednom KAPITENU![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.