Navodno mu Tele rekao nesto jer je Musa krenuo na Mozgova a poslije onaj debil namjerno udari Musu. Pa mu Musa rece **** te sto ih branis i onda on osu po materi i ostalo.dscile je napisao/la:Pa ako je to istina ne vidim razlog da se ovoliko pljuje po liku.. Ja sam mislio da je on bez razloga, iz nekog svog hira naletio na momka. Ako mu je ovaj opsovao nesto u ovoj situaciji kada ga pokusava smiriti da ne uvali sebe u sranje, tesko je nesto drugo ocekivati.. Mogao je biti blazi, ali 99% bi mu sigurno uzvratilo istom mjerom.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Opsovao mu Musa nesto i onda Mirza popizdiodscile je napisao/la:A u sustini, je li Teletovic nasrnuo na Musu bez razloga ili mu je ovaj nesto uradio kada ga je Teletovic valjda posao smiriti?
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Al ja ni ovog Musu nekontam, on je lafac hoce da igra sa velikima kosarke i neda na sebe protiv rusa ali onda poceti plakati kao pussy to neide. Pa ako vec igras sa starijim i zelis biti faca onda se i ponasaj tako. Niko ga vise od saigraca nece smatrati ozbiljnim.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma realno, ali velike su frustracije prema Mirzi bile i prije svega toga. Skupljalo se to tokom 40 minuta, za svaku promasenu tricu su padale psovke, samo prelistaj ovu temu.... Ovo im je doslo kao ventil da se istresu.dscile je napisao/la:Pa ako je to istina ne vidim razlog da se ovoliko pljuje po liku.. Ja sam mislio da je on bez razloga, iz nekog svog hira naletio na momka. Ako mu je ovaj opsovao nesto u ovoj situaciji kada ga pokusava smiriti da ne uvali sebe u sranje, tesko je nesto drugo ocekivati.. Mogao je biti blazi, ali 99% bi mu sigurno uzvratilo istom mjerom.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Opsovao mu Musa nesto i onda Mirza popizdiodscile je napisao/la:A u sustini, je li Teletovic nasrnuo na Musu bez razloga ili mu je ovaj nesto uradio kada ga je Teletovic valjda posao smiriti?
Imal gdje gif kad gordic skace na glavu za loptom?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
A možda jer mu nije uzvratio taj Rus već njegov sopstveni lični jedini yebeni kapiten i osoba na koju se ugledao pred njegovim narodom i osramotio ga tako više nego što bi Timofey kad bi ga nokautirao.dinoze je napisao/la:Al ja ni ovog Musu nekontam, on je lafac hoce da igra sa velikima kosarke i neda na sebe protiv rusa ali onda poceti plakati kao pussy to neide. Pa ako vec igras sa starijim i zelis biti faca onda se i ponasaj tako. Niko ga vise od saigraca nece smatrati ozbiljnim.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Da se Teletović cijelo vrijeme tokom ovih kvalifikacija nije ponašao kako se ponašao ne bih mu riječi rekao za ovo što je uradio Musi, tj. o tome bi se pričalo, ali lik koji selektora u prvom redu a onda svoje suigrače u drugom redu ne poštuje očekuje od ovog klinje da ga poštuje, Musa jeste klinac i treba njemu par bukvica očitati za njegovo dobro, ali Mirza je zadnji koji njemu ima šta reći lik koji je došao ovde isto ko kad nekog zoveš na termin pa igra preko kurca jer je platio termin pa mu žao neigrati.
Par puta tokom ove a i tokom prve utakmice sam vidio kako Minja govori nešto Musi, vjerovatno daje neke savjete, eh tako i Mirza je trebao, reći objasniti, a onda u svlačionici nek se izdere na njega, ali ovako na terenu, šupački pravo...
Par puta tokom ove a i tokom prve utakmice sam vidio kako Minja govori nešto Musi, vjerovatno daje neke savjete, eh tako i Mirza je trebao, reći objasniti, a onda u svlačionici nek se izdere na njega, ali ovako na terenu, šupački pravo...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
druze, ne place on radi mozgova, nego radi razocarenja jer je psovka dosla iz usta covjeka u kojeg je vjerovatno do jucer gledao kao u licnu inspiraciju. valjda mozes to shvatiti. to boli do kosti, yebo te. isto ko kad bih ja tebi rekao da si pichka sto places poslije litvanije jer smo zasluzili da prodjemodinoze je napisao/la:Al ja ni ovog Musu nekontam, on je lafac hoce da igra sa velikima kosarke i neda na sebe protiv rusa ali onda poceti plakati kao pussy to neide. Pa ako vec igras sa starijim i zelis biti faca onda se i ponasaj tako. Niko ga vise od saigraca nece smatrati ozbiljnim.
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 11 sep 2016, 00:33, ukupno mijenjano 2 puta.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Goalgetter
- Kontakt:
Plakao je zbog Teletovica, a ne Mozgova.dinoze je napisao/la:Al ja ni ovog Musu nekontam, on je lafac hoce da igra sa velikima kosarke i neda na sebe protiv rusa ali onda poceti plakati kao pussy to neide. Pa ako vec igras sa starijim i zelis biti faca onda se i ponasaj tako. Niko ga vise od saigraca nece smatrati ozbiljnim.
Nije mu opsovao koliko znamo, i zato se toliko pljuje.dscile je napisao/la:Pa ako je to istina ne vidim razlog da se ovoliko pljuje po liku.. Ja sam mislio da je on bez razloga, iz nekog svog hira naletio na momka. Ako mu je ovaj opsovao nesto u ovoj situaciji kada ga pokusava smiriti da ne uvali sebe u sranje, tesko je nesto drugo ocekivati.. Mogao je biti blazi, ali 99% bi mu sigurno uzvratilo istom mjerom.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Opsovao mu Musa nesto i onda Mirza popizdiodscile je napisao/la:A u sustini, je li Teletovic nasrnuo na Musu bez razloga ili mu je ovaj nesto uradio kada ga je Teletovic valjda posao smiriti?
Da li je opsovao, znaju vjerovatno samo Musa i Mirza a sigurno ne neki Fk Zeljo sa foruma.
Da je bar rezultatski bilo gusto pa da covjek razumije nekako, ali ovako napade Musu bezveze i u porazu mu on treba biti primjer i ucitelj,a ne da ga udara, Musa tek treba postati igrac a ovaj se naigrao vec i opet glumi debila umjesto da bude primjer svima ne samo njemu,koliko ga samo ljudi gleda kad igra po noci u NBA gledaju ga ko idola i on se ovako ponasa usred Bosne jos.
+1_dreamer_ je napisao/la:druze, ne place on radi mozgova, nego radi razocarenja jer je psovka dosla iz usta covjeka u kojeg je vjerovatno do jucer gledao kao u licnu inspiraciju. valjda mozes to shvatiti. to boli do kosti, yebo te. isto ko kad bih ja tebi rekao da si pichka sto places poslije litvanije jer smo zasluzili da prodjemodinoze je napisao/la:Al ja ni ovog Musu nekontam, on je lafac hoce da igra sa velikima kosarke i neda na sebe protiv rusa ali onda poceti plakati kao pussy to neide. Pa ako vec igras sa starijim i zelis biti faca onda se i ponasaj tako. Niko ga vise od saigraca nece smatrati ozbiljnim.
Napadne te i razocara te osoba koja ti je vjerovatno idol bila, jasta ces nego plakati. Sta ce drugo, da mu bar moze njuski razbiti, ne bih zalio
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Jedina istina je da Mirza Teletovic bojkotuje Damira Mulaomerovica iz razloga sto mu je to naredio njegov divni menadžer Misko Raznatovic koji je u sukobu sa Damirom. Njih dvojica su u sukobu zbog afere Ivica Zubac koji je imao problema s Damirom u Ciboni. Mirza je vec davno otkazao put u Švedsku i da smo veceras pobijedili on ne bi putovao tamo. Mirza Teletovic uopste nije želio doci da igra ove kvalifikacije ali je eto zbog pritiska javnosti, euforije, najave da dolazi i Nurkic, zbog odmora koji je proveo u BiH.. došao odigrati svoje posljednje utakmice u dresu reprezentacije. Mirza je vec davno imao planove za oprost od državnog dresa, a veceras je osigurao tu kartu, a i dobio plus kod Andreia Kirilenka jer je branio Ruse.
Jedini pravi pametan potez je da se napravi jedna nagla smjena generacija i postavi se Josip Pandža za selektora, a Juka za kapitena.
PG: Campara, Gegic
SG: Musa, Atic
SF: Lazić, Vrabac, Buza
PF: Karahodzic, Sulejmanovic, Sikiras
C: Nurkic, Kikanović, Lončar
Kad dođe pravo vrijeme dodati im dobro Amerikanca na poziciju koja bude najvise škripala.
Jedini pravi pametan potez je da se napravi jedna nagla smjena generacija i postavi se Josip Pandža za selektora, a Juka za kapitena.
Kad dođe pravo vrijeme dodati im dobro Amerikanca na poziciju koja bude najvise škripala.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- hule_barca
- Kontakt:
Ljudi hajmo biti realni, ovo što se na kraju meča desilo je samo pravi odraz stanja u našoj košarci. I mi, obični smrtnici smo vidjeli da je naš "sistem" u qrcu iako je to skoro svima bilo jasno, ali je ovo bila potvrda kako grozno to izgleda. Svi su zakazali, počevši od Saveza i broja prijateljskih utakmica, izbora selektora gdje od Petrovića i Ivanovića spadamo na izbor između Mulaomerovića i Bajića i između dva zla biramo manje jer kao više osjeća BiH u srcu. Izbor igrača tanak k'o bašlija, igrači napuštaju pripreme, ne žele doći na iste, napuštaju reprezentaciju jer se odriču pasoša i šta sve ne. Na kraju šlag na tortu i ove kvalifikacije gdje je sve to isplivalo na površinu i gdje se u Sarajevu protiv Švedske stekao dojam da je većini bilo svejedno i da se ta utakmica izgubila što bi bila neviđena bruka za našu košarku. Uglavnom, igra bez igre, seljačka igra, daj mu loptu pa šta napravi, a na kraju smo pokazali i seljački mentalitet, tako da je vrijeme da ovo sve krene od nekog novog i nadajmo se boljeg početka.
Mes Que Un Club
OvoSGD53 je napisao/la:Da se Teletović cijelo vrijeme tokom ovih kvalifikacija nije ponašao kako se ponašao ne bih mu riječi rekao za ovo što je uradio Musi, tj. o tome bi se pričalo, ali lik koji selektora u prvom redu a onda svoje suigrače u drugom redu ne poštuje očekuje od ovog klinje da ga poštuje, Musa jeste klinac i treba njemu par bukvica očitati za njegovo dobro, ali Mirza je zadnji koji njemu ima šta reći lik koji je došao ovde isto ko kad nekog zoveš na termin pa igra preko kurca jer je platio termin pa mu žao neigrati.
Sad se sav problem svodi na obracun sa Musom.To je Teletovicev najmanji dio grijeha rekao bih,najveci je da je privatizovao igru,upropastio nam plasman na evropsko samo iz razloga sto mu se eto k digao i sto se zove Mirza Teletovic.
Nema to pravo da se zove bog a ne Mizra Teletovic.
Cao.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Wandelanoite je napisao/la:Jedina istina je da Mirza Teletovic bojkotuje Damira Mulaomerovica iz razloga sto mu je to naredio njegov divni menadžer Misko Raznatovic koji je u sukobu sa Damirom. Njih dvojica su u sukobu zbog afere Ivica Zubac koji je imao problema s Damirom u Ciboni. Mirza je vec davno otkazao put u Švedsku i da smo veceras pobijedili on ne bi putovao tamo. Mirza Teletovic uopste nije želio doci da igra ove kvalifikacije ali je eto zbog pritiska javnosti, euforije
Ljudi nije problem ni 50 razlike izgubit, sta ces kad smo losi sa losim selektorom ali problem je ovo veceras.
Jusuf je kalsicna bosanska seljacina sto se kurci svakome, davao je on sve od sebe na parketu ali povuci rucnu nekad, nemoj se previse kurcit a ne ubacujes koliko trebas.
Za Mirzu ne mogu da vjerujem kako se ponasa, selekora se mora postovati kakav god da je a ne kurciti se i psovati Musi
A Musa je dijete jos uvijek, treba ustat pa rec Timofej Mozgov a on se njemu u facu unosi i kasnije i Teletovicu. Isto ko sto Mirza mora postovati Damira kao selektora kakav god da je i on mora postovati Mirzu sta god da kaze. Ne opravdavam Mirzu ali Musa mora shvatiti da je jos uvijek niko i nista i treba sutiti i svoj dio posla uraditi onako kako zna i to je to. U sustini treba biti manji od makova zrna i tako se i ponasati mada mi je on najmanji krivac u cijeloj ovoj prici glupo mi je opravdavati onakvo ponasanje. Smiri se malo jbt. Znam sto se unisio Mozgovu u facu ali sila se pokazuje na parketu a ne iz ocaja kada te ljudi nadigraju pa ti krivo
Selektor veze nema, da se razumijemo kad se igraci o kojima ovisis kurce ni bolji selektori ne mogu pomoci, kad pola ekipe veze o zivotu nema ni bolji selektori ne mogu puno pomoci ali opet je morao mnogo mnogo bolje od svega ovoga.
U sustini svi su mi krivi od ovih zvijezda i selektora. Kikanovic, Gordic, Milosevic su igraci za primjer i igraci kojima se treba nakloniti, slika i prilika kako se ponasa u dresu reprezentacije bez obzira na sve njihove nekvalitete i mane.
Sve u svemu vise me boli seljakljuk nego poraz.
Jusuf je kalsicna bosanska seljacina sto se kurci svakome, davao je on sve od sebe na parketu ali povuci rucnu nekad, nemoj se previse kurcit a ne ubacujes koliko trebas.
Za Mirzu ne mogu da vjerujem kako se ponasa, selekora se mora postovati kakav god da je a ne kurciti se i psovati Musi
A Musa je dijete jos uvijek, treba ustat pa rec Timofej Mozgov a on se njemu u facu unosi i kasnije i Teletovicu. Isto ko sto Mirza mora postovati Damira kao selektora kakav god da je i on mora postovati Mirzu sta god da kaze. Ne opravdavam Mirzu ali Musa mora shvatiti da je jos uvijek niko i nista i treba sutiti i svoj dio posla uraditi onako kako zna i to je to. U sustini treba biti manji od makova zrna i tako se i ponasati mada mi je on najmanji krivac u cijeloj ovoj prici glupo mi je opravdavati onakvo ponasanje. Smiri se malo jbt. Znam sto se unisio Mozgovu u facu ali sila se pokazuje na parketu a ne iz ocaja kada te ljudi nadigraju pa ti krivo
Selektor veze nema, da se razumijemo kad se igraci o kojima ovisis kurce ni bolji selektori ne mogu pomoci, kad pola ekipe veze o zivotu nema ni bolji selektori ne mogu puno pomoci ali opet je morao mnogo mnogo bolje od svega ovoga.
U sustini svi su mi krivi od ovih zvijezda i selektora. Kikanovic, Gordic, Milosevic su igraci za primjer i igraci kojima se treba nakloniti, slika i prilika kako se ponasa u dresu reprezentacije bez obzira na sve njihove nekvalitete i mane.
Sve u svemu vise me boli seljakljuk nego poraz.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trebalo je i onog Mozgova jednom odalamit, sta ja znam, red je na sve ovo da i on onako odvratan dobije po nosu.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Wandelanoite je napisao/la:Jedina istina je da Mirza Teletovic bojkotuje Damira Mulaomerovica iz razloga sto mu je to naredio njegov divni menadžer Misko Raznatovic koji je u sukobu sa Damirom. Njih dvojica su u sukobu zbog afere Ivica Zubac koji je imao problema s Damirom u Ciboni. Mirza je vec davno otkazao put u Švedsku i da smo veceras pobijedili on ne bi putovao tamo. Mirza Teletovic uopste nije želio doci da igra ove kvalifikacije ali je eto zbog pritiska javnosti, euforije, najave da dolazi i Nurkic, zbog odmora koji je proveo u BiH.. došao odigrati svoje posljednje utakmice u dresu reprezentacije. Mirza je vec davno imao planove za oprost od državnog dresa, a veceras je osigurao tu kartu, a i dobio plus kod Andreia Kirilenka jer je branio Ruse.
pa i Musa pripada Beobasketu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Josip Pandza je mladji od nekih igraca, stvarno ne vidim kako bi to funkcionisalo sto se tice autoriteta.Wandelanoite je napisao/la: Jedini pravi pametan potez je da se napravi jedna nagla smjena generacija i postavi se Josip Pandža za selektora, a Juka za kapitena.
I stvarno ste smijesni kad stajete na stranu Mirze, Jusufa ili Muse. Trazite ko je veci krivac a niko nije bez mane. Jesu li vama pojedini igraci iznad dresa reprezentacije?
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.