Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

jasta
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la jasta » 11 sep 2016, 00:44

Ja sam na Mirzinoj strani....i na Jukinoj....i na Musinoj.......... a ne na strani one Mule.

Pametnom je i jedna dosta.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 11 sep 2016, 00:44

Sreca pa imamo jedinu pravu istinsku BH repku koja igra srcem i koja neda na sebe, koja je ujedinjena i u kojoj se zna hijerarhija. Kosarkaska, rukometna i ostale su toliko namazane, korumpirane, u grotlu licnih svadja igraca i trenera, da je to za povratit.

Jedini izlaz je napravit veliki rez, postavit za selektora Pandzu, Mirzu istjerat a ekipu gradit na Nurkicu(koji je veceras bio najbolji, covjek je poginuo za svoj grb, bez obzira na onaj incident nakon meca) i Musi, koji ce bit mnogo bolji igraci od ovog seljacine za par godina.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 11 sep 2016, 00:44

pinoglavi je napisao/la:Ljudi nije problem ni 50 razlike izgubit, sta ces kad smo losi sa losim selektorom ali problem je ovo veceras.
Jusuf je kalsicna bosanska seljacina sto se kurci svakome, davao je on sve od sebe na parketu ali povuci rucnu nekad, nemoj se previse kurcit a ne ubacujes koliko trebas.
Za Mirzu ne mogu da vjerujem kako se ponasa, selekora se mora postovati kakav god da je a ne kurciti se i psovati Musi
A Musa je dijete jos uvijek, treba ustat pa rec Timofej Mozgov a on se njemu u facu unosi i kasnije i Teletovicu. Isto ko sto Mirza mora postovati Damira kao selektora kakav god da je i on mora postovati Mirzu sta god da kaze. Ne opravdavam Mirzu ali Musa mora shvatiti da je jos uvijek niko i nista i treba sutiti i svoj dio posla uraditi onako kako zna i to je to. U sustini treba biti manji od makova zrna i tako se i ponasati mada mi je on najmanji krivac u cijeloj ovoj prici glupo mi je opravdavati onakvo ponasanje. Smiri se malo jbt. Znam sto se unisio Mozgovu u facu ali sila se pokazuje na parketu a ne iz ocaja kada te ljudi nadigraju pa ti krivo

Selektor veze nema, da se razumijemo kad se igraci o kojima ovisis kurce ni bolji selektori ne mogu pomoci, kad pola ekipe veze o zivotu nema ni bolji selektori ne mogu puno pomoci ali opet je morao mnogo mnogo bolje od svega ovoga.

U sustini svi su mi krivi od ovih zvijezda i selektora. Kikanovic, Gordic, Milosevic su igraci za primjer i igraci kojima se treba nakloniti, slika i prilika kako se ponasa u dresu reprezentacije bez obzira na sve njihove nekvalitete i mane.

Sve u svemu vise me boli seljakljuk nego poraz.
Pa i Mirza mora ustat,popet se na stolicu,pa reci Lebron,a ja vjerujem da nisi ni kritikovao njegovo ponasanje u tom trenutku.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 11 sep 2016, 00:45

pinoglavi je napisao/la:I stvarno ste smijesni kad stajete na stranu Mirze, Jusufa ili Muse. Trazite ko je veci krivac a niko nije bez mane. Jesu li vama pojedini igraci iznad dresa reprezentacije?
Nisu, zato i pljujemo po Mirzi.

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 11 sep 2016, 00:47

Nece Mirzu jedan balavac otjerati,zaboravite ;)
lezVe do bagro

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 11 sep 2016, 00:49

_dreamer_ je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Al ja ni ovog Musu nekontam, on je lafac hoce da igra sa velikima kosarke i neda na sebe protiv rusa ali onda poceti plakati kao pussy to neide. Pa ako vec igras sa starijim i zelis biti faca onda se i ponasaj tako. Niko ga vise od saigraca nece smatrati ozbiljnim.
druze, ne place on radi mozgova, nego radi razocarenja jer je psovka dosla iz usta covjeka u kojeg je vjerovatno do jucer gledao kao u licnu inspiraciju. valjda mozes to shvatiti. to boli do kosti, yebo te. isto ko kad bih ja tebi rekao da si pichka sto places poslije litvanije jer smo zasluzili da prodjemo
Ma znam ja to da je sve to utjecalo na njega, ali znas da igras sa starijim i da ima podbadanja i da se i ti moras ponasati kao Big Boy a ne protivrijeciti se i onda poceti plakati. Hocu da kazem doveo je sebe u los polozaj pred saigracima. Znate i sami kada ste nesto igrali sa starijom rajom iz mahale sta bi se desilo da odjednom pocnete plakati kada vam neko nesto opsuje u toku igre.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 sep 2016, 00:49

Meni je najsmijesnije sto moralisemo i pljujemo ponasanje koji je ustvari tipicno za vecinu nas. Trebali bi pokazati malo vise razumjevanja umjesto da budemo licemjeri. ;)

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 11 sep 2016, 00:49

dzelllo je napisao/la:Nece Mirzu jedan balavac otjerati,zaboravite ;)
Nece prakticno je otisao sam 2014 kada je zadnju postenu odigrao za reprezentaciju, a i tada nije isao za island samo tada radi prijasnjih zasluga niko mu nista nije rekao
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 11 sep 2016, 00:50

Neće u pravu si! Ali zato hoće navijači ove reprezentacije. Teletović persona non grata! :D

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 11 sep 2016, 00:50

BijelaCokolada je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Ljudi nije problem ni 50 razlike izgubit, sta ces kad smo losi sa losim selektorom ali problem je ovo veceras.
Jusuf je kalsicna bosanska seljacina sto se kurci svakome, davao je on sve od sebe na parketu ali povuci rucnu nekad, nemoj se previse kurcit a ne ubacujes koliko trebas.
Za Mirzu ne mogu da vjerujem kako se ponasa, selekora se mora postovati kakav god da je a ne kurciti se i psovati Musi
A Musa je dijete jos uvijek, treba ustat pa rec Timofej Mozgov a on se njemu u facu unosi i kasnije i Teletovicu. Isto ko sto Mirza mora postovati Damira kao selektora kakav god da je i on mora postovati Mirzu sta god da kaze. Ne opravdavam Mirzu ali Musa mora shvatiti da je jos uvijek niko i nista i treba sutiti i svoj dio posla uraditi onako kako zna i to je to. U sustini treba biti manji od makova zrna i tako se i ponasati mada mi je on najmanji krivac u cijeloj ovoj prici glupo mi je opravdavati onakvo ponasanje. Smiri se malo jbt. Znam sto se unisio Mozgovu u facu ali sila se pokazuje na parketu a ne iz ocaja kada te ljudi nadigraju pa ti krivo

Selektor veze nema, da se razumijemo kad se igraci o kojima ovisis kurce ni bolji selektori ne mogu pomoci, kad pola ekipe veze o zivotu nema ni bolji selektori ne mogu puno pomoci ali opet je morao mnogo mnogo bolje od svega ovoga.

U sustini svi su mi krivi od ovih zvijezda i selektora. Kikanovic, Gordic, Milosevic su igraci za primjer i igraci kojima se treba nakloniti, slika i prilika kako se ponasa u dresu reprezentacije bez obzira na sve njihove nekvalitete i mane.

Sve u svemu vise me boli seljakljuk nego poraz.
Pa i Mirza mora ustat,popet se na stolicu,pa reci Lebron,a ja vjerujem da nisi ni kritikovao njegovo ponasanje u tom trenutku.
Da ali Mirza i Lebron su priblizno istih godina pa je onda Mirza mudan kad to uradi Jamesu. Otprilike logika pojedinaca na pdfu
calcio je napisao/la:Meni je najsmijesnije sto moralisemo i pljujemo ponasanje koji je ustvari tipicno za vecinu nas. Trebali bi pokazati malo vise razumjevanja umjesto da budemo licemjeri. ;)
U tom slucaju, neka se krkani suzdrze komentarisanja. Mi civilizovani cemo komentarisati

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 sep 2016, 00:51

BijelaCokolada je napisao/la: Pa i Mirza mora ustat,popet se na stolicu,pa reci Lebron,a ja vjerujem da nisi ni kritikovao njegovo ponasanje u tom trenutku.
To mi se gadilo ali makar je Mirza tad bio u Netsima a ne u Cedeviti pa i razumijem iako nisam bas odusevljen tim incidentom. Ovo je bilo, gubis utakmicu pa se qurci, dobaci mu koju, dobij verbalni duel. Na parketu se to care pokazuje jer dvoranu s osmijehom na licu napusta onaj koji pobjedi utakmicu a ne onaj koji je znao nekome dobaciti na provokaciju.
Nad tobom sunce najljepše sja

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 sep 2016, 00:51

Meni samo nije jasno odakle u sukobu Teletović i Musa, to nisam vidio na TV-u.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 11 sep 2016, 00:52

I Nemora, Da Bog da nam se Mirza svaku utakmicu ispucavao, razgledao po time outu, šprdao sa selektorom.
Da Mula ima muda ko što nema ne bi Mirza večeras u dvorani sjedio a ne na klupi, al nema veze.
Igrali smo na EuroBasketu i bez Mirze i bez Juke, pa smo Izrael pobijedili, imali smo limitiran tim, ali imali smo tim koji je izgorio na terenu i koji je svaku zamisao Duškovu pretvorio ili pokušao pretvoriti u djelo.

Mirza se večeras zajebav'o , bila je to one man show, ostali igrači poštujući njegov autoriret kao kapitena nisu riječi rekli i pratili su tu komediju od igre osim nezrelog Muse koji se eto drznuo da kaže nešto Mirzi koji druge igrače ni 2%. Što se mene tiče ne mora ni Mirza ni Musa ni niko od ovih igrati za reprezentaciju, igrat će igrači koji će poginut za taj dres, i koji se zbog nekih privatnih razloga neće proseravati. Mirzi je ovo usput, dok ne počne NBA sezona, nama je ovo sve.
Zadnja izmjena: SGD53, dana/u 11 sep 2016, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 sep 2016, 00:52

Kajzer10 je napisao/la:
calcio je napisao/la:Meni je najsmijesnije sto moralisemo i pljujemo ponasanje koji je ustvari tipicno za vecinu nas. Trebali bi pokazati malo vise razumjevanja umjesto da budemo licemjeri. ;)
U tom slucaju, neka se krkani suzdrze komentarisanja. Mi civilizovani cemo komentarisati
Eh prelistaj malo temu, cak i prije ovog incidenta sta se sve pisalo. Ili otidji na facebook.
Kakve civilizovane psovke na racun Mirze Teletovica.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 sep 2016, 00:53

Jusuf Nurkic 22 godine, Dzanan Musa 17 godina, Njegos Sikiras 17 godina, Sani Campara 17 godina, Edin Atic 19 godina, Kenan Karahodzic 21 godina, Emir Sulejmanovic 21 godina, Nedim Đedović 19 godina...

Znaci imamo dosta talenta, a sad je do nas kako cemo ga iskoristiti! Mislim, da je vrijeme, da napravimo smjenu generacije i zahvalimo se nekim igracima pa taman bili nosioci igre. Normalno ovim igracima dodati borce i stare lisce kao sto su Stipanovic, Gordic i Kikanovic. Sasvim dobra repka, puna mladosti i zeljna dokazivanja. Dodati jim dobrog trenera koji ima muda i zna raditi sa mladim igracima i uspjeh je tu sigurno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 sep 2016, 00:54

Jesmo mi ispali službeno?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 11 sep 2016, 00:54

Ne znam šta se očekivalo kada je za selektora postavljen kvisling koji je izdao ovu državu. Idi futavac i ti a i onaj ko te postavio tu.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 sep 2016, 00:54

pinoglavi je napisao/la:I stvarno ste smijesni kad stajete na stranu Mirze, Jusufa ili Muse. Trazite ko je veci krivac a niko nije bez mane. Jesu li vama pojedini igraci iznad dresa reprezentacije?
Jest čudno ovo, dosad si ti pokušavao racionalizirat situaciju svaki put, al nakupilo se i kod tebe svašta, nisi htio dosad da pričaš samo o tome, tako izgleda. :mrgreen:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 11 sep 2016, 00:55

Evo sad mi prica povjerljiva osoba kako je njena drugarica vidjela ove nase kosarkase u cetvrtak u nekom od kafica (vjerovatno gore na Stupinama), u nekim odvojenim grupicama a vino je na stolovima. Jadno je ovo, veoma jadno. Ne znam samo sta se ocekivalo drugacije, kad je disciplina nesto sto uopste nije postojalo.

EDIT: Evo sad bas mi jaran prica, Musu sinoc u 11h vidio kako jede u pivnici, Taverna je u pitanju (znaju ovi iz Tuzle)... Sta reci.
Zadnja izmjena: Federer17, dana/u 11 sep 2016, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 11 sep 2016, 00:55

Raonffa je napisao/la:Jesmo mi ispali službeno?
Nismo imamo šanse ako pobjedimo i ako nam se poklope neki rezultati /pisano ranije/, samo žao mi što Šveđanima pobjeda ništa ne znači jer da im znači volio bih da se plasiraju, za razilku od nas oni imaju tim.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Meshko91 i 7 gostiju.