na džumi zajedno bili mashallah
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Pa recimo, da trebamo nabiti Svede minimalno 20-25 razlike (da bi smanjili kos razliku), da bi se nam trebali poklopiti neki rezultati iz drugih skupina...tako da nesluzbeno sluzbeno smo ispaliRaonffa je napisao/la:Jesmo mi ispali službeno?
Pa kad se napravi smjena generacija ne bio mladicalcio je napisao/la:Josip Pandza je mladji od nekih igraca, stvarno ne vidim kako bi to funkcionisalo sto se tice autoriteta.Wandelanoite je napisao/la: Jedini pravi pametan potez je da se napravi jedna nagla smjena generacija i postavi se Josip Pandža za selektora, a Juka za kapitena.
Ma brate vi mene niste shvatili, stojim iza svega sto sam napisaowobly92 je napisao/la:Jest čudno ovo, dosad si ti pokušavao racionalizirat situaciju svaki put, al nakupilo se i kod tebe svašta, nisi htio dosad da pričaš samo o tome, tako izgleda.pinoglavi je napisao/la:I stvarno ste smijesni kad stajete na stranu Mirze, Jusufa ili Muse. Trazite ko je veci krivac a niko nije bez mane. Jesu li vama pojedini igraci iznad dresa reprezentacije?
Spaha je psovao pjanicu ..JFH9 je napisao/la:Eh moj Mirza, ja vise ne ustajao ujutru da gledam tvoje utakmice.
Covjek se kurci vise od Spahica, haj Spaha lema tudje igrace, a ovaj po nasima, jbg ne mozes tako jos si yebeni kapiten.
Ništa značiElCartel11 je napisao/la:Pa recimo, da trebamo nabiti Svede minimalno 20-25 razlike (da bi smanjili kos razliku), da bi se nam trebali poklopiti neki rezultati iz drugih skupina...tako da nesluzbeno sluzbeno smo ispaliRaonffa je napisao/la:Jesmo mi ispali službeno?
Incognito87 je napisao/la:Ne znam šta se očekivalo kada je za selektora postavljen kvisling koji je izdao ovu državu. Idi futavac i ti a i onaj ko te postavio tu.
kokuz je napisao/la:Al sta kazu u nas se ucesnici eurovizije pobiju, a da se kosarkasi ne pobiju ahahahhahaha
Tim bilding. Ne razumijemo mi to.Federer17 je napisao/la:Evo sad mi prica povjerljiva osoba kako je njena drugarica vidjela ove nase kosarkase u cetvrtak u nekom od kafica (vjerovatno gore na Stupinama), u nekim odvojenim grupicama a vino je na stolovima. Jadno je ovo, veoma jadno. Ne znam samo sta se ocekivalo drugacije, kad je disciplina nesto sto uopste nije postojalo.
EDIT: Evo sad bas mi jaran prica, Musu sinoc u 11h vidio kako jede u pivnici, Taverna je u pitanju (znaju ovi iz Tuzle)... Sta reci.
Očekujem da Gurović bude nasljednik Mule. Mula, kako dobar nadimak za njega što neko jednom kaza.Incognito87 je napisao/la:Ne znam šta se očekivalo kada je za selektora postavljen kvisling koji je izdao ovu državu. Idi futavac i ti a i onaj ko te postavio tu.
hahahhahahkokuz je napisao/la:Al sta kazu u nas se ucesnici eurovizije pobiju, a da se kosarkasi ne pobiju ahahahhahaha
Sve je to divno ali ako se sa njima ne bude dobro radilo u klubovima pisi propaloElCartel11 je napisao/la:Jusuf Nurkic 22 godine, Dzanan Musa 17 godina, Njegos Sikiras 17 godina, Sani Campara 17 godina, Edin Atic 19 godina, Kenan Karahodzic 21 godina, Emir Sulejmanovic 21 godina, Nedim Đedović 19 godina...
Znaci imamo dosta talenta, a sad je do nas kako cemo ga iskoristiti! Mislim, da je vrijeme, da napravimo smjenu generacije i zahvalimo se nekim igracima pa taman bili nosioci igre. Normalno ovim igracima dodati borce i stare lisce kao sto su Stipanovic, Gordic i Kikanovic. Sasvim dobra repka, puna mladosti i zeljna dokazivanja. Dodati jim dobrog trenera koji ima muda i zna raditi sa mladim igracima i uspjeh je tu sigurno.
Jel bar dobra hrana, da znam ako budem navraćaoFederer17 je napisao/la: EDIT: Evo sad bas mi jaran prica, Musu sinoc u 11h vidio kako jede u pivnici, Taverna je u pitanju (znaju ovi iz Tuzle)... Sta reci.
Pa Džanan Mirzi počeo srat.coelho41 je napisao/la:
ekskluziva iz blizine
kokuz je napisao/la:Al sta kazu u nas se ucesnici eurovizije pobiju, a da se kosarkasi ne pobiju ahahahhahaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.