Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
pa uhvatio ga lik za vrat... ovaj mu sigurno rekao, "pa ubise nas, ti nista... prigovori sta sudijama kao i oni"
Zadnja izmjena: NYKnicks Fan, dana/u 11 sep 2016, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Musa je ocekivao da ga suigrac brani al njega boli ona stvar.
Ajd napravite anketu
Mirza ili Dzanan
Msm rezultat se zna al da ipak vidimo
Mirza ili Dzanan
Msm rezultat se zna al da ipak vidimo
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Obojica su krivi, Mirza je izvukao deblji kraj ali i dalje je naš najbolji igrač, ne možemo ga se odreći tek tako, sad je sve na psihologiji igrača tj. Mirze i Muse i vidjećemo kako će ovo podnijeti.
Javno izvinjenje obojice bi jedino bilo pogodno za obje strane, da priznaju svoje greške i da nastave dalje.
A realno mi kao navijači zaboravićemo ovo za manje od mjesec dana, takva smo nacija, yebavali smo mi Džeki i Spahi mnogo gore, pa eno ih u repci opet.
Javno izvinjenje obojice bi jedino bilo pogodno za obje strane, da priznaju svoje greške i da nastave dalje.
A realno mi kao navijači zaboravićemo ovo za manje od mjesec dana, takva smo nacija, yebavali smo mi Džeki i Spahi mnogo gore, pa eno ih u repci opet.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Hvalacoelho41 je napisao/la:
ekskluziva iz blizine
Dijelimo mišljenjenerminh74 je napisao/la:Mali je komentarisao ne zainteresovanom kapitenu sto ga ne brani od hinja rusa a ovaj njega laktom
Stvarno musa je kriv
Renfroe * Đedović * Musa * Teletović * Nurkić
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ovdje sve nešto: "Vjerovatno" "Izgleda da je" "Očekivao je"
-
djedovic01
- Kontakt:
Mirza ce sutra/danas odrzati press najvjerovatnije. Da li ce se oprostiti od repke?!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Vidi se kako mu Musa nešto objašnjava i potom ga TELE hvata rukom za vrat gdje Musa reagira tako što ga gura. Znači ko god kaže da je Musa zasro slijep je pored rođenih očiju.
Sta kae, po ovom Musa zasluzio samar.
Osim sto smo od krkana veceras saznali da kapiten smije yebavat mater suigracima, saznajemo i to da se suigrac ne smije obratiti kapitenu i pokazat tamo nesto rukom.
Ko je i sta zasluzio, ne znamo buduci da ne znamo sta pricaju. Ono sto znamo je da jedan hvata drugog za vrat.
Osim sto smo od krkana veceras saznali da kapiten smije yebavat mater suigracima, saznajemo i to da se suigrac ne smije obratiti kapitenu i pokazat tamo nesto rukom.
Ko je i sta zasluzio, ne znamo buduci da ne znamo sta pricaju. Ono sto znamo je da jedan hvata drugog za vrat.
Zadnja izmjena: Kajzer10, dana/u 11 sep 2016, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
Znate svi ovaj osjecaj, dobijes batina na igralistu, dodjes starom/staroj da se pozalis i onda jos i od njih popusis samarcinu.
Salu na stranu, Musa je ovdje ocekivao podrsku, a dobio zivotnu lekciju o ljudskoj smecarskoj prirodi.
Gordic sam sebi yebe mater sto nije trenirao jace i u zivotu zasluzio poziv u srpsku repku.
Salu na stranu, Musa je ovdje ocekivao podrsku, a dobio zivotnu lekciju o ljudskoj smecarskoj prirodi.
Gordic sam sebi yebe mater sto nije trenirao jace i u zivotu zasluzio poziv u srpsku repku.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Pa djeluje da mu je Musa pokazivao gdje su ga izudarali,dok Mirzu ocigledno to ne tangira dovoljno.jasta je napisao/la:Ovdje sve nešto: "Vjerovatno" "Izgleda da je" "Očekivao je"
Kako god navijaci kao i uvijek ispastaju.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
dok musa lezi i kikanovic mu pomaze, teletovica boli briga... neka nakon ovoga ode na kafu sa mozgovom i karasovom i neka usput povede i kirilenka, 4 najbolja havera. nemogu da vjerujem.
Nisi ga nista trebao pitati Musa,samo pesnicom razvaliti.Kapiten kojem se jbe za saigrace,neka ih udaraju,a on ce samo da gledacoelho41 je napisao/la:
ekskluziva iz blizine
Gorda ne moze da vjeruje sta se desava.
Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 11 sep 2016, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Prle89 je napisao/la:A što ne bi smio da mu se unosi u facu? Kad je onaj Rus bilmez teški!pinoglavi je napisao/la:Ma Musa cvjecka nemojte na njegaMlad je on jos nemojte na njega, a nije mlad da se Mozgovu unosi u facu
**** vas zivot jesu li vam Mirza, Jusuf ili Musa vazniji od reprezentacije?
Zaboravimo na trenutak da li smije ili ne smije da se unosi u facu Mozgovu, ali to sto mu se unosio u facu pokazuje da je bio nabrijan do jaja, tako da ne cudi sto se brzo nakon toga desilo ovo na klipu. Necu ga kritikovati jer sam i sam bio slican u tim godinama. Ali nije fer napadati Mirzu koji nije toliko kriv kao sto mnogi govore (i psuju mu pa cak i prijete).
Pokušavaju odbraniti neodbranjivo. Udarati maloljetno dijete je zakonom kažnjivo. Ali dobro to je Bošnji normalno.
Yebo te Mozgov,kako te nije sramota braniti kretena koji se cijelu utakmicu ponasao supacki i nesportski,te stalno nesto srao.pinoglavi je napisao/la:Ma Musa cvjecka nemojte na njegaMlad je on jos nemojte na njega, a nije mlad da se Mozgovu unosi u facu
**** vas zivot jesu li vam Mirza, Jusuf ili Musa vazniji od reprezentacije?Ne smijes to napisati, moras sebi odabrati koga ces braniti. Ko ti je drazi?Donnie Darko je napisao/la:Smiješna reakcija obojice na ovom klipu![]()
Iritanatn si postao ti liku koji se divis svim nasim protivnicima a nas ponizavas i nipodastavas.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja se vise bojim rada i odnosa naseg saveza prema njima. Kao sto sam rekao imamo talenat, sad je na nama (savezu) da to najbolje iskoristi/mo.nerminh74 je napisao/la:Sve je to divno ali ako se sa njima ne bude dobro radilo u klubovima pisi propaloElCartel11 je napisao/la:Jusuf Nurkic 22 godine, Dzanan Musa 17 godina, Njegos Sikiras 17 godina, Sani Campara 17 godina, Edin Atic 19 godina, Kenan Karahodzic 21 godina, Emir Sulejmanovic 21 godina, Nedim Đedović 19 godina...
Znaci imamo dosta talenta, a sad je do nas kako cemo ga iskoristiti! Mislim, da je vrijeme, da napravimo smjenu generacije i zahvalimo se nekim igracima pa taman bili nosioci igre. Normalno ovim igracima dodati borce i stare lisce kao sto su Stipanovic, Gordic i Kikanovic. Sasvim dobra repka, puna mladosti i zeljna dokazivanja. Dodati jim dobrog trenera koji ima muda i zna raditi sa mladim igracima i uspjeh je tu sigurno.
A eto sulejmanovic ce zavrsiti ko mulaomerovica
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- JohnCleese
- Kontakt:
..a realnost je da je Musina ruka u suprotnom pravcu od Mirze, a Mirzina pod bradom Musejasta je napisao/la:Ovdje sve nešto: "Vjerovatno" "Izgleda da je" "Očekivao je"
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
Juventino1995
- Kontakt:
Nema te recenice koju je mogao reci Musa da opravda ovu reakciju Mirze. Sve da mu je **** sve od do jedan kapiten se ne bi smio ni pomisliti da ovako reaguje.. 
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
pa mali sere ovdje kao neka nadrkana zenica i Mirza ga hladno **** ono u stilu ajde idi neseri i da se on niej oteo kak ose oteo ne bi doslo do ovoga uospte, papak mali krivokicmenjak sportista. ceka ga cluj i fiba lgia sampiona kroz pet godina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.