Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

pinoglavi
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la pinoglavi » 11 sep 2016, 01:21

calcio je napisao/la:
Zaboravimo na trenutak da li smije ili ne smije da se unosi u facu Mozgovu, ali to sto mu se unosio u facu pokazuje da je bio nabrijan do jaja, tako da ne cudi sto se brzo nakon toga desilo ovo na klipu. Necu ga kritikovati jer sam i sam bio slican u tim godinama. Ali nije fer napadati Mirzu koji nije toliko kriv kao sto mnogi govore (i psuju mu pa cak i prijete).
Jel se smije napisati sa je Musa krenuo plakati prije incodenta s Mirzom... Sve nagadanja a veze nemamo sta je ko rekao. Staje se na stranu onoga ko nam je drazi a ne na stranu reprezentacije
@fidelis ja sam srbin pa branim ruse
Nad tobom sunce najljepše sja

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 11 sep 2016, 01:22

NAJVEĆI KRIVAC JE OVAJ KVISLING NAŠE DRŽAVE! OD NJEGOVOG DOLASKA ATMOSFERA SE URUŠILA. DA LI JE JEDAN IZDAJNIK OVE DRŽAVI NAMA VAŽNIJI OD MIRZE ILI DŽANANA? UBLEHO USTAŠKA ODLAZI!!!
slika
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 sep 2016, 01:22

Tako je Musa, trebas prici kapitenu i odrzati mu lekciju, imas to pravo sa svojih 17 godina i 30 poena ukupno u A timu.

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 11 sep 2016, 01:23

Samo se nadam da ce se Mirza oprositi od repke. Preveliki ters , a njegovo tersanje nije nam bas puno toga donijelo. Samo novi, zdravi pocetak moze donijeti nesto. Od njega zaista nema nista, tako da hvala mu na svemu do sada, bacio je mrlju na svoju karijeru ( mada ne znam koliko ga to uopste tangira), ali ziv bio oprosti se. On je apsolutno direktni krivac sto smo izgubili. Razje.bo je atmosferu u ekipi, ispucavao se ko konj, us.rao bar 5 kontri 3 na 1 i pucao neke tri van svake pameti iz punog trka. Ma neka hvala, ne treba mi takav u ekipi. Jos povrh svega ono uradi. Strasno. Lud je ko je na njegovoj strani u citavoj prici. Atmosfera nije losa, mada je mogla biti i bolja realno. Rusija jako prosjecna ekipa, ponovo ispadaju u grupi na eurobasketu. Uzeli su samo sto smo im pruzili, iole ozbiljnija ekipa bi lagano privela utakmicu sa 10+ razlike. Toliko. Zasto je lik gadjao Juku to mi nije jasno jedino (seljacina neka vjerovatno). Juka je po meni veceras jedini zasluzio prolaznu ocjenu ( odbrana nekada nije bila na nivou, ali pobogu ne moze sam igrati drugo poluvrijeme).

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 11 sep 2016, 01:23

djedovic01 je napisao/la:Mirza ce sutra/danas odrzati press najvjerovatnije. Da li ce se oprostiti od repke?!
Ne treba se on oprastati,njega treba otjerati.
Pa neke granice moraju postojati majku mu.Predugo smo svi mi taoci pojedinaca,nekih legendi,nekih Safeta,Teletovica....Niko nije i nece biti iznad reprezentacije,iznad Bosne i Hercegovine.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 11 sep 2016, 01:24

Dno dna.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 11 sep 2016, 01:24

JohnCleese je napisao/la:
jasta je napisao/la:Ovdje sve nešto: "Vjerovatno" "Izgleda da je" "Očekivao je"
..a realnost je da je Musina ruka u suprotnom pravcu od Mirze, a Mirzina pod bradom Muse
Nakon što mu se malac unosi i drži predavanje o "ko zna čemu".... ide priča u pogrešnom smjeru. Nama ne valjaju ni Mirza ni Juka ni Nihad a neće ni Musa. Nije realno i nije normalno.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 11 sep 2016, 01:24

Bosa Tanjevic sa Vucevicem preorao kvalifikacije. :kafa:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 11 sep 2016, 01:24

Kako bi njih Sabit obojicu pošuto, igrali bi za Brotnjo u ligi HercegBosne
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 11 sep 2016, 01:25

PS: taman da i nije doslo do svadje izmedju njih dvojice, "kapiten" je trebao prvo da pridje musi dok je lezao sa bolovima na podu i da vidi da li mu sta treba a onda je trebao otici karasevu i reci da se pazi sta radi ili makar mozgovu da kaze "on je jos dijete neljuti se, ali molim te i ti smiri ovog svog".

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 11 sep 2016, 01:25

aloba90 je napisao/la:pa mali sere ovdje kao neka nadrkana zenica i Mirza ga hladno **** ono u stilu ajde idi neseri i da se on niej oteo kak ose oteo ne bi doslo do ovoga uospte, papak mali krivokicmenjak sportista. ceka ga cluj i fiba lgia sampiona kroz pet godina
Kako možeš braniti onakav nesportski postupak jednog kapitena. Argumenti kojima ga pokušavaš braniti su blago rečeno smiješni. Čovječe insinuiraš situaciju a mi govorimo o fizičkom nasrtanju odrasle osobe na jednog maloljetnika. Da Musa još uvijek nije napunio 18 godina. Ako neki nisu znali.

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 11 sep 2016, 01:26

Puma je napisao/la:Bosa Tanjevic sa Vucevicem preorao kvalifikacije. :kafa:
Prije par mjeseci sam slusao Bosu kod Edina u emisiji.I dalje je lud 100 na sat,je.bo bi nasima sve od do zbog ovog ponasanja.Svima redom.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 11 sep 2016, 01:26

Opravdaj cetnika Ognjena, opravdaj Emira kabadahiju, opravdaj Safeta neznalicu, opravdaj Cecine jatake, opravdaj Mirzu olosa, etc.

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 11 sep 2016, 01:27

Fidelis je napisao/la:
djedovic01 je napisao/la:Mirza ce sutra/danas odrzati press najvjerovatnije. Da li ce se oprostiti od repke?!
Ne treba se on oprastati,njega treba otjerati.
Pa neke granice moraju postojati majku mu.Predugo smo svi mi taoci pojedinaca,nekih legendi,nekih Safeta,Teletovica....Niko nije i nece biti iznad reprezentacije,iznad Bosne i Hercegovine.
Sigurno da je ovo jadno sto se desilo. Sramota za BiH, poslije ovog ce biti zanimljivo sta ce reci na pressu, a svakako da ga niko ziv vise ne ocekuje u repki. Staviti svoje prioritete prije ekipe i drzave stvarno nema smisla i nije posteno prema ostalim igracima.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 11 sep 2016, 01:27

Thetraphak1921 je napisao/la:Opravdaj cetnika Ognjena, opravdaj Emira kabadahiju, opravdaj Safeta neznalicu, opravdaj Cecine jatake, opravdaj Mirzu olosa, etc.
Damira ustašu na selektorskoj klupi...
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 sep 2016, 01:27

Thetraphak1921 je napisao/la:Opravdaj cetnika Ognjena, opravdaj Emira kabadahiju, opravdaj Safeta neznalicu, opravdaj Cecine jatake, opravdaj Mirzu olosa, etc.
:bih: :bih:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 11 sep 2016, 01:27

pinoglavi je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Zaboravimo na trenutak da li smije ili ne smije da se unosi u facu Mozgovu, ali to sto mu se unosio u facu pokazuje da je bio nabrijan do jaja, tako da ne cudi sto se brzo nakon toga desilo ovo na klipu. Necu ga kritikovati jer sam i sam bio slican u tim godinama. Ali nije fer napadati Mirzu koji nije toliko kriv kao sto mnogi govore (i psuju mu pa cak i prijete).
Jel se smije napisati sa je Musa krenuo plakati prije incodenta s Mirzom... Sve nagadanja a veze nemamo sta je ko rekao. Staje se na stranu onoga ko nam je drazi a ne na stranu reprezentacije
@fidelis ja sam srbin pa branim ruse
Pa ne bi me iznenadilo da ti pravo kazem.
Ne propustas ti priliku opcenito potcjeniti i omalovaziti svaku nasu reprezentaciju ili tim a hvaliti i pjevati hvalospjeve svakom nasem protivniku.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 sep 2016, 01:28

Da to je argument. Musa nije napunio 18 godina. Kad ga trebamo braniti to se izvlaci. Kad se kurci Mozgovu, ma nek je. Pola vas je bolesno s tim slijepim branjenjem nekoga.
@fidelis pa da. Srbin iz Tuzle, jel imas problem
Nad tobom sunce najljepše sja

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 sep 2016, 01:29

Glupo i nepromišljeno od Teletovića, ne možeš sebi dopustiti da kreneš fizički na momka od 17 godina i još mu psuješ sve po spisku pred stotinama hiljada gledatelja. Još si kapiten i najbolji igrač reprezentacije.

Ovakvih sukoba u svlačionicama sigurno ima mnogo, ali ova je uhvaćena uživo pred cijelim dunjalukom i to je najgore od svega.

Ko je kriv ko nije kriv nije toliko ni važno, ništa što jedan razgovor između Muse i Teletovića ne može riješiti.

Ono što je najbitnije jeste budućnost košarkaške reprezentacije BiH.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 11 sep 2016, 01:30

pinoglavi je napisao/la:Da to je argument. Musa nije napunio 18 godina. Kad ga trebamo braniti to se izvlaci. Kad se kurci Mozgovu, ma nek je. Pola vas je bolesno s tim slijepim branjenjem nekoga.
@fidelis pa da. Srbin iz Tuzle, jel imas problem
Pa ti to radis kad god se ovima kur.ac digne. Prvi si opravdavao onaj slucaj gdje on voli nju, a ona njega..

Virtual, udarit ces mi tarabu, vjerujem. :lol:
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 11 sep 2016, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.