Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Admir_Sa » 11 sep 2016, 01:30

Nego jel se sjeca ko onog pokusaja trice vrapca iz tranzicije u prvom pol?
nema potpisa

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 11 sep 2016, 01:30

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

iNFY
Kontakt:

Post Postao/la iNFY » 11 sep 2016, 01:30

Ovo je za sve trener kriv u startu. Zna se i u NBA ovo desavati a onda pogledate kakva ih "velicina" vodi i to je to.
I bosnjina glavna "treba se zahvalit" ... Ionako kad pobjedimo najbolji smo kad izgubimo zahvaljivanje svima i samo vrti tu pricu

aloba90
Kontakt:

Post Postao/la aloba90 » 11 sep 2016, 01:31

Prle89 je napisao/la:
aloba90 je napisao/la:pa mali sere ovdje kao neka nadrkana zenica i Mirza ga hladno **** ono u stilu ajde idi neseri i da se on niej oteo kak ose oteo ne bi doslo do ovoga uospte, papak mali krivokicmenjak sportista. ceka ga cluj i fiba lgia sampiona kroz pet godina
Kako možeš braniti onakav nesportski postupak jednog kapitena. Argumenti kojima ga pokušavaš braniti su blago rečeno smiješni. Čovječe insinuiraš situaciju a mi govorimo o fizičkom nasrtanju odrasle osobe na jednog maloljetnika. Da Musa još uvijek nije napunio 18 godina. Ako neki nisu znali.
problem sa novim generacijama i jeste u tome sto nisu isli po vodu starijima i sto nisu popili par ovakvih samara pa bi naucili da se velicinama da li onim mahalskim ili drzavnim ne unosi u facu i ne drze lekcije nego se suti i radi dok se ne stekne nesto, ali gdje je to ovaj uskurceni maloljetnik mgoao nauciti kad ih mame i tate vode na treninge i od njih prave superstarove, a onda ovi malci u to i povjeruju pa covjeku koji deset godina ovu reprezentaciju kak otako nosi na ledjima ima pravo nesto da kaze. poenta je da su zivci na rubu i da je najmanje sto ti treba da ti neki balo koj isvoje suigrace slicno tretira u svojo jreprezentaciji sere i otima se pred 6k ljudi

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 sep 2016, 01:31

Raonffa je napisao/la: Ono što je najbitnije jeste budućnost košarkaške reprezentacije BiH.
Ode nam budućnost u banoviće po svemu sudeći :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 sep 2016, 01:32

Thetraphak1921 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Da to je argument. Musa nije napunio 18 godina. Kad ga trebamo braniti to se izvlaci. Kad se kurci Mozgovu, ma nek je. Pola vas je bolesno s tim slijepim branjenjem nekoga.
@fidelis pa da. Srbin iz Tuzle, jel imas problem
Pa ti to radis kad god se ovima kur.ac digne. Prvi si opravdavao onaj slucaj gdje on voli nju, a ona njega..

Virtual, udarit ces mi tarabu, vjerujem. :lol:
Jesam i opet bi jer ni ne znas sta rade mnogo ozbiljnije reprezentacije na pripremama. Nek svaku noc bude ti volis nju a tebe ja ako ce opravdati na terenu, a nisu. Nije ta noc krivac zbog ovoga veceras.
Nad tobom sunce najljepše sja

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 sep 2016, 01:32

jasta je napisao/la:Nama ne valjaju ni Mirza ni Juka ni Nihad a neće ni Musa.
:thumbup:

Niko nista bolje ne napisa večeras. Tuzno, al' tako jbno istinito.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 11 sep 2016, 01:32

pinoglavi je napisao/la:
Thetraphak1921 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Da to je argument. Musa nije napunio 18 godina. Kad ga trebamo braniti to se izvlaci. Kad se kurci Mozgovu, ma nek je. Pola vas je bolesno s tim slijepim branjenjem nekoga.
Pa ti to radis kad god se ovima kur.ac digne. Prvi si opravdavao onaj slucaj gdje on voli nju, a ona njega..

Virtual, udarit ces mi tarabu, vjerujem. :lol:
Jesam i opet bi jer ni ne znas sta rade mnogo ozbiljnije reprezentacije na pripremama. Nek svaku noc bude ti volis nju a tebe ja ako ce opravdati na terenu, a nisu. Nije ta noc krivac zbog ovoga veceras.
Nema veze, sad im se sve treba nabit na nos.

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 11 sep 2016, 01:33

Kako vas nije stid, kad se samo sjetim kako se BABO borio za grb na srcu ali ne ovim dansnjim je bitnije posvadati se i malo izlajati izmedu sebe kad ne smiju Rusima, sramota.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 11 sep 2016, 01:34

nebi ti branio mozgova da nije doslo do svadje izmedju teletovica i muse, hajde molim te. i taman da pustimo svadju na stranu, sto nije prisao 3-4 koraka do malca da vidi jel ok (a on plav u licu) jos "kapitena" to neinteresuje. i sto nije dok musa lezi prisao rusima da im makar na fin nacin sta prigovori? i mozgov i karasev su mu jarani, mogao se je mozgovu (ako je mozgov toliko nevin) u musino ime izvinuti a karasevu reci da nije fer namjerno nekog udarati. teletovic je najvise kiksao i tu nema price po meni, naravno oni koji mu prijete su budale velike, ali to je druga prica.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 sep 2016, 01:34

A Mulaomerovića sa noge na nogu iz reprezentacije otjerati, pa akcije nismo imali u tri utakmice čovječe dragi...

Odbrana na nivou uličnog basketa kroz cijele kvalifikacije. Od pripremnih utakmica do večeras se ništa nije promijenilo u igri.

Ako je opravdanje za Mulaomerovića nezainteresovanost pojedinaca e onda gasi mješalicu motaj kablove. U prevodu "šta ću ja kad nemam autoritet nad njima", da se ubiješ.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 11 sep 2016, 01:34

Naravno da ni Musa nije cvjecka jer ono malo je glupo ovako se unosit kapitenu u facu al ovakvu reakciju Teleta razumijem samo ako mu je mali j.e.b.a.o sve od do (sto logicno nije jer bi odma procitali s usana psovke). Fine je trebao zgrlit ga, smirit il ta vec a ne odgurivat ga rukom pod bradu. Nikakav lider i nikakav kapiten. Elmedin Kikanovic se ovdje ponio kapitenski kad je pomogao Musi da ustane npr, a Mirzina reakcija gdje citavu utakmicu gleda kako Mozgov s.e.r.e sudijama konstantno i onda kao vrhunac gleda kako Rusi udaraju hinjski dijete od 17 godina je sramotna. Mislim da u normalnoj reprezentaciji svih 12 igraca ima pravo prigovirit jedan drugom za neke stvari, a Teletu se itekako imalo z sta prigovoriti. Izgleda da je Dzanan jedini imao muda da prigovori.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 sep 2016, 01:35

Thetraphak1921 je napisao/la: Nema veze, sad im se sve treba nabit na nos.
Sad? Naravno! ;)

@edinjo ti me citiras i napadas nekog kao da ikoga branim

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 sep 2016, 01:35

pinoglavi je napisao/la:
calcio je napisao/la:
Zaboravimo na trenutak da li smije ili ne smije da se unosi u facu Mozgovu, ali to sto mu se unosio u facu pokazuje da je bio nabrijan do jaja, tako da ne cudi sto se brzo nakon toga desilo ovo na klipu. Necu ga kritikovati jer sam i sam bio slican u tim godinama. Ali nije fer napadati Mirzu koji nije toliko kriv kao sto mnogi govore (i psuju mu pa cak i prijete).
Jel se smije napisati sa je Musa krenuo plakati prije incodenta s Mirzom... Sve nagadanja a veze nemamo sta je ko rekao. Staje se na stranu onoga ko nam je drazi a ne na stranu reprezentacije
@fidelis ja sam srbin pa branim ruse
Ja mislim da su krivi i jedan i drugi, Musa malo vise jer je ocigledno bio nabrijan, prvo Mozgov pa Mirza.. Ali zbog mladosti mu oprastamo. Ali smeta mi ova hajka na Mirzu, nije normalno sta se sve pise. Incident i nije tako velik, da nismo izgubili ne bi se ni pricalo o ovome, bilo bi vec zaboravljeno. :D

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 sep 2016, 01:35

edinjo-bih je napisao/la:PS: taman da i nije doslo do svadje izmedju njih dvojice, "kapiten" je trebao prvo da pridje musi dok je lezao sa bolovima na podu i da vidi da li mu sta treba a onda je trebao otici karasevu i reci da se pazi sta radi ili makar mozgovu da kaze "on je jos dijete neljuti se, ali molim te i ti smiri ovog svog".
Da, trebao je i nabrzinu organizovati zajednicki rucak pomirenja na terenu u trenucima kad ostajemo bez plasmana na Eurobasket

I smijesno je da se prica o "fizickom nasrtaju" na jadnog Musu. Ja eto mogao ga je ubiti. Jbt kralj, jako bitna utakmica izgubljena na domacem parketu, ti nervozan ko konj i prilazi ti balo 13 godina mladji i drzi predavanja sta si trebao uraditi. Samo ga je odgurnuo od sebe sto bi ucinilo 99% vas u ovakvom trenutku, ali eto najlakse je predstaviti da je Musa plakao zbog Mirzinog pokusaja ubistva

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 11 sep 2016, 01:36

Nemam nikakav problem s tim sta si ti po nacionalnosti.
Samo mi smeta sto se predstavljas za navijaca reprezentacija Bosne i Hercegovine i nekoga ko istima zeli uspjeh a ocigledno to nisi.To je sve.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 sep 2016, 01:37

Fidelis je napisao/la:
Nemam nikakav problem s tim sta si ti po nacionalnosti.
Samo mi smeta sto se predstavljas za navijaca reprezentacija Bosne i Hercegovine i nekoga ko istima zeli uspjeh a ocigledno to nisi.To je sve.
Nisam volim srbiju a vas trollam ovdje i zanimljivo mi je pozz

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 11 sep 2016, 01:38

jel ko skuzio mirzinu zenu na ovom videu kako se cura frapirala, on prilazi klupi a ona ono hekticno mirzaaaa WTF
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 11 sep 2016, 01:39

Da opet ponovim,incident sa Musom nije jedini grijeh Teletovica,nije cak ni najveci,ima on daleko vecih grijeha u ovim utakmicama.
E te grijehe mu ja ne mogu oprostiti,Musu bi ja njemu oprostio,lagano na kafu,pruze jedan drugom rucike i idemo dalje.

Ali frajer je osramotio drzavu,reprezentaciju,upropastio plasman na evropsko,razbio reprezentaciju....
To se ne moze oprostiti.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 11 sep 2016, 01:40

Yebo ovaj incident, problem je Mirza i njegovo silovanje trojki, yebla ga trojka i ispucavanje, ko da je on tito i samo on treba pucati. Ni Jordan se nije ispucavao...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 2 gosta.