Spaha bar nikad na nase nije skakao. Emire kleknem tipinoglavi je napisao/la:Ti si Emire ljudina nakon sto sam se.nagledao seljakljuka u Mejdanu
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Rijeci vise necu napisati ovdje o njegovom karakteru osim ako Spaha ne krene nase samarati. Valjda nece. Emire ljudino izvini kad vidim kakvih ima ti si vrhSabinho je napisao/la:Spaha bar nikad na nase nije skakao. Emire kleknem tipinoglavi je napisao/la:Ti si Emire ljudina nakon sto sam se.nagledao seljakljuka u Mejdanu![]()
![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
A kad Pjanića otjera kao malo dijete da bi Miske izveo slobodnjak? Kad ga namarška na centru nakon frke sa Marinom?Sabinho je napisao/la:Spaha bar nikad na nase nije skakao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Incognito87
- Kontakt:
Normalna stvar Virto. Noćas Jaha Acu naruži nakon što je napravio penal.Virtu4l je napisao/la:A kad Pjanića otjera kao malo dijete da bi Miske izveo slobodnjak? Kad ga namarška na centru nakon frke sa Marinom?Sabinho je napisao/la:Spaha bar nikad na nase nije skakao.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Hajmo biti pozitivni i realni, pa recimo da je odigro prosjecnu utakmicu. Ali opet je Nesta za svu odbranu HSV-a.hurem je napisao/la:Inace odlicnu utakmicu odigrao danas i pored poraza![]()
Cak su mu u jednom trenutku navijaci Leverkusena kod 0:1 aplaudirali nakon 3 dobre intervencije u samo pola minute.
dobre guzove ima Belma
Ne znam da li je ko čitao ali evo jedan tekst u vezi Spahića. Strašan.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Medikament
- Kontakt:
Emir (Ottoman Turkish: امیر, Modern Turkish: emir): a descendant of the prophet Mohammed.; a commander, a governor
Hvala ti Emire
Hvala ti Emire
Zadnja izmjena: Medikament, dana/u 09 okt 2016, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Tko je tekstopisac?Derdiyok je napisao/la:Ne znam da li je ko čitao ali evo jedan tekst u vezi Spahića. Strašan.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Marko Prelević.samoposmatram je napisao/la:Tko je tekstopisac?Derdiyok je napisao/la:Ne znam da li je ko čitao ali evo jedan tekst u vezi Spahića. Strašan.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
samoposmatram
- Kontakt:
Krivo mi pravo i pravo mi krivo, ali je pogodio "u sridu".
Mrziti Spahica je mrziti sebe samog. Aferim
Mrziti Spahica je mrziti sebe samog. Aferim
Dobar tekst, ima smisla.
- Medikament
- Kontakt:
Baci ih na zemlju Emire. 
sloboda72 je napisao/la:
tu si se zafrko majstore .... salihamidzica je davio u svlacionici protiv francuske zato taj drugo pv nije igro i nakon te utakmice nikad vise nije zaigro za repkuSabinho je napisao/la:Spaha bar nikad na nase nije skakao. Emire kleknem tipinoglavi je napisao/la:Ti si Emire ljudina nakon sto sam se.nagledao seljakljuka u Mejdanu![]()
![]()
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- Medikament
- Kontakt:
Da da, provjerene mahalske price. Iz prve ruke rodjo. Mediji sute.SafetSajo je napisao/la:tu si se zafrko majstore .... salihamidzica je davio u svlacionici protiv francuske zato taj drugo pv nije igro i nakon te utakmice nikad vise nije zaigro za repkuSabinho je napisao/la:Spaha bar nikad na nase nije skakao. Emire kleknem tipinoglavi je napisao/la:Ti si Emire ljudina nakon sto sam se.nagledao seljakljuka u Mejdanu![]()
![]()
sloboda72 je napisao/la:
vjerovao ili ne ali ovo nije izmisljeno to je info koju sam dobio od jedog bivseg vrlo cijenjenog igraca nase reprezentacijeMedikament je napisao/la:Da da, provjerene mahalske price. Iz prve ruke rodjo. Mediji sute.
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Gluposti, svi znamo da se to desilo zbog konflikta s Barbarezom.
Emire Spahicu, samo gazi!
Emire Spahicu, samo gazi!
Kapitenu, ne moras 2 ko proslu tekmu, samo odradi svoj posao u odbrani kao i uvijek a valjda ce gol/ove dati oni koji su za to zaduzeni da ne moras ti i to radit.
- Principatus
- Kontakt:
Koliko ce ovaj lik jos prodavati utakmica?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
mirzatele je napisao/la:Kapitenu, ne moras 2 ko proslu tekmu, samo odradi svoj posao u odbrani kao i uvijek a valjda ce gol/ove dati oni koji su za to zaduzeni da ne moras ti i to radit.
ipak ga metnuo, kapitenski
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Cwirek, FerdinandF, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Jet2Holiday, MostarNeretva, nedimmmm1337 i 65 gostiju.