Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Lakoste
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Lakoste » 11 sep 2016, 11:55

Da su slusali Anu Bekutu ne bi bilo problema

:bih:

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 11 sep 2016, 11:55

Na jednoj strani imamo igrača preko 30 godina koji je godinama bio simbol za sport u BiH i koji je izazivao samo poštovanje svih ostalih, dobro ajde jednom se zakačio s Lebronom.
S druge strane tu je 17-godišnji klinac koji je u kratkoj karijeri izbačen iz seniorskog tima Cedevite zbog ponašanja, pokazao apsolutno nepoštovanje prema zadarskoj publici i sad je još uspio toliko iznervirati legendu BiH košarke da mu odluči održati jednu pedagošku usred pune dvorane. I ljudi stanu na stranu Muse. Pa jeste vi normalni? I Bojan je dograbio Hezonju na turniru u Torinu i rekao mu 2-3 lijepe ovaj je to muški prihvatio. Zamislite da Zagorac krene u verbalne okršaje s Teodosićem. Ne može neki talentirani klinac biti veći od legendi!
Copy - paste ali sličnog sam mišnjenja

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 11 sep 2016, 11:58

i na r/nba ima post o ovom cirkusu :rol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 sep 2016, 11:59

Ovo nam je sljedeci korak. Brukanje pred cijelim svijetom.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 11 sep 2016, 12:01

Dzaba vi raspravljate o Musi i Teletovicu, to je samo posljedica opsteg bezvlasca i anarhije koja vlada od kad je ovo g.ovno doslo za selektora. Ali nije kriv ni on sto je izabran za selektora, vec ljudi koji su ga izabrali, koji nisu kompetentni da vode ovaj savez. Od Ace i Duska smo preko noci dosli do diletanta, koji nije ni u rangu Mense ili Sabita. Jeste se zapitali kako je to moguce? Da li bi bili jaci s Duskom na kormilu, bez Jusufa u ekipi? Mislite li da bi kod Duska igra bila ovakva, da bi se opijali prije i poslije utakmica? Eto vam sad Enes Trnovcevic, nek vam on tjera i postavlja ljude u savezu, selektore, nek bira i ko ce igrati. G0vna prodana, preko noci ste popljuvali sve sto je Harun uradio za repku, kakav god bio, s njim bi imali vece sanse za bilo sta nego s ovim stadom bez cobana.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 11 sep 2016, 12:01

Puma je napisao/la:
As long as Musa thinks he is Jordan he will have a lot of problems in his career. Disgusting behavior.
Eurohoops komentar.
Pričao sam sa tim djetetom, on stvarno misli i želi da ostvari to da bude jedan od najboljih... Da bi to ostvario onda mora da misli da je Jordan ali to je odricanje i mukotrpan rad.... Za jedno 4-5 godina ćemo tek vidjeti dali je imao pravo ili ne, sve do 22 godine ima moju bezuslovnu podršku....

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 11 sep 2016, 12:02

haris004 je napisao/la:Na jednoj strani imamo igrača preko 30 godina koji je godinama bio simbol za sport u BiH i koji je izazivao samo poštovanje svih ostalih, dobro ajde jednom se zakačio s Lebronom.
S druge strane tu je 17-godišnji klinac koji je u kratkoj karijeri izbačen iz seniorskog tima Cedevite zbog ponašanja, pokazao apsolutno nepoštovanje prema zadarskoj publici i sad je još uspio toliko iznervirati legendu BiH košarke da mu odluči održati jednu pedagošku usred pune dvorane. I ljudi stanu na stranu Muse. Pa jeste vi normalni? I Bojan je dograbio Hezonju na turniru u Torinu i rekao mu 2-3 lijepe ovaj je to muški prihvatio. Zamislite da Zagorac krene u verbalne okršaje s Teodosićem. Ne može neki talentirani klinac biti veći od legendi!
Isto da mi imamo nekog pojma šta je košarka. :/ Musa osvojio u16 prvenstvo Europe i veći je igrač od Teletovića.. e moj Bošnjo.
Inače to gore što si kopirao je komentar jednog Hrvata, dakle komentar sa realnog, neutralnog, gledišta..

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 11 sep 2016, 12:10

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 11 sep 2016, 12:16

Draže mi je bilo gledati Bavčića, Stipu, Albijanića i Pašalića kako se bezuslovno bore za reprezentaciju i kako skaču nakon pobjede protiv Izraela, nego ove zvijezde.
Tu naravno mislim i na Teletovića i na Juku, a Boga mi i na Musu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 sep 2016, 12:16

aleksandar_veliki je napisao/la:Prelako mi dijelimo te 'epitete'. Nama su legende sportisti koju u svom zivotu imaju ukupno dva trofeja, niti jednu pojedinacnu nagradu i s reprezentacijom nisu osvojili nista. Mi smo najveci krivci za ovo sto se desava.
Ili su nam legende oni koji osvoje kadetsko europsko prvenstvo
Nad tobom sunce najljepše sja

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 11 sep 2016, 12:19

pinoglavi je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Prelako mi dijelimo te 'epitete'. Nama su legende sportisti koju u svom zivotu imaju ukupno dva trofeja, niti jednu pojedinacnu nagradu i s reprezentacijom nisu osvojili nista. Mi smo najveci krivci za ovo sto se desava.
:kralj:
lezVe do bagro

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 11 sep 2016, 12:20

pinoglavi je napisao/la:
Makar su nesto napravili ti momci za ovu zemlju. Sta je ovaj napravio ? Seljacina mrtva, nadam se da ce se oprostiti

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 11 sep 2016, 12:23

boomerang5 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Makar su nesto napravili ti momci za ovu zemlju. Sta je ovaj napravio ? Seljacina mrtva, nadam se da ce se oprostiti
Nemoj tako, ubacio je dvije trice s' parkinga za ispadanje sa prvenstva
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 sep 2016, 12:23

juanitomaravillaa je napisao/la:
Valjda je sve jasno nakon ovog snimka.

E moj Mirza...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 11 sep 2016, 12:23

remA1 je napisao/la:
haris004 je napisao/la:Na jednoj strani imamo igrača preko 30 godina koji je godinama bio simbol za sport u BiH i koji je izazivao samo poštovanje svih ostalih, dobro ajde jednom se zakačio s Lebronom.
Isto da mi imamo nekog pojma šta je košarka. :/ Musa osvojio u16 prvenstvo Europe i veći je igrač od Teletovića.. e moj Bošnjo.
Inače to gore što si kopirao je komentar jednog Hrvata, dakle komentar sa realnog, neutralnog, gledišta..
Slazem se, Musa nema vise sta da trazi u nasoj reprezentaciji, bar dok se ne opameti, jedino mu godine idu u prilog, a Teletovic sigurno uz Nenada najbolji poslijeratni kosarkas ne bih smio sebi dopustiti da onako reaguje. Ovaj mali mora puno uciti i raditi da dostigne nivo Teleta to je cinjenica.
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 11 sep 2016, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 sep 2016, 12:24

boomerang5 je napisao/la: Makar su nesto napravili ti momci za ovu zemlju. Sta je ovaj napravio ? Seljacina mrtva, nadam se da ce se oprostiti
Ako ne znas sta je Mirza napravio onda stvarno nema potreba da ti ja sada pisem. Nadam se i ja da ce se oprostiti jer je seljacina i popisao se na reprezentaciju svojim pristupom, dok je Musa uobrazeno deriste koje misli da je pokupilo svu pamet svijeta. Inace licemjerno je sada pisati ''nemoj tako ubacio je 2 trice s parkinga'' a sigurno ste samo taj video 10x puta odgledali. Preko noci Mirza postade neko ko nista nije dao za reprezentaciju a deriste nam postalo legenda i neko u koga se kunemo. Smijesno.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 11 sep 2016, 12:27

De vi recite trebali nam tzaisa tih 40 razlike da bi prošli? Ja se opet nadam. :rol:

Sinoć sam želio da ode ali sad baš i ne, Mirza mi je previše drag da ovako ode iz repke.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 11 sep 2016, 12:27

pinoglavi je napisao/la:
boomerang5 je napisao/la: Makar su nesto napravili ti momci za ovu zemlju. Sta je ovaj napravio ? Seljacina mrtva, nadam se da ce se oprostiti
Ako ne znas sta je Mirza napravio onda stvarno nema potreba da ti ja sada pisem. Nadam se i ja da ce se oprostiti jer je seljacina i popisao se na reprezentaciju svojim pristupom, dok je Musa uobrazeno deriste koje misli da je pokupilo svu pamet svijeta. Inace licemjerno je sada pisati ''nemoj tako ubacio je 2 trice s parkinga'' a sigurno ste samo taj video 10x puta odgledali. Preko noci Mirza postade neko ko nista nije dao za reprezentaciju a deriste nam postalo legenda i neko u koga se kunemo. Smijesno.
Lol ne kunem se ja u njega, ali ako je to sto je Mirza za citav zivot napravio u reprezentaciji da ima jedan dobar klip za pogledati kako daje lude trice sa 10 metara, vala popisam se ja na takvu karijeru. Musa jeste uobrazen, ali ti kazem da je vec sa 17 godina vise donio nego Mirza ;) Zato mu i treba pruziti sansu uz pravilno vodjenje i vaspitanje da vidimo sta moze napraviti. Da nije njega bilo, sinocnji mec bi bio revijalni ;)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 sep 2016, 12:29

Koliko je tačno sportista uradilo nešto za ovu državu po ovoj "Šta je Mirza uradio za nas" logici?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 sep 2016, 12:29

Deriste ako da za BiH onoliko koliko je Mirza i ako u svijetu kosarke postane jednak našem smećarskom kapitenu treba da bude zadovoljno. Napisati popisam se ja na tu karijeru je presmijesno, pisas se na karijeru naseg najboljeg poslijeratnog igraca :bow: Ako Musa dosegne njegove visne u igrackom smislu, u seljackom smislu je vec dosegao, treba Bogu zahvaliti.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.