Krecio kamen ba, jupol.[/quote]
nedaj bože prijatelju.nebih ti dao one krmetine,i špeka i kobasica nizašta na svijetu
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
nedaj bože prijatelju.nebih ti dao one krmetine,i špeka i kobasica nizašta na svijetu[/quote]krokodil101 je napisao/la:Ti si brat moj Bosnjak !
Krecio kamen ba, jupol.
Gledaj mog brata Bošnje, ni osnovne završio nije.[/quote]Thetraphak1921 je napisao/la:nedaj bože prijatelju.nebih ti dao one krmetine,i špeka i kobasica nizašta na svijetukrokodil101 je napisao/la:Ti si brat moj Bosnjak !
Krecio kamen ba, jupol.

Zrinjski je prvak, koje države?krokodil101 je napisao/la:Zrinjski je prvak i trenutno prvi,
a zavidne duše mogu da nam puš.

shzna je napisao/la:Zrinjski je prvak, koje države?krokodil101 je napisao/la:Zrinjski je prvak i trenutno prvi,
Koje drzave neuki covjece?krokodil101 je napisao/la:Zrinjski je prvak i trenutno prvi,
Bojim se da to nije odgovor na moje pitanje.Lillard je napisao/la:shzna je napisao/la:Zrinjski je prvak, koje države?krokodil101 je napisao/la:Zrinjski je prvak i trenutno prvi,
I ove sezone aBd
Što si neurozan?VolimTz je napisao/la:Gdje si ti čuo država Tuzla večeras, a druga liga se pjevalo u pauzi. Hljeb te yebo ne možeš u wc bez dozvole iz sarajeva. Umrli vi meni da Bog da.Osttribine je napisao/la:Samo fina atmosfera u Mejdanu uz repertoar fukara ili tuzlaka ko ce ti ga znati uz navijanje drzava Tuzla i druga liga druga liga, smijurija sviju mi
Komšija što si neurozan, meni si se činio ko simpatičan momak? Popusti malo.dzelllo je napisao/la:Zaboravih na Ninu Raspudica i Topica,legende usta.skog kluba Zrinjski
Ok RodjeniMMM je napisao/la:Komšija što si neurozan, meni si se činio ko simpatičan momak? Popusti malo.dzelllo je napisao/la:Zaboravih na Ninu Raspudica i Topica,legende usta.skog kluba Zrinjski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.