Federer17 je napisao/la:Trebao bi biti na sport.baKaunas je napisao/la:Ima li gdje snimak presa?
@dreamer, mislim da ima na onoj fb stranici bh super sport, kako se vec zove.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Dosta dobrih stvari je rekao u vezi saveza, ali brate mili trebao si to reći prije početka kvalifikacije. Sada uzeo da priča kad je usrao sinoć. Je.bi ga Mirza.
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Teletović Mirza !!!
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Rekao je dobro ali Mirza, brate, nisi ni ti bio profesionalan do kraja i ti si sam ponižavao selektora. Počni od sebe pa nadalje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
haha samo sam cekao da procitav ovo sa press-a. znaci toliko je ofirno i vidljivo bilo jos sinoc. Klanovi postoje i tu ustvari niko nikog ne postuje i svi sebe stavljaju ispred grb-a. Godinama kukamo kako nema volje i zara i kako bi zeljeli vidjeti nase igrace kako izgaraju na terenu, pojavi se malac od 17god i nadje se danas svako da pametuje i ljaga. Tek mu je 17(!), treba ga uputiti, treba neko da ga vodi, ja tog nekog ne vidim!
Inace su mi komentatori nula bodova ali onaj sinoc, ja mu kapu skidam samo zbog jedne recenice na kraju, "OVO SMO MI".. To se vidi na svakom koraku svakodnenog zivota pa i ovdje na forumu, svi smo najpametniji, inasajder, svi sve znamo!
Bitno je stati na neciju stranu, ali Boze sacuvaj da neko realno i objektivno sve sagleda. Nek se Konakovic javio, jedva docekao da pametuje, lafo dobro bilo dok je on bio tu, jedva se skupise pare za kadete na kojem su Evropsko osvojili. Jel' ti u politici doguras daleko, ti ne mozes biti cist, bez obzira na stranku.
Inace su mi komentatori nula bodova ali onaj sinoc, ja mu kapu skidam samo zbog jedne recenice na kraju, "OVO SMO MI".. To se vidi na svakom koraku svakodnenog zivota pa i ovdje na forumu, svi smo najpametniji, inasajder, svi sve znamo!
Bitno je stati na neciju stranu, ali Boze sacuvaj da neko realno i objektivno sve sagleda. Nek se Konakovic javio, jedva docekao da pametuje, lafo dobro bilo dok je on bio tu, jedva se skupise pare za kadete na kojem su Evropsko osvojili. Jel' ti u politici doguras daleko, ti ne mozes biti cist, bez obzira na stranku.
ovo je ključ svih naših neuspjeha. Uvijek neke molbe, neke halabuke oko nastupa u reprezentaciji, uvijek je neko nekome dužan i slično. Kada bude neko izjavio jedva čekam pripreme reprezentacije, prvi dolazim na pripreme, to mi je najbolji period sezone, dat ćemo sve od sebe, igramo za cijelu BiH i to nam je nešto posebno i tako te stvari...onda se možemo nadati nekom rezultatuDošao sam ove godine u reprezentaciju najviše na molbu Damira Mulaomerovića.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_kosarka/teletov ... ada/206372
nema potpisa
UpravoFederer17 je napisao/la:Joj kontradiktornosti majko draga. Na sva usta njegov profesionalizam a dodje zadnji na okupljanje, sa nikakvom formom i viskom kilograma, 'trener mora da nametne svoj sistem', a prvi ga on ne postuje. Dosao na okupljanje jer je dobar prijatelj sa Damirom, cuj to... Najjace je sto ispade MI SE ODREKLI NIHADA DJEDOVICA
može on pričati šta hoće, ali nismo mi telad da ne vidimo kako stoje na parketu. Prvi on svojim primjerom na terenu nije dokazao onu tezu dajemo sve od sebe, tako da bolje da ne pametuje više.
nema potpisa
A vas dva bas znate kako funkcionisu stvari u savezu ? Pa znate da li se neko odrekao Djedovica i sve sta tu jos ima ?Admir_Sa je napisao/la:UpravoFederer17 je napisao/la:Joj kontradiktornosti majko draga. Na sva usta njegov profesionalizam a dodje zadnji na okupljanje, sa nikakvom formom i viskom kilograma, 'trener mora da nametne svoj sistem', a prvi ga on ne postuje. Dosao na okupljanje jer je dobar prijatelj sa Damirom, cuj to... Najjace je sto ispade MI SE ODREKLI NIHADA DJEDOVICA
može on pričati šta hoće, ali nismo mi telad da ne vidimo kako stoje na parketu. Prvi on svojim primjerom na terenu nije dokazao onu tezu dajemo sve od sebe, tako da bolje da ne pametuje više.
tiii voliss njuuuu aaaa tebee jaaaa bravo momci !
Slozicu se sa tobom ovaj putFederer17 je napisao/la:Joj kontradiktornosti majko draga. Na sva usta njegov profesionalizam a dodje zadnji na okupljanje, sa nikakvom formom i viskom kilograma, 'trener mora da nametne svoj sistem', a prvi ga on ne postuje. Dosao na okupljanje jer je dobar prijatelj sa Damirom, cuj to... Najjace je sto ispade MI SE ODREKLI NIHADA DJEDOVICA
Pogledao sam pola pressice i vidi se da je i njemu pritisak odradio svoje pa ona osoba koju sam gledao sinoc i ova nebo i zemlja.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
"Ako ste vi trener, a trener nema podršku Saveza, kako može da dođe jedan igrač i kaže: 'Mislim da bi ovo trebali raditi i mislim da trebam da budem prva petorka', a trener to napravi da se ne bi svađao s nekim u Savezu",
Na koga se odnosi ovo?
Na koga se odnosi ovo?
- Jakobsen91
- Kontakt:
Na Musu i Seju Bukvu, valjda je to logicno. 
Kaze repreze tacija je svetinja nikad nece otici iz iste, a onda kaze da je dosao na molbu Mulaomerovica.Admir_Sa je napisao/la:ovo je ključ svih naših neuspjeha. Uvijek neke molbe, neke halabuke oko nastupa u reprezentaciji, uvijek je neko nekome dužan i slično. Kada bude neko izjavio jedva čekam pripreme reprezentacije, prvi dolazim na pripreme, to mi je najbolji period sezone, dat ćemo sve od sebe, igramo za cijelu BiH i to nam je nešto posebno i tako te stvari...onda se možemo nadati nekom rezultatuDošao sam ove godine u reprezentaciju najviše na molbu Damira Mulaomerovića.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_kosarka/teletov ... ada/206372
Iskreno mnogo vise sam ocekivao na pressu.
A sta kaze BHBasket na sve ovo? Njihovo misljenje je potrebno sada da rijesi situaciju.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ma jok ba, Nihada su iz Saveza natjerali da uzme drzavljanstvno Njemacke, a naseg da se odrekne, i tako izgubi sve sanse da igra za nas. Sta ce Savez kad se ovaj nece da odrekne njemackog drzavljanstva, nista. Plus, on je ovdje isao protiv ovog Saveza, stavljajuci to njima kao gresku, a to se sve izdesavalo u eri Mahmutovica.Muumii je napisao/la:
A vas dva bas znate kako funkcionisu stvari u savezu ? Pa znate da li se neko odrekao Djedovica i sve sta tu jos ima ?
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Neko namjerno mirzi radi iza ledja !!! Pa vec 7 dana pise se ovdje kako mirza nece putovat u Svedsku a nikad Mirza nije to rekao .. i to ovdje su pisali upuceni u savez a svi znamo ko su !!
Uvijek je za sve kriv neko drugi. Klasični Balkanski mentalitet. Pravi od svih ljudi budale sa ovom presicom. Kao da niko nije vidio njegov sramotan čin, a o njegovoj igri da ne govorim. Dolazi na molbu nekoga, u prvoj utakmici nije ni bio selektoru na raspolaganju. Nemoj ni igrati više za reprezentaciju makar da znamo da si se oprostio a ne kako se tebi ćefne.
-
ljubiteljsporta
- Kontakt:
Ma nek je otvorio dušu ili ti ga pandorinu kutiju naše košarke :
Teletović ističe kako KS BiH radi loš posao.
"Zašto u reprezentaciji nema Nemanje Mitrovića kada nam fali šut izvana? Zašto nema Renfroea? Wrighta? Sikiraša? Zašto nema Đedovića? Ovo je bosanskohercegovačka reprezentacija, a ne reprezentacija Enesa Trnovčevića, koji je odveo mnoge naše igrače u druge zemlje, a odgovornost za to snose ljudi iz Saveza", rekao je Teletović.
Iako je meni ovdje zaista najveći upitnik iznad Wrighta, koji je imao jako dobru statsitiku prošle sezone. Uostalom kakvu god da je imao bolja je od Zahiragića i Gegića (ma koliki talenat bio). Mislim da Nemanja Mitrović nije nigdje igrao. Al bez obzira, vidljivo je da je naglasio da je Savez i trener ispustio stvar iz ruku.
Teletović ističe kako KS BiH radi loš posao.
"Zašto u reprezentaciji nema Nemanje Mitrovića kada nam fali šut izvana? Zašto nema Renfroea? Wrighta? Sikiraša? Zašto nema Đedovića? Ovo je bosanskohercegovačka reprezentacija, a ne reprezentacija Enesa Trnovčevića, koji je odveo mnoge naše igrače u druge zemlje, a odgovornost za to snose ljudi iz Saveza", rekao je Teletović.
Iako je meni ovdje zaista najveći upitnik iznad Wrighta, koji je imao jako dobru statsitiku prošle sezone. Uostalom kakvu god da je imao bolja je od Zahiragića i Gegića (ma koliki talenat bio). Mislim da Nemanja Mitrović nije nigdje igrao. Al bez obzira, vidljivo je da je naglasio da je Savez i trener ispustio stvar iz ruku.
Zadnja izmjena: ljubiteljsporta, dana/u 11 sep 2016, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
E to upravoZip je napisao/la:Kaze repreze tacija je svetinja nikad nece otici iz iste, a onda kaze da je dosao na molbu Mulaomerovica.Admir_Sa je napisao/la:ovo je ključ svih naših neuspjeha. Uvijek neke molbe, neke halabuke oko nastupa u reprezentaciji, uvijek je neko nekome dužan i slično. Kada bude neko izjavio jedva čekam pripreme reprezentacije, prvi dolazim na pripreme, to mi je najbolji period sezone, dat ćemo sve od sebe, igramo za cijelu BiH i to nam je nešto posebno i tako te stvari...onda se možemo nadati nekom rezultatuDošao sam ove godine u reprezentaciju najviše na molbu Damira Mulaomerovića.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_kosarka/teletov ... ada/206372![]()
Iskreno mnogo vise sam ocekivao na pressu.
Kapiten se jos jednom osramotio.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 4 gosta.