Džanan Musa

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

anonymousHD
Kontakt:

Re: Džanan Musa

Post Postao/la anonymousHD » 11 sep 2016, 12:43

dzelllo je napisao/la:Ti si covjece glup ko qrac.S takvim ne treba u raspravu ulaziti.Umij se i procitaj sta si prethodno napisao
Eto, vidiš, tebi se sve svodi na provokacije, a ja iznosim činjenice.
Ti slaviš trice s parkinga za ispadanje sa EP, a ja slavim Musu kako osvaja prvu zlatnu medalju u košarci za našu repku.
Ti dođeš i kažeš više uradio, ja te pitam šta, ti kažeš glup si. Štrašan argument, jer nemaš bolje, ali takva nam je cijela država, uvijek se brane loši, a oni što su kabadahije, koji se ponašaju kao da su došli u kafanu, takve treba da brani. Teletović je primjer mladim kako treba da se ponaša, kako ne treba da sluša trenera, kako treba da odbija klupu, kako treba da odbija da igra akcije koje trener nacrta i na kraju, kako treba da udara svoje saigrače, maloljetnog saigrača.
Ako sam ja glup, baš me zanima šta si ti kad ovakog čovjeka braniš. Ti si onda za neke ustanove.

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 11 sep 2016, 12:54

Kolko je raja razmazila ovo dijete, sad traže bilo kakve načine da ga "operu". Pa da je moje rođeno dijete za krevet bi ga svezo 10 dana i samo bi sis'o materino mlijeko da vidi da ne može kako hoće.
Ne branim MT nego fakat ne razumijem zašto se ovo derište brani ovoliko. Jer zvijezda nije onaj koji umisli da je zvijezda, nego koji to pokaže. Pis aut

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 11 sep 2016, 13:05

Vecina ovi komentara u stilu treba tuci ovo razmazeno deriste je samo slika i prilika naseg drustva, zbog vas takvih smo tu gdje i jesmo.
Vi bi svi da ste na Mirzinom mjestu tukli malog jos vise, jer on eto ima samo 17 godina i treba da je pokoran.

HALO kakva vam je to prica? Jeste vi normalni svi od reda? Niko se ne tuce i na nikom se ne pokazuje sila.
De malo korak sa normalnim svijetom uhvatite, de napustite taj pecinski mentalitet.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 11 sep 2016, 13:07

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Vecina ovi komentara u stilu treba tuci ovo razmazeno deriste je samo slika i prilika naseg drustva, zbog vas takvih smo tu gdje i jesmo.
Vi bi svi da ste na Mirzinom mjestu tukli malog jos vise, jer on eto ima samo 17 godina i treba da je pokoran.

HALO kakva vam je to prica? Jeste vi normalni svi od reda? Niko se ne tuce i na nikom se ne pokazuje sila.
De malo korak sa normalnim svijetom uhvatite, de napustite taj pecinski mentalitet.
Nakon 20+ godina sistematskog zaglupljivanja i silovanja mozga za ovo je prekasno. Nama su idoli kabadahije i selajci s obzirom da smo mentalitetom zaostali tamo negdje između kamenog i brončanog doba ako i tad.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 11 sep 2016, 13:09

anonymousHD je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:Ti si maloprije nazvao Dzanadanana vecim igracem od Mirze
Uradio više od Mirze za ovu državu.
Sjedi. Popij sok.

Vrijedniji je svaki plasman na Eurobasket od ovog dječijeg prvenstva.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 sep 2016, 13:22

ma dobro ce ovo njemu doci, poletio je malo

ne kazem da je trebalo ovako da se desi, al dugorocno ce mu valjati..osilio se malo u Mejdanu i konta svi ce priletit da ga zastite, nek nauci neke stvari o seniorskoj kosarci i nasem mentalitetu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 sep 2016, 14:13

U suštini nam ništa nije rekao s ovom izjavom. Zar je tako teško priznati grešku?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 11 sep 2016, 14:15

Dzanan Musa, da je toliko umisljen i bahat koliko neki tvrde a itekako tvrde, vjerovatno bi gledali ispucavanje, forsiranje, masu nerezonskih suteva i slicno jer 'ko sam, ja sam'. A ja sam vidio zrelu i prije svega nesebicnu igru sto se nikako ne veze za nekog bahatog i usmiljenog momka.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 sep 2016, 14:18

geoxx je napisao/la:Dzanan Musa, da je toliko umisljen i bahat koliko neki tvrde a itekako tvrde, vjerovatno bi gledali ispucavanje, forsiranje, masu nerezonskih suteva i slicno jer 'ko sam, ja sam'. A ja sam vidio zrelu i prije svega nesebicnu igru sto se nikako ne veze za nekog bahatog i usmiljenog momka.
Jesi li pratio SP na kojem je igrao nedavno?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 11 sep 2016, 14:22

Buduci kapitenu,povedi nas u bolje sutra,kad ovi trenutni nisu u stanju to,pa sakama moraju da lijece svoje frustracije :bih:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 11 sep 2016, 14:23

Kawhi je napisao/la:
geoxx je napisao/la:Dzanan Musa, da je toliko umisljen i bahat koliko neki tvrde a itekako tvrde, vjerovatno bi gledali ispucavanje, forsiranje, masu nerezonskih suteva i slicno jer 'ko sam, ja sam'. A ja sam vidio zrelu i prije svega nesebicnu igru sto se nikako ne veze za nekog bahatog i usmiljenog momka.
Bar je u tom ispucavanju pokazao itekakvu zelju i srce, izvlacio slobodna ako nista i opet na kraju turnira imao 34 poena po utakmici uz 47% iz igre. Mirza se ispucavao s 10 metara i setkao se u odbrani. Trenirao si kosarku, trebao bi znati uociti razliku.

A ono najveci talenti su se vrlo cesto ispucavalina tim under prvenstvima, ne bas uporedivo jbg.
Zadnja izmjena: Epidaurus, dana/u 11 sep 2016, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 11 sep 2016, 14:24

Kawhi je napisao/la:
Jesam i to je druga stvar. Protiv Australije preuzeo odgovornost, uzimao lose suteve ali pobogu, pricamo o kategoriji gdje je on ubjedljivo najbolji igrac i tu ne vidim nista cudno.
Zapravo, kad bi gledali tako ja ne vidim igraca na svijetu koji nije bahat i umisljen? Jer tesko da postoji neko koji kao najbolji igrac ekipe nije radio isto.
Dakle, mi pricamo o seniorima i Musa da je toliko umisljen, sigurno bi iskulirao duplo starije kolege i umislio da je glavni u reprezentaciji jer to jako umisljeni rade.
Kao sto rekoh, igrao je zrelo i sasvim korektno bez trunke sebicnosti, u skladu sa svojim godinama.
Ti si otisao u pogresnom pravcu.

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 11 sep 2016, 14:30

dzelllo je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:Ti si maloprije nazvao Dzanadanana vecim igracem od Mirze
Uradio više od Mirze za ovu državu.
:bow: :lol:
Iz ovog posta mozemo zakljuciti da ljudska glupost a ni bezobrazluk stvarno nemaju granice
Šta je to Mirza uradio? Šta je osvojio? O Mirzi pričate kao da je u najmanju ruku Dražen Petrović, a ne jedan ispodprosječan NBA igrač.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 11 sep 2016, 14:33

Prle89 je napisao/la: Šta je to Mirza uradio? Šta je osvojio? O Mirzi pričate kao da je u najmanju ruku Dražen Petrović, a ne jedan ispodprosječan NBA igrač.
Odveo nas na 3 eurobasketa kroz kvalifikacije gdje da nije njega bilo smo mogli samo sanjati, ubacivao i ginuo kad je najpotrebnije bilo, dalje, na 2 eurobasketa koje je igrao od ta 3, prvo pod Sabitom hadzicem drugo pod Petrovicem, nas najbolji igrac, i oba puta smo za dlaku bili od drugogo kruga, pogotovo u Litvaniji, aj priznaj da ti je Musa familije nesto , dzaba seruckas samo
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 11 sep 2016, 14:35

Nisam znao da ispodprosječan NBA igrač u ligi ima 12.2 ppg

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 11 sep 2016, 15:30

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 17 mar 2020, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 sep 2016, 15:58

Ako ste vi trener, dodje jedan igrac i kaze ja mislim da bi mi trebali da radimo ovo i ja mislim da bi ja trebo bit prva petorka a trener to napravi da se ne bi svadjo u savezu s nekim
Decko ce ako je pametan poslije Svedske da izadje u medije i izvini se Mirzi, kaze da ga je adrenalin povukao i da se to nece ponoviti..
Daleko je on od nevinasca kakvim ga neki pokusavaju predstaviti

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 11 sep 2016, 16:13

truts je napisao/la:Kolko je raja razmazila ovo dijete, sad traže bilo kakve načine da ga "operu". Pa da je moje rođeno dijete za krevet bi ga svezo 10 dana i samo bi sis'o materino mlijeko da vidi da ne može kako hoće.
Ne branim MT nego fakat ne razumijem zašto se ovo derište brani ovoliko. Jer zvijezda nije onaj koji umisli da je zvijezda, nego koji to pokaže. Pis aut
Svaka cast za ovaj komentar momcino.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 11 sep 2016, 16:35

Ovo sto neki kazu da je Musa uradio za domovinu vise od Mirze je maloumnije od odlazaka torabiju da ih izlijeci...
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Anatomija
Kontakt:

Post Postao/la Anatomija » 11 sep 2016, 16:35

Iako mi je mali Musa drag,mora se priznati da neće izaći na dobro ovakvo ponašanje sa 17.Mora se on ukrotiti,od sutanja stolice nakon što ga je Mršić izvadio vani na jednoj tekmi do provokacija sinoć,jednostavno ne miriše na dobro.Ja mu od srca želim puno zdravlja i da kontolise svoj ego.
Da se zna da ne stajem u odbranu Teleta.
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.

Carpe diem!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.