Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la TaRgEt_ » 11 sep 2016, 16:46

Yucca onaj izlaz od Mejdana kod stola jeli ti jasnije sada pa se sve fino moglo vidjeti nemoj majke ti sada pricati neke stvari, mali majku derno covjeku na njegovo smiri se igraj , ne kuhaj nije tvoj posao.

P.S pomocnik od selektora Rusije Bazarevica zna bosanski covjek je sam ostao bez teksta.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 11 sep 2016, 16:55

slika
Jel ima gluplja stranica od ovih Bosnjaka?A i admini su iz sandzaka...
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 sep 2016, 17:02

lisander je napisao/la:Najveći dobitnik iz ovog svega je Harun Mahmutovic, jel sad jasno da.je čovjek normalno radio, za godinu mi.nećemo imati 2 selekcije...
Da, njegov licni dobitak.
Davno sam rekao da su Harun i harunovci skontali da ove godine nema EB, jer preko Rusije ne mozemo, niti cemo ikad ni moci (posebno u njihovom slucaju bez Juke kojeg su otjerali) pa su se na vrijeme povukli i sada ce slavodobitno da likuju govoreci da se bez njih ne moze.
E pa, politroncici i propali kosarkasi i Harune i Stoja i DIno, bili ste nikakvi kosarkasi, kao kosarkaski radnici ste zeru bolji cisto iz razloga sto ste poceli raditi, dok vam nije slava udarila u glavu.
EB cemo propustiti i trebamo se okrenuti mladosti kao 2007, kada je Neno dao sansu i Gordicu i Kikanu, uz Teletovica i kada smo fulali EB, da bi 2011 i 2013 dozivjeli odlican EB.
Mladosti ima, Musa, Atica vratiti iz AEK-a (najgori potez karijere, prelazak kod Sakote koji ga je navodno trazio), Vrabac stasava, Buzu probuditi, pojacati vanjsku liniju, unutra smo vec dovoljno jaki.
Nadam se da ce i Campara stasati u finog pleja, i uz kvalitetnog amerikanca imamo fine sanse.
Da, kosarka ce se igrati i nakon poraza od Rusije i neodlaska na EB, kao sto se igrala i 93 godine u najgore vrijeme.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 11 sep 2016, 17:14

@Target
Ne znam, meni ne djeluje uopste da mu je Musa opsovao majku, moguce da je rekao nesto u smislu 'hebo te oni, sta ih branis', sto po meni nije nikakva uvreda ili nesto slicno. Nije mu eto trebao ni to reci (ako jeste), ali ima tu i do Mirze da stane na njegovu stranu, pa makar i ne bio u pravu. Rusi su cijelo vrijeme itekako bili lukavi, samo sto se jedino kod nas na tome zamijera jednom dijetu od 17 godina. Stojati pola metra od mjesta desavanja (iako znam da ne mislis bukvalno), u najmanju ruku znaci da si bio jedan od onih koji su uletili da ukazu ljekarsku pomoc Musi, pa je onda sve i krenulo (a znas i sam kakva je buka bila u dvorani). Hocu reci, vrlo tesko je bilo cuti sta su oni upucivali jedan drugom (ja na snimku nikako ne mogu da vidim psovku majke od strane Muse). Musa je Mirzi rukama pokazivao i objasnjavao neku prethodnu situaciju, pricajuci nesto (da li psovke, ne znam, psovanje majke najmanje sumnjam) na sta je ovaj onako reagova. Da se Musa malo digao i da je on takav otkako se zna za njega, to stoji. Bez obzira na to, Mirza nije smio ono raditi, iako ja njemu najvise zamjeram nesto sasvim drugo (nevezano za Musu, jer ne znam sta se desilo) u ovim pripremama i kvalifikacionim utakmicama. Nesto sto se zove neprofesionalizam, na koji se on toliko poziva. Nebitno, ispricano je to ovdje sve, iako ja nisam davao svoja misljenja.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 11 sep 2016, 17:23

Federer17 je napisao/la:@Target
Ne znam, meni ne djeluje uopste da mu je Musa opsovao majku, moguce da je rekao nesto u smislu 'hebo te oni, sta ih branis', sto po meni nije nikakva uvreda ili nesto slicno. Nije mu eto trebao ni to reci (ako jeste), ali ima tu i do Mirze da stane na njegovu stranu, pa makar i ne bio u pravu. Rusi su cijelo vrijeme itekako bili lukavi, samo sto se jedino kod nas na tome zamijera jednom dijetu od 17 godina. Stojati pola metra od mjesta desavanja (iako znam da ne mislis bukvalno), u najmanju ruku znaci da si bio jedan od onih koji su uletili da ukazu ljekarsku pomoc Musi, pa je onda sve i krenulo (a znas i sam kakva je buka bila u dvorani). Hocu reci, vrlo tesko je bilo cuti sta su oni upucivali jedan drugom (ja na snimku nikako ne mogu da vidim psovku majke od strane Muse). Musa je Mirzi rukama pokazivao i objasnjavao neku prethodnu situaciju, pricajuci nesto (da li psovke, ne znam, psovanje majke najmanje sumnjam) na sta je ovaj onako reagova. Da se Musa malo digao i da je on takav otkako se zna za njega, to stoji. Bez obzira na to, Mirza nije smio ono raditi, iako ja njemu najvise zamjeram nesto sasvim drugo (nevezano za Musu, jer ne znam sta se desilo) u ovim pripremama i kvalifikacionim utakmicama. Nesto sto se zove neprofesionalizam, na koji se on toliko poziva. Nebitno, ispricano je to ovdje sve, iako ja nisam davao svoja misljenja.
Druze svako ima pravo na svoje misljenje, pa tako i ti . Kasnije je Musa dosao i izvinuo se Mirzi za neprimjerne psovke odmah. Kazem ti jako ruzno , pricam sto sam vidio mirza je cak ovdje fino ublazio, jer Musa je psovao Kostova, unosio se u facu Mozgovu a onda onu 13 namjerno podmetnuo kuku covjeku i sve.

Mirza nebi onako reagovao na gluposti da je rekao **** te oni i slicno mada je i to hinjski.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 11 sep 2016, 17:29

Pa ako je njemu Musa opsovao majku, onda ga je ovaj s pravom mogao rastrgati na terenu i to mijenja kompletnu sliku svega, a ja iskreno sumnjam da je Dzanan nicim izazvan otisao toliko daleko sa psovkama.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 sep 2016, 17:34

Sarmelino je napisao/la:slika
Jel ima gluplja stranica od ovih Bosnjaka?A i admini su iz sandzaka...
ma budale. :rol: o yebem ti.... Zeusa

evo opsov'o sam i ja boga, shoot me :guz:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 11 sep 2016, 17:41

:rol:

Pistol
Kontakt:

Post Postao/la Pistol » 11 sep 2016, 17:46

sta je smijesno ... pa upravu su , tko je ikada igrao fudbal ili kosarku i sa prijateljima na lokalnom igralistu zna kakvi su to ratovi --- ali kada se zavrsi prijatelji kao sto smo i bili. Jednostavno postoje trenuci kada se pretjera i najvaznije je to ostaviti iza sebe

Anatomija
Kontakt:

Post Postao/la Anatomija » 11 sep 2016, 17:48

Eno Mus objavio zajedničku sliku sa Teletom na IG-u :D
Ako vam ide suviše lahko - pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo.

Carpe diem!

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 11 sep 2016, 17:49

Svaka vam čast obojici, **** sam sebi mater što onoliko napljuva sinoć :tokralju:

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 11 sep 2016, 17:50

Znao sam Allaha mi da ce do ovog doc. Hebem vas obojicu! :D

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 11 sep 2016, 17:51

Epidaurus je napisao/la:Svaka vam čast obojici, **** sam sebi mater što onoliko napljuva sinoć :tokralju:
Oni nas malo zajebavaju :rol:

Sad kad se kamere ugase Tele će ga ubit :mrgreen:

Hajd budite dobri i recite da nam ne treba pobjeda od 40 razlike. Neka bude malo manje. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 11 sep 2016, 17:52

Minimalno pola članova foruma treba sami sebi da spucaju ban. Ljudi vas posraše i vas i vaše male živote.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 11 sep 2016, 17:54

Unofficialpage je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Svaka vam čast obojici, **** sam sebi mater što onoliko napljuva sinoć :tokralju:
Oni nas malo zajebavaju :rol:

Sad kad se kamere ugase Tele će ga ubit :mrgreen:

Hajd budite dobri i recite da nam ne treba pobjeda od 40 razlike. Neka bude malo manje. :mrgreen:
Ligata uperio pištolj u Musu dok su snimali ovaj klip
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 sep 2016, 17:54

Al' mi ovaj video popravi dan, Bajram, citavu godinu. :mrgreen:

Bravo momci, idemo razbit' Svedsku, zajedno! :bih:

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 11 sep 2016, 17:56

Super je ovo zavrseno.

Ali opet glavni problem ostaje isti, sta cemo sa Bukvom, Enesom, Fulurijom, Dubravkom i ostalom klapom?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 sep 2016, 17:59

Ethel je napisao/la:Super je ovo zavrseno.

Ali opet glavni problem ostaje isti, sta cemo sa Bukvom, Enesom, Fulurijom, Dubravkom i ostalom klapom?
Nek prepuste Neni i Firketu savez. :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 11 sep 2016, 18:00

a isto sad kontam to :lol: :lol: a jbg i mi se zaletili em iznervirani porazom, em desavanjima em onim ispucavanjem nepotrebnim pisaj ga

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.