FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Rapsodija u plavom! Igra odlicna, o slabostima necu pisati, Hapoel ce ih pokazati. Kako god taj duel zavrsio, sigurno je da cemo ih, ako nista drugo, dobro namuciti, i morat ce dobro zapeti da nas izbace.
Podrzao sam i pridruzio se zvizducima upucenim Kerli. Zadrzao sam se na tome, za razliku od nekih.
Viscu ako ne prodamo za milion, nikog necemo.
Podrzao sam i pridruzio se zvizducima upucenim Kerli. Zadrzao sam se na tome, za razliku od nekih.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Ja ne znam kakav on ugovor ima, ali on se streba produziti da se od njega uzme malo vise od milioncica, nekih 5 miliona, on ako nastavi raditi moze postati samo svjetska klasa, kad moze dinamo, hajduk, partizan, zvezda da prodaju igre za neku vecu lovu mozemo i mi, samo su problem manageri ali eto valjda ce nas Brko to sreditigollum je napisao/la:Rapsodija u plavom! Igra odlicna, o slabostima necu pisati, Hapoel ce ih pokazati. Kako god taj duel zavrsio, sigurno je da cemo ih, ako nista drugo, dobro namuciti, i morat ce dobro zapeti da nas izbace.
Mes Que Un Club
Možemo mi Kerli zviždati koliko hoćemo, ali Kerla ima sve predispozicije da bude odličan štoper i sigurno nam može biti od velike koristi. Jest' nas ostavio na cjedilu i raja će mu to teško oprostiti, ali Amar je popustio i sigurno ima planove za njega.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Slazem se za predispozicije. Momak je bas izrastao u onog stasitog i jakog stopera. Samo se bojim da se opet ne uhvati noge kad se budemo najmanje nadali ..Virtu4l je napisao/la:Možemo mi Kerli zviždati koliko hoćemo, ali Kerla ima sve predispozicije da bude odličan štoper i sigurno nam može biti od velike koristi. Jest' nas ostavio na cjedilu i raja će mu to teško oprostiti, ali Amar je popustio i sigurno ima planove za njega.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Apsolutno si u pravu...Kerla je jedan od rijetkih igraca kome je Amar "oprostio"...mlad je i ima mogucnost da izuzetno napreduje...Amarov mangupluk je sto je ovim potezom da uvede Kerlu u igru na samo 1 ili 2 minuta,pokazao malom da ce dobiti svoju sansu,a stavio mu je do znanja da postane svjestan i da vidi reakciju publike i koliko je nepromisljenim potezom iznevjerio navijace...Kerla ce se tesko izboriti sa rajom,ali dobio je novu sansu,mora ispocetka na dokazivanje,ukoliko zeli,neka zapne,kvalitetom moze vremenom vratiti naklonost...svako moze ispasti papak i pogrijesiti i ogrijesiti se o raju i klub,nadam se da je Kerla dobio svoju skolu i da ce malo pametnije raditi ubuduceVirtu4l je napisao/la:Možemo mi Kerli zviždati koliko hoćemo, ali Kerla ima sve predispozicije da bude odličan štoper i sigurno nam može biti od velike koristi. Jest' nas ostavio na cjedilu i raja će mu to teško oprostiti, ali Amar je popustio i sigurno ima planove za njega.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Otkud to? Ja koliko znam, ima jos dvije godine.cassanova je napisao/la:Višća ima još godinu danan ugovor.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
- nikad_izvini
- Kontakt:
Nemoj širiti dezinformacije. Višća ima ugovor još dvije godine.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Šta vam je Kerla uradio pa je zaslužio zvižduke?
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Napustio klub i otisao na probu u Kajzerslautern par kola prije zavrsetka sezone.Marin je napisao/la:Šta vam je Kerla uradio pa je zaslužio zvižduke?
AMAR OSIM
sto se tice lazo jeste isuflo se sinoc,ali on je dobar igrac za gostovanje jer je krupan i moze se zagraditi vidjelo se protiv sarajeva na kosevu svaka lopta koja dodze njemu on se zagradi i odma faul za nas i to nas odma dovodi u poziciju da damo gol
Respect Lazo 
Ja mislim upravo suprotno, nema šanse da on može kvalitetno odigrati u gostima. Njegova njaveća prednost koju svi spominju, građenje i spuštanje lopte brzim krilima u gostima nema šanse da dođe do izražaja, jer sam se prošle sezone uvjerio da haman svako to njegovo građenje sudije sviraju kao faul u napadubrajla95 je napisao/la:sto se tice lazo jeste isuflo se sinoc,ali on je dobar igrac za gostovanje jer je krupan i moze se zagraditi vidjelo se protiv sarajeva na kosevu svaka lopta koja dodze njemu on se zagradi i odma faul za nas i to nas odma dovodi u poziciju da damo golRespect Lazo
Jos 4 dana 8 sati i 40 minuta
al se priblizilo
al se priblizilo
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Sta reci 
Jedini pogodak za nebeskoplave postigao je Ivan Baraban.
Nakon početnog ispitivanja snaga, Željezničar je došao u vodstvo u 13. minuti preko Čuluma. Nakon toga Cibalia je pokušala u više navrata doći do pogotka, no sve bez uspjeha. U 24. minuti ponovo slavlje na klupi Željezničara, a zabio je bivši igrač Cibalije Mešić. Kako se bližio kraj prvog dijela Željezničar je bio agresivniji, te u 38. minuti preko Savića došao do prednosti od 3:0, što je i bio konačni rezultat prvog dijela susreta.
Neki Hrv. portal
Nakon početnog ispitivanja snaga, Željezničar je došao u vodstvo u 13. minuti preko Čuluma. Nakon toga Cibalia je pokušala u više navrata doći do pogotka, no sve bez uspjeha. U 24. minuti ponovo slavlje na klupi Željezničara, a zabio je bivši igrač Cibalije Mešić. Kako se bližio kraj prvog dijela Željezničar je bio agresivniji, te u 38. minuti preko Savića došao do prednosti od 3:0, što je i bio konačni rezultat prvog dijela susreta.
Neki Hrv. portal
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Sad jos i manjeSeyo_TM je napisao/la:Jos 4 dana 8 sati i 40 minuta
al se priblizilo
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Nista nije nemoguce, ali tesko da ce sta biti od suspenzije ove sezone, ne mogu sad nista uraditi mislim da je vec kasno, i ako nas suspenzuju to ce biti za narednu sezonu... Tako su zatezali i sa koševom pa su na kraju popustili.
dejavu je napisao/la:Sta reci
Neki Hrv. portal
Haha, cuj u vise navrata...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Urednici na hrvatskim portalima po defaultu svi napušeni. Zaboga, gdje bi jedan Željo mogao razmontirati silnu Cibaliju, trećeplasiranu ekipu njihovog silnog HNL-a, koji je još malo pa jači od bundeslige. Pu J*** ti novinara.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Juce je isto tako demonstrirano kako je to kad se dovedu ciljana pojacanja a ne nako na horuk, koliko znaci kad pratis nekog igraca i jednostavno planiras kako bi se uklopio u tvoj sistem igre ako na sve to dodas ozbiljne treninge kakve ima super Brko jednostavno izgledamo puno ozbiljnije nego prosle godine.Ocekuju se jos par pojacanja ganjaju se prije svega bekovi i jedan napadac ako i tu ubodemo sa dobrim igracima a vjerujem da hocemo ne treba se ni igrati liga, nek nam opet daju pehar 
Ono sto je jako bitno da je cibalija prvu udarac na gol uputila u cetrdest i nekoj minuti i to bezazlen
Ono sto je jako bitno da je cibalija prvu udarac na gol uputila u cetrdest i nekoj minuti i to bezazlen
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Samo mi nije jasno kako je onakva ekipa cibaije mogla biti treca kod njih u ligi... pa olimpik ozbiljnije izgleda od njih... troma ekipa maximalno....
Samo Zajko gine na terenu, ko zuca
Samo Zajko gine na terenu, ko zuca