"Ja sam imao potrebu da se poslije svega obratim i da razjasnimo neke stvari i da ja kao selektor stanem u zaštitu Saveza i cijela reprezentacije, uključujući i struku. Mirza je sinoć samoinicijativno napustio svlačionicu rekavši da neće ići u Švedsku i da odlazi. Danas konferencija bez moje dozvole. Bili smo u Tuzli na ručku i nisam dozvolio nikome napuštanje reprezentacije. Slušajući njegov press jednostavno sam htio pojasniti neke stvari."
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ima li gdje uzivo da se gleda Mulaomerovicev press?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma yebo ovo više, nije zanimljivo, nisu trebali odmah odnose popravit, trebali su još jedan video kako se tuku pa ovo sutra.

Da je Šveđane dobit 40 razlike, hajmoooooooooooo.
Da je Šveđane dobit 40 razlike, hajmoooooooooooo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dao bi bubreg za nesto slicno.Kawhi je napisao/la:Nek prepuste Neni i Firketu savez.Ethel je napisao/la:Super je ovo zavrseno.
Ali opet glavni problem ostaje isti, sta cemo sa Bukvom, Enesom, Fulurijom, Dubravkom i ostalom klapom?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
"Što se tiče discipline, kako da se mi toga držimo kada se kapiten ne drži. Kada me na početku priprema zove i kaže mogu li ja doći 17. avgusta. Ja ne sporim da je Mirza jedan od naših najboljih košarkaša. Mirza s nama sutra ne putuje u Švedsku, da bi zaštitili integritet svih momaka."
"Na današnjoj konferenciji je rekao mnogo neistina. Nije imao poštovanja prema struci i suigračima. Neki detalji stvarno nemaju veze s mozgom. Pričati o disciplini, a kasniti na treninge, kasniti na sponzorske evente gdje nas čeka stotinu djece. Poslije Švedske se ne javiti... Je li to red, rad i disciplina. Pogotovo u situaciji gdje imamo još neke šanse da se kvalifikujemo."
Zadnja izmjena: Ibizevic, dana/u 11 sep 2016, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
Zasto imam neki osjecaj, da je ovo zivotna lekcija pogotovo mladom Musi i da cemo Sveđanima zgaditi kosarku
Kako bilo da bilo, prosli mi na EB ili ne, trebaju se stvari promjeniti korjenito pocevsi od saveza i nesposobnih ljudi trenutno u njemu...
Kako bilo da bilo, prosli mi na EB ili ne, trebaju se stvari promjeniti korjenito pocevsi od saveza i nesposobnih ljudi trenutno u njemu...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Udrite gromovi, ovo su lomovi

Don't believe the hype.
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa zato što oni rade ono što ti želiš da čuješ.Pistol je napisao/la:sta je smijesno ...
Sve probleme koje imamo i dalje će biti tu, nikad se neće rešit.
Jutros ga pljuje, govori kako igra jer mora da bude u petorci, sad se grle ljube.
Sranje od repke! **** im mater!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Gdje ovo čitaš?Ibizevic je napisao/la:"Što se tiče discipline, kako da se mi toga držimo kada se kapiten ne drži. Kada me na početku priprema zove i kaže mogu li ja doći 17. avgusta. Ja ne sporim da je Mirza jedan od naših najboljih košarkaša. Mirza s nama sutra ne putuje u Švedsku, da bi zaštitili integritet svih momaka."
"Na današnjoj konferenciji je rekao mnogo neistina. Nije imao poštovanja prema struci i suigračima. Neki detalji stvarno nemaju veze s mozgom. Pričati o disciplini, a kasniti na treninge, kasniti na sponzorske evente gdje nas čeka stotinu djece. Poslije Švedske se ne javiti... Je li to red, rad i disciplina. Pogotovo u situaciji gdje imamo još neke šanse da se kvalifikujemo."
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
http://spor.t1.ba/uzivo-press-konferenc ... omerovica/Unofficialpage je napisao/la:Gdje ovo čitaš?Ibizevic je napisao/la:"Što se tiče discipline, kako da se mi toga držimo kada se kapiten ne drži. Kada me na početku priprema zove i kaže mogu li ja doći 17. avgusta. Ja ne sporim da je Mirza jedan od naših najboljih košarkaša. Mirza s nama sutra ne putuje u Švedsku, da bi zaštitili integritet svih momaka."
Zadnja izmjena: Ibizevic, dana/u 11 sep 2016, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
To je naučna fantastika nažalost. Čak su i u ovim banana državama oko nas najveći brinu za sport u svojim državama, al kod nas prvo mora nacionalni ključ biti zadovoljen, pa onda politički, pa onda menadžerski...Ethel je napisao/la:Dao bi bubreg za nesto slicno.Kawhi je napisao/la:Nek prepuste Neni i Firketu savez.Ethel je napisao/la:Super je ovo zavrseno.
Ali opet glavni problem ostaje isti, sta cemo sa Bukvom, Enesom, Fulurijom, Dubravkom i ostalom klapom?
Da se i s tobom složim.anonymousHD je napisao/la: Pa zato što oni rade ono što ti želiš da čuješ.
Sve probleme koje imamo i dalje će biti tu, nikad se neće rešit.
Jutros ga pljuje, govori kako igra jer mora da bude u petorci, sad se grle ljube.
Sranje od repke! **** im mater!
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Treba se dosta stvari poklopiti da bi mi išli na Euro. Daleko od tog da nam treba pobjeda od 40 razlike, ali jedna od 20-ak bi nam dobro došla. Nekako je "najpliće" u grupi G gdje bi Makedonija trebala dobiti VB u sljedećoj utakmici. Onda bi nam se šanse prilično povećale, ali opet bi se trebalo poklopiti nekoliko rezultata.. što nije nemoguće! Eto kada onda nismo sa 3 pobjede prošli u drugi krug neka nas sada Bog pogleda i sa 2 pobjede da idemo na Euro... ali neće nas pogledati
Eto, Tele definitivno ne ide u Švedsku. Mula mu zabranio.
ovo već postaje totalno ludilo 
Šta sad ovo Mula priča jbt ? Pa koji se **** uopće dešava u reprezentaciji dan te j.e.b.o ?
Eto riješen je sad jedan problem, ali to neće promjeniti stvar da se mi nismo kvalifikovali
Evo Mula govori da Mirza nece ici u Svedsku i da je napustio kamp repke samoinicijativno. Znaci potvrdio je da je djubre, vozdra sinko preko bare i vise ne vracaj. Takodje Mula je stao u zastitu Muse i rekao da ocekuje da nas Juka i Musa nose u narednim ciklusima, sto je i najpametniji potez. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Konferenciji prisustvuje i Sejo Bukva.
Dalje nisu ni morali.
Dalje nisu ni morali.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Joj Mulaomerovica.
Izdajnik da nam.odredjuje buducnost i ko ce igrati a ko nece. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.