Ne moze nama Bog ugodit...anonymousHD je napisao/la:Prvo nema muda, nema autoriteta, sad kad pokaže muda, autoritet i izbaci ga, izdajnik je.
Jesmo mi bolestan narod, dan te.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- ElCartel11
- Kontakt:
Hajde prestani srati ti vise.anonymousHD je napisao/la:Prvo nema muda, nema autoriteta, sad kad pokaže muda, autoritet i izbaci ga, izdajnik je.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Selektor je preskočio pitanje novinara jer smatra da se novinar nije bavio košarkom.
Gledam malo pres konferenciju, i pita novinar nešto, a ono svi ustaše.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- anonymousHD
- Kontakt:
Što, pričam normalno?!ElCartel11 je napisao/la:Hajde prestani srati ti vise.
Ko nama to valja? Niko! Kad ne radi posao, što ne radi, kad radi, onda ne valja.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kod: Označi sve
Što se tiče Muse, ja sam stao iza njega. On je projekat bh. košarke i bit će zvijezda. Ja ću staviti Musu u [b]Realu ili Barceloni[/b] 40 minuta.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Nije selektor kriv što su oni nasjeli na priču kabadahije, da je "kapiten" u cijeloj priči od početka kvalifikacija nevinašce.anonymousHD je napisao/la:Prvo nema muda, nema autoriteta, sad kad pokaže muda, autoritet i izbaci ga, izdajnik je.
Je l' ima gdje live, ili i ti samo citas?Kawhi je napisao/la:Selektor je preskočio pitanje novinara jer smatra da se novinar nije bavio košarkom.
Draško Albijanić !
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
gdje?Kawhi je napisao/la:Selektor je preskočio pitanje novinara jer smatra da se novinar nije bavio košarkom.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
http://spor+t1.ba/uzivo-press-konferencija-damira-mulaomerovica/Federer17 je napisao/la:Je l' ima gdje live, ili i ti samo citas?Kawhi je napisao/la:Selektor je preskočio pitanje novinara jer smatra da se novinar nije bavio košarkom.
Ne znam ima li gdje prenos.
Menadžer o kojem je Mirza pričao jutros došao da zaštiti svoje interese.
Ne gledam, to je igra riječi bila.Unofficialpage je napisao/la:gdje?Kawhi je napisao/la:Selektor je preskočio pitanje novinara jer smatra da se novinar nije bavio košarkom.
Vidi Bukve ala se trsi 
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Nama nek je Bog na pomoći. Fudbalska reprezentacija Srbije, koja je u fudbalskom svijetu poznata kao putujući cirkus iako imaju itekakvog talenta, je za ovu našu košarkašku repku ekstremno ozbiljna i ugledna ekipa.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pos'o se ne radi kad je neko na zemlji!!Da ima imalo obraza i autoriteta,on bi ovako nespremnog Mirzu poslao kuci nakon prve pripremne tekme i sazvao konferenciju te objasnio zasto je to ucinio.Svi bi ga podrzali.Ovako to radi hinjski,da prikrije svoje neznanje,debilcina jedna.I usput,ko je ON da nekog otpisuje!??Sta si to ti uradio kao trener do sada i za ovu zemlju uopste!??anonymousHD je napisao/la:Što, pričam normalno?!ElCartel11 je napisao/la:Hajde prestani srati ti vise.
Ko nama to valja? Niko! Kad ne radi posao, što ne radi, kad radi, onda ne valja.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 11 sep 2016, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
Problem je u tome sto bi bolje prosli kad Mula nebi otisao u Svedsku, jer je trener za qrca, ne zna ekipu nauciti vise od 2 akcije i to onda dopusti, da se igraci ne drze i zayebavaju po terenu. Sad kad vidi, da ga kritikuje cijela Bosna jer nema muda onda se kao digao i poceo neke rezove praviti. Kasno je moj Mula za bilo kakve rezove, vrati se nazad odakle si i dosao...anonymousHD je napisao/la:Ko nama to valja? Niko! Kad ne radi posao, što ne radi, kad radi, onda ne valja.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
A gdje smo prije samo godinu, dvije bili.Epidaurus je napisao/la:Nama nek je Bog na pomoći. Fudbalska reprezentacija Srbije, koja je u fudbalskom svijetu poznata kao putujući cirkus iako imaju itekakvog talenta, je za ovu našu košarkašku repku ekstremno ozbiljna i ugledna ekipa.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ustasu otjerati iz reprezentacije on veze sa trenerskim pozivom nema. Glavni razlog neuspjeha
Mirza tvoja Hercegovina je uz tebe istrpio si Mensu Krizevskog Bajramovica istrpices i ovo samo naprijed.Uz tebe i Musu je tvoja Hercegovina
Mirza tvoja Hercegovina je uz tebe istrpio si Mensu Krizevskog Bajramovica istrpices i ovo samo naprijed.Uz tebe i Musu je tvoja Hercegovina
- Medikament
- Kontakt:
Aferim Mulaomerovicu. Izbacit ovog smrada iz repke za sva vremena.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
E cuj ko je on da nekoga otpisujeNEZALAGANJE je napisao/la:Pos'o se ne radi kad je neko na zemlji!!Da ima imalo obraza i autoriteta,on bi ovako nespremnog Mirzu poslao kuci nakon prve pripremene tekme i sazvao konferenciju te o jasnio zasto je to ucinio.Svi bi ga podrzali.Ovako to radi hinjski,da prikriie svoje neznanje,debilcina jedna.I usput,ko je ON da nekog otpisuje!??Sta si to ti uradio kao trener do sada i za ovu zemlju uopste!??anonymousHD je napisao/la:Što, pričam normalno?!ElCartel11 je napisao/la:Hajde prestani srati ti vise.
Pa ko ce ga otpisat ako nece selektor svega ti?
15.10.2013.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čuj Rusi se dogovorili da Musu udare 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa novinari i narod bi ga razapeli da to kaže, šta je s tobom.NEZALAGANJE je napisao/la:Pos'o se ne radi kad je neko na zemlji!!Da ima imalo obraza i autoriteta,on bi ovako nespremnog Mirzu poslao kuci nakon prve pripremne tekme i sazvao konferenciju te objasnio zasto je to ucinio.Svi bi ga podrzali.Ovako to radi hinjski,da prikrije svoje neznanje,debilcina jedna.I usput,ko je ON da nekog otpisuje!??Sta si to ti uradio kao trener do sada i za ovu zemlju uopste!??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.