Aha. Nije sudjelovao u tim bildingu. Onda i treba ići.Jakobsen91 je napisao/la:Preskocio je najvazniji dio priprema, operacija "nevaljala".Kawhi je napisao/la: Mirza je jedini ozbiljan bio na pripremama.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Slatinash_7
- Kontakt:
Damir bez sansi,kao sto sam i napisao,sta god je uradio nebi valjalo..problem jeste sto je ovo vjerovatno po naredjenju saveza,to meni uzasno smeta sto se kod nas svi mjesaju gdje im nije mjesto,kad su vec postavili covjeka,izguraj kvale i hajd zdravo..Teletovic krajnje neozbiljan,ne postuje glavnog covjeka reprezentacije a to je selektor!Odradi ti care svoje,daj 100% od sebe ili nemoj igrat nikako ako ti smeta sto ''mora'' igrat Musa ili neko peti,deseti..bezveze situacija,al takvi smo mi kad nam ne ide..I jos samo nesto,zamjeni nasa i njihova bacanja,mi bi ih dobili..Slatinash_7 je napisao/la:Ma bezveze konferencija,skroz je kontradiktoran,nabroja 5 najmanje igraca koji nam trebaju pa onda govori treba mladosti i igraca iz nase lige,nidje veze..on je prvi koji je narusio tu hijerarhiju o kojoj prica!J.bo ga Markovic vise,koje god pitanje on o njemu oplete..Damir Mulaomerovic ovdje nije imao nikakve sanse,proglasen je fulom prije nego je ista poceo,morao se uvuci svima u s.upak da bi zadrzao i ono malo postovanja sto ima kod ljudi,Teletovic i Nurkic su mogli radit sta su htjeli jer im se on nije mogao suprostaviti i to je to..
Zadnja izmjena: Slatinash_7, dana/u 11 sep 2016, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
čuj neko kaže "selektor je kriv ako se neko s njim podjebava", halo jeste li vi malumni?
pa šta to govori o mirzi? da je neko drugi, bolji na mjestu trenera šutio bi ko pichka?
samo jer je mulaomerović kar.ina od trenera, mirza ima pravo da se ponaša kako se ponaša i da se podjebava, prkosi treneru, igra kako igra?
pa šta to govori o mirzi? da je neko drugi, bolji na mjestu trenera šutio bi ko pichka?
samo jer je mulaomerović kar.ina od trenera, mirza ima pravo da se ponaša kako se ponaša i da se podjebava, prkosi treneru, igra kako igra?
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 11 sep 2016, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymousHD
- Kontakt:
Spremniji si ti od njega. Frajer ima kg viška.Kawhi je napisao/la:Aha. Nije sudjelovao u tim bildingu. Onda i treba ići.
Šta kae, trenira po 40tak minuta, idol.
- akisarajevo92
- Kontakt:
mozda i goreDonnie Darko je napisao/la:
Mada, sa druge strane Džeko nikada nije opsovao majku 17-godišnjem saigraču, ipak je to stepenica koja cijeli legende od ostalih. Ostalo je nebitno.
Don't believe the hype.
Jel Mula kriv sto niko nece da odigra akciju onako kako im on nacrta na TO?NEZALAGANJE je napisao/la:@Kaunas Lik koji apsolutno nista nije ostvario kao trener,a ni na bilo koji nacin za ovu zemlju!Na osnovu cega da on nekoga tjera??Zato sto je selektor iako i laik vidi da nema nikakve kompetencije!!!Druze moj,selektor je kriv ako ga igrac ne postuje niko drugi.Mene da neko onako podje.bava i ne postuje ja bih sutra dao ostavku.Sta imas traziti tu??
Jel Mula kriv sto Mirza uputi 20 nerezonski suteva na utakmici?
Jel Mula kriv sto je ostao bez Stipana, Djedovica, Amerikanca, pa mu moraju igrati Gajic, Buza, Zahiragic i co.?
Jel Mula kriv sto je prije svih kapiten stao protiv njega?
Jel Mula kriv sto Mirza odbija izmjenu iako je Halilovic bio spreman da udje?
Jel Mula kriv sto kapiten, koji treba biti uzor ostalima, na timeoutu gleda u plafon, u fazonu ko te yebe?
On prije svega nije ranije otjerao Mirzu jer bi ga novinari napadali sa svih strana, svi su ocekivali da ce sinoc Mirza sam unistiti Ruse kao sto je Litvance, Gruzijce itd. On ga je trpio samo da ne bi dobijao kritike novinara koje bi uticale na ekipu...
Svi ste trazili taj neki autoritet, a sad kad je otjerao tog kapitena koji je narusavao atmosferu, postao je mulac jer je otjerao ikonu nacije, drugog najveceg svih vremena. Kad ste dobili autoritet selektora, ooet vam nesto ne valja. Zapitajte se u cemu je problem.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
samoposmatram
- Kontakt:
Novi press Mirze zakazan u 19.
- ElCartel11
- Kontakt:
Imam isto misljenje, prepale se guzonje iz saveza za svoje fotelje...Jakobsen91 je napisao/la:Mirza nije izbacen zato sto se za*ebavo na pripremama (nema niko od nas dokaze da je to radio, ali evo nek bude da Mula govori istinu), zato sto je sinoc bilo incidenta. Mirza je izbacen zato sto je danas jasno i glasno rekao neke stvari koje se Bukvi ne svidjaju. Da nije tako Mula bi vec sinoc objasnio kako Mirza ne putuje u Svedsku, a ne nakon Mirzinog pressa. Uz kapitena![]()
Idemo Mirza, Nurkic, Musa, Stipanovic, Djedovic, Kikanovic, Gordic...svi javno recite istinu pa, da znamo ko nam kroji buducnost kosarke! Ko je Evropske prvake pahnuo u B diviziju, ko je zasluzan za (vjerovatno) propusten EB 2017?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Inace samo citam i ne komentarisem, al koeficijent tvoje inteligencije, i sposobnost da vodis normalnu civilizovanu raspravu vrijedja svakog zdravog razuma. Pa covjece procitas li ti sta napises prije nego sto postas ?NEZALAGANJE je napisao/la:Pos'o se ne radi kad je neko na zemlji!!Da ima imalo obraza i autoriteta,on bi ovako nespremnog Mirzu poslao kuci nakon prve pripremne tekme i sazvao konferenciju te objasnio zasto je to ucinio.Svi bi ga podrzali.Ovako to radi hinjski,da prikrije svoje neznanje,debilcina jedna.I usput,ko je ON da nekog otpisuje!??Sta si to ti uradio kao trener do sada i za ovu zemlju uopste!??anonymousHD je napisao/la:Što, pričam normalno?!ElCartel11 je napisao/la:Hajde prestani srati ti vise.
Ko nama to valja? Niko! Kad ne radi posao, što ne radi, kad radi, onda ne valja.
Pod jedan, zasto napadas covjeka kad je iznio svoje misljenje ? Kazes mu da "sere" jer mu se misljenje razlikuje od tvog ?
Prvo se nauci nekoj kulturi i ti i 90% ovog foruma sto psuje ustasku mater nekom, jer donosi odluke koje su u vezi funkcije selektora i saveza.
Danas je toliko prica ispricano u vezi sinocnjeg incidenta, i kako neko da izjavu da je nevin, tako i cijeli forum staje na njegovu stranu i J**+ drugoj sve redom. Pa matere ti jeste li vi normalni? Kakva vam je to percepcije i dvostruki standradi. Prvo **** sve Musi, pa onda Teletovicu, i sad je na red dosao selektor. I da to sto pises nije nista dao drzavi, tko je on da to izbacuje nekog jel ? Pa kakva ti je to teorija ? To znaci sve selekcije svijeta, nogmetne reprezentacije ili kosarkaske, koje imaju stranog selektora, taj isti nema za pravo da donese nikakave bitne odluke jer je tu tek od jucer. Eto selektor Albanija u nogometu, De Biasi, znaci kad je tek stigao na kormilo nije smjeo nikoga otpisati jer je tu od jucer i nije nista dao drzavi ? To bi bio bukvalni prevod tvoje definicije za selektora koji ne ispunjava uslove za pravog patriotu po ukusu prosjecnog Bosnje. Znas kako ono .... Necu reci da ti je prica glupa, al moras to malo pametnije.
Imam i ja kg viška.anonymousHD je napisao/la:Spremniji si ti od njega. Frajer ima kg viška.Kawhi je napisao/la:Aha. Nije sudjelovao u tim bildingu. Onda i treba ići.
Šta kae, trenira po 40tak minuta, idol.
Mirza je trenirao više nego iko drugi iz ekipe.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Mirza i dzello ulaze u Parove u 21h.samoposmatram je napisao/la:Novi press Mirze zakazan u 19.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- ElCartel11
- Kontakt:
Jel Mula kriv sto niko nece da odigra akciju onako kako im on nacrta na TO? JesteKaunas je napisao/la:Jel Mula kriv sto niko nece da odigra akciju onako kako im on nacrta na TO?
Jel Mula kriv sto je ostao bez Stipana, Djedovica, Amerikanca, pa mu moraju igrati Gajic, Buza, Zahiragic i co.?
Jel Mula kriv sto kapiten, koji treba biti uzor ostalima, na timeoutu gleda u plafon, u fazonu ko te yebe?
On prije svega nije ranije otjerao Mirzu jer bi ga novinari napadali sa svih strana, svi su ocekivali da ce sinoc Mirza sam unistiti Ruse kao sto je Litvance, Gruzijce itd. On ga je trpio samo da ne bi dobijao kritike novinara koje bi uticale na ekipu...
Svi ste trazili taj neki autoritet, a sad kad je otjerao tog kapitena koji je narusavao atmosferu, postao je mulac jer je otjerao ikonu nacije, drugog najveceg svih vremena. Kad ste dobili autoritet selektora, ooet vam nesto ne valja. Zapitajte se u cemu je problem.
Jel Mula kriv sto Mirza uputi 20 nerezonski suteva na utakmici? Jeste.
Jel Mula kriv sto je ostao bez Stipana, Djedovica, Amerikanca, pa mu moraju igrati Gajic, Buza, Zahiragic i co.? Nije.
Jel Mula kriv sto je prije svih kapiten stao protiv njega? Jeste.
Jel Mula kriv sto Mirza odbija izmjenu iako je Halilovic bio spreman da udje? Jeste.
Jel Mula kriv sto kapiten, koji treba biti uzor ostalima, na timeoutu gleda u plafon, u fazonu ko te yebe? Jeste.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Momcino pogledaj sta si stavio u potpis i cime se dicis (sto je i normalno), a onda pogledaj sta pises i koga branis.Kaunas je napisao/la:
Jel Mula kriv sto niko nece da odigra akciju onako kako im on nacrta na TO?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ovo je nevidjeno. Nismo mi dorasli ovoj tehnologiji.Gefufna je napisao/la:Mirza i dzello ulaze u Parove u 21h.samoposmatram je napisao/la:Novi press Mirze zakazan u 19.
Dicim se svojom domovinom, svojom reprezentacijom, svojom Bosnom i Hercegovinom od koje niko nije veci. Od Bosne nisu veci ni Damir, ni Juka, ni Musa, ni Bukva, a ni Mirza.emir79 je napisao/la:Momcino pogledaj sta si stavio u potpis i cime se dicis (sto je i normalno), a onda pogledaj sta pises i koga branis.Kaunas je napisao/la:
Jel Mula kriv sto niko nece da odigra akciju onako kako im on nacrta na TO?
Branim reprezentaciju, a ne branim kao neki nekoga ko zeli da bude iznad nje.
15.10.2013.
Nikad nisam nigdje vidio da igrač saziva presicu. Dobro to je Mirza "alfa i omega" naše reprezentacije. 
- Slatinash_7
- Kontakt:
a kako je on to tacno kriv molim te?to je isto ko kad bi moja mati bila kriva sto ja ne ucim ili nesto tako slicno,jednosatvno neki ljudi nemaju taj kapacitet,stvore averziju,imaju nekakvu j.ebenu narav,u ovom slucaju je to Teletovic koji ovako igra za repku godinama,prije je vise pogadjao,sad manje i tu lezi vecina problema,a ne to sto je Mula igrao za Hrvatsku,makar ja pokusavam da shvatim to tako,tj nemam snage da po milioniti put krivicu sa naseg mentaliteta prebacujem na kojekakav nacionalizam ili kako se to vec moze nazvati
Slatina Bog i batina
anonymousHD je napisao/la:Pa novinari i narod bi ga razapeli da to kaže, šta je s tobom.NEZALAGANJE je napisao/la:Pos'o se ne radi kad je neko na zemlji!!Da ima imalo obraza i autoriteta,on bi ovako nespremnog Mirzu poslao kuci nakon prve pripremne tekme i sazvao konferenciju te objasnio zasto je to ucinio.Svi bi ga podrzali.Ovako to radi hinjski,da prikrije svoje neznanje,debilcina jedna.I usput,ko je ON da nekog otpisuje!??Sta si to ti uradio kao trener do sada i za ovu zemlju uopste!??
Kao da Poppovich nije trpio jednog debelog
Zašto je ovaj portal na strani mule i ostalih mula iz saveza?
Koja je vaša korist?
Koja je vaša korist?
Ako je istina ovo sve što Mula priča, on je trebao Mirzu otjerati prvi dan priprema bez obzira šta bi mediji rekli. Gledajući utakmice repke, mora se priznat da ova Mulina priča ima rezona i uporišta u Mirzinom pristupu. Pa jbt svi smo vidjeli kolko se z.a.j.e.b.a.v.o protiv Švedske i sinoć. Selektor, kakav god amater bio i kakvu god prošlost imao, se jednostavno mora poštovat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.