Damir Mulaomerović

pinoglavi
Kontakt:

Re: Damir Mulaomerović

Post Postao/la pinoglavi » 11 sep 2016, 19:38

Ma ja, tipicna nasa prica, ne mozemo vjerovati da je Mirza Teletovic **** od covjeka. Ajd jbg svako svoje misljenje.
Nad tobom sunce najljepše sja

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 11 sep 2016, 19:39

Citajuci ove komentare, gubim nadu za ovu zemlju..
Svaka vam čast.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 sep 2016, 19:40

pinoglavi je napisao/la:Ma ja, tipicna nasa prica, ne mozemo vjerovati da je Mirza Teletovic **** od covjeka. Ajd jbg svako svoje misljenje.
Pa teško je vjerovat u to kad optužbe dolaze od najvećeg **** koje se rodi u ovoj državi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 sep 2016, 19:40

Kawhi je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Ma ja, tipicna nasa prica, ne mozemo vjerovati da je Mirza Teletovic **** od covjeka. Ajd jbg svako svoje misljenje.
Pa teško je vjerovat u to kad optužbe dolaze od najvećeg **** koje se rodi u ovoj državi.
Meni je isto misljenje i prije i poslije Damirovog pressa. Nije Damir rekao nista sto nisam shvatio dotad.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 sep 2016, 19:41

Odlazi ustašo !

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 11 sep 2016, 19:42

Druze na osnovu cega da vjerujem to? Na osnovu izjave ovog lika, ne znam kako bi ga nazvao.. pa da je to juce izjavio nakon svega da mu i povjerujem ali sad je toliko ocigledno pere sebe i savez da mi je zabrinjavajuce da mu neko vjeruje.
This time next year we'll be millionaires.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 sep 2016, 19:47

Idi u hrv pa tamo glumi mangupa, damire t.n.k.
Ti si izdajnik gnjido I plus jos uz to pojma nemas.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 sep 2016, 19:47

Momciluk je napisao/la:
Druze na osnovu cega da vjerujem to? Na osnovu izjave ovog lika, ne znam kako bi ga nazvao.. pa da je to juce izjavio nakon svega da mu i povjerujem ali sad je toliko ocigledno pere sebe i savez da mi je zabrinjavajuce da mu neko vjeruje.
Ne treba mi Damir da shvatim kakav je Mirza i nista ja nisam novo danas cuo na pressu, samo mi je drago sto je otjerao smecara, a i jedva cekam da otjeraju Damira.

Nije to onaj Mirza u kojeg smo se kleli. Propusti EB da upozna grad i saigrace, sada sa zakasnjenjem dodje na pripreme (opravdano ili ne), dodje s 10kg viška i totalno van forme gdje formu traži dok mi počinjemo kvalifikacije (to što nije došao na vrijeme ne znači da smije onakav doci na pripreme), ne ide u Rusiju iz Bog zna kojih razloga, protiv Svedske katastrofalan sut i najgore bez imalo volje, zara i zelje da se promjeni, bez nekog pokusaja budjenja saigraca i bez liderstva na terenu, u Mejdanu klasicno ispucavanje kao na treningu, pa ne ide ono onako **** zivot vala ni LB je onako ne siluje i ponovio je volju, zar i zelju kao iz utakmice sa Svedskom.

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 11 sep 2016, 19:51

Selektore nazad u Hrvatsku kod nas samo Teleletović može biti mangup. Mi će mo vjerovati onome ko dolazi rekreativno igrati za reprezentaciju. Patrijoti kojeg treba moliti da se pojavi. :D

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 11 sep 2016, 19:54

Normalno da ćemo vjerovati Mirzi ne izdajniku.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 11 sep 2016, 19:54

Kawhi je napisao/la:
Pa kakve ti optuzbe trebaju? Mnogi forumasi iz Tuzle su vec i prije ove Muline konferencije pisali da Mirza nije spavao sa reprezentativcima, nego u privatnom stanu. Dalje, svi smo vidjeli pa tako i ti kako se covjek ponasa na timeoutima kada Mula pokusaje objasniti i one 2-3 akcije koje je uigrao, covjek gleda u plafon i ne ferma ga ni 2%, kakav je to primjer ostalim kosarkasima iz repke? Dalje, i kada Mula dogovori akciju, nasi izvedu loptu, Mirza sutne tricu sa 10 metara, jel ti treba neka optuzba Mule da bi ovo sam skontao sve? Pa covjek ispali 20 trica, od toga 15 potpuno nerezonskih, u odbrani ne postoji, preko njega ljudi hvataju skokove i zakucaju. Trcimo kontru 4 na 2 on zastaje i u stilu Stepha baca tricu i fula. Ne treba tebi Mula nista reci ni prituziti da bi ovakve stvari sam skontao.
Naravno da ovim ne branim Mulu koji je totalni amater i trenerska neznalica, i on treba da leti nakon ovih kvala kao sto ce i letiti, ali pobogu brate kad je trener makar ga slusaj i igraj.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 11 sep 2016, 19:55

Sapce je napisao/la:Citajuci ove komentare, gubim nadu za ovu zemlju..
Svaka vam čast.

Ima jedno 3-4 godine kako gubim, a od pocetka ove sam je totalno izgubio samo ovaj forum je malim djelom uticao na to

Ps
Ne vjerujem izdajniku od prvog dana, ali ne vjerujem ni teletovicu kojega vec koja godina boli za reprezentacijom
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 11 sep 2016, 19:57

Trica je bila u stilu klaya :mrgreen:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 sep 2016, 20:18

Cuj on ce davati 40 minuta nekom i to u Realu :rol: :rol: :rol:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 sep 2016, 21:15

Damire, zijani u svedskoj i idi u 3 pm u svoju lipu drzavu. Jadu, neznalice, bezmudi stvore. Da te Bukva nije nahajco i danas bi presutio. Pa autoritet si trebao graditi na početku priprema a ne na kraju.
Karakter nikad nisi imao, pokušao si se iskupiti a potonuo si duboko.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 sep 2016, 22:14

dino-92 je napisao/la:Čisto sumnjam da je tako nešto rekao, jer obično se u javnosti daju umjerene izjave.
Ali eto nek nam da izvor, ili je ipak jos jedna izmišljena izjava kao ona za spahica

da,i ja tako mislim

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 11 sep 2016, 22:31

Ustaša napolje a sa njim i kompletan savez!
Ako se to ne desi, trebaju Fanaticosi poduzeti istu stvar kao i sa fudbalskim savezom.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 12 sep 2016, 12:08

Znatiželje radi, zašto se Damira naziva ustašom
tuzlanska Sloboda

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 12 sep 2016, 12:14

zlajci je napisao/la:Znatiželje radi, zašto se Damira naziva ustašom
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Sapce
Kontakt:

Post Postao/la Sapce » 12 sep 2016, 12:15

pinoglavi je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:
Ne treba mi Damir da shvatim kakav je Mirza i nista ja nisam novo danas cuo na pressu, samo mi je drago sto je otjerao smecara, a i jedva cekam da otjeraju Damira.

Nije to onaj Mirza u kojeg smo se kleli. Propusti EB da upozna grad i saigrace, sada sa zakasnjenjem dodje na pripreme (opravdano ili ne), dodje s 10kg viška i totalno van forme gdje formu traži dok mi počinjemo kvalifikacije (to što nije došao na vrijeme ne znači da smije onakav doci na pripreme), ne ide u Rusiju iz Bog zna kojih razloga, protiv Svedske katastrofalan sut i najgore bez imalo volje, zara i zelje da se promjeni, bez nekog pokusaja budjenja saigraca i bez liderstva na terenu, u Mejdanu klasicno ispucavanje kao na treningu, pa ne ide ono onako **** zivot vala ni LB je onako ne siluje i ponovio je volju, zar i zelju kao iz utakmice sa Svedskom.
To je onaj isti Mirza.
Vjeruj mi. Samo sto nas je zavaravao godinama perfektnim PR-om. I savez ga je pokrivo radi njegovih igrackih sposobnosti.
Ovo sto je damir reko, je samo vrh ledenog brijega.
Bilo je tu svega u proslosti.. Svakojakih ucjena i sranja...
Ne gotivim damira sekunde. Nikada nisam bio za to da on bude selektor.
Al skidam mu brate kapu za to sto je uradio.
Mirzi je samo bitno da ga raja gotivi. Boli ga ona stvar za reprezentaciju

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.