Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

STEVIE
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la STEVIE » 11 sep 2016, 20:07

mirzatele je napisao/la:Ajde bošnjo zauzmi stranu izdajnika koji se borio protiv tvoje reprezentacije i sad dosao da je kao selektor dokrajci. Mrs yebem ti sve ustasko nemoj ti ic u Svedsku pi.cko jedna, cuj on nece voditi Teletovica, u yebem li ti mamaru izdajnicku
+1.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 11 sep 2016, 20:08

Mislim da se svi mi trebamo koliko toliko distancirati od emocija i ličnoj privrženosti i simpatisanju pojedinaca i strana u sukobu i pokusati biti realni koliko je to moguce.

Što se tiče saveza - smeće

što se tiče trenera - no comment, tj ne želim čovjeka osuđivati i stavljati unaprijed na stub srama zbog njegove 'prošlosti'. Interesuje me šta je napravio kao trener repke i dio u svemu ovome. Nije nezavisan, prihvatio se vručeg krompira i sugurno da je bio pod kojekakvim uticajima. Neki mu sputavaju nemanje autoriteta. Ne može se autoritet nametati silom, niti može uraditi nešto što bi malo tko u poziciji kada nemaš ikoga drugog takvog kvaliteta.

Juka - konfliktna ličnost, showmen, zahtjevan, tanak u glavi, neizgrađen karakter

Mirza - previše nonšalancije za jednog 'profesionalca'. Izuzimajući slučaj sa Musom, mislim da više smeta ovoj repki nego što koristi, što sam pisao i prije početka ovih utakmica za kvale i što se sada ispostavlja tačnim. Takođe zahtjevan, nemaran spram uloge kapitena. Igra preko one stvari i iz aviona se vidi da je ovdje preko volje.

Musa - previše i prerano kofrčenja za jednog 17-ka. Ništa mu ne daje pravo za onako ponasanje taman da je prvi pick drafta i uči nažalost neke ružne stvari iz seniorske košarke. Može mu se oduzeti zbog godina i nadati da će izrasti u istinkog igrača i karakter.

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 11 sep 2016, 20:11

lumani je napisao/la:
save je napisao/la:Zašto nema ni jedan video snimak sa današnjih pressica ni na jednom portalu i sigurno je bilo pofino novinara na njima?

kako nemas imas 3 snimka :) 1 Mirza,2 Mirza/Musa ,3 Mula
nisam vidio ni jedan video, osim mirze i muse. Ostalo je samo tekstualni dio. ako imas neke video linkove sa ove dvije presice

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 sep 2016, 20:12

Nadam se da ce se ostali momci pobuniti i reci ovom debilu da nece ici u Svedsku bez svog kapitena.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 sep 2016, 20:12

Yebes ti sve, meni je najgore kada Mirzu gledam u odbrani, hajde sto ne trci, nego djelimicno ni ne hoda nego stoji i gleda, a slicno je bogami bilo u napadu, ne zna kud sa loptom pa stane i opali i tako jedno 15x puta. Meni dodje da bacim i sebe i televizor kroz prozor.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 11 sep 2016, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

iNFY
Kontakt:

Post Postao/la iNFY » 11 sep 2016, 20:14

BijelaCokolada je napisao/la:Svako 5 minuta se postavljala Zeljkova presica,i pri tome se pozivao damir da uradi isto.Damir uradi to,opet ne valja,sta je cekao do sada sto nije ranije izasao u medije,a isto je to i zeljko uradio,tek poslije ispadanja je progovorio.

Koliko ga god negotivili istinu je rekao.Ne budite sada licemjeri,kada ste ovo trazili.
Damir svakako odlazi poslije utakmice u svedskoj,mi u kanalu svakako ostajemo.
Ne mozes porediti Zeljka i ovog ublehasa(Zeljko nit je imenovao nit je jedan igrac kod njeg bio problem). Ovaj se natovario na Mirzu ko i svi u Bosni trenutno, najlakse tako.

Procito sam mu intervju. Dobro Mirza vas ne J**+ 2% nece nista da radi, uredu.. Sta je on uradio sa ostalim igracima? Sta je uopste on uradio osim evo sto se sad vadi na Mirzu?

Ali eto iz Zeljkovog intervjua mozemo izvuc onaj dio kad kaze "Pitam igraca sto se ne vraca u odbranu odgovara mi nije dobio loptu u napadu kad je trazio." Ovo moze se sa Mirzom poistovjetit jer nije nijedna akcija za njega napravljena.. ma uopste nije akcija ni bilo nikako :lol:

Prle89
Kontakt:

Post Postao/la Prle89 » 11 sep 2016, 20:15

Bilo bi lijepo kada bi za novog kapitena bio postavljen Nemanja Gordić. Igrač koji može biti pravi primjer svojim saigračima.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 11 sep 2016, 20:16

mirzatele je napisao/la:Nadam se da ce se ostali momci pobuniti i reci ovom debilu da nece ici u Svedsku bez svog kapitena.
Sto bi se bunili? Bar ce imati priliku da odigraju neku akciju i da stave koji poen bez da im se neko posere u nju na desetoj sekundi napada...
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 sep 2016, 20:16

Cuj ovog papka od novinara Mirza je to vidio od vas :)vi ste psovali boga:)

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 11 sep 2016, 20:17

Volio bi kada bi Andrija napravio presicu !!! Sve sto bi Andrija rekao povjerovao bi mu 100 %
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 11 sep 2016, 20:18

Cuj da odigraju neku akciju jebote ja od Rusije cekam da vidim akciju :urnebes:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 sep 2016, 20:20

Kaunas je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Nadam se da ce se ostali momci pobuniti i reci ovom debilu da nece ici u Svedsku bez svog kapitena.
Sto bi se bunili? Bar ce imati priliku da odigraju neku akciju i da stave koji poen bez da im se neko posere u nju na desetoj sekundi napada...
One akcije iz Rusije kad su izgubili 30 razlike ?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 sep 2016, 20:21

aleksandar_veliki je napisao/la:Momci kako bi diskusija licila na diskusiju civilizovanih ljudi molim vas da se prestane sa psovkama.
Halali ja sam najvise pretjerao. Sta cu kad zivce gubim radi ove 4 utakmice koje su nama sve a njima zagrijavanje za klubsku sezonu
Nad tobom sunce najljepše sja

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 11 sep 2016, 20:21

mirzatele je napisao/la:
Kaunas je napisao/la:
One akcije iz Rusije kad su izgubili 30 razlike ?
Bar su pokusavali nesto, jbg ne mos ti ocekivat sa ovakvim rosterom neke ala akcije koje si gledao na olimpijadi pa su ti u svjezem sjecanju, jucer nisu imali priliku ni za to, zahvaljujuci kome? Damiru?
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 11 sep 2016, 20:22

MrHc je napisao/la:Volio bi kada bi Andrija napravio presicu !!! Sve sto bi Andrija rekao povjerovao bi mu 100 %
Stoji i ta. :zviz:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 sep 2016, 20:23

Kawhi je napisao/la:
MrHc je napisao/la:Volio bi kada bi Andrija napravio presicu !!! Sve sto bi Andrija rekao povjerovao bi mu 100 %

nije otisao bez razloga..

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 11 sep 2016, 20:25

lumani je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:

nije otisao bez razloga..
:thumbup:

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 11 sep 2016, 20:26

Nek naprave zajedničku press konferenciju.
Ili u ring.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 sep 2016, 20:27

Kaunas je napisao/la:
Bar su pokusavali nesto, jbg ne mos ti ocekivat sa ovakvim rosterom neke ala akcije koje si gledao na olimpijadi pa su ti u svjezem sjecanju, jucer nisu imali priliku ni za to, zahvaljujuci kome? Damiru?
De bolan, nije normalno i ne moze biti da jedna izdajica koja je igrala i borila se protiv ove reprezentacije zabrani covjeku koji za istu igra 13 godina da odigra utakmicu

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.