Sta ce nam telefon,kad imaju mobiteliLjumani_Banovici je napisao/la:heheeh..bolje da cuvaju pare..pa da telefon plate![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sta ce nam telefon,kad imaju mobiteliLjumani_Banovici je napisao/la:heheeh..bolje da cuvaju pare..pa da telefon plate![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dao je jedan, jedan je pravo ofirno profuloSaltCityAttack je napisao/la:ja mislim da je Saranovic profulo onu cistu priliku protiv Sarajeva koju je valjda bilo smjesno gledat jer je izgledalo kao da ga nije ni zelio dati, ali opet neznam ebiga
nas koliko je to smjesno da ev umirem od smjeha i ja...toliko je smjesnoo....nemogu sebi doci...ej momce gdje si ti bio kad je Bog pamet djelio....Ljumani_Banovici je napisao/la:heheeh..bolje da cuvaju pare..pa da telefon plate![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ljumani_Banovici je napisao/la:heheeh..bolje da cuvaju pare..pa da telefon plate![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jbg.sta ces takva nam je uprava,valja se nadat boljim danima..Mehmedalija se valjda nekad vrati u tim,a sad treba mislit na danasnji tim.SaltCityAttack je napisao/la:taman i da gaa vrate ja sam nezadovoljan jer nismo vratili Covica u maticni klub sramota u pm... svi se iz inostranstva vracaju u maticne klubove, a nasi idu drugima ****
Ja jucer postavio text u kojem kazu da se Crnogorac vraca,i da ce naredne sezone nosit dres Slobode.solar je napisao/la:Po moji saznanjima Crnogorac ostaje u Kazahstanu...Valjda je potpisao ugovor na godinu i po![]()
MAh Crnogorac je u Slobodi nezzz otkud tebi te informacije.....solar je napisao/la:Po moji saznanjima Crnogorac ostaje u Kazahstanu...Valjda je potpisao ugovor na godinu i po![]()
Jb.bilo bi dobro da se vrati,mada kako sam citao on se vraca u Slobodu,al ostaje da vidimo dal ce se vratit.slobodaN je napisao/la:crnogorac VEC 10 DANA ne trenira sa slobodom,i ne vraca se,prema posljednjim informacijama..
Normalno da bi bilo dobro da se vrati, ali ovo je 99% tacna informacija. Nazalost.harry_90 je napisao/la:Jb.bilo bi dobro da se vrati,mada kako sam citao on se vraca u Slobodu,al ostaje da vidimo dal ce se vratit.slobodaN je napisao/la:crnogorac VEC 10 DANA ne trenira sa slobodom,i ne vraca se,prema posljednjim informacijama..
Onda nevalja,valja poradit na tome da Milosevic produzi ugovor sa nama..Mada ostaje da vidimo sta ce biti sa Crnogorcemsolar je napisao/la:Normalno da bi bilo dobro da se vrati, ali ovo je 99% tacna informacija. Nazalost.harry_90 je napisao/la:Jb.bilo bi dobro da se vrati,mada kako sam citao on se vraca u Slobodu,al ostaje da vidimo dal ce se vratit.slobodaN je napisao/la:crnogorac VEC 10 DANA ne trenira sa slobodom,i ne vraca se,prema posljednjim informacijama..
Steta sto ode Crnogorac.Sa njim smo imali dobrog lijevog boka.To znaci osim napadaca i jednog veznog moramo i sada traziti lijevog boka.Sta je sa mladjim kategorijama,ima li tu nekoga koji bih nam mogo pomoci na poziciji Crnogorca?ajla je napisao/la:Crnogorac potpisao za kazahstanski
Atyraua
Iskusni odbrambeni fudbaler Gradimir Crnogorac nhttp://sportsport.ba/forum/posting.php?mode=quote&f=3&p=534422apustio je Slobodu i karijeru će nastaviti u kazahstanskom Atyrau.
Crnogorac je odradio nekoliko treninga sa kazahstanskim timom, a stručni štab Atyraua odlučio mu je ponuditi ugovor.
Sada već bivši igrač Slobode potpisao je ugovor na pola godine uz opciju produženja na još jednu godinu.
Treba napomenuti da tuzlanski tim od ovog transfera neće imati nikakve financijske koristi jer je Crnogorac u Kazahstan otišao kao igrač bez ugovora.
![]()
![]()
![]()
![]()
Steta vala...bgm mi krivo dobar je on...GelsenkirchenTuzla je napisao/la:Steta sto ode Crnogorac.Sa njim smo imali dobrog lijevog boka.To znaci osim napadaca i jednog veznog moramo i sada traziti lijevog boka.Sta je sa mladjim kategorijama,ima li tu nekoga koji bih nam mogo pomoci na poziciji Crnogorca?ajla je napisao/la:Crnogorac potpisao za kazahstanski
Atyraua
Iskusni odbrambeni fudbaler Gradimir Crnogorac nhttp://sportsport.ba/forum/posting.php?mode=quote&f=3&p=534422apustio je Slobodu i karijeru će nastaviti u kazahstanskom Atyrau.
Crnogorac je odradio nekoliko treninga sa kazahstanskim timom, a stručni štab Atyraua odlučio mu je ponuditi ugovor.
Sada već bivši igrač Slobode potpisao je ugovor na pola godine uz opciju produženja na još jednu godinu.
Treba napomenuti da tuzlanski tim od ovog transfera neće imati nikakve financijske koristi jer je Crnogorac u Kazahstan otišao kao igrač bez ugovora.
![]()
![]()
![]()
![]()
Najgore je kada igraci samo potpise uguvor na pola godine ili jednu godinu,ali to nije nista novo =(
Eto ni feninga necemo dobiti za njega,stvarno steta.
@Ajla: Mozes mi rec odakle ti ta informacija,mislim koji internet portal?Hvala unaprijed.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.