Na zalost,sumnjam da ce Husref doci dok je ove upravebodi123 je napisao/la:Toliko o Slobodi, hajde sada Husrefe vracaj se kuci cekamo te
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zbog cega vrijdas momka?FrancescoTotti je napisao/la:Ti ako si medju hordama ja sam licni savjetnik bakiru izetbegovicu.
Lazove, koji je to clan hz imao pravo pristupa treninzima? Koji to clan hz ima informacije o transferima u kubu.
Zasto lazes debilu!? Lagao si i ranije al sad kad se pokusavas napraviti clanom hz licno vrijedjas sve nas koji smo ili smo bili u hz!
LAZOVE ODVRATNI
Gdje to pise da je on rekao da je clan hz? O cem ti pricas djecace dragi?
Svakim danom potvrdjujes da si jedno isfrustrirano deriste.
Ako ko laze ovde onda si to ti...
Jel to mora biti clan hz da bi bio medju navijacima koji navijaju?
Boze sacuvaj..
PitarBordo je napisao/la:Kad se ko Gospa ukaza ja sam morao djecu u drugu sobu odvest.zagorski je napisao/la:Edit: bas si fino ispao na onoj slici,jest da si glavom zaklonio pola ekrana ali nema veze.![]()
SARAJEVO
Hajde hvala Bogu i Ahmetovicu na pobjedi, ne bil okrenulo na bolje.. Husrefa vratiti sto prije, taman umjesto Fareta kera
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
fico je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Kad se ko Gospa ukaza ja sam morao djecu u drugu sobu odvest.zagorski je napisao/la:Edit: bas si fino ispao na onoj slici,jest da si glavom zaklonio pola ekrana ali nema veze.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma pusti brate samo ignorises.Zip je napisao/la:Zbog cega vrijdas momka?FrancescoTotti je napisao/la:Ti ako si medju hordama ja sam licni savjetnik bakiru izetbegovicu.
Lazove, koji je to clan hz imao pravo pristupa treninzima? Koji to clan hz ima informacije o transferima u kubu.
Zasto lazes debilu!? Lagao si i ranije al sad kad se pokusavas napraviti clanom hz licno vrijedjas sve nas koji smo ili smo bili u hz!
LAZOVE ODVRATNI
Gdje to pise da je on rekao da je clan hz? O cem ti pricas djecace dragi?
Svakim danom potvrdjujes da si jedno isfrustrirano deriste.
Ako ko laze ovde onda si to ti...
Jel to mora biti clan hz da bi bio medju navijacima koji navijaju?
Boze sacuvaj..
Po 2 kartona imaju Bekić Amer,Bekić Almir,Duljević ,Ahmetović,Rustemovic,Mihojevic,Kadusic,Novakovic i danas je samo Hodzic dobio koji nije bio u opasnosti.Sad protiv Olimpica moraju da se sacuvaju,pogotovo Ahmetovic jer je Amer povrjedjen a idemo Listici.
I nadam se da ce administratori reagovati na ove uvrede prema meni .
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- franklampard8
- Kontakt:
Ja nzm sto neko nije pravio karton da se ocisti protiv Olimpika.
Pa idu nam 4 teske tekme, to se moralo pametnije uraditi.
Uz povredu Saida i Dulje, bgmi u velikim smo problemima.
Jel se mozda kartoni prenose u Kupu ? Teska pobjeda i bitna , 3 boda su u ovom slucaju bila najbolji lijek za nas i uspjeli smo u tome , blagi napredak vidljiv samo u 2 dijelu kad smo imali presing i nista vise
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Samo crveni kartoni koliko sam upoznat.Suki46 je napisao/la:Jel se mozda kartoni prenose u Kupu ? Teska pobjeda i bitna , 3 boda su u ovom slucaju bila najbolji lijek za nas i uspjeli smo u tome , blagi napredak vidljiv samo u 2 dijelu kad smo imali presing i nista vise
@sekac druze, nemoj dozvoliti da te neko tjera sa teme..
Dobrodosao si.
Ni meni nije jasno.Zip je napisao/la:Ja nzm sto neko nije pravio karton da se ocisti protiv Olimpika.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
-
streetstyle
- Kontakt:
Dulja distorzija zgloba kako cujem. Pauza minimalno 3 hefte
Svi sem Ahmetovica imaju zamjene ,jedino se on treba cuvati.Ostali su bare bare ili losiji od njihovih "zamjena" .Osjetit se nece da fali ni jedan sem Ahmeta jel za njega svakako nema zamjene pa se mora moliti boga da izdrzi do zimske pauze
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jokeru svaka ti šorvana vrijedi,da nije tebe da pravis balans na ovoj temi,i jos nekih forumasa,ja fkt ne bi imao apsolutno potrebu ulaziti ovdje. I tako mnogo vise citam nego pisem,ono sto se procitati moze a da ne izaziva povracanje.joker90 je napisao/la:Hajde malo ponizavaj i Zelju i Zrinjski, a onda napisi nesto o nasoj snazi. I pozovi nas iducu na Kosevo, svi, svi!! Imas 3 vrste postova koje vrtis i naravno ocekujem da dođe @sekac i da baci liz i ovoMajkl je napisao/la:Cestitike strucnom stabu i igracima na pobjedi,veoma vazna pobjeda za povrtak samopouzdanja i vracanje u borbu za titulu.Bez eufroije jer ovo nije ni 40 % koliko ova ekipa moze i mora,sto ce se pokazati u nardnom periodu.Jes' Soboda jaka hahahaahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahah
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Husrefa u upravu. Mada je on za klupe, ali neka Ćale, dobar je i on. Husrefa na neku finu poziciju oko transfera i svi zadovoljni
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
ova 3 boda kao neboder iskreno nisam sa onakvom igrom očekivao pobjedu¸žao mi je što moram ovo reći ali mi smo prosječna ekipa bez povrijeđenih igrača još veći prosjek ali da je do zime kako progurati.Ne znam šta se ovo dešava ali i ostale ekipe vrlo loše igraju juče sam gledao zrinjski iako su pobijedili sa visokih 4-0 igrom me nisu nešto oduševili tako da su i oni nešto malo iznad prosjeka.Želja mi je sada da Husref dođe umjesto ovog što ne znam ni zašto je došao ihtijarevića.
Dulju i Husejnovića koda ih je otac pravio od vrbovine malo pa povreda
Bez takvih postova, molit ću lijepo.ledesma je napisao/la:
„Kod Duljevića je u pitanju skočni zglob i vidjeti ćemo šta će biti, bojimo se da ne bude duža povreda, ali vidjet ćemo. Što se tiče Husejinovića, on je napravio jednu dugu pauzu, nije bio u trenažnom procesu i zadnjih petnaest do dvadeset dana trenira sasvim normalno i pokušali smo sa njim da dobijemo jednu mirnoću, nismo to uspijevali pogotovo u prvom poluvremenu, gdje je Vitez objektivno bio kvalitetnija ekipa od nas, ali kao što reće moj kolega iz Viteza, drugo poluvrijeme je bilo nešto bolje i mislim da je Sarajevo odigralo kvalitetnije. Said se povrijedio, ali isto tako da se nije povrijedio bio bi brzo zamijenjen.“
Na sta smo mi spali
Na sta smo mi spali
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.