Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
ovako nekako Mirza napao Musu
Forumasi stali na stranu Muse..Forumasi J*** Nihadu sve a Mirza stao na stranu Nihada
LZN 
Volim Mirzu 1000 puta vise nego Damira (cak sta vise i ne volim ovog drugog), ono sto sam osjecao u trenucima utakmice sa Litvanijom sam osjetio jos samo jednom u zivotu i to kada smo igrali fudbal sa Argentinom.mirzatele je napisao/la:De bolan, nije normalno i ne moze biti da jedna izdajica koja je igrala i borila se protiv ove reprezentacije zabrani covjeku koji za istu igra 13 godina da odigra utakmicuKaunas je napisao/la:
Bar su pokusavali nesto, jbg ne mos ti ocekivat sa ovakvim rosterom neke ala akcije koje si gledao na olimpijadi pa su ti u svjezem sjecanju, jucer nisu imali priliku ni za to, zahvaljujuci kome? Damiru?
Ali ovdje je situacija jasna, Mirza je nastojao da bude VECI OD REPREZENTACIJE, to je nedopustivo.
Nije Damir kriv sto on ima mogucnost da nekoga odstrani, to je krivac Sejo Bukva i co. U ovom slucaju sa punim pravom je to uradio i svaka mu cast na tome, niko ne moze biti vazniji od ekipe, pa makar se on zvao Mirza Teletovic.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Naseg selektora novinar pita zasto nemamo uigrane akcije, on mu kaze: jesil ti novinar il se bavis kosarkom ? 
- DonCorleone
- Kontakt:
Kakve veze ima konkretno show igra Teletovica, propustanje Rusije i visak kilograma kao i nesprema sa igrom Mulaha za Hrvatsku?mirzatele je napisao/la:Ajde bošnjo zauzmi stranu izdajnika koji se borio protiv tvoje reprezentacije i sad dosao da je kao selektor dokrajci. Mrs yebem ti sve ustasko nemoj ti ic u Svedsku pi.cko jedna, cuj on nece voditi Teletovica, u yebem li ti mamaru izdajnicku
Kako ti to sada povezujes?
Ja sam shvatio da Mirza nece putovati u Svedsku radi njegovog ponasanja a ne zato sto je trener izdajica pa nece namjerno da ga vodi. Nije to isto bolan.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
nazalost, dva su problema oko danasnje pressice...aleksandar_veliki je napisao/la:Selektoru skinuti kapu za danasnji press, samo zakasnio si Damire. Niko nije iznad reprezentacije i niko ne moze biti iznad reprezentacije pa zvao se on Mirza Teletovic. O Damirov trenerskom poslu se moze diskutovati, za ovo veceras mu treba skinuti kapu.
1) ovo je trebao reci nakon 10 dana sa mirzom kao kabadahijom kakvim ga predstaavlja, ili u najgorem slucaju nakon utakmice sa rusijom na koju mirza nije otisao
2) ovo nije bila mulina pressica vec bukvina
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Ma ima veze, da on zabrani jednom Mirzi koji je 13 godina tu da ide u Svedsku. Nama pobjeda protiv Svedske treba jer jos imamo neke sanse i Mirza mora putovati. Za ova saopstenja i zabrane je imao pripreme, trebao je tada izaci i reci sta je problem ili ako vec se nije mogao nositi s tim odstupiti sa pozicije, a ne sad kad se najeo govana da unisti i zadnju nadu za plasmanDonCorleone je napisao/la:Kakve veze ima konkretno show igra Teletovica, propustanje Rusije i visak kilograma kao i nesprema sa igrom Mulaha za Hrvatsku?mirzatele je napisao/la:Ajde bošnjo zauzmi stranu izdajnika koji se borio protiv tvoje reprezentacije i sad dosao da je kao selektor dokrajci. Mrs yebem ti sve ustasko nemoj ti ic u Svedsku pi.cko jedna, cuj on nece voditi Teletovica, u yebem li ti mamaru izdajnicku
Kako ti to sada povezujes?
Ja sam shvatio da Mirza nece putovati u Svedsku radi njegovog ponasanja a ne zato sto je trener izdajica pa nece namjerno da ga vodi. Nije to isto bolan.
pa i prezime mu je odlican licni opis :kafa:KK_Bosna je napisao/la:2) ovo nije bila mulina pressica vec bukvina
Pa da,i jedan i drugi su zakasnili sa svojim objasnjenjima.Prvo su upropastili sve pa onda iznose probleme.
Mirza je trebao odmah reci,ili ja ili Damir.
A mulaomerovic ga je odmah trebao odstraniti i reci iz kojih razloga je to ucinio.Pa bi javnost odlucila ko od njih dvojice mora ici.
Ovako,Mulaomerovic mora ici odmah,bez ikakve rasprave a Mirza treba dobiti neku kaznu,lijepo se javno izviniti svim gradjanima ove zemlje,obecati da mu nikad vise nece pasti na pamet takvo sebicno ponasanje i stavljanje iznad reprezentacije i onda moze nastaviti igrati.
Ako ce nastaviti ponasati se kao vnogo onda nek se goni u k.
Mi ako se ne plasiramo,a sve su prilike da necemo,meni nista ne znaci ni Damirova ni Mirzina naknadna pamet,niti bilo kakve sankcije,otkazi ili slicno.Mi smo poznati po reakcijama nakon sto se kola strovale u provaliju,drugi reaguju cim vide da su krenula nizbrdo i na vrijeme ih vrate na pravi put.
Zato smo mi vjeciti luzeri kakvih nema na ovom svijetu.
Mirza je trebao odmah reci,ili ja ili Damir.
A mulaomerovic ga je odmah trebao odstraniti i reci iz kojih razloga je to ucinio.Pa bi javnost odlucila ko od njih dvojice mora ici.
Ovako,Mulaomerovic mora ici odmah,bez ikakve rasprave a Mirza treba dobiti neku kaznu,lijepo se javno izviniti svim gradjanima ove zemlje,obecati da mu nikad vise nece pasti na pamet takvo sebicno ponasanje i stavljanje iznad reprezentacije i onda moze nastaviti igrati.
Ako ce nastaviti ponasati se kao vnogo onda nek se goni u k.
Mi ako se ne plasiramo,a sve su prilike da necemo,meni nista ne znaci ni Damirova ni Mirzina naknadna pamet,niti bilo kakve sankcije,otkazi ili slicno.Mi smo poznati po reakcijama nakon sto se kola strovale u provaliju,drugi reaguju cim vide da su krenula nizbrdo i na vrijeme ih vrate na pravi put.
Zato smo mi vjeciti luzeri kakvih nema na ovom svijetu.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 11 sep 2016, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
da je mulaomerovic ovo rekao na pocetku priprema kad je mirza dosao sa guzovima, naisao bi na osudu javnosti, ali bi uradio pravu stvar
ovako, kada sazove konferenciju na kojoj nabraja aferime kapitena i odluci samo njega kazniti, a ne sve ostale koji su se zaebavali na pripremama (neko manje, neko vise) i na utakmicama, jasno je koliko je sati... ako je mirzu kaznio, izmedju ostalog, zbog incidenta na tekmi s arusijom, onda je morao iz repke izbaciti i musu koji se usutio psovati majku kapitenu na sred terena u toku utakmice... ali ne, po naredjednju velikog brata musu je ukovao u zvijezde sve u cilju da dobije simpatije onih koji su sinoc mirzi sve na kamaru slagali, a navijali za musu... ocajnicki pokusaj damira
ovako, kada sazove konferenciju na kojoj nabraja aferime kapitena i odluci samo njega kazniti, a ne sve ostale koji su se zaebavali na pripremama (neko manje, neko vise) i na utakmicama, jasno je koliko je sati... ako je mirzu kaznio, izmedju ostalog, zbog incidenta na tekmi s arusijom, onda je morao iz repke izbaciti i musu koji se usutio psovati majku kapitenu na sred terena u toku utakmice... ali ne, po naredjednju velikog brata musu je ukovao u zvijezde sve u cilju da dobije simpatije onih koji su sinoc mirzi sve na kamaru slagali, a navijali za musu... ocajnicki pokusaj damira
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
@KK_Bosna
Mula nije Mirzu odmah otjerao jer bi ga mediji docekali na noz, niko ne bi vjerovao da ce se ovo dogoditi. Mula ga je trpio zbog vece sanse za odlazak na EB i mirnih medija i naroda koji ga bas i ne voli, pa je presao preko toga.
To je uradio sada kada su svi vidjeli kakav je Mirza dosao na okupljanje, ali opet neki smatraju da taj potez nije opravdan. Sta bi tek te osobe mislile o Mulaomerovicu da ga je, ne daj Boze, otjerao nakon 10ak dana.
Mula nije Mirzu odmah otjerao jer bi ga mediji docekali na noz, niko ne bi vjerovao da ce se ovo dogoditi. Mula ga je trpio zbog vece sanse za odlazak na EB i mirnih medija i naroda koji ga bas i ne voli, pa je presao preko toga.
To je uradio sada kada su svi vidjeli kakav je Mirza dosao na okupljanje, ali opet neki smatraju da taj potez nije opravdan. Sta bi tek te osobe mislile o Mulaomerovicu da ga je, ne daj Boze, otjerao nakon 10ak dana.
15.10.2013.
A ko je igrac koji mora igrati,Milosevic?
Masala,znaci imamo i kosarkaskog Ognjena Vranjesa cije je mjesto zagarantovano Dejtonskim sporazumom.
Masala,znaci imamo i kosarkaskog Ognjena Vranjesa cije je mjesto zagarantovano Dejtonskim sporazumom.
@aco: pa mirza je danas kao iskljucive krivce apostrofirao savez, sto i jeste tacno. nije se mula sam postavio na mjesto selektora... a seju je posebno pogodio onaj dio da jedan igrac mora biti u petorci jer se selektor ne zeli zamjeriti nekom iz saveza... zna se dobro ko je igrac, a ko taj iz saveza i u kakvoj su relaciji...
@kaunas: mula, kao i svaki trener, ima najbolji primjer sta se desi kada se problemi skrivaju pod tepih, a to je toliko puta postavljeni klip zeljka obradovica... i veliki zoc kao najbolji evropski trener svih vremena on je na kraju pukao i zakasnio sa pressom... sigurno da bi ga dio navijaca na prvu docekao na noz, ali on je selektor i on odgovara za rezultat... pa covjece, on je izabrao adija zahiragica da mu igra, to je isto tako dovoljno za salve uvreda, ali niko mu nije "a" rekao... on je selektor, on odgovara na kraju za rezultat... fino dodje i kaze "mirza je dosao sa 10 kila viska, nama on ne treba takav, pokusat cemo bez njega otici na eurobasket, ako ne prodjemo ja sam kriv i oticu"... isto tako je mogao reci "jusuf nurkic je hodao po beogradu dok je ekipa trenirala, nama takav karakter ne treba"... ali nije to uradio.... moka slavnic je na evropsko prvenstvo poveo djecu na celu sa teodosicem i rekao je da je on izabrao djecu jer su ona buducnost i za neuspjeh da njega okrive, ne trebaju mu matori igraci koji nemaju motiva igrati i koji se svadjaju oko lopte...
@kaunas: mula, kao i svaki trener, ima najbolji primjer sta se desi kada se problemi skrivaju pod tepih, a to je toliko puta postavljeni klip zeljka obradovica... i veliki zoc kao najbolji evropski trener svih vremena on je na kraju pukao i zakasnio sa pressom... sigurno da bi ga dio navijaca na prvu docekao na noz, ali on je selektor i on odgovara za rezultat... pa covjece, on je izabrao adija zahiragica da mu igra, to je isto tako dovoljno za salve uvreda, ali niko mu nije "a" rekao... on je selektor, on odgovara na kraju za rezultat... fino dodje i kaze "mirza je dosao sa 10 kila viska, nama on ne treba takav, pokusat cemo bez njega otici na eurobasket, ako ne prodjemo ja sam kriv i oticu"... isto tako je mogao reci "jusuf nurkic je hodao po beogradu dok je ekipa trenirala, nama takav karakter ne treba"... ali nije to uradio.... moka slavnic je na evropsko prvenstvo poveo djecu na celu sa teodosicem i rekao je da je on izabrao djecu jer su ona buducnost i za neuspjeh da njega okrive, ne trebaju mu matori igraci koji nemaju motiva igrati i koji se svadjaju oko lopte...
covjek prica ono sto je svako mogao da vidi, ja sam sinoc odmah rekao da je ovo s musom manji problem od svega do tog momenta. covjek otvorio dusu, ja mu vjerujem jer smo vecinu stvari ovdje vec i znali i spominjali... damirov najveci problem je sto je isao mirzi niz dlaku jer je ipak mirza kapiten i dusa ove reprezentacije...Epidaurus je napisao/la:Šta sad ovo Mula priča jbt ? Pa koji se **** uopće dešava u reprezentaciji dan te j.e.b.o ?
vi ovdje samo pokazujete koliko smo povodljiv narod, kako nam je lako baciti prasinu u oci i kako smo spremni popisati ponos i principe jer smo ocajni da zadrzimo nekoga ili nesto.
Ovo neodoljivo podsjeca na situaciju kada hodas s top trebom, citav svijet vidi da te ista yebe u mozak, a ti sve popustas, popustas, oprastas, a sve to zeleci da je drzis kraj sebe, i nebitno sto gazis preko svakog principa koji te cini covjekom, ljudinom, sve je to nebitno, samo nek je ona tu.
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 11 sep 2016, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
I srbi dan danas ismijavaju moku i krive ga za najveci fijasko srpske kosarke a od takozvanih moskitosa nisu svi uspjeli nego samo oni kvalitetni
Mada mulaomerovic jeste kriv za ovo
Mada mulaomerovic jeste kriv za ovo
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Jes to u normalnom okruzenju.
Kod nas bi odmah ba prica da je Mirza sa jednom rukom i 20 kila viska bolji od svih ostalih, pa onda ne smijemo zaboraviti sta je ucinio za nas i tako dalje Takav smo narod. Jednostavno on je to znao i pozvao Mirzu radi atmosfere u reprezentaciji.
Kod nas bi odmah ba prica da je Mirza sa jednom rukom i 20 kila viska bolji od svih ostalih, pa onda ne smijemo zaboraviti sta je ucinio za nas i tako dalje Takav smo narod. Jednostavno on je to znao i pozvao Mirzu radi atmosfere u reprezentaciji.
15.10.2013.
Ustvari kad malo bolje razmislim,najbolje je da obojica idu,preveliki su im grijesi za oprosta.
A nagaziti i savez i pokusati dovesti tu normalne ljude,ljude iz kosarke.Ako ne moze milom onda onako kako je radjeno fudbalskom savezu.
Pa dosta je vise,to treba poceti zaustavljati na ulici i samarati,nije im to babovina mamicu im lopovsku.
A nagaziti i savez i pokusati dovesti tu normalne ljude,ljude iz kosarke.Ako ne moze milom onda onako kako je radjeno fudbalskom savezu.
Pa dosta je vise,to treba poceti zaustavljati na ulici i samarati,nije im to babovina mamicu im lopovsku.
jasno je kao dan, damir je citavo vrijeme stitio mirzu jer mu je on glavni igrac, i to je donekle i u redu kad gledas s jedne strane. covjek je bio u pat poziciji, ako ga iskritikuje, otjera ili sta vec radi tog posebnog statusa, zna da gubi najboljeg igraca i sanse debelo padaju u vodu, a ako ga istrpi, mozda bude sve ok. No nije bilo sve ok, damiru se sve vratilo kao bumerang, ispao je kreten bez autoriteta sto je svako s jednim okom i malo inteligencije mogao vidjeti.delinjo je napisao/la: Pazi sad kada se saznalo da Mirza ne ide u Rusiju... Damir je prvi rekao da je to ok i da je u saglasnosti sa njim i doktorima.... A danas kaze hladno Mirza nije zelio da ide u Rusiju... Zasto laze??
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
[quote="_dreamer_"]
Ovo neodoljivo podsjeca na situaciju kada hodas s top trebom, citav svijet vidi da te ista yebe u mozak, a ti sve popustas, popustas, oprastas, a sve to zeleci da je drzis kraj sebe, i nebitno sto gazis preko svakog principa koji te cini covjekom, ljudinom, sve je to nebitno, samo nek je ona tu.[[/size][/b]/quote]
Ovo neodoljivo podsjeca na situaciju kada hodas s top trebom, citav svijet vidi da te ista yebe u mozak, a ti sve popustas, popustas, oprastas, a sve to zeleci da je drzis kraj sebe, i nebitno sto gazis preko svakog principa koji te cini covjekom, ljudinom, sve je to nebitno, samo nek je ona tu.[[/size][/b]/quote]
Fidelis je napisao/la:A ko je igrac koji mora igrati,Milosevic?
Musa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.