Pa jedan Bingo uspio donijeti pehar Lige prvaka u svoje vitrine a Sloboda to nije u stanju, ko onda koga laze
**** ti nas i nas mentalitet. Kakvi god smo ne valjamo prvo sami sebi pa nam onda i niko drugi ne valja
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
i to u nedjelju i još dug iz 2002. godineTuzlak04 je napisao/la: . .inače, odakle se sad pojavi rudnik. . .
Pripreeme u jami i to u BanovicimaAerials je napisao/la:i to u nedjelju i još dug iz 2002. godineTuzlak04 je napisao/la: . .inače, odakle se sad pojavi rudnik. . .kakve veze smo mi mogli imati s rudnikom mene interesuje
Ka'e bili sponzor a traze pare za dug.TaRgEt_ je napisao/la:Mene zanima kakva je to saradnja nas i Rudnika zasta ? Da nisu ljudi isli kopati ugalj
solinas je napisao/la:Ka'e bili sponzor a traze pare za dug.TaRgEt_ je napisao/la:Mene zanima kakva je to saradnja nas i Rudnika zasta ? Da nisu ljudi isli kopati ugalj![]()
Kakav su ljudi kriminal radili u klubu to su prikaze.
Pa bili su sponzor i traze pare na osnovu neke pozajmice covjece.TaRgEt_ je napisao/la:solinas je napisao/la:Ka'e bili sponzor a traze pare za dug.TaRgEt_ je napisao/la:Mene zanima kakva je to saradnja nas i Rudnika zasta ? Da nisu ljudi isli kopati ugalj![]()
Kakav su ljudi kriminal radili u klubu to su prikaze.
Jeli ti hljeba ti mene zajebavas, sponzor a dug traze ? Nego kako ce im uplatiti kada su im svi racuni u Kreki odavno blokirani *Jebote kakvi hostapleri
Ja se zajebajem ti ozbiljanMomciluk je napisao/la:E ako je on slobodan onda boljeg rjesenja nema i nece ga biti sljedecih 10 godina. Azmir treba reagovat i sve uciniti da Musu dovede.sjever96 je napisao/la:Uzmite Musu
Tu je tek cirkus na pomolu, ali ne želim uopšte da komentarišem.klma1 je napisao/la:Manje vise slazem se sa otvojim komentarom dosta vise suplje Husrefe. Ali sto se tice Azmira i ovog cirkusa sa pljenidbom novca nije bas slucajno cini mi se. Neko se bas namjerio da ga otjera...Mislim da ce to bit ogromna steta i ne vidim u ovom trenutku kako bi se nastavilo dalje bez Azmira jer nema dovoljno zainteresovanih koji posjeduju pare i volju i koji bi to sve vukli...NKMramor je napisao/la: Smiješan mu je razlog zbog kojeg navodno odlazi, a još smješnija reakcija na pitanje o bojkotu u svlačionici. Elem, možete vi mene nakon ovog posta slobodno prozvati teoretičarem zavjera, ološem itd., ali je gospodin Husref Musemić vrlo dobro znao šta radi i sve radio smišljeno. Pa to protumačite kako hoćete. Ko god da ga zamijeni, ne može biti gori, bar će imati neku osnovnu kulturu i znat će kako da se ponaša kao trener, što ovaj nažalost nije znao.
hehe dobaarharry_90 je napisao/la:trenutno najvise krivim smrada Imamovica,koji je obecao pomoc u vezi ovih tuzbi,a hinja opet ispao..![]()
Samo ga kaznit sad na izborima,hebem mu svu familiju..
gdje ces druze?pa koce onda **** zelju i sarajvo??? necu valjda ja sam?DoeTz je napisao/la:Ako Azmir ode odo i ja, **** ovo vise.
NemooooooojjjDoeTz je napisao/la:Ako Azmir ode odo i ja, **** ovo vise.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.