Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Također bismo se mogli prisjetiti sjajnog polufinala u režiji njih dvojice na US Openu 2013.
Još jedan bolan poraz za Wawrinku, iz kojeg je ipak naučio lekciju i kasnije naplatio stare dugove u Melburnu.
Tebi ce menscini bit najveselije ako ga Stan isamara.Claus je napisao/la:Pred današnje finale novokomponovanih rivala, red je da se podsjetimo kako je to prošli put izgledalo kada su se Đoković i Wawrinka sastali u Grand Slam finalu.![]()
Brutalan meč i brutalno rešetanje u režiji Stana Wawrinke. Around the net BH jednostavno antologijski...
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zamijenio si me s nekim.bodi123 je napisao/la:Tebi ce menscini bit najveselije ako ga Stan isamara.Claus je napisao/la:Pred današnje finale novokomponovanih rivala, red je da se podsjetimo kako je to prošli put izgledalo kada su se Đoković i Wawrinka sastali u Grand Slam finalu.![]()
Brutalan meč i brutalno rešetanje u režiji Stana Wawrinke. Around the net BH jednostavno antologijski...
Vlazni snovi Stan fanova pred 13u Noletovu titulu!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Konacno si izasao na pravi put.Claus je napisao/la:Zamijenio si me s nekim.bodi123 je napisao/la:Tebi ce menscini bit najveselije ako ga Stan isamara.Claus je napisao/la:Pred današnje finale novokomponovanih rivala, red je da se podsjetimo kako je to prošli put izgledalo kada su se Đoković i Wawrinka sastali u Grand Slam finalu.![]()
Brutalan meč i brutalno rešetanje u režiji Stana Wawrinke. Around the net BH jednostavno antologijski...![]()
Večeras svim srcem uz ljudsku gromadu sa slike.
Idemo Nole po 13. Major.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nadal je morao da daje sve od sebe u ranim fazama karijere jer da nije ne bi bio ovo sto jeste.Situacija je to zahtjevala od njega.
Kolko god on bio na sljaci dobar morao je znoja i znoja da prolije za to.Onda porastose apetiti pa je krenuo sa masovnim treninzima i promjenama u igri da se skine Roger na WB, iz godine u godinu je bio blizi dok nije uspio.Pa potjera za GS na HC-u...
Samo jedna godina u karijeri je bila gdje je Rafa mogao da se malo opusti i izdminira bez velike patnje, to je 2010.
On da ima snage kao prije samo 2-3 godine, a da nema Novaka u ovom izdanju, takodjer bi pametnom igrom i smanjenim intenzitetom dominirao i osvajao...
Kolko god on bio na sljaci dobar morao je znoja i znoja da prolije za to.Onda porastose apetiti pa je krenuo sa masovnim treninzima i promjenama u igri da se skine Roger na WB, iz godine u godinu je bio blizi dok nije uspio.Pa potjera za GS na HC-u...
Samo jedna godina u karijeri je bila gdje je Rafa mogao da se malo opusti i izdminira bez velike patnje, to je 2010.
On da ima snage kao prije samo 2-3 godine, a da nema Novaka u ovom izdanju, takodjer bi pametnom igrom i smanjenim intenzitetom dominirao i osvajao...
Molit boga samo da Banjac ne izadje nam u susret za pola sata, onaj drugi, Ceronja, je koliko toliko strucan za tenis.
Ajde Stan poludi
Ajmo po 13. 
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ajmo Stane
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
PROGNOZA
Đoković, N.-Wawrinka, Stanislas 2:3
6:3
5:7
4:6
6:2

Đoković, N.-Wawrinka, Stanislas 2:3
6:3
5:7
6:2
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Ja cijelo vrijeme mislio da se preziva Seronjabodi123 je napisao/la:Molit boga samo da Banjac ne izadje nam u susret za pola sata, onaj drugi, Ceronja, je koliko toliko strucan za tenis.
Slusaj strane komentatore i rijesen problembodi123 je napisao/la:Molit boga samo da Banjac ne izadje nam u susret za pola sata, onaj drugi, Ceronja, je koliko toliko strucan za tenis.
Jojj ko ce opet komentatora slusat al kad sam primoran
Kako? Ne gleda mi se stream po laptopu, mala slika, ne mogu ja to, nije mi uzivancija, a na TVu nemam satelitske i British ES, samo ovaj srpski.darker10 je napisao/la:Slusaj strane komentatore i rijesen problembodi123 je napisao/la:Molit boga samo da Banjac ne izadje nam u susret za pola sata, onaj drugi, Ceronja, je koliko toliko strucan za tenis.
Na Total TV ima opcija da biras izmedju domaceg i britanskog komentatora,pa kontam da je tako i na drugim kablovskim operaterima.bodi123 je napisao/la:Kako? Ne gleda mi se stream po laptopu, mala slika, ne mogu ja to, nije mi uzivancija, a na TVu nemam satelitske i British ES, samo ovaj srpski.darker10 je napisao/la:Slusaj strane komentatore i rijesen problembodi123 je napisao/la:Molit boga samo da Banjac ne izadje nam u susret za pola sata, onaj drugi, Ceronja, je koliko toliko strucan za tenis.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vidi se da je u Americi turnir, najavljen u 22h a on počinje u 22:25h 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma jok, kod mene je ova HS-hkb kablovska i internet, nemam te opcije. Jel taj Total TV u Srbiji ili?darker10 je napisao/la: Na Total TV ima opcija da biras izmedju domaceg i britanskog komentatora,pa kontam da je tako i na drugim kablovskim operaterima.
Ma imas to i kod nas,kucaj na guglu imaju i svoju stranicu.U biti ista stvar kao Telemach.bodi123 je napisao/la:Ma jok, kod mene je ova HS-hkb kablovska i internet, nemam te opcije. Jel taj Total TV u Srbiji ili?darker10 je napisao/la: Na Total TV ima opcija da biras izmedju domaceg i britanskog komentatora,pa kontam da je tako i na drugim kablovskim operaterima.
Ma Telemach je kupio i ove moje, samo sto se jos uvijek zovu HS, ali u sustini su filijala Telemacha.darker10 je napisao/la:Ma imas to i kod nas,kucaj na guglu imaju i svoju stranicu.U biti ista stvar kao Telemach.bodi123 je napisao/la:Ma jok, kod mene je ova HS-hkb kablovska i internet, nemam te opcije. Jel taj Total TV u Srbiji ili?darker10 je napisao/la: Na Total TV ima opcija da biras izmedju domaceg i britanskog komentatora,pa kontam da je tako i na drugim kablovskim operaterima.
Brza evo i zvuk na ES, kakvi amateri boze sacuvaj, idem naci kvalitetan acestream sa nekim britanskim komentatorom, ovo je dno dna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.