Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Jojj ko ce opet komentatora slusat al kad sam primoran
Kako? Ne gleda mi se stream po laptopu, mala slika, ne mogu ja to, nije mi uzivancija, a na TVu nemam satelitske i British ES, samo ovaj srpski.darker10 je napisao/la:Slusaj strane komentatore i rijesen problembodi123 je napisao/la:Molit boga samo da Banjac ne izadje nam u susret za pola sata, onaj drugi, Ceronja, je koliko toliko strucan za tenis.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Na Total TV ima opcija da biras izmedju domaceg i britanskog komentatora,pa kontam da je tako i na drugim kablovskim operaterima.bodi123 je napisao/la:Kako? Ne gleda mi se stream po laptopu, mala slika, ne mogu ja to, nije mi uzivancija, a na TVu nemam satelitske i British ES, samo ovaj srpski.darker10 je napisao/la:Slusaj strane komentatore i rijesen problembodi123 je napisao/la:Molit boga samo da Banjac ne izadje nam u susret za pola sata, onaj drugi, Ceronja, je koliko toliko strucan za tenis.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vidi se da je u Americi turnir, najavljen u 22h a on počinje u 22:25h 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma jok, kod mene je ova HS-hkb kablovska i internet, nemam te opcije. Jel taj Total TV u Srbiji ili?darker10 je napisao/la: Na Total TV ima opcija da biras izmedju domaceg i britanskog komentatora,pa kontam da je tako i na drugim kablovskim operaterima.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma imas to i kod nas,kucaj na guglu imaju i svoju stranicu.U biti ista stvar kao Telemach.bodi123 je napisao/la:Ma jok, kod mene je ova HS-hkb kablovska i internet, nemam te opcije. Jel taj Total TV u Srbiji ili?darker10 je napisao/la: Na Total TV ima opcija da biras izmedju domaceg i britanskog komentatora,pa kontam da je tako i na drugim kablovskim operaterima.
Ma Telemach je kupio i ove moje, samo sto se jos uvijek zovu HS, ali u sustini su filijala Telemacha.darker10 je napisao/la:Ma imas to i kod nas,kucaj na guglu imaju i svoju stranicu.U biti ista stvar kao Telemach.bodi123 je napisao/la:Ma jok, kod mene je ova HS-hkb kablovska i internet, nemam te opcije. Jel taj Total TV u Srbiji ili?darker10 je napisao/la: Na Total TV ima opcija da biras izmedju domaceg i britanskog komentatora,pa kontam da je tako i na drugim kablovskim operaterima.
Brza evo i zvuk na ES, kakvi amateri boze sacuvaj, idem naci kvalitetan acestream sa nekim britanskim komentatorom, ovo je dno dna.
Bolesno dobar ritern i citanje servisa Noleta.
Bice ovo dobar duel.
Bice ovo dobar duel.

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Auu kako servira Novak
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
De bolan, pusti da uzivamo u duelu u pet setova, koji ce trajati makar cetiri sata!Prijedor je napisao/la:Idemo Djoko brzinski ga poslati za svicu

I da zavrsi 'taj brejku' petog seta!

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajde budi se Stan da gledamo dobro finale.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ko bi rekao da ce ovako teci mec 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Uzasan mec, i jedan i drugi nervozni, sve izbacise u out, winera ni za lijeka
Pa ocekivano za Wawu dok ne premjeri teren u prvom setu...onda krecu topovi..evo vidjeli ste deveti gem.
Dobar mec
Dobar mec
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Stan se rasp'o u TB. Loš meč.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bravo Stan 

Odlican mec!!!
Djokovic ga psihicki ubio bekend paralelom, usao mu u glavu!
Djokovic ga psihicki ubio bekend paralelom, usao mu u glavu!
Počinje sunovrat tenisa ako Noklica osvoji. Idemo Stan za spas tenisa, idemoooooooooooooo 

-
- Kontakt:
Msm da su oba u omjeru 1:2 sto se tice wineri: greske....naravno u korist gresaka...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.