FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Palacio 
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ala akcije...Miranda 
ma umri više fosilu
MAUROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

MAUROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 11 sep 2016, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
#Ausilio OUT
Daj raskidaj odma ugovor
TAKO KJKJJKYJFJFJFJFN
TAKO KJKJJKYJFJFJFJFN
Mauritoooooooo Boze
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Icardi
Kakva klasa 
Nisam odavno odvratnijeg komentatora slusa od ovoga sa arene, klosar obicni.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Jel to Čampa debil?Ako je s onog linka...upalio,čuo njega i proljev dobio koliko može srat.Odmah se vratio na Engleze.
Potpuno zaslužena pobjeda.Jednostavno bi bilo nepravedno da se ovo nije dobilo nakon svega što su prikazali.Drugu utakmicu u nizu se vracaju iz minusa.Dobri potezi Franka sa klupe kao i prošlu utakmicu.Prilicno sam zadovoljan do sada viđenim.Jedva čekam reprizu gledat u miru.
Icardi je preveliki otac.Hvala mu na hrpetini bodova za fantasy.
I svaka čast Pescari.Ljudi ne odustaju od svoje igre ni pod koju cijenu.Pratit će ih se dosta ove sezone,želim im da idu visoko...imaju hrpu potencijala.
Potpuno zaslužena pobjeda.Jednostavno bi bilo nepravedno da se ovo nije dobilo nakon svega što su prikazali.Drugu utakmicu u nizu se vracaju iz minusa.Dobri potezi Franka sa klupe kao i prošlu utakmicu.Prilicno sam zadovoljan do sada viđenim.Jedva čekam reprizu gledat u miru.
Icardi je preveliki otac.Hvala mu na hrpetini bodova za fantasy.
I svaka čast Pescari.Ljudi ne odustaju od svoje igre ni pod koju cijenu.Pratit će ih se dosta ove sezone,želim im da idu visoko...imaju hrpu potencijala.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 11 sep 2016, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
veceras fuj
murillo je **** od igraca, odigrao prvih 5 mjeseci prosle sezone odlicno, poslije toga za dlaku bolji od rannochie
palacio, hvala al idi i sacuvaj nam zivce
jovetic, kao da nije ni usao u igru i mislim da on vise nema sta trazit u interu
mario, prva je utakmica bice bolje valjda
santo, bolji je bio sa 17 godina
icardi klasa, nema ga ali zabije kad dobije loptu
strah me sta ce biti protiv juvea, ovakav inter prima makar 5 komada
murillo je **** od igraca, odigrao prvih 5 mjeseci prosle sezone odlicno, poslije toga za dlaku bolji od rannochie
palacio, hvala al idi i sacuvaj nam zivce
jovetic, kao da nije ni usao u igru i mislim da on vise nema sta trazit u interu
mario, prva je utakmica bice bolje valjda
santo, bolji je bio sa 17 godina
icardi klasa, nema ga ali zabije kad dobije loptu
strah me sta ce biti protiv juvea, ovakav inter prima makar 5 komada
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Ako mislis na ovog sa srpske arene, isti je prenosio i protiv Palerma i bacao neke gnusne nebuloze. Moram preko maila apelovati da ga vise ne stavljaju da prenosi nas.Tritolone je napisao/la:Nisam odavno odvratnijeg komentatora slusa od ovoga sa arene, klosar obicni.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- zamorano1plus8
- Kontakt:
@siamo
ma kako smo zasluzili pobjedu, jesmo vise imali loptu, ali pescara je imala 3x bolje prilike od nas, handanovic i ogromna sreca nas je spasila poraza
ma kako smo zasluzili pobjedu, jesmo vise imali loptu, ali pescara je imala 3x bolje prilike od nas, handanovic i ogromna sreca nas je spasila poraza
Mauroo majstore!
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
- TheTruth34
- Kontakt:
Kakvog mi igraca imamo majko draga... Tata igre
@zamorano
Imala je,ali nakon što su zabili prvi.Mislim da je pola od njihovih 10 udaraca došlo u tom periodu.Do tog gola gotovo ništa nisu napravili i taman prije gola sam pisao kako ih se dobro limitiralo jer sam ih gledao ranije kako su igrali i to ovdje nisu mogli iako su pokušavali cijelo vrijeme.Tek nakon tog gola su prodisali skroz i dobili i igru i prilike,a Inter je izgledao uzasno nazad jer se previše riskiralo naprijed pošto su 3 boda ovdje neizmjerno važna bila i moralo se do njih doc da se lakse dise.Nakon prve dvije su talijanski mediji toliko sranja o De Boeru nasrali da ne želim ni zamišljat koliko bi srali da se ovdje nije preokrenulo.
Imala je,ali nakon što su zabili prvi.Mislim da je pola od njihovih 10 udaraca došlo u tom periodu.Do tog gola gotovo ništa nisu napravili i taman prije gola sam pisao kako ih se dobro limitiralo jer sam ih gledao ranije kako su igrali i to ovdje nisu mogli iako su pokušavali cijelo vrijeme.Tek nakon tog gola su prodisali skroz i dobili i igru i prilike,a Inter je izgledao uzasno nazad jer se previše riskiralo naprijed pošto su 3 boda ovdje neizmjerno važna bila i moralo se do njih doc da se lakse dise.Nakon prve dvije su talijanski mediji toliko sranja o De Boeru nasrali da ne želim ni zamišljat koliko bi srali da se ovdje nije preokrenulo.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
@siamo
prvo divim ti se kad imas zivaca gledat sve utakmice intera ponovo, gledat reprizu prve dvije utakmice ja ne bih mogao ni za dnevnicu, a posto znam da ces i ovu pogledat, obrati paznju na opasne kontre pescare i u prvom poluvremenu i koliko je murillo neinteligentan igrac i kako lako ispada, zbog istih stvari je do sad dobio 4 ili 5 crvenih kartona otkako je u interu
ps odo ja gledat snimak boksa golovkin brooks
prvo divim ti se kad imas zivaca gledat sve utakmice intera ponovo, gledat reprizu prve dvije utakmice ja ne bih mogao ni za dnevnicu, a posto znam da ces i ovu pogledat, obrati paznju na opasne kontre pescare i u prvom poluvremenu i koliko je murillo neinteligentan igrac i kako lako ispada, zbog istih stvari je do sad dobio 4 ili 5 crvenih kartona otkako je u interu
Zadnja izmjena: zamorano1plus8, dana/u 11 sep 2016, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Icardi i Handanovic
Banega mora igrat zadnjeg veznog, to se vidilo nakon ovih izmjena kad ga je povuko nazad. Oko njega Mario i Brozovic/Kondogbia i to ce bit odlicno. Mario odlican igrac. Bilo mi je malo cudno sto ga se toliko platilo al ko ga yebe, ima se moze se
Kako je lijepo kad konacno imas igrace u vezi koji znaju igrat fudbal, a ne mesare.
Jovetic i Eder nista kako su usli. Palacio opet pokazo da se vrhunski krece i prava je steta sto vise ne zna dat gola.
Vrlo bitna pobjeda, idemo dalje.
Banega mora igrat zadnjeg veznog, to se vidilo nakon ovih izmjena kad ga je povuko nazad. Oko njega Mario i Brozovic/Kondogbia i to ce bit odlicno. Mario odlican igrac. Bilo mi je malo cudno sto ga se toliko platilo al ko ga yebe, ima se moze se
Kako je lijepo kad konacno imas igrace u vezi koji znaju igrat fudbal, a ne mesare.
Jovetic i Eder nista kako su usli. Palacio opet pokazo da se vrhunski krece i prava je steta sto vise ne zna dat gola.
Vrlo bitna pobjeda, idemo dalje.
Jesi vidio Maria?Igracina
Možda mi je nešto i promaklo jer sam u prvom šaltao par streamova dok nisam pravi našao.
Imam dva sigurna glasa za igraca utakmice.Oko treceg cu se odlučit nakon što ponovno pogledam.
Vrijedizamorano1plus8 je napisao/la:@siamo
Imam dva sigurna glasa za igraca utakmice.Oko treceg cu se odlučit nakon što ponovno pogledam.
Icardi klasa. Samir maestralan. Ostalo nelose. Bitna pobjeda zbog morala a i zbog FDB jer bilo bi zestoko da je u derbi usao bez pobjede.
Idemo dalje.
Hapoel bi trebalo bit lagano zagrijavanje za Juve.
Potuc se muski s Juventusom pa sta bude. Bolji su al necemo izgubit sigurno!
Cifuutima uvalit 2 komada i rjesit pricu.
Idemo dalje.
Hapoel bi trebalo bit lagano zagrijavanje za Juve.
Potuc se muski s Juventusom pa sta bude. Bolji su al necemo izgubit sigurno!
Cifuutima uvalit 2 komada i rjesit pricu.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Zanimljivo kako De Boer mijenja točno one igrače koji mi se na utakmicama najmanje sviđaju.Danas Perišić,Candreva i Medel,prije dva tjedna Perišić i Santon.Na istoj smo valnoj dužini 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.