FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel » 11 sep 2016, 22:09

Beduin je napisao/la:Jel vodja Fukara vozi plavi Fiat? Ucini mi se da ode u Batvu pred sami kraj utakmice, jer i ja sam izasao 2 minuta ranije. Ne znam jel uopste danas bio u kopu ili je i on digao ruke. :D

Samo da Azmir ostane, sve ostalo je nadoknadivo.
da.da
i da... :mrgreen:

Komunista
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Komunista » 11 sep 2016, 22:21

solinas je napisao/la:
Komunista je napisao/la:
solinas je napisao/la:Ma privatizacija kluba (zvanicna )najvjerovatnije na polusezoni i Azmir to placa u cugu sve i to je to.
Tusanj napustamo gradi se novi stadion za sada od 7-10 000 mjesta.
Oko 3 mil km covjek je spiskao u Slobodu do sada on to ako bi tako ostavio budala je ko i ovi grobari kluba.
3 miliona pozajmica, a ne spiskanja, trazice on to od nekog kao sto od njega sada traze drugi ? :)
Pa sta sam ja rekao. :?:
Naravno da su pozajmice nece Sabovicima u amanet pare ostaviti.
Pa znaci nije spiskao, vec posudio. Pitanje je da li ce mu to neko vratiti, ali to su pozajmice. Kao kredit u banci. Kao strumfovi.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 sep 2016, 22:24

DoeTz je napisao/la:Ako Azmir ode odo i ja, **** ovo vise.
Lijecit zivce u prirodi, sa djevojkama :salut:

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 11 sep 2016, 22:35

Samo se sjetite da radite kao konji za dio plate koju oni zaradjuju i sva sikirancija prodje :) Ko hoce neka ide, ko hoce ostati bujrum :) odoh spavati, valja raditi sutra
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 11 sep 2016, 22:43

tuzlak1987 je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Ako Azmir ode odo i ja, **** ovo vise.
Lijecit zivce u prirodi, sa djevojkama :salut:
Odose i djevojke :!:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 11 sep 2016, 22:46

dobro si, ja danas nisam vidio damu sa sjevera :urnebes:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 11 sep 2016, 22:49

Lijepo vrijeme prije 10 godina. Borba ni zasta, samo da nek se igra. Svi tada bili sretni.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 11 sep 2016, 22:49

Hoce li vaziti sezonske kada Azmir ode ?
samo Sloboda

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 sep 2016, 22:58

”Vjerujte da je sva problematika oko Slobode i mene navela na poziv predsjedniku Skupštine FK Sloboda Kemalu Kureviću, kojem sam rekao da će u utorak 90 posto dobiti moju pismenu ostavku. Vjerujte nije više to to, ostavljen sam sam. Ni predsjednik Skupštine ni ljudi koju su obećali da će uraditi nešto za Slobodu, nisu to uradili. Izlagan sam i prevaren, ovako ne može više. Bolje da se to sada otkrije nego kasnije kada se ne bude moglo zaliječiti”, rekao je između ostalog u razgovoru za RTV Slon Azmir Husić – predsjednik FK Sloboda Tuzla.
Ipak je ostavio 10% da ce ostati, ocito i sam svjestan da je vruce glave, a ujedno da pokusa animirati Jasmina i carsijsku elitu da ulete parama i rijese vise ove dugove. Barem se nadam da je tako.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 sep 2016, 23:07

ultrasstyle_tz je napisao/la:jedina dobra poenta u svemu ovom je da mi nismo napravili NISTA da se pomjerimo organizaciono kao klub..Azmir bi otisao kad-tad, ko sto rekoh mjesec, sest mjeseci, sest godina i opet bi isto bilo
ma bravo majstore, to je nazalost jedina i prava istina, a sto sam i sam pisao

ne mogu se ja radovat lijepim vremenima sa Azmirom Husicem, kada znam sta slijedi poslije odlaska Azmira Husica, jednostavno mi to nema smisla, nisam takav tip osobe i kraj price! fino sam rekao, Sloboda je sigurna sa Azmirom Husicem, cak i sa tih 7 miliona duga, al bez Azmira Husica ovaj klub nema buducnost, pa sve da bude i bez marke duga

ovdje jednostavno nema ljudi koje zanima Sloboda zbog Slobode, da bi dosli na celo kluba, niti privatnike, niti grad to zanima, al ima onih koje Sloboda zanima zbog njih samih, sto smo mnogo puta vidjeli

dva su puta kojim ce Sloboda ici ako i kada Azmir Husic ode, jedan je "stabilan" premijerligas uz nabijanje dugova, a sposobni su za 10 godina nabit 2-3 miliona duga, a drugi je Sloboda u cvajti, odnosno klub koji nikoga ne zanima, ni one zbog licnih interesa

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 11 sep 2016, 23:09

Ne valja pojedincima ništa.

Tačno da smo došli do finala Lige Prvaka i izgubili, bilo bi "ebo ovo, trener napolje, uprava napolje". Izgleda da je mnogima draže bilo gledat drugu ligu nego ovo danas, e pa na lijepom su putu da se to i ostvari.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 11 sep 2016, 23:09

Ma neka ide i Azmir, pun nam je **** kukanja i ucjenjivanja. Neka Simin han igra na Tusnju, neka mu puse pojedini forumasi, ali ako mu se ne svidja neka ide. Dosta je vise ucjena. Btw, Ordagic odlican danas, dabogda se isplatio onome koji ga ima na ugovoru

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 11 sep 2016, 23:13

danas Veseli podbacio izuzetno ili se meni ucinilo i Efendic izuzetno los. Ordagic dobar ali nesto kontam svaka mu ekipa ispadne iz lige. Igro za Gradinu ispali, igro za Zvijezdu ispali.
& $ ?

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 11 sep 2016, 23:14

Ljudi nemoj molim vas prizivat Malkocevica ocito ne znate sta oni rade u omladinskom pogonu, koliko su talenta unistili radi licnih interesa.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 sep 2016, 23:16

ma tekma je generalno bila jedan veliki cirkus

zabijes gol u 60 min i krenes ih napadat svim silama, ostavljas prostor za kontre, sreca pa nisu znali, inace bi nas dobili, Efendic par puta lavovski spasavao, iako je odigrao slabu tekmu, ali hajlajt mi je bio kada se svadja sa saigracem, a igrac Mladosti uzima loptu na 20 m od gola :lol: sve u svemu jedan veliki cirkus koji svako toliko vidimo na Tusnju, kako u lijepim, tako i u ruznim vremenima

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 sep 2016, 23:19

sta reci za Karica, koja rupa od napadaca, Zeca ne treba ni komentarisat, Husref ubacuje Đidica da igra neku ulogu koji ni on sam nije shvatio, dal je trebao biti krilni ili vezni igrac, ko zna

zar nije bilo logicnije Đidica u spic, a Karica povuci da igra ono sto je igrao Đidic, makar je na lopti 10x bolji od Đidica

Krpic grije klupu Karicu, da covjek ne povjeruje..

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 11 sep 2016, 23:24

Chinaglia je napisao/la:sta reci za Karica, koja rupa od napadaca, Zeca ne treba ni komentarisat, Husref ubacuje Đidica da igra neku ulogu koji ni on sam nije shvatio, dal je trebao biti krilni ili vezni igrac, ko zna

zar nije bilo logicnije Đidica u spic, a Karica povuci da igra ono sto je igrao Đidic, makar je na lopti 10x bolji od Đidica
Đidić je sam bio kolateralni cirkus, jer je ovaj već odlučio o "ostavci" pa da se malo budala pravi. :kafa:

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 11 sep 2016, 23:24

Chinaglia je napisao/la:sta reci za Karica, koja rupa od napadaca, Zeca ne treba ni komentarisat, Husref ubacuje Đidica da igra neku ulogu koji ni on sam nije shvatio, dal je trebao biti krilni ili vezni igrac, ko zna

Husref je već znao da ide tako da ga bolila taki gdje ce igrat Đidić a gdje Karić.Da je htio ostati ni jedan nije trebao bit u ekipi!!!
DRŽAVA TUZLA!!

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 11 sep 2016, 23:25

Navijanju na sjeveru okrenut ledja do daljnjeg, hvala

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 11 sep 2016, 23:27

Ako Azmir ode, Sloboda ce u najboljem slucaju biti ono sto je Celik prethodnih sezona, zato sto ne postoji nijedna budala u drzavi koja ce nositi citav klub na svojim ledjima, i Borac i Celik i Velz traze slicnog covjeka ali ga ne mogu naci, nece ni Sloboda.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.