smjena trenera je nesto sasvim normalno u fudbalu, posvadja se sa predsjednikom, sa igracima, ima lose rezultate, posvadja se sa navijacima itd itd..1001 moguci scenario
ali to u organizovanim kluboima prodje bez ikakvih vecih turbulencija, ide se dalje..ovdje nije problem Husref, ima ba trenera na sve strane pogotov kad imas pare, ovdje su drugi problemi[/quote]
problem je sto nema kluba!!Klub nema nista sto treba da ima!Osima nas navijača kojih nas ima svakakvih.
Nema UO kako treba po statutu,nema kako treba skupštine,istekao joj mandat,nema web,nema fan shop,nema PR sluzbu,nema sve ostale sluzbe sto svaki klub treba da ima,nema marketing,sponzor joj pivara a zabranjeno prodavanje alkohola na stadionu,Ima samo Azmira koji ne moze sve sam a ne zeli pomoć ni oko čega jer onda nije glavni baja u selu!Nema sad ni trenera

a mozda za dan dva neće imat ni predsjednika.
Imali smo veliku priliku napravit pravi klub a ne seljačku zadrugu kako sam i ranije tvrdio.
Elem nadat se da Azmir ostane,da bude spreman na saradnju sa svima sto vole Slobodu a da grad ispoštuje sve sto dogovore.Ili da se klub privatizuje te da se zna ko je gazda al u pravom smislu riječi a ne ovako Azmir gazda samo za prvi tim,sve ostalo ga ne interesuje...tako se i moze desiti da dođe sudska policija a da on nema pojma jer mu fkt nema ko ni reći da je doslo obavještenje u klub jer samo Ekrem radi a on ne moze sve stici sam!plus još kluba NEMA!!