Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Incognito87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
kako yebeni široki brijeg na svojoj stranici sasvim legitimno prenosi utakmicu a ostalim koji su pokušali su se streamovi gasili
http://www.nk-sirokibrijeg.com/
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- Evolve
- Kontakt:
Nijedna TV nije prenosila, pa vjerujem da nije bilo razloga da nebude prijenosa, tj da ima konflikta sa tv pravima ili nesto.Incognito87 je napisao/la:kako yebeni široki brijeg na svojoj stranici sasvim legitimno prenosi utakmicu a ostalim koji su pokušali su se streamovi gasili
NK Široki Brijeg
Miroslav Ciro Blazevic najvjerojatnije novi trener Slobode.
Ionako smo baksuzi (8 izgubljenih finala kupa) jos samo fali da on izdahne na klupi i to je to zvanicno najbaksuzniji klub.MaximusII je napisao/la:Miroslav Ciro Blazevic najvjerojatnije novi trener Slobode.
Gasi mjesalicu kupi kablove.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
solinas je napisao/la:Ionako smo baksuzi (8 izgubljenih finala kupa) jos samo fali da on izdahne na klupi i to je to zvanicno najbaksuzniji klub.MaximusII je napisao/la:Miroslav Ciro Blazevic najvjerojatnije novi trener Slobode.
Gasi mjesalicu kupi kablove.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sarajevo je npr. pocelo radit streamove kad nije nijedna tv prenosila, pa im je zabranjenoEvolve je napisao/la:Nijedna TV nije prenosila, pa vjerujem da nije bilo razloga da nebude prijenosa, tj da ima konflikta sa tv pravima ili nesto.Incognito87 je napisao/la:kako yebeni široki brijeg na svojoj stranici sasvim legitimno prenosi utakmicu a ostalim koji su pokušali su se streamovi gasili
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ovo nam pokazuje koliko je nas fudbal u kurcu, i kako nikad zapravo iz tog kurca i nećemo izaći. Čovjeku koji ima rezultate sa klubom koji je nedavno igrao prvu ligu, a znamo da se ništa preko noći ne može napraviti, pojedinci imaju nešto da prigovore, i još sebi daju za pravo da su u pravu. E tek to kada se promijeni, kada navijači budu imali strprljenja za nešto, e onda će naš fudbal krenuti na bolje, a po dosadašnjem iskustvu to će biti nikad, a vjerovatno ni tada.
moj Pappy, nisi ba upucen, svasta tu imaPappy je napisao/la:
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jest to sve tako kad gledaš i pratiš Slobodu sa sportskog pregledaPappy je napisao/la:Ovo nam pokazuje koliko je nas fudbal u kurcu, i kako nikad zapravo iz tog kurca i nećemo izaći. Čovjeku koji ima rezultate sa klubom koji je nedavno igrao prvu ligu, a znamo da se ništa preko noći ne može napraviti, pojedinci imaju nešto da prigovore, i još sebi daju za pravo da su u pravu. E tek to kada se promijeni, kada navijači budu imali strprljenja za nešto, e onda će naš fudbal krenuti na bolje, a po dosadašnjem iskustvu to će biti nikad, a vjerovatno ni tada.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Posmatram u ovom trenutku sa sportskog aspekta. Četrnaest od 24 moguća boda. Neka mi dovedu trenera koji bi mogao donijeti barem 20. Jer to je ta neka tolerancije koja može da se dopusti. Rezultati stoje iza Husrefa, a rezultati su glavno mjerilo uspjeha u fudbalu, odnosno trebali bi biti, osim u kod nas.
Husref nas je doveo na vrh,ali ima jednu od najboljih ekipa u ligi po imena a samaraju nas zaseoci poput Krupe sto kazu pitari sa C ekipom Mladost nam ocita lekciju iz modernog fudbala....izgubi kup ,izgubi ligu....ima zasluga ali ima i mana. ..i to dobrih.Pappy je napisao/la:Posmatram u ovom trenutku sa sportskog aspekta. Četrnaest od 24 moguća boda. Neka mi dovedu trenera koji bi mogao donijeti barem 20. Jer to je ta neka tolerancije koja može da se dopusti. Rezultati stoje iza Husrefa, a rezultati su glavno mjerilo uspjeha u fudbalu, odnosno trebali bi biti, osim u kod nas.
Vjerujem da je doslo do zasicenja i to je to.
A uopsteno ima tu svega,igrice da te glava zaboli
Prosle godine kaze netreba mu igraca i ispusi a izvlaci se kasnije tanka klupa..sada ima igraca za tri postave i otjera Fatica,otjera Ivetica,Kostica salta po tribinama,i td....opet ne ide.Ima slobodu u radu sve mu se udovoljilo sam je birao ekipu i opet ne ide...
Jednu od najboljih, ali ne i najbolju. Ova ekipa itekako ima mana. I ne vidim zašto mu ne ide, zar su se odjednom toliko podigli apetiti Tuzlacima da im je malo treće mjesto ? To apsolutno nije u redu. Da bi došlo do rezultata i moraš dati treneru slobodu, ali i moraš stati iza njega, moraju i navijači stati iza njega. Al' znam ja nas **** ti nas. Čim igrač prvu priliku promaši odma mu se sve psuje.solinas je napisao/la:Husref nas je doveo na vrh,ali ima jednu od najboljih ekipa u ligi po imena a samaraju nas zaseoci poput Krupe sto kazu pitari sa C ekipom Mladost nam ocita lekciju iz modernog fudbala....izgubi kup ,izgubi ligu....ima zasluga ali ima i mana. ..i to dobrih.Pappy je napisao/la:Posmatram u ovom trenutku sa sportskog aspekta. Četrnaest od 24 moguća boda. Neka mi dovedu trenera koji bi mogao donijeti barem 20. Jer to je ta neka tolerancije koja može da se dopusti. Rezultati stoje iza Husrefa, a rezultati su glavno mjerilo uspjeha u fudbalu, odnosno trebali bi biti, osim u kod nas.
Vjerujem da je doslo do zasicenja i to je to.
A uopsteno ima tu svega,igrice da te glava zaboli
Prosle godine kaze netreba mu igraca i ispusi a izvlaci se kasnije tanka klupa..sada ima igraca za tri postave i otjera Fatica,otjera Ivetica,Kostica salta po tribinama,i td....opet ne ide.Ima slobodu u radu sve mu se udovoljilo sam je birao ekipu i opet ne ide...
Husref je od samog dolaska imao podrsku navijaca Slobode i tako je bilo do prije par sedmica kada su navijaci poceli izbacivat sto se u njima skupljalo, a danas je to sve kulminiralo ruznim scenama
proslu sezonu nema potrebe komentarisat, odigrana iznad ocekivanja, Husref je od Slobode napravio klub koga svi postuju, uveo pobjednicki mentalitet, sezona i po odlicnih igara u kontinuitetu, pa to iskljucivo bila njegova zasluga
medjutim, prije prozivke igraca za ovu sezonu, otjerao je Peru Ivetica, ponajboljeg beka prosle sezone u PL, navodno zbog ponasanja jer se sukobio s Husrefom, a kako sam i sam rekao, jedan trener ne smije sebi dozvolit da u svlacionici ima igraca koji mu se otvoreno suprostavlja i da to moze kobno zavrsit po njega, samim tim sam podrzao njegovu odluku iako sam kao i svi navijaci Slobode mnogo gotivio Peru, jer je ginuo za ovaj dres i igrao odlicno
poslije toga se pricalo o sukobu s Kosticem, pa sam i tada stao na njegovu stranu, jednostavno trener je glavni i tu price nema, ako kaze da se na glavu nasade, onda ima tako da bude! situacija s Perom i Koletom, smetala je navijacima, kao i meni, al smo sutili, covjek je imao rezultate i sta mu mozes reci
medjutim, evo 8 kola je proslo, 7 kola je igra ispod realnih ocekivanja, jeste se pobjedjivalo, al igre nije bilo, a tekma protiv Krupe, tacnije blamaza (kakve su golove primili, plus je ljudima pola ekipa bilo do 21 godinu, licilo mi je tada na bojkot), a jucer protiv Mladosti gdje takodjer igre nije bilo, jos jaci mi je dojam ostao da je bojkot igraca u pitanju i situacija sigurno ne bi bila bolja, nastavilo bi se ovako..
zatim ucestale izjave o Sarajevu, on vrlo dobro zna kakva je ovo sredina, da se ovdje sarajevski klubovi preziru i na taj nacin je jos vise "naorao" kod navijaca, a poslije njegove danasnje sramotne reakcije i provokacija tusanjskih tribina, dobio je salve uvreda koje je i zasluzio! da je fino kao covjek otisao, zahvalili bismo mu se na svemu, ovako nece moci.. prica kako odlazi zbog uvreda "balavaca s tribina" je smijesna i samo debili ce povjerovat u istu! on je prave uvrede dobio tek poslije svog seljackog ponasanja, a do tada je kao i svugdje na balkanu dobivao uobicajane psovke kada nema igre i rezultata! on je vec ranije odlucio da ode, a ovo je samo iskoristio kao alibi, a sta je pravi razlog odlaska, dal zasicenje, dal je bojkot igraca u pitanju i on je toga svjestan ili mozda zeli u Sarajevo, ne znam, uglavnom ovo je otkaz s predumisljajem
na kraju krajeva, zlajci je najbolje napisao :thumbup:
proslu sezonu nema potrebe komentarisat, odigrana iznad ocekivanja, Husref je od Slobode napravio klub koga svi postuju, uveo pobjednicki mentalitet, sezona i po odlicnih igara u kontinuitetu, pa to iskljucivo bila njegova zasluga
medjutim, prije prozivke igraca za ovu sezonu, otjerao je Peru Ivetica, ponajboljeg beka prosle sezone u PL, navodno zbog ponasanja jer se sukobio s Husrefom, a kako sam i sam rekao, jedan trener ne smije sebi dozvolit da u svlacionici ima igraca koji mu se otvoreno suprostavlja i da to moze kobno zavrsit po njega, samim tim sam podrzao njegovu odluku iako sam kao i svi navijaci Slobode mnogo gotivio Peru, jer je ginuo za ovaj dres i igrao odlicno
poslije toga se pricalo o sukobu s Kosticem, pa sam i tada stao na njegovu stranu, jednostavno trener je glavni i tu price nema, ako kaze da se na glavu nasade, onda ima tako da bude! situacija s Perom i Koletom, smetala je navijacima, kao i meni, al smo sutili, covjek je imao rezultate i sta mu mozes reci
medjutim, evo 8 kola je proslo, 7 kola je igra ispod realnih ocekivanja, jeste se pobjedjivalo, al igre nije bilo, a tekma protiv Krupe, tacnije blamaza (kakve su golove primili, plus je ljudima pola ekipa bilo do 21 godinu, licilo mi je tada na bojkot), a jucer protiv Mladosti gdje takodjer igre nije bilo, jos jaci mi je dojam ostao da je bojkot igraca u pitanju i situacija sigurno ne bi bila bolja, nastavilo bi se ovako..
zatim ucestale izjave o Sarajevu, on vrlo dobro zna kakva je ovo sredina, da se ovdje sarajevski klubovi preziru i na taj nacin je jos vise "naorao" kod navijaca, a poslije njegove danasnje sramotne reakcije i provokacija tusanjskih tribina, dobio je salve uvreda koje je i zasluzio! da je fino kao covjek otisao, zahvalili bismo mu se na svemu, ovako nece moci.. prica kako odlazi zbog uvreda "balavaca s tribina" je smijesna i samo debili ce povjerovat u istu! on je prave uvrede dobio tek poslije svog seljackog ponasanja, a do tada je kao i svugdje na balkanu dobivao uobicajane psovke kada nema igre i rezultata! on je vec ranije odlucio da ode, a ovo je samo iskoristio kao alibi, a sta je pravi razlog odlaska, dal zasicenje, dal je bojkot igraca u pitanju i on je toga svjestan ili mozda zeli u Sarajevo, ne znam, uglavnom ovo je otkaz s predumisljajem
na kraju krajeva, zlajci je najbolje napisao :thumbup:
zlajci je napisao/la:Ko sto moj stari rece:
"Husrefe, hvala, dovidjenja i prijatno"
Bar jos 10 trenera u BiH bi ovaj napredak napravilo sa ovakivim uslovima u zadnje dvije godine. Hoces ovo, hoces ono, izvoli. Hoces tamo na pripreme, izvoli. Hoces ove igrace, izvoli. Ne treba nam igraca prosle zime, ok. Bez pritiska pune 2 godine. Izgubili smo prvenstvo zbog kratkog rostera za koji je on rekao da je dovoljan. Izgubili kup gdje ga je Petrovic nadmasio u svim elementima takticke postavke.
Igra svih 8 kola ispod nivoa.
Hvala, dovidjenja i prijatno.
Necete vi vise vidjeti ni borbe za titulu a ni kup, zivi bili pa vidjeli. Kakav pacenik moras bit da pljujes Husrefa koji ti je nakon godina i godina agonije donjeo toliko radosti, karanja na po Koseva FKS, karanja Zelje, zamal titula i svasta jos nesto.. fuj
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Čisto da se zna s kakvim likovima se ovdje 'komunicira'.
Amin da vam opet neki Casemiro dođe, niste bolje ni zaslužili.
pitari pricaju o pljuvanju, pitari nekoga ismijavaju, dal je ovo moguce :lol:
Sve je moguce.ovo su isti oni pitari sto su ga u bolnicu smjestili pa mu urucili otkaz.
E sad nek dole njima opet psuje i oni njemu.pa nek se dole hvata za onu stvarku .al za to treba imat herza
E sad nek dole njima opet psuje i oni njemu.pa nek se dole hvata za onu stvarku .al za to treba imat herza
Oo moralista,mozel se pametovatSteph je napisao/la:
Čisto da se zna s kakvim likovima se ovdje 'komunicira'.
Amin da vam opet neki Casemiro dođe, niste bolje ni zaslužili.
Amina i kune.. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.