FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 12 sep 2016, 00:29

Komunista je napisao/la:Ma i mi seremo jer nismo uspjeli najvecu firmu u BiH, Bingo, uvesti u klub. Bas me zanima prepiska Slobode i Binga da mogu reci ko je supak :)
Senad je pakas... Ne želi na dres Slobode da se ne bi zamjerio drugima... Razvukao se po cijeloj državi i želi ostat neutralan sto se tice biranja neke strane... Gleda svoj interes
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

MaximusII
Kontakt:

Post Postao/la MaximusII » 12 sep 2016, 00:29

Ako smijem napisati na vasoj temi, najvjerojatnije novi trener vam je Ciro Blazevic, ima jos nekoliko opcija, najblizi je Ciro Blazevic.

NKMramor
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 12 sep 2016, 00:30

solinas je napisao/la:
Komunista je napisao/la:
solinas je napisao/la:Nazalost nalazimo se u zacaranom krugu potpuno ispolitiziranom uostalom kao i cijela drzava.
Niti mozes naprijed niti zelis godinama tapkati u mjestu.
Toliko je kriminala u i oko Slobode uradjeno da jednostavno nema ko nije kriminal u klubu uradio,od uprave do igraca bivsih.
Ukoliko Azmir uradi sto je nakanio sve to moze isplivati i oni to nece dopustiti.
Imali su pilot-probu ugasili su KK vidjeli niko nije kur.cem mrdnuo i od 2013 cilj je samo ugasiti klub i sakriti i sahraniti dokaze.
Malo ih je Azmir poremetio,ali spojili su ugodno sa korisnim malo se reklamirali malo bacali predizborne i to je to.
Stadion nemozemo dobiti ni za 15 godina da ispunjava uslove,klub grca u dugovima a Azmir baca suplju da ne zeli privatizovat nedaju mu jednostavno pa vidite da pokusavaju sahraniti klub .
Dan te yebo jos samo iz picerije da se pocnu kakve javljati za dug.
Samo cekam kada se onaj Mido Dalma odnekle pojavi i zatrazi jedno 20 000 duga sto su pice jeli na klub.
Najzalosnije je sto smo mi kao navijaci nula,niti obraza niti casti niti mase pa da se skupimo 4,5000 da trazimo privatizaciju kluba nesto.....
Grupa narkomana i kriminalaca unistila je fukare,prodaju se za 50,100 maraka,uopste tu nije bitan klub samo da je njima dobro.
Sve u svemu kako sijes tako i zanjes...
Ugasili su nam djetinjstvo,firme,kosarkaski klub,rukometni se raspada,fudbalski na izdisaju,stadion 20 godina vise lici na oranicu za krompir nego nogometno igraliste, ugasili su TTU,Aidu,DITA na skrge dise. ..omladina odlazi Banovicani kolo vode i pisaju nam grad uzduz i poprijeko,vise ne mozes Tuzlaka naci u UKC-u ,u policiji, komunalnim sluzbama. ..u svom gradu ....
Nikakve perspektive i ni u sto oci da pogledas u tom pravcu da se nadas necemu. ..
A mi,kuliramo...ono....ko u nekom bunilu jbt....
Ni na nebu ni na zemlji.....
Ti, trogloditu dijasporski, ne razmisljaj
Zar ti nisi otisao spavati.
Hajde polako sada ce ti i stara doci samo dok mi ispusi dijasporski kura. C
Još jednu i letite obojica :kafa:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 sep 2016, 00:32

Covjek provocira mjesecima.Ako ti je do toga da "letim "bujrum upotrijebi bonske ovlasti.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 12 sep 2016, 00:35

staragarda je napisao/la:
Komunista je napisao/la:Ma i mi seremo jer nismo uspjeli najvecu firmu u BiH, Bingo, uvesti u klub. Bas me zanima prepiska Slobode i Binga da mogu reci ko je supak :)
Senad je pakas... Ne želi na dres Slobode da se ne bi zamjerio drugima... Razvukao se po cijeloj državi i želi ostat neutralan sto se tice biranja neke strane... Gleda svoj interes
Ne mora na dres svakako su u svijetu uvijek najmocniji vukli konce iz sjene dok niko nije znao da oni to rade. ;)
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 sep 2016, 00:38

carapa je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Ne mora na dres svakako su u svijetu uvijek najmocniji vukli konce iz sjene dok niko nije znao da oni to rade. ;)
Nije on inteligentan toliko.... Senco jedva zna dvije suvisle sastavit a kamoli da vuče neke konce iz sjene

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 12 sep 2016, 00:55

solinas je napisao/la:Covjek provocira mjesecima.Ako ti je do toga da "letim "bujrum upotrijebi bonske ovlasti.
Obojica, znači obojica, ne jedan, ozbiljna tema i problemi, vi krećete sa jeb.avanjem uže i šire familije. Uvijek tako. Stanite malo na loptu obojica, imamo prečih stvari da pišemo i čitamo od međusobnog prepucavanja.

Koktrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Koktrijeb » 12 sep 2016, 00:56

Nema ovde ozbiljnog razgovora.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 12 sep 2016, 01:04

Vatrena grupa navijaca koja sjedi nema pravo zamjeriti igracima koji ne trce. A da. Oni zamjere treneru. Husrefe hvala za sve. Gospodin si i zbog placenih klosara me ponekad bude stid sto navijam za Slobodu
Niko, niko, samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 sep 2016, 01:21

Husref je bio zreo za razlaza... Hvala mu za sve al se pogubio opasno u zadnje vrijeme...od tvrdoglavosti, kontriranja preko onog mahanja gledaocima do izjava... . Dal je došlo do zasićenja dal su ga i igrači malo podvalili teško ćemo saznat... Nije nezamjenjiv.... PREDSJEDNIK JE NEZAMJENJIV A U UTORAK PODNOSI OSTAVKU... E to je problem ogroman... U velikom smo problemu ako Husic ode... VELIKOM.... Faraon će sigurno tražiti neki hitan sastanak al mislim da ga je Azmir pročitao i da više neće nasjedati ma njegove lovačke... Dosta je

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 12 sep 2016, 01:43

Stalno nas prepadaju :plac: !!! Da je htio otici otisao bi davno prodao bi Ordagica i ostale perspektivne igrace digao pare i otisao ovo nema logike pa nemamo 500 miliona duga davno je on vidio da od pomoci grada nema nista treba to sve privatizovati uloziti i brati pare kao Mamic !!! Nervira me sto se konstantno traze ljudi koji ce ga pratiti ali takvih nema u Tuzli ovo je sve sirotinja, grad ga ne moze pratiti bar je do sad to mogao vidjeti par puta, ako ne moze sam treba naci strance koji ga mogu pratiti al svako hoce da se osigura niko ne radi vise iz ljubavi !!! Privatizacija jedino rjesenje !
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 12 sep 2016, 01:47

Slobodas je napisao/la:Stalno nas prepadaju :plac: !!! Da je htio otici otisao bi davno prodao bi Ordagica i ostale perspektivne igrace digao pare i otisao ovo nema logike pa nemamo 500 miliona duga davno je on vidio da od pomoci grada nema nista treba to sve privatizovati uloziti i brati pare kao Mamic !!! Nervira me sto se konstantno traze ljudi koji ce ga pratiti ali takvih nema u Tuzli ovo je sve sirotinja, grad ga ne moze pratiti bar je do sad to mogao vidjeti par puta, ako ne moze sam treba naci strance koji ga mogu pratiti al svako hoce da se osigura niko ne radi vise iz ljubavi !!! Privatizacija jedino rjesenje !
Sve ide u tom pravcu ja to godinu pisem,nije budala niti neko baca 3 mil u vjetar.
Nemogu ga pratiti i ako odigra pametno to je to.
Svakako mu istice mandat u februaru a pisao sam to nekim forumasima na pp Evo nek se jave ljudi,predosjetio sam cirkus.
Samo opusteno.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 12 sep 2016, 04:17

solinas je napisao/la:
Slobodas je napisao/la:Stalno nas prepadaju :plac: !!! Da je htio otici otisao bi davno prodao bi Ordagica i ostale perspektivne igrace digao pare i otisao ovo nema logike pa nemamo 500 miliona duga davno je on vidio da od pomoci grada nema nista treba to sve privatizovati uloziti i brati pare kao Mamic !!! Nervira me sto se konstantno traze ljudi koji ce ga pratiti ali takvih nema u Tuzli ovo je sve sirotinja, grad ga ne moze pratiti bar je do sad to mogao vidjeti par puta, ako ne moze sam treba naci strance koji ga mogu pratiti al svako hoce da se osigura niko ne radi vise iz ljubavi !!! Privatizacija jedino rjesenje !
Sve ide u tom pravcu ja to godinu pisem,nije budala niti neko baca 3 mil u vjetar.
Nemogu ga pratiti i ako odigra pametno to je to.
Svakako mu istice mandat u februaru a pisao sam to nekim forumasima na pp Evo nek se jave ljudi,predosjetio sam cirkus.
Samo opusteno.
Ma.nije on debil,sve sto je dao vratit ce na bilo koji nacin
Zasto bi on iz bilo.kakve ljubavi dao pare onim.koji ga sigurno ne vole..
Nije tip.toliko naivan.
I ne znam.da li se kod nas klub moze privatizovat,sta kaze zakon o sportu i sl..
Nije to puno para za njega ,no nije ni da baci te tako..
Ogradi se covjek svim papirima i sl..

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 12 sep 2016, 06:31

Jutro .bajrambarecula ko slavi red je.
Eh jutro je pametnije od veceri.meni je drago sto se malo optimizma vratilo pa ih ima ocekuju i stogodisnjicu :urnebes:
Spaha ko trener? Kad je mogo kupusar radit.sta hoce.sto ne bi probali i sa spahom.koliko se samo cekala objava trenera sarajeva.samo nisu znali kako ovo izfintirat pu pu hraaaaaaak plj uc.
Mada ako ode azmir, karic ne gine :urnebes:
Jedino je musa slobodan.hm

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 12 sep 2016, 06:50

A kakvi su problemi bili s gostujucim navijacima?

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 12 sep 2016, 06:51

wobly92 je napisao/la:
Komunista je napisao/la:Odsvirali smo svoje, barem ne u znam gdje se rakija kroje :)
Idi lezi spavaj, valja ti radit.
Ne znam jel nabijaš crnjake namjerno il si stvarno toliko plitak, il si možda čak i željan neke uloge u Slobodi, al jedno je sigurno - željan si pažnje, pa evo ti jedan quote koji čekaš dugo u noć.
Mani ti kvotanja mene, drzi se ti beckih djecaka :)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 12 sep 2016, 06:54

Sariel je napisao/la:A kakvi su problemi bili s gostujucim navijacima?
Nisam primjetio nikakave, doduse bio sam na zapadu zauzet tjeranjem trenera :)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 12 sep 2016, 06:57

Ma bilo je nesto.vidio sam da su drotivi jednog vezali..

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 12 sep 2016, 07:27

I da ponovim nakon prespavane noci, sto se mene tice neka svi idu iz Slobode, vratimo se na dno, ugasiti se nece jer Sloboda nije granap. A ako je covjeku dosadilo neka ide, samo neka prestane prijetiti i kukati javno. Koji normalan čovjek moze navijati za klub kojeg neko preko medija stalno gasi? Jos se čudimo posjeti:) Bajram serif mubarek oslun :)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.