Danijel Milićević
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Danijel Milićević
Ovaj igrac nece i ne moze neopravdati ocekivanja.Pivopija je napisao/la:Prvi nastup i odlicna asistencija, nadam se u buducim utakmicama da ce imati vecu minutazu da vidimo kako ce se uklopiti i koliko moze pruziti, nadam se da ce opravdati nasa ocekivanja.
Danijel je strasan igrac i steta sto se profilirao i nogometni vrhunac dozivio relativno kasno.
To ga je i sprijecilo da napravi bolju karijeru. Rekao sam ja da kad zaigra nece biti jazavac. Momak udje i pogodi Ibisevica u trepavicu izmedju dvojice. Pogledaj let lopte i vidis da ta noga koja ju je poslala zna svoj posao.
Usput momak i trci.
Iskreno, i ja ocekujem dosta od njega, i vjerujem da to moze ispuniti, nadam se samo da ce imati dobru minutazu da to i pokaze. Ako mu bude povemeno davao sansu sa klupe onda uzalud vam trud sviraci.dubrovnik je napisao/la:Ovaj igrac nece i ne moze neopravdati ocekivanja.Pivopija je napisao/la:Prvi nastup i odlicna asistencija, nadam se u buducim utakmicama da ce imati vecu minutazu da vidimo kako ce se uklopiti i koliko moze pruziti, nadam se da ce opravdati nasa ocekivanja.
Danijel je strasan igrac i steta sto se profilirao i nogometni vrhunac dozivio relativno kasno.
To ga je i sprijecilo da napravi bolju karijeru. Rekao sam ja da kad zaigra nece biti jazavac. Momak udje i pogodi Ibisevica u trepavicu izmedju dvojice. Pogledaj let lopte i vidis da ta noga koja ju je poslala zna svoj posao.
Usput momak i trci.
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
s druge strane, dobro je imati 2 slicna a opet razlicita po desnoj strani. to siri takticke varijacije.
Gent je u meču 6. kola belgijskog šampionata na svom terenu sa 3:0 pobijedio Lokeren, a bh. reprezentativac Danijel Milićević ubilježio je novu asistenciju. Domaći su poveli u 25. minuti kada je Milićević šutirao, da bi Ninaj nespretno loptu poslao u svoju mrežu. Naš veznjak je u 61. minuti centrirao Koulibalyju koji pogađa za vodstvo Genta od 2:0, dok konačnih 3:0 za domaće postavlja Simon u 70. minuti. Ovo je Milićeviću bila treća asistencija u sezoni uz jedan gol, a igrao do 71. minute za drugoplasirani Gent.
- Principatus
- Kontakt:
Bio je u krizi pred kraj prosle sezone i pomalo gubio mjesto u prvom timu. Sada ga je izgleda opet krenulo.Principatus je napisao/la:Milicevica je bas ponovo krenulo, ustvari nikad nije ni prestao, bit ce nam od velike pomoci u Belgiji.
Vidim da je opet asistirao sa krila. Da li je igrao tu poziciju ili AM?
Ja bi ga osobno volio na toj poziciji u reprezentaciji.
Usput danas je zakuhao i prvi gol.
- Principatus
- Kontakt:
I ja mislim da on mora igrati od pocetka. Uz to bi bilo sjajno ako Jajalo bude mogao igrati protiv Belgije.Prle89 je napisao/la:Mislim da protiv Belgije treba igrati od prve minute. Obzirom da ne bi trebali igrati sa dva centarfora.
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sent from my E2303 using Tapatalk
- Goalgetter
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Bravo za gol momce
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Treba uvesti slobodne udarce na Olimpijske igre.ElCartel11 je napisao/la:Ima li jos koja repka ovako jake igrace za slobodne udarce? Milicevic, Medunjanin i Pjanic, moze i Zukanovic![]()
Bravo za gol momce
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Balorda, bavariapivo, Beduin, Brazzzoo123, Brix, bvsic, CAGarfia, cutura, denza, DUVNO1921, eaglebvb09, edin139, enobarca, FerdinandF, Ferroviere1987, General505, GG3, GIBRA, GrbavicaHrammm, HariTz, iliyaa8, Imamkarbarum, inzomni, Jabroni, JayCatwright, Kapetan, legendarnadruga, Micron, Mocvara1991, napapijri1987, NazorUso, nerkolfc, nmkdak1ng, Paromlinac, Poligon10, Proximic, PSV, RoadRunner85, s4mke, SanaBosna, Sheyi, soccerfan, trunks1946, Vanja8, Vaya, Venom, VensanKasel, VolimBiH96, Wisey, ZeljeznicarUberAlles, Zglavkar, zikerrz21 i 316 gostiju.