komentarisanje i brojanje emoticona je odlika velikih mislilaca sa puno argumenataLocust je napisao/la:
Stavljanje puno smajlija je odlika velikih trenera.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
komentarisanje i brojanje emoticona je odlika velikih mislilaca sa puno argumenataLocust je napisao/la:
Stavljanje puno smajlija je odlika velikih trenera.
Allah Razi Olsun, i tebi Bajram barecula. Slavim ja ali i radim veceraspasica je napisao/la:Bajram barecola raji sto slavi. A vi ostali ste mogli i na posao danas
Allah razi olsun brate.solinas je napisao/la:Bajram Serif Mubarek Olsun svim Bosnjacima i Muslimanima grada Sarajeva.
Nazalost u pravu si, sa Saidom nismo niti cemo ista dobiti, svaka njemu cast za prosla vremena ali on je sa ozbiljnim fudbalom zavrsio sve su sanse, istina bilo je ovde nekoliko forumasa koji su ukazivali na to, ali jbg mi pitari ko pitari vodjeni emocijama.Locust je napisao/la:Žao mi je ovo napisati, ali Said na žalost nije trenutno među boljim igračima ni u ovoj jadnoj konkurenciji. Četković ublehaš je bio tri puta bolji juče. Pa proigrali smo kad je Said izašao (i Almir do duše).joker90 je napisao/la:Imali smo nafake kod gola i osvojili 3 boda vrijedna ko kuca, ali zato nam 2 ponajbolja igraca mozda na duzi period pauziraju. Pobjeda skupa, preskupa, heroin los i nikakav!
Svi smo znali za povrede,mozemo ga cekati i pokusati vratiti na taj neki nivo,nije to problem,ali bezobrazluk je biti medju 18 igraca koji konkurisu za mec sa viskom kilograma a on ih ima itekako,tesko se krece,fizicki je jos nespreman,prosli put je kod nas imao 96 kg i kad je presao u Dinamo i prvi put bio na klupi imao je 79kg...Osttribine je napisao/la:Nazalost u pravu si, sa Saidom nismo niti cemo ista dobiti, svaka njemu cast za prosla vremena ali on je sa ozbiljnim fudbalom zavrsio sve su sanse, istina bilo je ovde nekoliko forumasa koji su ukazivali na to, ali jbg mi pitari ko pitari vodjeni emocijama.Locust je napisao/la:Žao mi je ovo napisati, ali Said na žalost nije trenutno među boljim igračima ni u ovoj jadnoj konkurenciji. Četković ublehaš je bio tri puta bolji juče. Pa proigrali smo kad je Said izašao (i Almir do duše).joker90 je napisao/la:Imali smo nafake kod gola i osvojili 3 boda vrijedna ko kuca, ali zato nam 2 ponajbolja igraca mozda na duzi period pauziraju. Pobjeda skupa, preskupa, heroin los i nikakav!
Šta reć za Dulju onda...PAPE1 je napisao/la:Svi smo znali za povrede,mozemo ga cekati i pokusati vratiti na taj neki nivo,nije to problem,ali bezobrazluk je biti medju 18 igraca koji konkurisu za mec sa viskom kilograma a on ih ima itekako,tesko se krece,fizicki je jos nespreman,prosli put je kod nas imao 96 kg i kad je presao u Dinamo i prvi put bio na klupi imao je 79kg...Osttribine je napisao/la:Nazalost u pravu si, sa Saidom nismo niti cemo ista dobiti, svaka njemu cast za prosla vremena ali on je sa ozbiljnim fudbalom zavrsio sve su sanse, istina bilo je ovde nekoliko forumasa koji su ukazivali na to, ali jbg mi pitari ko pitari vodjeni emocijama.Locust je napisao/la: Žao mi je ovo napisati, ali Said na žalost nije trenutno među boljim igračima ni u ovoj jadnoj konkurenciji. Četković ublehaš je bio tri puta bolji juče. Pa proigrali smo kad je Said izašao (i Almir do duše).
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, MaroonBjelave, MSOZ101, Samba71, Vanja8, Zeko87 i 70 gostiju.