FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Drugi gol je dao Savic, a treci Mesic...pogrijesili su u ovom tekstu a i u onom klipu sa izvora...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Mozda su se slabo pokazali sad protiv Zelje, ali oni igraju sad u dugom predkolu Evropa lige sa "Cliftonville" (Farska Ostrva).BABO je napisao/la:Samo mi nije jasno kako je onakva ekipa cibaije mogla biti treca kod njih u ligi... pa olimpik ozbiljnije izgleda od njih... troma ekipa maximalno....
Samo Zajko gine na terenu, ko zuca
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Vec se pisalo ekipa cibalije je znatno izmjenjena otislo im je par bitnih igraca Husic, Lukacevic od ovih koje bi mi i mogli poznavati + jos neki nosioci njihove igre tako da to fakticki i nije ta ekipa koja je bila treca, mislim da im je otislo 5 igraca iz prvih 11 al eto oni su nedavno razbili vokovar hrvatskog drugoligasa sa 5 ili 6-0.Naravno nas to ne bi trebalo interesovati ali ono sto mene raduje je igra koja je prikazana taman da je i protiv drugoligasa ono nisam odavno vidio na grbavici.Ekipa je jaca nego prosle godine a i nasa igra je tecnija i puno bolja ono sto je najbitnije od svega sampioni samo a napredovali smo i to je ono sto se traziBABO je napisao/la:Samo mi nije jasno kako je onakva ekipa cibaije mogla biti treca kod njih u ligi... pa olimpik ozbiljnije izgleda od njih... troma ekipa maximalno....
Samo Zajko gine na terenu, ko zuca
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- theprodigy
- Kontakt:
kerla..stari je to hordasMarin je napisao/la:Šta vam je Kerla uradio pa je zaslužio zvižduke?
Znam da su dosta oslabljeni ali realno gledajuci od ekipe koja igra Euro ligu se više očekuje.
Samo Šeha u većim utakmicama uvijek ima neku cudnu tremu, taman se ponadam evo napredovao, siguran je i on napravi glupost.
Samo Šeha u većim utakmicama uvijek ima neku cudnu tremu, taman se ponadam evo napredovao, siguran je i on napravi glupost.
Moramo dovesti napadaca i desnog beka, jer protiv Hapoela Stanic nece moci igrati desnog beka! Protiv Hapoela bi se trebali braniti, al on je dosta ofanzivan, zato bi bilo bolje da Ganchev igra ili da kupimo nekoga, a o napadacu da i ne govorim!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma do Hapoela se nece nista dovoditi
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ma ja sto su se ovi bezveze uigravali za hapoel , najbolje da dogovorimo da nas cekaju ispred stadiona u izraelu 2 igraca da odmah zaigraju , hebo uigranostEdinTM87 je napisao/la:Moramo dovesti napadaca i desnog beka, jer protiv Hapoela Stanic nece moci igrati desnog beka! Protiv Hapoela bi se trebali braniti, al on je dosta ofanzivan, zato bi bilo bolje da Ganchev igra ili da kupimo nekoga, a o napadacu da i ne govorim!
Vec se par puta pisalo i o tome da nista biti tek nakon utakmica protiv hapoela, nama je potrebni deni bek cisto iz razloga sto su juce i Beslija i Stana bili donekle rezervisani sa sigurnim ledjima Beslija mi imao vise slobode u napadu ovako je dosta pomagao Stanicu a i on se pazio da ne ode previse naprijed al eto jos jednom radi se na tome samo polako i strpljivo valjda ce nesto biti i strucni stab je svjestan onoga sto smo mi obicni smrtnici primjetili.bistrikboy je napisao/la:Ma do Hapoela se nece nista dovoditi
Drugi Mešić, treći Savić. Pogriješili su u montiranju videa, a tekst je okej.Seyo_TM je napisao/la:Drugi gol je dao Savic, a treci Mesic...pogrijesili su u ovom tekstu a i u onom klipu sa izvora...
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma znam da se pisalo ali se ovdje stalno vrtimo u krugpile87 je napisao/la:Vec se par puta pisalo i o tome da nista biti tek nakon utakmica protiv hapoela, nama je potrebni deni bek cisto iz razloga sto su juce i Beslija i Stana bili donekle rezervisani sa sigurnim ledjima Beslija mi imao vise slobode u napadu ovako je dosta pomagao Stanicu a i on se pazio da ne ode previse naprijed al eto jos jednom radi se na tome samo polako i strpljivo valjda ce nesto biti i strucni stab je svjestan onoga sto smo mi obicni smrtnici primjetili.bistrikboy je napisao/la:Ma do Hapoela se nece nista dovoditi
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Tvoj odgovor sam uzeo samo da bi ga ljudi jos jednom procitali !bistrikboy je napisao/la:Ma znam da se pisalo ali se ovdje stalno vrtimo u krug
Pa jel treba da ligu prvaka igra popovic u napadu i stanic na desnom beku????!!! Bolje dovest bilo kakvog napadaca, pa makar bio totalno neuigran! Jos treba da se nerviram sto ce on fulat mrtve zicere! :Slottdogg je napisao/la:ma ja sto su se ovi bezveze uigravali za hapoel , najbolje da dogovorimo da nas cekaju ispred stadiona u izraelu 2 igraca da odmah zaigraju , hebo uigranostEdinTM87 je napisao/la:Moramo dovesti napadaca i desnog beka, jer protiv Hapoela Stanic nece moci igrati desnog beka! Protiv Hapoela bi se trebali braniti, al on je dosta ofanzivan, zato bi bilo bolje da Ganchev igra ili da kupimo nekoga, a o napadacu da i ne govorim!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
-
TheDinoRules
- Kontakt:
EdinTM87 je napisao/la:Pa jel treba da ligu prvaka igra popovic u napadu i stanic na desnom beku????!!! Bolje dovest bilo kakvog napadaca, pa makar bio totalno neuigran! Jos treba da se nerviram sto ce on fulat mrtve zicere! :Slottdogg je napisao/la:ma ja sto su se ovi bezveze uigravali za hapoel , najbolje da dogovorimo da nas cekaju ispred stadiona u izraelu 2 igraca da odmah zaigraju , hebo uigranostEdinTM87 je napisao/la:Moramo dovesti napadaca i desnog beka, jer protiv Hapoela Stanic nece moci igrati desnog beka! Protiv Hapoela bi se trebali braniti, al on je dosta ofanzivan, zato bi bilo bolje da Ganchev igra ili da kupimo nekoga, a o napadacu da i ne govorim!
Ovaj će bar fuliti zicer, a onaj neuigrani neće ni doći do njega
U mom svijetu važe moja pravila
EdinTM87 je napisao/la:Pa jel treba da ligu prvaka igra popovic u napadu i stanic na desnom beku????!!! Bolje dovest bilo kakvog napadaca, pa makar bio totalno neuigran! Jos treba da se nerviram sto ce on fulat mrtve zicere! :Slottdogg je napisao/la:ma ja sto su se ovi bezveze uigravali za hapoel , najbolje da dogovorimo da nas cekaju ispred stadiona u izraelu 2 igraca da odmah zaigraju , hebo uigranostEdinTM87 je napisao/la:Moramo dovesti napadaca i desnog beka, jer protiv Hapoela Stanic nece moci igrati desnog beka! Protiv Hapoela bi se trebali braniti, al on je dosta ofanzivan, zato bi bilo bolje da Ganchev igra ili da kupimo nekoga, a o napadacu da i ne govorim!
zato i jest Osim trener a ne ti, ako on misli da trenutno nemamo bolju opciju onda je vjerovatno i nemamo
ekipa je takva kakva je , ako ko bude dolazio doci ce posle meceva sa hapoelom , ovo sto trenutno imamo ce igrat u izraelu , ionako sledece godine jurisamo zesce u evropiEdinTM87 je napisao/la:Pa jel treba da ligu prvaka igra popovic u napadu i stanic na desnom beku????!!! Bolje dovest bilo kakvog napadaca, pa makar bio totalno neuigran! Jos treba da se nerviram sto ce on fulat mrtve zicere! :Slottdogg je napisao/la:ma ja sto su se ovi bezveze uigravali za hapoel , najbolje da dogovorimo da nas cekaju ispred stadiona u izraelu 2 igraca da odmah zaigraju , hebo uigranostEdinTM87 je napisao/la:Moramo dovesti napadaca i desnog beka, jer protiv Hapoela Stanic nece moci igrati desnog beka! Protiv Hapoela bi se trebali braniti, al on je dosta ofanzivan, zato bi bilo bolje da Ganchev igra ili da kupimo nekoga, a o napadacu da i ne govorim!
- KB-TM87
- Kontakt:
Pozdrav svim Željinim fanaticima, novi sam ovdje, ali već odavno pratim zbivanja na forumu. Želio bih pozdraviti sinoćnju izvedbu Plavog Voza, i nadam se da će u Tel-Avivu biti slično
zZ
Zadnja izmjena: KB-TM87, dana/u 09 jul 2010, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
WelcomeKB-TM87 je napisao/la:Pozdrav svim Željinim fanaticima, novi sam ovdje, ali već odavno pratim zbivanja na forumu. Želio bih pozdraviti sinošnju izvedbu Plavog Voza, i nadam se da će u Tel-Avivu biti sličnozZ
Bice jako tesko u Izraelu ali mi se svi nadamo dobrom ishodu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
sinoc odlicna igra protiv nedostojnoig protivnika jednom sampionu
PS:sramota nam je onaj stadion,juzna tribina obrasla u savanu,
PS:sramota nam je onaj stadion,juzna tribina obrasla u savanu,
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Bilo bi fino kad bi se neki momci sakupili i lagano red po red stolica po stolica da se čisti....
1996
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], BosnianLevi, Google Adsense [Bot], Helemnejse, NazorUso, Proximic i 13 gostiju.