Damir Mulaomerović

biskitt
Kontakt:

Re: Damir Mulaomerović

Post Postao/la biskitt » 12 sep 2016, 12:19

KK_Bosna je napisao/la:
zlajci je napisao/la:Znatiželje radi, zašto se Damira naziva ustašom
Zbog ovih mladjih, da li je damir ikada dobio poziv da zaigra za BiH, pa odbio ili?

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 sep 2016, 12:22

dzelllo je napisao/la:Mulaomerović: Mirza uopšte nije spavao sa reprezentativcima
Normalno da nije,Damire.Ima kuci zenu
kako je normalno?? jel jedini koji ima curu/ ženu? jel repka tim?
jel normalno da traži da mu sestru zaposle u telekom da bi on igrao za repku?
odličan PR ali gnjida je frajer, što prije skontate lakše će vam biti....uostalom gledali ste...udaranje , odbijanje zamjene....PRO :thumbup:
šteta što Harun neće da zadigne tepih o Mirzi.....puno se nakupilo....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 12 sep 2016, 12:35

DenchiNL je napisao/la:
dzelllo je napisao/la:Mulaomerović: Mirza uopšte nije spavao sa reprezentativcima
Normalno da nije,Damire.Ima kuci zenu
kako je normalno?? jel jedini koji ima curu/ ženu? jel repka tim?
jel normalno da traži da mu sestru zaposle u telekom da bi on igrao za repku?
odličan PR ali gnjida je frajer, što prije skontate lakše će vam biti....uostalom gledali ste...udaranje , odbijanje zamjene....PRO :thumbup:
šteta što Harun neće da zadigne tepih o Mirzi.....puno se nakupilo....

Sestra mu vec 4,5 godine radi u telekomu pa je pomalo smijesno. Frajko spavao gdje i kosarkasi laz jos jedna.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 sep 2016, 12:39

TaRgEt_ je napisao/la:

Sestra mu vec 4,5 godine radi u telekomu pa je pomalo smijesno. Frajko spavao gdje i kosarkasi laz jos jedna.
ko je rekao da je sad tražio? spominjem haruna pa skontaj sam koji period je to bio.... frajko je tražio da spava odvojeno....frajko godinama traži specijalan tretman a uopšte nije specijalan..... :thumbdown:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 12 sep 2016, 12:47

DenchiNL je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:

ko je rekao da je sad tražio? spominjem haruna pa skontaj sam koji period je to bio.... frajko je tražio da spava odvojeno....frajko godinama traži specijalan tretman a uopšte nije specijalan..... :thumbdown:
I to nije istina spavao je sa igracima , a covjek koji ima milione da trazi da mu neko zaposli sestru je smijesno.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 sep 2016, 12:49

TaRgEt_ je napisao/la:
I to nije istina spavao je sa igracima , a covjek koji ima milione da trazi da mu neko zaposli sestru je smijesno.
istina je 100% tražio je da spava odvojeno, a i ovo ne samo da je smiješno da je tražio da mu sestru zaposle u telekom nego je i žalosno i govori sve o njemu.....a još žalosnije da se pristalo na to....i da ga godinama pokrivaju i kriju....

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 sep 2016, 12:51

Stornirati mu kartu za Sarajevo i smrada vratiti u Zagreb.
Bando izdajnicka, kapetan Teletovic jel?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 12 sep 2016, 12:58

A Ciro vam nije izdajica nego legenda :?: :puke: :facepalm:

Da li je Damir dobio ikada poziv od repke BiH :thumbdown:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 12 sep 2016, 13:03

DenchiNL je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:
istina je 100% tražio je da spava odvojeno, a i ovo ne samo da je smiješno da je tražio da mu sestru zaposle u telekom nego je i žalosno i govori sve o njemu.....a još žalosnije da se pristalo na to....i da ga godinama pokrivaju i kriju....
Druze on i Nurka ovdje spavali a i u Randon Plazi ;) sto posto , to necu da komentarisem selektor ce svakako na sud pa neka dokazuje ;)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 sep 2016, 13:08

TaRgEt_ je napisao/la:
Druze on i Nurka ovdje spavali a i u Randon Plazi ;) sto posto , to necu da komentarisem selektor ce svakako na sud pa neka dokazuje ;)
:rol: :tokralju: čuj na sud :rol: pa đe bi Mirza treb'o za fizički napad na maloljetnika, verbalni napad, mobbing, ucjenjivanje, povrede kodeksa ponašanja, šatro ima ozljedu(posljedicu) a opet ga niko iz saveza ne može pogledat(zvuči poznato)...e moj sine

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 12 sep 2016, 13:13

DenchiNL je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:
:rol: :tokralju: čuj na sud :rol: pa đe bi Mirza treb'o za fizički napad na maloljetnika, verbalni napad, mobbing, ucjenjivanje...e moj sine

Prvo godina imam sigurno vise nego ti , ako ne shvatas da je ovo da se prikrije Mulino neznanje i nesposobnost saveza onda jbga ;) Da je ovo uradio na pocetku ja bih mu prvi skinuo kapu ;) Fizickog napada nije bilo, pogledaj snimak ko se kome unio u facu , ko se kome prvi izvinuo poslije tekme i tako to.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 sep 2016, 13:20

TaRgEt_ je napisao/la:
Prvo godina imam sigurno vise nego ti , ako ne shvatas da je ovo da se prikrije Mulino neznanje i nesposobnost saveza onda jbga ;) Da je ovo uradio na pocetku ja bih mu prvi skinuo kapu ;) Fizickog napada nije bilo, pogledaj snimak ko se kome unio u facu , ko se kome prvi izvinuo poslije tekme i tako to.
skini mu kapu i sad , kad god se riješi umišljenih dobro i jest....niko ne kaže da je Mula mag trenerski ali jbg nije Mula fulo trice nego Tele.....nije Mula odbio da zamjeni Teleta nego je Tele odbilo izaći iz igre....ja bi ga i kaznio po džepu kad si već milioner jel?....Musa jest zasro to stoji ali ne ide kapiten u obračun s djetetom, naribaj ga u svlačionici, zna se kako se to radi....a Teletu ovo nije prvi tango, tjerali su njega i prije, ovakav je čitavu karijeru ali odličan PR ima , sve se to lijepo mete pod tepih....

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 12 sep 2016, 13:27

DenchiNL je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:
skini mu kapu i sad , kad god se riješi umišljenih dobro i jest....niko ne kaže da je Mula mag trenerski ali jbg nije Mula fulo trice nego Tele.....nije Mula odbio da zamjeni Teleta nego je Tele odbilo izaći iz igre....ja bi ga i kaznio po džepu kad si već milioner jel?....Musa jest zasro to stoji ali ne ide kapiten u obračun s djetetom, naribaj ga u svlačionici, zna se kako se to radi....a Teletu ovo nije prvi tango, tjerali su njega i prije, ovakav je čitavu karijeru ali odličan PR ima , sve se to lijepo mete pod tepih....

Mirza je najveci problem BIH kosarke, evo otjerali smo ga. Ovo mu ne mogu skinuti jer nije njegova presica i njegove rijeci nego njegovog pajde Seje Bukve koji se pronasao u Mirzinin rijecima. Druze Neno bi ga nogom u guzicu nabio za one rijeci da je njemu rekao. Bojan uhvati Hezonju za glavu pred svima ga opsova pa niko nista. Kada pocnes igrati seniorsku kosarku prestao si djete biti i igras sa velikima . A kapitenova je zadnja ja da sam svom kapitenu odgovarao ko Musa ovako u tri pizde materine bi me poslali, jer bio los on ili dobar kapiten njega se slusa.

P.S Zakasnio je pofino sa ovim trebao je na pocetku pa makar se i neplasirali ako je Mirza takav ;)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 sep 2016, 13:38

TaRgEt_ je napisao/la:

Mirza je najveci problem BIH kosarke, evo otjerali smo ga. Ovo mu ne mogu skinuti jer nije njegova presica i njegove rijeci nego njegovog pajde Seje Bukve koji se pronasao u Mirzinin rijecima. Druze Neno bi ga nogom u guzicu nabio za one rijeci da je njemu rekao. Bojan uhvati Hezonju za glavu pred svima ga opsova pa niko nista. Kada pocnes igrati seniorsku kosarku prestao si djete biti i igras sa velikima . A kapitenova je zadnja ja da sam svom kapitenu odgovarao ko Musa ovako u tri pizde materine bi me poslali, jer bio los on ili dobar kapiten njega se slusa.

P.S Zakasnio je pofino sa ovim trebao je na pocetku pa makar se i neplasirali ako je Mirza takav ;)
nije najveći, tepih je najveći problem :D čim pređemo na parket bit će bolje :D Volio bi da neko tog istog Nenu pita za Teletovića i da čovjek iskreno kaže svoje mišljenje o istom....poletili su svi zlatni malci a Musa najviše od njih....to su i mediji krivi al i mi , kome se pravi onakav luđački doček? posrnuli novinar čita nekakve horoskope po aerodromu, pa ganjaju ih svi da slikaju s njima pa daj stan , daj ovo, daj ono....previše je to da ostaneš prizemljen i normalan , previša na ovu našu neimaštinu....a tek su na početku karijere....ako ih pola ne odustane od basketa skroz bit će dobro.....
ne gradi se autoritet kapitena jer ćeš ti imati dupli dušek a ostali normalni....gradi se kad si ti prvi na nogama, tu na vrijeme, fit, vodiš ekipu na treningu, kad vodiš primjerom....ovaj to nikad nije radio.....

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 12 sep 2016, 13:48

DenchiNL je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:

nije najveći, tepih je najveći problem :D čim pređemo na parket bit će bolje :D Volio bi da neko tog istog Nenu pita za Teletovića i da čovjek iskreno kaže svoje mišljenje o istom....poletili su svi zlatni malci a Musa najviše od njih....to su i mediji krivi al i mi , kome se pravi onakav luđački doček? posrnuli novinar čita nekakve horoskope po aerodromu, pa ganjaju ih svi da slikaju s njima pa daj stan , daj ovo, daj ono....previše je to da ostaneš prizemljen i normalan , previša na ovu našu neimaštinu....a tek su na početku karijere....ako ih pola ne odustane od basketa skroz bit će dobro.....
ne gradi se autoritet kapitena jer ćeš ti imati dupli dušek a ostali normalni....gradi se kad si ti prvi na nogama, tu na vrijeme, fit, vodiš ekipu na treningu, kad vodiš primjerom....ovaj to nikad nije radio.....

Dobro recimo da si upravu ? Evo nije mu prvo otisao je najbolji posljeratni igrac jer je sranje pravio. Nego pitam te da ovaj ima muda sto nije na pocetku uradio, ovo je cisto pranje njega i Seje Bukve koji se pronasao. Na presici kaze Mirza i Juka ga ne jebu pet posto i niko im autoritez ne moze biti, i onda paljba po Mirzi malo cudno zar ne ?
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 sep 2016, 13:58

TaRgEt_ je napisao/la:

Dobro recimo da si upravu ? Evo nije mu prvo otisao je najbolji posljeratni igrac jer je sranje pravio. Nego pitam te da ovaj ima muda sto nije na pocetku uradio, ovo je cisto pranje njega i Seje Bukve koji se pronasao. Na presici kaze Mirza i Juka ga ne jebu pet posto i niko im autoritez ne moze biti, i onda paljba po Mirzi malo cudno zar ne ?
još bi gore bilo da se nastavilo pod tepih mesti....ima i toga, ali šta možeš bez para? kome dovesti trenera da ga poštuju? kako? prevelika je ovo glavobolja za ovolišno love, svaki će ti bivši selektor reći....da nema argumenata protiv Mirze , ne bi imao šta reći jel tako? fol je što se Mirza zaletio da poliže sve samo da opet ide s repkom....sam sebe pomilovao i sam sebi rekao i eto sad je opet sve ok.....ali ovaj put nije.....i nek nije...mora se nekad od 0 krenuti....

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 12 sep 2016, 14:04

DenchiNL je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:

još bi gore bilo da se nastavilo pod tepih mesti....ima i toga, ali šta možeš bez para? kome dovesti trenera da ga poštuju? kako? prevelika je ovo glavobolja za ovolišno love, svaki će ti bivši selektor reći....da nema argumenata protiv Mirze , ne bi imao šta reći jel tako? fol je što se Mirza zaletio da poliže sve samo da opet ide s repkom....sam sebe pomilovao i sam sebi rekao i eto sad je opet sve ok.....ali ovaj put nije.....i nek nije...mora se nekad od 0 krenuti....

Evo okay, ali sto arsini ne vrijede za sve , a ne samo za jednog. Bojim se da je ovo pravo pranje saveza preko Mirze i Seje sto se nasao prozvan. Ako ce nam ovo dobro donjeti neka bude vrijeme ce pokazati. Ako sam bio neprimjeren izvinjavam se tebi i ostalima preko 20 godina sam u kosarci i ponese me ovo sve. Odmaram do daljnjeg i samo zene pratim nase :) Zivjeli i svako dobro
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 12 sep 2016, 14:08

DenchiNL je napisao/la:šta možeš bez para? kome dovesti trenera da ga poštuju? kako? prevelika je ovo glavobolja za ovolišno love
cinjenica: prosli savez je nasao pare i doveo acu i duska, ponajbolje trenere u bivsoj jugi
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

juvetorino
Kontakt:

Post Postao/la juvetorino » 12 sep 2016, 14:11

TheTruth34 je napisao/la:Kakvu sabotazu ustasa napravi, otjera najboljeg kosarkasa kojeg imamo, isforsira dijete od 17 godina koje u Cedeviti mrtvoj igra na kasikicu (dok neki njegovi.vrsnjaci igraju vise minuta u realu nego on u mrtvoj cedeviti) ustasa bio, ustasa ostao...

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Vodi Teleta kući pa nek ti pravi igranku i plesci mu :guz:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 12 sep 2016, 14:42

SlobodaTuzla1919 je napisao/la: Da li je Damir dobio ikada poziv od repke BiH :thumbdown:
I da nije kakve to veze ima? Treba sad svaki što ne dobije poziv igrati za nekog drugog.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: rishovski i 10 gostiju.