Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

L-Train
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la L-Train » 12 sep 2016, 16:34

nerminh74 je napisao/la:
L-Train je napisao/la:Pa nema sumnje da su Mirzine rijeci usmjerene protiv onog smrada Enesa jako pogodile Juku.
Pa je onda je iz solidarnosti sa Mirzom doveo u pitanje reprezentaciju?!
Ma ko ce ga vise znati,teski cirkus.
I Mirza juce sa onom preskonferencijom je samo jos vise usrao motku.Davno su neke stvari trebale biti recene,a kad vec nisu trebao je drzat jezik za zubima do kraja kvalifikacija.Kaze igracu protiv Svedske,nikada ne bih napustio repku i onda se poseres po savezu,treneru i suigracima,pa kakav god trener da je i koliko god nema autoriteta morao ga je izbaciti iz sastava nakon svega.Mozda je i to bio dio plana Mirze kako ne bih otputovao u Svedsku,mada ovo sad lupam ali sta se sve desava nista nije nemoguce.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 12 sep 2016, 16:42

L-Train je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
L-Train je napisao/la:Pa nema sumnje da su Mirzine rijeci usmjerene protiv onog smrada Enesa jako pogodile Juku.
Pa je onda je iz solidarnosti sa Mirzom doveo u pitanje reprezentaciju?!
Ma ko ce ga vise znati,teski cirkus.
I Mirza juce sa onom preskonferencijom je samo jos vise usrao motku.Davno su neke stvari trebale biti recene,a kad vec nisu trebao je drzat jezik za zubima do kraja kvalifikacija.Kaze igracu protiv Svedske,nikada ne bih napustio repku i onda se poseres po savezu,treneru i suigracima,pa kakav god trener da je i koliko god nema autoriteta morao ga je izbaciti iz sastava nakon svega.Mozda je i to bio dio plana Mirze kako ne bih otputovao u Svedsku,mada ovo sad lupam ali sta se sve desava nista nije nemoguce.
Ma na toj koferenciji bilo je svega i svacega i pametnih stvari ali i gluposti
Npr pricao je o profesionalnosti a njegov pristup je bio katastrofalan
Pricao o djedovicu a ovaj sam uzeo njemacko drzavljanstvo i za prosle uprave
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 12 sep 2016, 16:51

Bosnianbeast23 cita forum.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 12 sep 2016, 17:18

Kawhi je napisao/la:Bosnianbeast23 cita forum.
Naravno da čita, čak je i pisao na forumu prije 6 godina ja mislim.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 12 sep 2016, 17:35

Ma marš iz svetinje cigane jedan, prvo si otjerao Haruna, onakvu gromadu od čovjeka, o tvojoj disciplini i radu ne treba trošiti riječi, hoćeš da ti krunu napravimo i zlatni dres da bi igro seljačino. MARŠ IZ SVETINJE !
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 12 sep 2016, 17:36

Ma hajde molim te pa sto se ne dize hajka oko Kikanovica koji uvijek ima gafova al zato covjek dodje odradi svoje suti i ode. A ne svako malo ko ovaj prijeti odlaskom pa idi ako ti je bolje ako ti je toliko bitno necije tudje misljenje i tu ubrajam masu s tribina, ljude s foruma i portale tipa strasnevijesti.ba **** ga onda. Ima igraca koji ce uvijek doci i ispunit svoje obaveze bez pogovora a ko nece nek ne trazi izgovore.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 12 sep 2016, 17:42

nikad s nama nista dobro, dzaba ti i talentovani igraci i sav potencijal koji imamo ne znamo jednostavno, nek se i Musa javi i nek nam je.be svima sve po spisku i na vrijeme se oprosti od repke a mi cemo gledati balvane(ovo balvan se odnosi na njihovu igru tj limitiranost, nikako na njihove ljudske osobine) tipa Kikanovica, koji ko sto rece momak iznad odradi svoje i to je to, pa zna koliko zna, barem se bore i ne seru
Pyro is not a crime !

ovisnik
Kontakt:

Re: Odg: Jusuf Nurkić

Post Postao/la ovisnik » 12 sep 2016, 17:51

Idi Jusufe,ne osvrći se,furaj svoj NBA uličarski fazon koji mi "čobani sa balkana" ne kontamo,sa tobom je od samog početka sve naopako, a očigledno nam ni tvoje igranje ništa ne donosi sa aspekta rezultata,takvog kao ti imali su i Crnogorci u Pekoviću/koji je uzgred rečeno imao brojke u NBA koje ti nikad nećeš imati/kojem je uvijek nešto smetalo pa CG sa njim nikad ništa nije napravila,uživaj majstore u svom american dream a mi ćemo dalje sa kikanom,on je bar ljudeskara i nepiše svaki dan po jedan post po kojem su svi loši samo on dobar.

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 12 sep 2016, 17:58

neurofunk je napisao/la:Ma marš iz svetinje cigane jedan, prvo si otjerao Haruna, onakvu gromadu od čovjeka, o tvojoj disciplini i radu ne treba trošiti riječi, hoćeš da ti krunu napravimo i zlatni dres da bi igro seljačino. MARŠ IZ SVETINJE !
smanji malo doživljaj, kao i večina nas.

Juka mi ide na živce sa svojim grimasama i foliranjem, ali ne mogu reći da se čovjek ne trudi i da se nije trudio na utakmicama, jer bi to bila laž.

Pored toga, ima istu slabost kao i Mirza, ili bolje reći karakter, a to je silovanje lopte, glava kroz zid itd.

On je isto tako jos relativno mlad i usijana glava, ali mislim da nije podao čovjek. Ima itekako bubica.

Sve u svemu previse negativnosti oko nas u zadnja dva dana i treba malo smirit strasti i loptu.

Juka smanji malo doživljaj i oprosti ako je bilo neprimjerenih i nepristojnih riječi od strane svih nas, ali nije naodmet ni sa tvoje strane neku kritiku shvatiti kao dobronamjernu. Živ i zdrav bio

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 sep 2016, 18:11

Ma idi i ti u tri lijepe skupa sa svim ostalim!

Yebote život koliko se ovdje pisalo protiv onog saveza da bi Juka uletio u reprezentaciju, ko da će 70 poena po meču ubacivati :oops:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 12 sep 2016, 18:16

Moje misljenje o ovom cudu je, da je, posto je Mirza napao savez, kao i Harun poslije, a kako svi govore da je Jusuf kriv za odlazak Haruna(koji bi otisao i da nije bilo frke s Jusufom), mislim da mu se na neku stvar popelo to pisanje da je on kriv za savez, i da samim tim napadima na njega zbog odlaska prethodnog, to gleda kao i da je on kriv za trenutni savez, trenutnu ekipu, i trenutnu propas, a momak je samo dosao da igra, a nije morao, bolje bi se za sezonu pripremio da je ostao raditi s Harrisom i ostalim mladim igracima u Denveru. Jednostavno mu je pun qrac prepucavanja koje traje vec par godina, i nikako da prestane, iako pojedini ljudi nemaju nikakve veze vise sa savezom. Ispade, da je on kriv sto se pojedini igraci nisu odazvali, ili sto su se oprostili od reprezentacije. Ne napada ga niko javno i direktno, ali vjerovatno mu se to hinjsko podbadanje popelo na qrac, iako je pokazao da pojedinci(kojih je bilo dosta koji su ga pljuvali, i pricali kako nece doci da igra opet) nisu bili u pravu, ali sad im opet on ne valja, jer nije odustao od covjeka bez kojeg bi vjerovatno sad bio na birou, i bavio se necim desetim, te potpisao za BeoBasket...

Drugo, Enes odvodi igrace, ali ponasanje prema tim igracima prije nego ih on odvede, ih tjera na to da odbiju da igraju za nas. Covjek ih odvede bez ikakvog kosarkaskog iskustva, ili vrlo malog, gdje ih pojedine ekipe odbijaju kao i Dzeku sto su, i od njih napravi igrace reprezentativnog kalibra. Zasto takav jedan covjek ne postoji kod nas? Neko ko ce ici po selima i traziti djecu i prepoznati ko bi mogao postati bar igrac za kraja klupe reprezentacije? Onda se ne bi desavalo to sto se desava....Logicno onda da ce gledati da ubere sto vise plodova od tih igraca, i njega ne interesuje hoe li oni igrati za nas, za tursku, sloveniju ili za zimbabve, on ce od njih profitirati svakako...Nije on zlatan, nit ga branim, ali nikom ne bi smetalo logicno kad bi on sve svoje pare ulagao i pravio igrace za nasu reprezentaciju, ali zasto mu treba da moli nase da uzmu njegovog igraca, kad u drugoj drzavi mogu igrati bez molbi i placanja...

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 12 sep 2016, 18:16

Uz tebe smo JUSUFE !! :kafa:

slika

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 12 sep 2016, 18:24

JHam je napisao/la:Moje misljenje o ovom cudu je, da je, posto je Mirza napao savez, kao i Harun poslije, a kako svi govore da je Jusuf kriv za odlazak Haruna(koji bi otisao i da nije bilo frke s Jusufom), mislim da mu se na neku stvar popelo to pisanje da je on kriv za savez
posto se cesto spominje da juka nije postavio ultimatum: ili on, ili harun i dino:

http://www.****/clanak/153047/jusuf- ... entacijuje
"Igrao sam i uvijek ću igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, ali neću za privatnu koju vode Harun Mahmutović (generalni sekretar Košarkaškog saveza BiH, op. a.), Igor Stojanović (direktor reprezentacije) i Dino Konaković (predsjednik KSBiH).
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 12 sep 2016, 18:36

" rđavom k.u.r.c.u. I svaka dlaka smeta" sad mu smeta i Facebook statusi ili reakcije sa foruma ljudi koji nisu u savezu???
Ili istina što je Mirza prozvao Enesa??? Nije mu dovoljno što je Mirza kažnjen?

Činjenice su tu Juka nije htio igrati za reprezentaciju dok su tu Harun, Dino i Igor.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 12 sep 2016, 18:37

Samo mi Bosanci mozemo srati igracu koji je centar i po utakmici biljezi 15 poena i isto toliko skokova. Samo mi mozemo srati igracu koji sam drzi nasu skok igru i opcenito igru pod kosem. Samo mi mozemo srati po igracu i govoriti, da se ne bori a cijeli svijet vidi, zelju i zalaganje.
Da nas nema trebalo bi nas izmisliti, a svi znamo da ce vas 90% pisati vracajte se Nurkicu i Teletovicu sve vam je oprosteno, nesto slicno kao sto je bilo sa Spahicem i Misimovicem u fudbalu :salut:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 12 sep 2016, 18:49

Svi znamo da nismo imali boljeg centra još Dine Bilalovića 1993-ce. Ali reci ti meni u čemu je njegov problem???

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 12 sep 2016, 19:10

KK_Bosna je napisao/la:
JHam je napisao/la:Moje misljenje o ovom cudu je, da je, posto je Mirza napao savez, kao i Harun poslije, a kako svi govore da je Jusuf kriv za odlazak Haruna(koji bi otisao i da nije bilo frke s Jusufom), mislim da mu se na neku stvar popelo to pisanje da je on kriv za savez
posto se cesto spominje da juka nije postavio ultimatum: ili on, ili harun i dino:

"Igrao sam i uvijek ću igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, ali neću za privatnu koju vode Harun Mahmutović (generalni sekretar Košarkaškog saveza BiH, op. a.), Igor Stojanović (direktor reprezentacije) i Dino Konaković (predsjednik KSBiH).
A hoces da kazes, da bi oni ostali u savezu da do ovog nije doslo?

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 12 sep 2016, 20:23

Znal ko tacno oko cega Juka sad serenda ??
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 13 sep 2016, 11:36

I pobjede su porazi, kad se ponos pogazi.

Mars iz reprezentacije sirovino !

Postojali i prije tebe, postojat cemo i poslije tebe papcino, **** te Nedeljko Bajic u zvalje odvratne. Nisi trebao ni prvi put zaigrati, pa majci kuci ultimatume postavljaj.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 13 sep 2016, 13:26

JHam je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:

A hoces da kazes, da bi oni ostali u savezu da do ovog nije doslo?
to je SBB KBB prica sada.... ono sto se sa sigurnoscu zna je da je juka rekao da nece igrati za repku dok su oni tu
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []