Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Keita usao i asistirao, al mislim da je gol iz prekida, obzirom da je De Vrij zabio, nisam ni vidio gol
gledao sam samo prvo pol, al vidim da pisu da je Bastos opet bio odlican
Kishna slabo odigrao, kao i citava ekipa prvo pol, drugo kao sto rekoh nisam gledao
gledao sam samo prvo pol, al vidim da pisu da je Bastos opet bio odlican
Kishna slabo odigrao, kao i citava ekipa prvo pol, drugo kao sto rekoh nisam gledao
Bajram Serif Mubarek Olsun svim muslimanima da vam Allah swt ukabuli dobra djela, oprosti grijehe i uvede u Dzennet firdevs. Amin
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
I od mene Bajram Mubarek Olsun!
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Pridruzujem se cestitkama.
Iduce kolo ce da Inter skida gaće.
Iduce kolo ce da Inter skida gaće.
Vjerovatno ćete nam ga uvalit, ali bogme prvo ćete se morat potrudit da nam svučete gaćeVelaHavle je napisao/la:Iduce kolo ce da Inter skida gaće.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ma ne bi ja reko da ce da skinu gace al et, pred nama je pa cemo da vidimo.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Onda ce im budu skinute.milanist je napisao/la:Ma ne bi ja reko da ce da skinu gace al et, pred nama je pa cemo da vidimo.
Btw, kad smo kod gaca, sta je sa nudistima iz veceg milanskog kluba?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Gefufna je napisao/la:Onda ce im budu skinute.milanist je napisao/la:Ma ne bi ja reko da ce da skinu gace al et, pred nama je pa cemo da vidimo.![]()
Btw, kad smo kod gaca, sta je sa nudistima iz veceg milanskog kluba?
Ma oni su jos na plazi, ali sad ce hvala bogu zavrsit sezona pa ce se obuci i kucama.dolazi nova garnitura ljudi sa gacama
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Bice dobra tekma.Biscione je napisao/la:Vjerovatno ćete nam ga uvalit, ali bogme prvo ćete se morat potrudit da nam svučete gaćeVelaHavle je napisao/la:Iduce kolo ce da Inter skida gaće.
Šta je na kraju sa Genoa-Fiorentina?
Igrace se nekadSiamoNoi je napisao/la:Šta je na kraju sa Genoa-Fiorentina?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- muha milanez
- Kontakt:
Milik zabi 2 Dinamu za poluvrijeme 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
sta ovo nema roma, pretpostavljam da sutra igraju :kafa:
Ima Lacio.
svaka cast Radji, samo je rekao istinu, lipicaner je za njihove navijace veci od tog malog klubica iz Corropolija
Šta je rekao Indonežanin?
Znam da su ovdje jedni od najaktivnijih forumaša pa da pitam. Pa neće smetati da pitam.
Ja kao član saveza ss.ba lige tražim jednog zainteresovanog forumaša koji bi igrao ss.ba ligu. Ima jedno slobodno mjesto u ekipi Zadnja Klupa. Bitno je da ste aktivni i da tipujete u toku sedmice dok traje kolo. Vjerovatno ste upoznati sa ligom i možda ste je igrali nekad prije. Hajde ko je zainteresovan neka mi se javi da popunimo ovu ekipu.
Ja kao član saveza ss.ba lige tražim jednog zainteresovanog forumaša koji bi igrao ss.ba ligu. Ima jedno slobodno mjesto u ekipi Zadnja Klupa. Bitno je da ste aktivni i da tipujete u toku sedmice dok traje kolo. Vjerovatno ste upoznati sa ligom i možda ste je igrali nekad prije. Hajde ko je zainteresovan neka mi se javi da popunimo ovu ekipu.
-
Evil Genius II
SiamoNoi je napisao/la:Šta je rekao Indonežanin?
Roma midfielder Radja Nainggolan urges fans to back the team loudly - whether or not Francesco Totti is on the pitch.
Er Pupone came off the bench against Sampdoria on Sunday, setting up a goal for Edin Dzeko and scoring a late penalty himself.
“With Sampdoria we saw how Totti coming on created enthusiasm in the fans,” Nainggolan said at a sponsors’ event, as reported by Gazzetta dello Sport.
“I wonder why we didn’t feel that enthusiasm in the first half? We were losing 2-1 and the whistles came. It’s not easy to play with calm and security.
“With Totti the match changed, not least because the backing was two or three times greater.”
Hocu ja ako nije kasnoarelinho je napisao/la:Znam da su ovdje jedni od najaktivnijih forumaša pa da pitam. Pa neće smetati da pitam.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.