Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Admir_Sa » 12 sep 2016, 16:48

boomerang5 je napisao/la:Sve je to Ok, ali nabijam ja sve koji kazu da se nije Nurkic borio. Nas ubjedljivooo najkonstantniji i najbolji igrac u ovim kvalifikacijama. Ali daleko. Da se bogdom vise na Juku igralo, ne znam bi li do ovoga svega doslo. Sve stoji da je on budaletina, ali mu se doprinos u ovim kvalifikacijama nikako ne smije osporiti sto mnogi spore. To je covjeka i vjerovatno najvise iznerviralo da ovako reaguje. Ne podržavam, ali razumijem.
Koji oficijalni medij je Nurkića okrivio za navodno lošu igru i doprinos? ja to još nigdje nisam pročitao?

Po meni su njegovi nastupi ove godine bili onakvi kakvi i trebaju da budu, govorim samo o zbivanjima na parketu
nema potpisa

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 12 sep 2016, 16:50

e vidis admire, ni meni nije jasno na koga je juka sada ljut? nakon tekme protiv rusije on je sav razocaran bio i kao svoj dio krivice prihvatio i tako to... ali covjeka nije niko napao, ima double-double prosjek... i sad ispade neko ga kritikovao da ne valja kako igra...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 sep 2016, 16:52

KK_Bosna je napisao/la:e vidis admire, ni meni nije jasno na koga je juka sada ljut? nakon tekme protiv rusije on je sav razocaran bio i kao svoj dio krivice prihvatio i tako to... ali covjeka nije niko napao, ima double-double prosjek... i sad ispade neko ga kritikovao da ne valja kako igra...
Možda se to može povezati sa Harunovim javljanjem na fejsbuku danas :roll:
nema potpisa

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 12 sep 2016, 16:52

boomerang5 je napisao/la:Sve je to Ok, ali nabijam ja sve koji kazu da se nije Nurkic borio. Nas ubjedljivooo najkonstantniji i najbolji igrac u ovim kvalifikacijama. Ali daleko. Da se bogdom vise na Juku igralo, ne znam bi li do ovoga svega doslo. Sve stoji da je on budaletina, ali mu se doprinos u ovim kvalifikacijama nikako ne smije osporiti sto mnogi spore. To je covjeka i vjerovatno najvise iznerviralo da ovako reaguje. Ne podržavam, ali razumijem.
Uvijek će biti osporavanja i kritika. Uvijek će biti izuzetaka i pojedinaca i uvijek ih je bilo. Ali on je profesionalac i trebao bi se znati nositi sa tim. Reci mi ijednog sportaša koji nikada nije bio popljuvan od strane naroda i navijača? Kada su Džeko u prijateljskoj utakmici skandirali "Džeko napolje" šta dalje da se kaže. Jednostavno smo takvi i zato smo tu gdje jesmo.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 12 sep 2016, 16:52

Admir_Sa je napisao/la:
Koji oficijalni medij je Nurkića okrivio za navodno lošu igru i doprinos? ja to još nigdje nisam pročitao?

Po meni su njegovi nastupi ove godine bili onakvi kakvi i trebaju da budu, govorim samo o zbivanjima na parketu
Ma ja znam jedan, onaj bhbasket se sturio pljujuci po njemu, kako je nezainteresovan u odbrani i ostalo. Vjerujem da ih je bilo i jos. Lik kojem je Juka primitivno zaista prisao da poruci nesto, je sr.ao citavu utakmicu i pogodio ga flasicom dok je ovaj htio djeci potpisati se na majice i dresove. Dakle ne podrzavam istupe, ali razumijem. Da su Bogdom svi se borili kao Juka, sad bismo sigurno govorili o plasmanu na EB sa bilo kakvom pobjedom, a ne sa pobjedom od 40 razlike ili nekom sa Hickokovskom rezijom

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 12 sep 2016, 16:53

Admir_Sa je napisao/la:
i kada sve sabereš i oduzmeš što se sve izdešavalo zadnje 2 godine dođeš do zaključka da svi ispaštamo zbog prevlasti u savezu dvije određene grupe ljudi.
Napokon neko nadodze
Nema ovdje nevinih a najvece zrtve smo mi navijaci
Ali da smo bogdom mi bavijaci ujedinjeni i da svim njima udarimo ignore vidjeli bi vi koliki su to egomanijaci i koliko im je potrebna nasa paznja
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 12 sep 2016, 16:53

Admir_Sa je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:e vidis admire, ni meni nije jasno na koga je juka sada ljut? nakon tekme protiv rusije on je sav razocaran bio i kao svoj dio krivice prihvatio i tako to... ali covjeka nije niko napao, ima double-double prosjek... i sad ispade neko ga kritikovao da ne valja kako igra...
Ili sa Mirzinim pominjanjem Trnovcevica, pa ga ovaj natjerao da se oglasi na ovakav nacin? :hmmmmm:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 12 sep 2016, 16:56

Admir_Sa je napisao/la:
:!: :!: :!:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 12 sep 2016, 16:58

kobe24 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
Ili sa Mirzinim pominjanjem Trnovcevica, pa ga ovaj natjerao da se oglasi na ovakav nacin? :hmmmmm:
I onda ovaj dan dva poslje mirzi daje podrsku i samo sa njim ide preko beca

remA1
Kontakt:

Post Postao/la remA1 » 12 sep 2016, 16:58

Ovo je samo dobar razlog da prestaneš igrati za nacionalni tim, želju si uvijek imao! Čuj lažovi i i primitivci, pa ta pisanja kako putuješ sam su krenula od tvog PR-a što radi u Avazu. Zabio ti on!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 12 sep 2016, 16:59

Za koji sam Juka kaze da ne organizuje on letove vec Savez....Zanimljivo mi kako to onda daje podrsku??

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 sep 2016, 17:00

nerminh74 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
:!: :!: :!:
Harun piše kao danas ništa nevalja, bolje je bilo kad smo mi bili, vrijeme je pokazalo i slično. a onda ovaj piše saopštenje kako ne valja ni kad ne igra, ni kad igra i tako dalje. mislim jasno ko dan
nema potpisa

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 12 sep 2016, 17:05

Nermine, pa taj let nije dogovoren jucer. Da jeste tako, onda ga ne bi ni dogovorili zbog svega sto se desilo, tj. ne bi poslije morali stornirati Mirzinu kartu. Ja vjerujem sad da ce tu doci do svih mogucih sukoba, jer Enesu sigurno nije bilo drago cuti sve ono, a vjerujem ni Jusufu koji se zaklinje u Enesa. S druge strane, imas Mahmutovica i nenu koji slave zbog svega sto se desava. Toliko i o njihovom patriotizmu.
Svima nama bi bilo najpametnije da bojkotujemo kosarkasku reprezentaciju i prestanemo pratiti sve sto ima bilo kakve veze s nasom kosarkom.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 12 sep 2016, 17:09

Slažem se sa kobeom :thumbup:

Bojkotirati ih kao i onda fudbalsku reprezentaciju dok se ne promjene stvari iz temelja. Više oni od nas zavise nego mi od njih.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 12 sep 2016, 17:10

NEZALAGANJE je napisao/la:Za koji sam Juka kaze da ne organizuje on letove vec Savez....Zanimljivo mi kako to onda daje podrsku??
Samo je on isao sa mirzom

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 sep 2016, 17:10

Pistol je napisao/la:sljedeci zahtjevi Jusufa Nurkica (koji nas je dosad vodio do osvajanja svjetskog zlata i olimpijskog srebra) su sljedeci :

Mjesec da mu lasom uhvatite
Vino u vodu da mu pretvarate
Da svi izadjete iz BiH kako bi onda onda mogao igrati za nju a da ga nitko ne kritikuje
Da ga proglasite vecim od Alije

Nakon toga ce razmisliti i konsultovati se sa svojim menadzerom o daljem nastupu za reprezentaciju

P.S. i samo jos jednom da kazem , 1000 puta mi dajte izbor Teletovica ili bilo koga (moze i svih zajedno) iz ove reprezentacije i ja cu 1000 puta izabrati Teletovica
:thumbup: :thumbup: sve receno.

Jukino najnovije saopštenje u javnosti je nadjebalo i ona prijašnja :facepalm: momak se opasno bruka, posebno sa onim dijelom "lažovi i primitivci" :facepalm:

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 12 sep 2016, 17:12

let3 je napisao/la:
Pistol je napisao/la:sljedeci zahtjevi Jusufa Nurkica (koji nas je dosad vodio do osvajanja svjetskog zlata i olimpijskog srebra) su sljedeci :

Mjesec da mu lasom uhvatite
Vino u vodu da mu pretvarate
Da svi izadjete iz BiH kako bi onda onda mogao igrati za nju a da ga nitko ne kritikuje
Da ga proglasite vecim od Alije

Nakon toga ce razmisliti i konsultovati se sa svojim menadzerom o daljem nastupu za reprezentaciju

P.S. i samo jos jednom da kazem , 1000 puta mi dajte izbor Teletovica ili bilo koga (moze i svih zajedno) iz ove reprezentacije i ja cu 1000 puta izabrati Teletovica
:thumbup: :thumbup: sve receno.

Jukino najnovije saopštenje u javnosti je nadjebalo i ona prijašnja :facepalm: momak se opasno bruka, posebno sa onim dijelom "lažovi i primitivci" :facepalm:
Ti bolje da se poklopis poslje svih lazi

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 12 sep 2016, 17:13

nerminh74 je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Za koji sam Juka kaze da ne organizuje on letove vec Savez....Zanimljivo mi kako to onda daje podrsku??
Samo je on isao sa mirzom
3 su karte za let preko beca (koji traje oko 2 sata krace nego let preko istanbula kojim su isli ostali igraci):

jusuf nurkic
mirza teletovic
dubravko barbaric

price da je eto juka u drugom avionu jer je uzeo mirzinu kartu su za malu djecu, pa nije tramvajska karta pa da se moze voziti na tudje ime (ustvari, ne moze se ni u tramvaju kad malo bolje razmislim) :mrgreen:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 12 sep 2016, 17:14

Ne kontam ni ja Jusufa, osim sporadicnih komentara na forumu niko nije stavio njega pod znak pitanja, niko ozbiljniji, izuzev upravo Mirze Teletovica koji je prozvavsi Enesa Trnocevica hajde da kazemo indirektno prozvao i njega. Harun je po mom misljenju nebitan jer nije dio saveza, ne znam sto bi Jusufa tangirala njegova prica i sto bi se on radi nekoga ko trenutno nije u savezu dovodio u pitanje da li da igra za repku ili ne. Njegovo misljenje mu ni prije nije bilo bitno, zasto bi sada...

Ne znam, mozda cita forum pa se covjek razocarao u neke izjave ovdje, no on je po meni odradio korektan posao.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.