Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Admir_Sa » 12 sep 2016, 17:16

kobe24 je napisao/la:Nermine, pa taj let nije dogovoren jucer. Da jeste tako, onda ga ne bi ni dogovorili zbog svega sto se desilo, tj. ne bi poslije morali stornirati Mirzinu kartu. Ja vjerujem sad da ce tu doci do svih mogucih sukoba, jer Enesu sigurno nije bilo drago cuti sve ono, a vjerujem ni Jusufu koji se zaklinje u Enesa. S druge strane, imas Mahmutovica i nenu koji slave zbog svega sto se desava. Toliko i o njihovom patriotizmu.
Svima nama bi bilo najpametnije da bojkotujemo kosarkasku reprezentaciju i prestanemo pratiti sve sto ima bilo kakve veze s nasom kosarkom.
e ovo mi je nešto najjadnije kod ljudi, a stvarno je tako. Isto kao da se košarka igrala i prestala sa harunom :roll: profili ljudi kao što su konaković i harun mi nikada nisu bili dragi, a siguran sam da su oni sve te pozicije što su imali u savezu dobro i naplatili, na koji način ne znam, ali njihov bekgraund to govori. E sad nisam od onih koji će im brojati krvna zrnca, ali se mora priznati da je bh košarka porasla na viši nivo njihovim radom u savezu, to su realno činjenice. Ne volim ih organski, ali poštujem sav taj rezultat koji je bio vidljiv što se reprezentacija tiće. Hiljadu stvari je mogao još bolje unaprijediti i to je isto činjenica. Da sam se samo ja pitao ta garnitura bi ostala još na čelu saveza, jer kad uzmeš sve okolnosti i državu, i sport nešto su bar radili. e sad zbog silnog likovanja nad ovim neuspjesima kada se oni više ništa ne pitaju, još su mi više pali u očima i još više mislim da su za svog mandata sve debelo naplatili
nema potpisa

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 sep 2016, 17:18

Jusufu hitno treba psihijatar. Nesto je u fazonu Husrera Musemica, ako mu neko opsuje sa tribina registruje to. Ako igras fudbal ili kosarku trebao si valjda da se naviknes na takve stvari.

A u biti i ko pljuje? Pa mi navijamo za njih svaku utakmicu ko ludi. Oni sami sebi prave cirkus. Kada je bila himna Ruski kosarkasi gledaju ne mogu da vjeruju.
Sve su krivi trener, savez, manageri i igraci.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 12 sep 2016, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 12 sep 2016, 17:21

_dreamer_ je napisao/la:Ne kontam ni ja Jusufa, osim sporadicnih komentara na forumu niko nije stavio njega pod znak pitanja, niko ozbiljniji, izuzev upravo Mirze Teletovica koji je prozvavsi Enesa Trnocevica hajde da kazemo indirektno prozvao i njega. Harun je po mom misljenju nebitan jer nije dio saveza, ne znam sto bi Jusufa tangirala njegova prica i sto bi se on radi nekoga ko trenutno nije u savezu dovodio u pitanje da li da igra za repku ili ne. Njegovo misljenje mu ni prije nije bilo bitno, zasto bi sada...

Ne znam, mozda cita forum pa se covjek razocarao u neke izjave ovdje, no on je po meni odradio korektan posao.
Potpis
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 sep 2016, 17:21

tuzlak1987 je napisao/la:Jusufu hitno treba psihijatar. Nesto je u fazonu Husrera Musemica, ako mu neko opsuje sa tribina registruje to. Ako igras fudbal ili kosarku trebao si valjda da se naviknes na takve stvari.

A u biti i ko pljuje? Pa mi navijamo za njih svaku utakmicu ko ludi. Oni sami sebi prave cirkus.
Jusufu treba više odgoja i inteligencije.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 12 sep 2016, 17:23

Ja ne znam na koga je Jusuf ljut. Uopšte se ne pljuje po njemu u tolikoj mjeri koliko se pljuje po ostalima. I poslije Rusije je pisao neki status na FB, kao izvinjenje, on prihvata krivicu.. A niko mu nista tad nije reko, izgleda da mu je bilo krivo sto je pao u treci, pa i cetvrti plan, jer su svi brujali o Musi, Teletovicu i Mulaomerovicu. Juku niko nije spomenuo, pa je htio da se i o njemu prica,ali mu nije uspijelo. Pa je pokusao opet danas, i evo ocigledno da mu je uspjelo. :)

Inace je najbolji igrac bio u ove tri utakmice, svaka je bila double double. Igrao je koliko je mogao,vjerovatno nije bio maksimum, ali ne sumnjam da ce dati maksimum kada bude najpotrebnije.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 sep 2016, 17:26

Jusuf je dao sve od sebe i uradio je svoj dio posla kako se i ocekuje, to je smijesno sporiti. On je jednostavno budaletina i cirkusant sa onim svojim NURK dzipom, piskaranjem po fb, i sl. Meni je vise samo smijesan s tim stvarima. A na parketu je dao sve od sebe iako sam stekao utisak da se prenemaze, ko je bio u Mejdanu vjerovatno i razumije na sta mislim ali to naravno ne osporava njegov doprinos i trud u ovim kvalifikacijama.
Nad tobom sunce najljepše sja

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 12 sep 2016, 17:26

Donnie Darko je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Jusufu hitno treba psihijatar. Nesto je u fazonu Husrera Musemica, ako mu neko opsuje sa tribina registruje to. Ako igras fudbal ili kosarku trebao si valjda da se naviknes na takve stvari.

A u biti i ko pljuje? Pa mi navijamo za njih svaku utakmicu ko ludi. Oni sami sebi prave cirkus.
Aposlutno, ali kad svi njegovi, krenuvsi od oca, imaju taj krkanski odnos i pristuo svemu, onda sta drugo ocekivati.
To psovanje s tribina je prizivio i prozivjet ce svako. Pored mene je stajao neki pacijent i psuje Kikanovicu sve sto se moglo opsovat, a dobro znamo koliko je on bio odan reprezentaciji, pa i Slobodi, klubu koji je iz istog grada odakle je i ta budala.

@nermine, sta bi na kraju, jel ti potpisujes da je ovakvu Jusufovu reakciju izazvao Harunov post, ili smatras da to nema nikakve veze s tim? Odluci se. :mrgreen:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 sep 2016, 17:28

Navijaci da njima i nako poraza od Rusije 29 razlike nisu vjerovali i da su pljuvali samo ne bi bila puna dvorana..

Oni sami cine vise stete sa izjavama i presovima..

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 12 sep 2016, 17:30

Kad je bilo to sa Jukinim ocem? Je li se moglo vidjeti u TV prijenosu?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 12 sep 2016, 17:30

pinoglavi je napisao/la:Jusuf je dao sve od sebe i uradio je svoj dio posla kako se i ocekuje, to je smijesno sporiti. On je jednostavno budaletina i cirkusant sa onim svojim NURK dzipom, piskaranjem po fb, i sl. Meni je vise samo smijesan s tim stvarima. A na parketu je dao sve od sebe iako sam stekao utisak da se prenemaze, ko je bio u Mejdanu vjerovatno i razumije na sta mislim ali to naravno ne osporava njegov doprinos i trud u ovim kvalifikacijama.
Svako objektivan ce se sloziti s tim da je dao sve sto se od njega ocekivalo. A, nakon tih prenemaganja moj buraz se hvata za glavu i govori 'oj gotovo je, opet to koljeno'. :mrgreen:
Ja mu govorim, smiri se bolan, folira milion posto, jer nije uopste ni pao na koljena. Njemu je glavni cilj da bude u centru paznje i da se sve oko njega vrti.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 12 sep 2016, 17:32

Misli li ovdje iko o reprezentaciji ili su im bitni samo licni interesi :facepalm:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 12 sep 2016, 17:33

kobe24 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Jusuf je dao sve od sebe i uradio je svoj dio posla kako se i ocekuje, to je smijesno sporiti. On je jednostavno budaletina i cirkusant sa onim svojim NURK dzipom, piskaranjem po fb, i sl. Meni je vise samo smijesan s tim stvarima. A na parketu je dao sve od sebe iako sam stekao utisak da se prenemaze, ko je bio u Mejdanu vjerovatno i razumije na sta mislim ali to naravno ne osporava njegov doprinos i trud u ovim kvalifikacijama.
Svako objektivan ce se sloziti s tim da je dao sve sto se od njega ocekivalo. A, nakon tih prenemaganja moj buraz se hvata za glavu i govori 'oj gotovo je, opet to koljeno'. :mrgreen:
Ja mu govorim, smiri se bolan, folira milion posto, jer nije uopste ni pao na koljena. Njemu je glavni cilj da bude u centru paznje i da se sve oko njega vrti.
Eh to, drago mi je da razumijes na sta mislim jer je tesko objasniti. Jednostavno ne trci normalno nego u nekakvom fazonu da je on najjaci i sl stvari :D Meni je samo to zasmetalo a sve u svemu smijesan je kad mu saberes sve stvari van parketa. Cirkus na 2 noge :D
Nad tobom sunce najljepše sja

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 sep 2016, 17:34

Mokes je napisao/la:Misli li ovdje iko o reprezentaciji ili su im bitni samo licni interesi :facepalm:

malo ko izgleda

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 12 sep 2016, 17:37

Mokes je napisao/la:Misli li ovdje iko o reprezentaciji ili su im bitni samo licni interesi :facepalm:
misle kikan, gorda i minja
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 12 sep 2016, 17:49

Svi govore BiH nam je svetinja a svako malo prijete ne igranjem. Hahaha pa idi više i ti i Mirza i Musa i Kikan i Mula pa svi idite, da ovo ugasimo, da se ne nadamo više. Ali nemoj više iz USA vikati kako ti je BiH na prvom mjestu, kako je svetinja jer nije, to lažeš. Jer da jest bila bi i tebi i svima vama tu čast što igrate za nju. Dođe vam 5 hiljada da da podršku i vi se ljutite. Ma bježite više, dosta je vaših laži, odlučite se više ili ste za BiH ili niste.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 12 sep 2016, 17:51

kobe24 je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:

Aposlutno, ali kad svi njegovi, krenuvsi od oca, imaju taj krkanski odnos i pristuo svemu, onda sta drugo ocekivati.
To psovanje s tribina je prizivio i prozivjet ce svako. Pored mene je stajao neki pacijent i psuje Kikanovicu sve sto se moglo opsovat, a dobro znamo koliko je on bio odan reprezentaciji, pa i Slobodi, klubu koji je iz istog grada odakle je i ta budala.

@nermine, sta bi na kraju, jel ti potpisujes da je ovakvu Jusufovu reakciju izazvao Harunov post, ili smatras da to nema nikakve veze s tim? Odluci se. :mrgreen:
Harunov post je dio toga
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 12 sep 2016, 17:52

Unofficialpage je napisao/la:Svi govore BiH nam je svetinja a svako malo prijete ne igranjem. Hahaha pa idi više i ti i Mirza i Musa i Kikan i Mula pa svi idite, da ovo ugasimo, da se ne nadamo više. Ali nemoj više iz USA vikati kako ti je BiH na prvom mjestu, kako je svetinja jer nije, to lažeš. Jer da jest bila bi i tebi i svima vama tu čast što igrate za nju. Dođe vam 5 hiljada da da podršku i vi se ljutite. Ma bježite više, dosta je vaših laži, odlučite se više ili ste za BiH ili niste.
A da pocnemo prvo od sebe...za koga smo mi... sto zracis to i privlacis.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 12 sep 2016, 17:54

KK_Bosna je napisao/la:
Emir, adi, ammar, nikola, edin, nedim i miralem

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 12 sep 2016, 17:57

Zauzet sam zadnjih dana i nisam ni najbolje pratio sve sto se desava, ali moram iskazati postovanje svima koji su ukljuceni u ovaj haos.... Nije lako u dva tri dana napraviti bas totalni raspad sistema. :tokralju:
btw. u Svedskoj 50 razlike.... za Svedsku. :kafa:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 12 sep 2016, 17:58

nerminh74 je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:
Emir, adi, ammar, nikola, edin, nedim i miralem
naravno i oni, mislio sam od ovih sto igraju
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.